Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Μαράκι. Κι εγώ είχα αποκόλληση αλλά δεν είχα σηκώσει βάρος. Είχες πολύ αιμορραγία; Πόσο σου κράτησε; Εγώ είχα απίστευτα πολύ αιμορραγία, αφού νόμιζα πως απέβαλα το μωρό και τελικά δόξα τον θεό. Έμεινα 10 μέρες κρεββάτι άλλη μια εβδομάδα σπίτι και μετά πήγα δουλειά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Καφέ υγρά είχα και και κανα μήνα μετά.

καλημέρα!

χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

λες και έσκαβα δε λες τίποτα!

αχ,άστα με την αποκολληση,είχα κατατρομάξει..το μεσημερι σήκωσα το παιδί(μεγάλη μου μ....α,ακόμα αναρωτιέμαι πως το έκανα..)και το βράδυ είχα αιματάκι,όχι πολύ όμως.εμεινα κατω για δυο εβδομάδες,με ultrogestan και μαγνήσιο και στη δευτερη εβδομάδα κι εγώ είχα πάλι λίγο(είναι όσο μενει μου είχε πει ο γιατρός).

ας μη λέμε τέτοια και τρομάζουν οι εγκυούλες μας όμως!

αλλά να προσέχετε πολύ κοριτσάκια!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Περαστικά στη Γεωργία σου Μαρία. Ακου είναι της ηλικίας και δεν μπορείτε να τη φιλάτε στο πρόσωπο. Πολύ δύσκολη φάση. Τουλάχιστον κοντεύουν να χρονίσουν κι ελπίζω μετά να είναι καλύτερα.

Εγώ έβγαλα έρπη το βράδυ γαμώτο...Πολύ με τσαντίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, συνήθως βγάζω όταν αγχώνομαι ή στενοχωριέμαι ή πάω να αρρωστήσω. Τι να πω...

Ο γιατρός δεν μου είπε να προσέχω κάτι το ιδιαίτερο. Να μην σηκώνω τον Νικόλα δεν παίζει.αυτό που μου είπε μόνο είναι να κόψω άμεσα το θηλασμό. Τώρα θηλάζω μέρα παρά μέρα πλέον. Και μόλις δω ότι το στήθος μου αντέχει θα δίνω κάθε δεύτερη μέχρι να κοπεί.

X4pTp3.png

Καλημέρα Δήμητρα, πως το δέχτηκε ο Νικόλας το ξένο; Μπορείς να μου γράψεις πόσα μλ ξεκίνησες να του δίνεις και πόσο συχνά; Τώρα πόσο τρώει το 24ωρο; Πίνει και την νύχτα γάλα; Σου φαίνεται ότι χορταίνει περισσότερο; Εγώ σκέφτομαι ότι αν δω ότι αρχίσει να μειώνεται το γάλα μου δεν θα μπω στην διαδικασία περισσότερων αντλήσεων (φτάνει πια) και θα δώσω ξένο και χωρίς τύψεις. Αλλά δεν θέλω να του χώσω μια μπουκάλα γάλα τόσο ξαφνικά. Τι ποσότητες ξεκινάς;

Επίσης δείχνει να το βαριέται; Το μητρικό επειδή έχει διαφορετική γεύση κάθε φορά δεν το βαριούνται λένε.

mU4Ep3.png

Εν τω μεταξυ με εχει πιασει μια απελπισια......... Υποτιθεται οτι σε 2 μηνες θα κανουμε βαφτιση

Τι να κανονισω? Και τι να υπολογισω? Αυτη τη στιγμη ειμαι απληρωτη για ολο το Δεκεμβρη και εχω παρει μονο εναντι δωρου.

Τι σκατα να οργανωσω?????????? Αφου αυτος δεν εχει προγραμματισμο. Να ξερω οτι ταδε του μηνα θα παρω εστω τοσα!:confused::confused::confused:

θκ@τααααααααααα :mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x

Ειρήνη, ότι και να σου πω είναι λίγο. Είμαι από τους ανθρώπους που νιώθω τρομερά ανασφαλής αν δεν έχω χρήματα. Και γενικά δεν ξοδεύω αλλά θέλω να έχω και να ξέρω ότι μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μου. Υπομονή και να λέμε την υγεία μας να έχουμε. Πλέον τα χρήματα θα είναι όλο και πιο σπάνια.

mU4Ep3.png

Να προστεθουμε κι εμεις στην παρεα σας??? Αρρωστησαμε!!!

Μπουκωμα και μυξες οοολο το βραδυ!!! Ξενυχτησαμε....

Βηχει κιολας λιγο. Ελπιζω ναμη μου το γυρισει σε καμια φαρυγγιτιδα! Πυρετο δεν εχουμε ευτυχως!!!

Εχουμε να παμε και θεσ/νικη και ενα σωρο πραγματα να κανω...

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα!

Φιλια σε ολες/ολους!!

Φιλενάδα χάσατε που δεν ήρθατε χθες, ήταν πολύ ωραία. Πως είναι ο παίδαρος;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλή χρονιά με καθυστέρηση! Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθείτε!

Πολύ χαίρομαι για σας. Πολύ γλυκιά περιπέτεια στα χιόνια με την ταξιδεμένη μπουμπινέλ! Μπράβο σας! Καλή χρονιά με υγεία. :P:p

mU4Ep3.png

Καλημερα!!!!!!

Ξυπνησαμε απο τις 7 σημερα, ηπιαμε γαλατακι και μολις φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας!

Ευτυχως σημερα δεν εχουμε πυρετο κι ουτε ανεβασε καθ'ολη τη διαρκεια της νυχτας....

Να σας ρωτησω... Ο γιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε σιγα-σιγα το αυγουλακι μας, αλλα δε ρωτησα μια διευκρινηση.... Στα σ/μ υπάρχει η εταιρεια ''Χρυσο Αυγο'' που βγαζει αυγα για μωρα, να του δινω απο αυτα ή απο τα κανονικα; Υπαρχει καμια διαφορα;

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

7) μαρια (angicat) κατι εχασα αλλα γιατι γυρισατε εκτακτως απο καλαματα; και οσον αφορα στο ζαχαρο ερευνησε το ρε συ, μην το αφηνεις.

.........

καλα ειμαστε εμεις, κανουμε και παλαμακι τωρΑ ( επιτελους!!!!) αχ τι αλλα; σας κουρασα. φιλια.

Αυτό για το ζάχαρο άστο καλύτερα. Ελπίζω να καταφέρω να το κοντρολάρω. Όσο για το τι έγινε στην Καλαμάτα, μεγάλη ιστορία. Γενικά ξεβολευτήκαμε, πολύς ο κόσμος, πολύ φασαρία και μουρμούρα. Δεν είμαι και για πολλά, αν κάτι δεν μου αρέσει το αποφεύγω. Δεν κάθομαι να σκάσω και να ακούω λόγια. Η αδερφή μου γενικά ήταν νευρική και ο πατέρας μου σε μια συζήτηση με κατηγόρησε ότι δεν την καταλαβαίνω τον πόνο που πέρασε με το μωρό (γεννήθηκε με ραιβο-ποδία). Ενώ εγώ πιστεύω ότι αυτή προκαλεί την γκρίνια στο παιδί και όχι το αντίθετο. Και λόγια του στύλ μην κοιτάς εσύ έχεις ήρεμο μωρό. Το ότι το μωρό μου δεν κλαίει δεν σημαίνει ότι είναι από την φύση του έτσι. Έχω φτύσει αίμα να τον κάνω ήρεμο και έχω εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής για να γελάει ο Λευτέρης, για να μάθει να τρώει, να κοιμάται την νύχτα, να είναι χαρούμενος. Δεν είπε κανείς να κάνει τα ίδια αλλά μην με υποτιμάς κιόλας. Έτσι ένιωσα, εγώ δεν μεγαλώνω παιδί. Εγώ δουλεύω κιόλας, αυτό που το πας; Η αδερφή μου παίρνει το ένα επίδομα μετά το άλλο εδώ και ενάμιση χρόνο. Τσαντίστηκα κι εγώ και είπα την ίδια μέρα πάω σπίτι μου, βάρυνε το κλίμα. Ότι δλδ εγώ τα έχω εύκολα και οι άλλοι δύσκολα και δεν πρέπει να μιλάω. Τεσπά, με στεναχώρησε ο πατέρας μου κυρίως που μου φώναξε και με κατηγόρησε ότι δεν κατανοώ. Που αν δεν ήμουν εγώ θα την είχαν με χάπια κατάθλιψης τώρα. Έστω και από μακρυά την βοήθησα να σηκωθεί άπειρες φορές. Αυτά και άλλα πολλά. :oops:

mU4Ep3.png

καλημερα μανουλες!

ελπιζω σήμερα όλα τα άρρωστα μωράκια να εχουν γινει καλα!!!

εμειςειχαμε μια καλη νυχτα και πρωι πρωι έπιασα το σιδερο και ετοιμασα τις βαλιτσουλες μας για να φυγουμε οταν σχολασει ο Γ στα Γιαννιτσα, για μια μερα παμε αλλα κουβαλαμε τοσα πολλά!! Βασικα της θεοδωρας ειναι όλα :tongue: Δεν εχω καμια διαθεση για να φυγουμε σήμερα αλλα πρεπει να παμε:rolleyes:

και εμενα δεν μου ειπε κατι να προσεχω ο γιατρος, αν και μεχρι να ακουσει καρδουλα σε προετοιμαζει για τα χειροτερα. Αλλα βρε κοριτσια ποσο να προσεχεις με ενα μωρο 9 μηνων? Εκ των πραγματων δε γινετε, οταν τις περισσοτερες ωρες της ημερας ειμαστε μονες μας!

Αλλα εγω πιστευω πως η φυση εχει προονοησει για όλα αυτα, γιατι οπως και να το κανουμε στην δευτερη εγκυμοσυνη δεν εχεις τις πολυτελειες της πρώτης όσο χρονων και να ειναι το πρωτο παιδακι;)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Γραψατε πολλα!!!

Μαρια χαιρομαι που περασατε ωραια!

Τανια καλο δρομο και τα λεμε απο Δευτερα! Να ερθετε για κανενα καφε αν ειμαστε καλα!

Μαρια αμαν με αυτη τη δερματιτιδα!!! Που θα παει... Θα περασει! Σας ειπε ο γ. αν θα βελτιωθει οσο μεγαλωνει ή χρειαζεται παντα προσοχη???

Δημητρα κι εγω ερπη εβγαλα.. Αστα... Ευτυχως την εβγαλα με αυτοκολλητα και δεν εγινε εκεινη η τεραστια πληγη που γινεται με τη ζοβιραξ...

Εμεις τα ιδια σκτα. Μυξες.... Το βραδυ συνεχεια μυξοσκουπακι και απο την ωρα που ξυπνησε τρεχει και δεν προλαβαινω...

Ευτυχως η παιδιατρος μου ειπε το βραδυ πριν κοιμηθει μετα τον καθαρισμο να του βαλω λιγο οτριβιν για να μπορεσει να κοιμηθει καλα. Τον κρατησε 5 ωρες. Παλι καλα...

Ειμαστε και θεσ/νικη και δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα... Ειχα ενα σωρο δουλειες αλλα....

Σας ειπα που εχασα την ταυτοτητα μου??? ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι χρειαζεται τωρα τρεξιμο....

οσο για την εγκυμοσυνη εγω επειδη ημουν σιγουρη οτι δεν θα εκανα ποτε παιδι με φυσιολογικη συλληψη, το αφηνα ενω ειχα καθυστερηση και εκανα το τεστ οταν ημουν 7 εβδομαδων. Μεχρι να παω στο γιατρο ηδη ακουγαμε και την καρδια! Μεχρι τοτε εκανα μετακομιση (Ροδος-Ξανθη), τιναζα χαλια και πολλα αλλα... Ημουν πολυ τυχερη, αλλα η περιποιηση ενος παιδιου δεν ειναι τιποτα μπροστα σε ολα αυτα. Ειναι γενικοτερα να μη σου τυχει και να μην προκαλεις εννοειται και τη μοιρα σου!

Πολλα πολλα φιλακια!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό για το ζάχαρο άστο καλύτερα. Ελπίζω να καταφέρω να το κοντρολάρω. Όσο για το τι έγινε στην Καλαμάτα, μεγάλη ιστορία. Γενικά ξεβολευτήκαμε, πολύς ο κόσμος, πολύ φασαρία και μουρμούρα. Δεν είμαι και για πολλά, αν κάτι δεν μου αρέσει το αποφεύγω. Δεν κάθομαι να σκάσω και να ακούω λόγια. Η αδερφή μου γενικά ήταν νευρική και ο πατέρας μου σε μια συζήτηση με κατηγόρησε ότι δεν την καταλαβαίνω τον πόνο που πέρασε με το μωρό (γεννήθηκε με ραιβο-ποδία). Ενώ εγώ πιστεύω ότι αυτή προκαλεί την γκρίνια στο παιδί και όχι το αντίθετο. Και λόγια του στύλ μην κοιτάς εσύ έχεις ήρεμο μωρό. Το ότι το μωρό μου δεν κλαίει δεν σημαίνει ότι είναι από την φύση του έτσι. Έχω φτύσει αίμα να τον κάνω ήρεμο και έχω εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής για να γελάει ο Λευτέρης, για να μάθει να τρώει, να κοιμάται την νύχτα, να είναι χαρούμενος. Δεν είπε κανείς να κάνει τα ίδια αλλά μην με υποτιμάς κιόλας. Έτσι ένιωσα, εγώ δεν μεγαλώνω παιδί. Εγώ δουλεύω κιόλας, αυτό που το πας; Η αδερφή μου παίρνει το ένα επίδομα μετά το άλλο εδώ και ενάμιση χρόνο. Τσαντίστηκα κι εγώ και είπα την ίδια μέρα πάω σπίτι μου, βάρυνε το κλίμα. Ότι δλδ εγώ τα έχω εύκολα και οι άλλοι δύσκολα και δεν πρέπει να μιλάω. Τεσπά, με στεναχώρησε ο πατέρας μου κυρίως που μου φώναξε και με κατηγόρησε ότι δεν κατανοώ. Που αν δεν ήμουν εγώ θα την είχαν με χάπια κατάθλιψης τώρα. Έστω και από μακρυά την βοήθησα να σηκωθεί άπειρες φορές. Αυτά και άλλα πολλά. :oops:
min stenaxwriese gia oti ki an lene exw akousei k xeirotera k apo ksenous epeidi ki egw episis exw kanei apeires thusies k upomoni gia tin iremia tou manou!!k o dikos mou pateras me exi katigorisei apeires fores xwris logo enw o aderfos mou eutuxws me uperaspizete panta!!!min ta kratas mesa sou den aksizei giati k ekeinoi oi idioi to metaniwnoun epeita alla pws na to poune...kserw emas mas pligwnoune omws!!

Καλημέρα Δήμητρα, πως το δέχτηκε ο Νικόλας το ξένο; Μπορείς να μου γράψεις πόσα μλ ξεκίνησες να του δίνεις και πόσο συχνά; Τώρα πόσο τρώει το 24ωρο; Πίνει και την νύχτα γάλα; Σου φαίνεται ότι χορταίνει περισσότερο; Εγώ σκέφτομαι ότι αν δω ότι αρχίσει να μειώνεται το γάλα μου δεν θα μπω στην διαδικασία περισσότερων αντλήσεων (φτάνει πια) και θα δώσω ξένο και χωρίς τύψεις. Αλλά δεν θέλω να του χώσω μια μπουκάλα γάλα τόσο ξαφνικά. Τι ποσότητες ξεκινάς;

Επίσης δείχνει να το βαριέται; Το μητρικό επειδή έχει διαφορετική γεύση κάθε φορά δεν το βαριούνται λένε.

Καλημέρα. Αρχικά δεν το ήθελε. Αρχισα να βάζω μητρικό με λίγο ξένο και σιγά σιγά αύξησα την αναλογία μέχρι που έφτασε να πίνει μόνο ξένο. Πίνει περίπου 500μλ την ημέρα. Σίγουρα τον φουσκώνει περισσότερο γιατί το φρούτο δεν το τρώει αν δεν περάσουν 3,5 ώρες τουλάχιστον, μη σου πω 4.

Πάντως στη αρχή δεν έβαζα πάνω από 150μλ γιατί πήγαινε στον νεροχύτη, κρίμα ήταν.

Το βραδυνό γεύμα είναι το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή (24ομλ). Το κακό είναι ότι τη νύχτα θέλει γύρω στα 100, 150μλ αλλά προσπαθώ να το καθυστερήσω ώστε να μπουν στο πρωινό γεύμα. Γενικά είμαι όλο πειραματισμούς.

X4pTp3.png

Καλημέρα και από εμάς!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, για τον σύζυγο.

Να ευχηθώ και εγώ αν και καθυστερημένα, χρόνια πολλά στον Γιαννάκη της Αλεξάνδρας και στην Ιωάννα και ας μην γιορτάζεις επίσημα!

Μαράκι τι να πω για τον ύπνο! Και εγώ έχω απελπιστεί, αλλά και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Η δικιά μου πρωτοκοιμήθηκε στις 10 και μεχρι τις 12 ξύπνησε 4 φορές ώσπου την πήρα να κοιμηθεί μαζί μου. Μετά ξύπνησε στις 3 και από εκεί και πέρα ανα μία ώρα μέχρι τις 7 που ξύπνησε εντελώς! Και αυτό σε γενικές γραμμές (με κάποιες καλύτερες νύχτες) γίνεται εδώ και 8 μήνες. Κάνω υπομονη και ελπιζω μεχρι να γυρισω στη δουλεια κατι να έχει αλλάξει. Εγώ μάλλον θα δουλεύω και νυχτερινά και δεν μπορώ να φανταστω πως θα την ξανακοιμίζουν αν λείπω!

Τελοσπάντων, περαστικά στα μικρακια που είναι άρρωστα, εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

δεν φταιει το φαι Ηρω.δεν φταιει καν ο θηλασμος!

μαλλον ειναι κολλημενες μαζι μας!δεν ξερω..

τα ιδια τραβαω με την Κλειω.η δικια μου χθες κοιμηθηκε 10 ξυπνησε στις 11 παρα που ακουσε τον μπαμπα της,ξανακοιμι8ηκε 12¨30 με χιλια ζορια,ξυπνουσε ανα μια ωρα,οπου την κοιμιζα κ την ξαναεβαζα στο κρεβατι της,ωσπου στις 3¨30 κοιμηθηκαμε παρεα γιατι τα φτυσα.κ μες στον υπνο της ολη νυχτα γκρινιαζει/κλαιει.κ εννοειται οτι το πρωι ξυπνησε 11 αφου ηταν πτωμα!εγω ομως ειμαι σαν s τελικο ,ποναει ολο μου το κορμι που κοιμαμαι ολη νυχτα σε ενα πλευρο κ τα νευρα μου κροσια.κ τελη του μηνα γυρναω στην δουλεια.

κ ολη την μερα κοιμαται συνολο το πολυ 1,5 ωρα!αφου κ εγω κ η Θαλεια κ η Αντζυ δεν θελουμε πλεον να ερχεται η νυχτα!ειναι μαρτυριο.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...