Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες

πολλα αρρωστα μωρακια βλέπω και στεναχωριέμαι! Ελπιζω όλα το συντομοτερο να γινουνε καλα!!!! και η Γεωργια να σταματησει να ταλαιπωρειται με την δερματιττιδα!

Χρονια πολλά στην Ιωαννα μας, υγεια και ευτυχια κοριτσακι!!!

Χρονια πολλα στον Γιαννακη, στον Γιαννη της Θαλειας και της Μαριας!

εμεις χτες το ξενυχτησαμε αφου η πεταλουδιτσα δεν ηθελε να κοιμηθει με τπτ, ανακαλυψε πως βγαινει η πυτζαμα και ολη της ωρα την βγάζει!

Σημερα ξεστολισαμε , πηγα πληρωσα και λογαριασμους :mad: και για σκ λεμε να παμε Γιαννιτσα στα πεθερικα!

Σημερα ειχα και τις πρωτες ζαλαδες, ξυπνησα πολυ χαλια, αλλα ευτυχως συνηλθα γρήγορα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!

Χρονια πολλα στους εορταζονατες!!!!!!!

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας για το νεο μας ξεκινημα, να 'στε καλα βρε κοριτσια με συγκινειτε!

Χμμμμμ...Τι αλλο ξεχασα;Α! Χρονια πολλα και για τα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια και περαστικα στα αρρωστουλια.

Εμεις σα να ειμαστε καπως καλυτερα....Εχουμε μυξουλες και αραιο βηχαλακι (θαυματα κανει το aerolin) και απο πυρετο, ειτε δεκατακια, ειτε 36,6.

Εχουμε κι ενα σωρο Γιαννηδες να χαιρετησουμε σημερα, αλλα μαλλον θα παει μονος του ο αντρουλης μου, γιατι δε θελω να βγει εξω το μωρο και χειροτερεψει. Ασε που δε ξερω και ποση τσιγαριλα θα υπαρχει.....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλημέρα, χαίρεται και καλησπέρα, όλα μαζί! Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα γιατί τρέχω σαν τον Βέγγο. Έχω να πω και πάρα πολλά αλλά πάλι δεν θα προλάβω να γράψω. Περιμένω να ξυπνήσει ο Γ και ο μικρός και θα έχουμε κόσμο το απόγευμα. Θα έρθει και η νονά του (επιτέλους!). Τους πήραμε ένα καλάθι με κρασιά. Τι άλλο να τους παίρναμε; Δεν έχουν μπει στο σπίτι τους ακόμα, ούτε αρραβώνες δεν έχουν κάνει οπότε θεωρήσαμε περιττό ένα δώρο για το σπίτι. Ευχαριστούμε για τις ευχές σας για τον άντρα μου.

Να χαιρόμαστε και τον μικρούλι Γιαννάκη. Να είναι γερός και τυχερός! Μανούλα να σου ζήσει!

Είχαμε κάτι ατυχίες από χθες. Χάλασε το θήλαστρο, τρύπησε το ντεπόζιτο στο μηχανάκι μου και έτρεχε βενζίνη! κτλ κτλ Αλλά ηθικό ακμαιότατο! Είμαι μες την τρελή χαρά που θα γιορτάσουμε με φίλους. Φτωχικά αλλά με αγάπη. Θα ήθελα να σας πω την αλήθεια, ένα μεγάλο τραπέζωμα αλλά δεν γίνεται! Πήρα μερικά πραγματάκια και φόρεσα ένα μεγάλο χαμόγελο. Εύχομαι αυτό να χορτάσει τους καλεσμένους μας και να περάσουμε καλά!

mU4Ep3.png

Γεια σας κ παλι μανουλες

Τι σας ειπα? Θα ξεστολιζα?.....σιγα τι ωρα?!!!!!!!!!!! χαχαχα

βαρεθηκα Σχεδον ολη μερα παιζω με τα παιδια, κοιμηθηκαμ και κανενα 2ωρο, ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Βασω ασ'τα --- εχω ζησει ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ δυστυχως! Απλα τοτε οσα ζορια κι αν τραβουσαμε τουλαχιστον δεν ειχα παιδια

Ειναι τλεειως διαφορετικο να ξερεις οτι 2 ψυχουλες εξαρνται απο σενα ακονα και για το αν θα φανε!!! Και στην προκειμενη, να δουλευω κι απο πανω και να τους στερω και "τη φροντιδα της μαμας" και να μην μπορω να τους προσφερω κ αυτα που θελω! Γι αυτο εχω απελπιστει πια

Ηρω περαστικα και σε εσας που μπηκατε στο κλαμπ.

Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζονατες γιατι δε θυμαμαι και ποιος εχει ποιον... Να τους χαιρεστε ολους!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, Χρόνια Πολλά και πάτα ευτυχισμένα κοριτσάκι!

Χρόνια Πολλά και στον μικρό Γιαννάκη αλλά και σε όλους όσους έχουν εορταζόμενους.

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα 2 κουκλάκια που γίναν 9 μηνών! (τέλεια φαίνεται η τούρτα Δημητρούλα, μακάρι να την είχαμε στ'αλήθεια!).

Περαστικά στα αρρωστούλικα, λαιμουδάκια, μυτούλες, δερματάκια κλπ. Πολύ ταλαιπωρούνται κι αυτά τα καημένα με τις ηλίθιες ιώσεις κι όχι μόνο. Εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα να περάσουν όλα και να μην παθαίνουν τίποτα τα μωράκια μας.

Κι όλο χτυπήματα ακούω. Είναι η ηλικία. Η Αθηνά κουτο΄λυησε το κεφάλι της με δύναμη στο προσκέφαλο του κρεβατιού μας στις 5 το πρωί. Δεν ήθελε να κοιμηθεί. Ήθελε να παίξει και να σκαρφαλώνει παντού. Ξεθάρεψε κι αυτή και έχει γίνει πολύ επικίνδυνη. Μέχρι τις 6:30 το πρωί σκαρφάλωνε, μπουσούλαγε και έπαιζε στο κρεβάτι μας και μετά την πήρε ο Κ. αγκαλιά και τα κατάφερε και την νανούρισε (αφού με είχε ξεζουμίσει στην κυριολεξία και δεν κοιμόταν με τίποτα). Εγώ φυσικά μετά από μισή ώρα έπρεπε να σηκωθώ για δουλειά. Είχε ξυπνήσει φυσικά και νωρίτερα αλλά κοιμήθηκε σχετικά γρήγορα. Νομίζω ότι ενθουσιάζονται με όλα αυτά τα πράγματα που μαθαίνουν και που θέλουν να κάνουν και γι άυτό δεν κοιμούνται. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω πως συμβαινει στην Αθηνά κάποιες φορές. Επίσης, όλη μέρα σήμερα κοιμήθηκε μόνο 20 λεπτά. Του άλλαξε τα φώτα του Κ. γιατί απ΄το μεσημέρι και μετά ήταν μες στην γκρίνια. Και το αποκορύφωμα: Ρίχνει μία με το κομπιουτεράκι στην μεγάλη οθόνη του κομπιούτερ του Κ. και την καταστρέφει! Ο Κ. θύμωσε πάρα πολύ και τις έβαλε τις φωνές. Αυτή έκλαιγε φυσικά και έγινε ένας χαμός. Με πήρε 18:30 που ήμουν ακόμα στην δουλειά και άκουγα από πίσω την μικρή να ουρλιάζει. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Τα μάζεψα κι έφυγα απ΄την δουλειά. Μέχρι να'ρθω σπίτι είχαν ηρεμήσει κάπως. Μετά η μικρή δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου, αλλά τα ξαναβρήκε με τον μπαμπά της. Ευτυχώς ξεχνάει εύκολα. Με λίγα παιχνιδάκια ήταν όλο χαρούλες και πάλι. Η οθόνη όμως πάει και είναι δύσκολοι καιροί δυστυχώς.

Τέλος πάντων, νομίζω ότι κάτι γίνεται σήμερα, γιατί όπως ερχόμουν στον δρόμο (5 λεπτά απόσταση με το αυτόκίνητο) είδα 3 ατυχήματα! Αν είναι δυνατόν!

Σας ζάλισα, σόρρυ.

Ταυματάκι, πότε φέυγετε? Όλα καλά να σας πάνε κοριτσάκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι (ατλαντίς) νομίζω ρώτησες τι ποσότητες μας είπαν οι γιατροί να τρώνε. Εμένα μου'χει πει 200μλ το γεύμα. Αλλά αυτή την φορά που δεν πήραμε βάρος (και ίσως έχασε κιόλας) μας είπε να της δίνουμε και παραπάνω από αυτά που της αρέσουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια, καλησπέρα!

Σήμερα κάναμε μια μεγάλη βόλτα με τον Γιαννάκη στην Καβάλα και το ευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς!! Τι τέλεια αίσθηση να περπατάς πλάι στη θάλασσα!! Ανοίγει το μάτι σου!

Σας διάβασα με δόσεις κι έτσι δε θυμάμαι πολλά...

Θα ξαναπώ περαστικά στα μωράκια που ταλαιπωρούνται με ιώσεις, λαρυγγίτιδες, δερματίτιδες και κουράγιο στις μανούλες...

Να χαίρεστε τα μωράκια που είχαν μηνογενέθλια!

Σχετικά με τα χτυπήματα, ο γιατρός μου είχε πει πάγο τυλιγμένο σε μια πετσετούλα, οπότε Ειρήνη μην ανησυχείς για την τοσοδούλα σου! Στο σχολείο πάντως όταν χτυπάνε τα παιδάκια τους βάζουμε πάγο ή κέρμα. Για το βούτυρο δεν το ήξερα.

Για την ποσότητα του φαγητού που ρωτούσες, ατλαντίς, ο Γιάννης τρώει από 250 ως 350 μλ. Ο γιατρός μας είπε πως είναι οκ.

Δε θυμάμαι άλλα... Να έχετε μια ήρεμη νύχτα εσείς και τα μωράκια σας! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Το παιδί μου τώρα που ήρθε η ώρα να ξεστολίσω αποφάσισε να δει το δέντρο και να παίξει!!!Τι να πω;;;;

Και ναι ΦΑΓΑΜΕ και σήμερα!!!

Χρόνια πολλά Ιωαννάκι!!!!Έστω και καθυστερημένα!!!

Χρόνια πολλά και σε όσα μπεμπάκια γιορτάζουν!!!Και στους μπαμπάδες!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές για το ανιψάκι μου!!!!Σήμερα τον είδα έστω και από μακριά και είναι σκέτη γλύκα!!!

Μαράκι (atlantis) περαστικούλια σας!!!!Είναι πολύ ευαίσθητο το δερματάκι της;;;Γιατί συνέχεια δερματίτιδα;;;

Παραδόξως η μπουμπού μόνο μα-μα-μα λέει...μπα-μπα-μπα...δεν έχουμε...

Ο γιατρός δεν μας έχει πει πόσο να τρώει...εγώ της δίνω...ή μάλλον της φτιάχνω συνήθως 150-200...λίγο πάνω...λίγο κάτω...δεν έχει σημασία...

Δέσποινα & Ηρώ περαστικούλια στα μπεμπάκια σας!!!

Βάλια αλλεργία στη ντομάτα ε;;;Αλήθεια δεν έχω καταλάβει...τους δίνουμε και αν δούμε ότι έχουν αλλεργία τους δίνουμε μετά το χρόνο...Τι μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε;;;...:oops:

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και στο μικρό Νικόλα!!!

Δεσποινάκι καλώς ήρθατε!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Γεια σας μαμάδες!

Τί κάνετε; Ελπίζω οι άρρωστοι πάσης φύσεως να είναι ήδη καλύτερα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, με συγκινήσατε πολύ! Είμαι από τις ελάχιστες Ιωάννες όμως που δεν γιορτάζουν σήμερα καθώς με ονόμασαν έτσι επειδή γεννήθηκα στις 8 Μάη που είναι του Ιωάννη του Θεολόγου. Οπότε γενέθλια και γιορτή είναι μαζί!

Να είστε καλά και για τα περαστικά σας!

Εύχομαι στον μικρό Γιάννη χρόνια πολλά και καλά, υγεία και να τον χαιρόσαστε μαμά Αλέκα!

Στους Γιάννηδες μπαμπάδες της Θεοδώρας και του Λευτέρη χρόνια πολλά και καλά, να τους χαιρόσαστε και να σας χαίρονται!

Ποιόν άλλον έχουμε; Α! Τα μωράκια της Δήμητρας και της Αλξένδρας που είχαν μηνογενέθλια! Χρόνια πολλά και σε εσάς νινίνια!!!

Επίσης στα κορίτσια που θέλουν κι άλλο μωράκι, εύχομαι γρήγορα να φουσκώσουν οι κοιλίτσες!

Σήμερα ο Στέλιος είχε άδεια και το εκμεταλλευτήκαμε! Πήγαμε στα jumbo για εσωρουχάκια και κάλτσες (φορμάκια με πατούνι 18 μηνών δεν βρήκα που ήθελα και μάλλον δεν βγάζουν καν), και ένα τηλεφωνάκι μήπως και αφήσει σε ησυχία τα δικά μας που τα βλέπει και λυσσάει και το απόγευμα στο κόσμος με τους θείους του Θοδωρή ο οποίος έκανε και καρουζέλ! Πλάκα είχε!

Κατά τα άλλα οι μύξες συνεχίζονται δυστυχώς αλλά κοιμήθηκε πολύ καλύτερα χθες και το ίδιο εύχομαι και σήμερα! Για να δούμε...

Ειρήνη και Βασιλική, τί να πω κορίτσια, χίλια δίκια έχετε...

Ειρήνη για τον δικό σου τον αχαρακτήριστο έχω να πω αλλά τι θα βγει... Όπως τα λες είναι, όταν έχεις παιδί αναγκαστικά κάνεις υπομονή. Αλλά πόσο να κάνεις κι εσύ; Εύχομαι να στα πληρώσει άμεσα και με το παραπάνω!

Βασιλική, μήπως να κρατάς κανένα μωράκι μαζί με τη Ραφαηλία στο σπίτι; Είσαι σχετική στο αντικείμενο και δε θα χρειαστεί να την αφήσεις αλλού. Υπάρχουν μαμάδες που δε θέλουν να τα στείλουν στον παιδικό και ψάχνουν. Έχεις και μεγάλο κύκλο γονιών με παιδάκια οπότε αν το γνωστοποιήσεις κάτι θα βρεθεί και έχεις και συστάσεις πολλές! Εύχομαι να την βρεις την άκρη γιατί όντως είναι δύσκολα τα πράγματα.

Άντζυ, ασχολίαστο για το ποδαρικό... :roll: Τί καταλαβαίνουν δεν ξέρω που τα εκθειάζουν λες και δεν ζούμε οι υπόλοιποι σε αυτόν τον κόσμο και δεν έχουμε δει παιδιά της ηλικίας τους...

Και δεν είναι μόνο αυτού του στυλ τα "φάουλ", είναι και κάτι απαράδεκτες συμπεριφορές, που τους φωνάζουν όπως ούτε σε ζώα απευθύνεται κανείς, που τα μειώνουν ως και τα χτυπάνε. Σε αυτά μου ανεβαίνει τα αίμα στο κεφάλι και λυπάμαι που η ανεπάρκεια και όλα τα θέματα των γονιών τα λούζονται τα αθώα τα παιδάκια... :(

Δε θυμάμαι άλλα τώρα. Μου έρχονται διάφορα στο άσχετο αλλά ώσπου να ξαναμπώ τα έχω ξεχάσει... Συγχωρήστε με!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες. Απόψε είχαμε την πιο δύσκολη νύχτα. Κάθε μισή ώρα ξύπναγε. Στις 2:00 δεν άντεξα κ την πήρα στο κρεβάτι μας όπου μόλις της έπαιρνα το ζιζί/πιπίλα έκλαιγε. Δεν άντεχα όμως γιατί με δάγκωνε. Τελικά το κάθε μισή ώρα συνεχίστηκε κ στο κρεβάτι μας. Δεν ξέρω τι έχει κ μου τα κάνει αυτά. Ευτυχώς δεν δουλεύω σήμερα. Αλλά από συνήθειο ξύπνησα ενώ κοιμάται ακόμα με τον μπαμπά της.

Ελπίζω να το ξεπεράσει, ότι είναι αυτό που την ενοχλεί γιατί δεν αντέχεται.

Ελπίζω οι υπόλοιπες να είχατε μια καλή νύχτα κ όλα τα αρρωστούλικα να έγιναν καλά.

Καλό ΣΚ σε όλες!

250-350μλ σου είπε ο γιατρός; Εμάς γιατί μόνο 200; Μήπως δεν χορταίνει το παιδί μου; Στις υπόλοιπες τι έχουν πει οι γιατροί σας;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα!

πως είναι σήμερα τα αρρωστούλικα λαιμουδάκια και οι μυτούλες??εύχομαι πολύ καλύτερα!

αχ ρε Μαράκι,κι εμείς μια από τα ίδια έιχαμε όλο το βράδυ...κουράγιοοοοοοοοοοο!

αλλά εμείς έχουμε και θέμα με την πιπίλα που προσπαθούμε να κόψουμε-περιορίσουμε(λόγω δερμ/δας),οπότε χρειάζεται διπλή υπομονή και διπλά νανουρίσματα...πάνω που είχα καταφέρει σχεδόν να ξανακοιμάται χωρίς αγκαλιά,απλά με το τραγουδάκι μας και χαιδεμα ρε που... μου:mad::mad:τώρα έχουμε πάει δεκα βήματα πίσω......

σας ευχαριστώ για τα περαστικά!όμως γμτ δεν είναι κάτι που περνάει...είναι της ηλικίας,όπως η ακμή ας πούμε...υπάρχει δηλαδή η προδιάθεση,κάποια στιγμή εμφανίζεται και μεγαλώνοντας το παιδί περνάει μόνο του..εγώ πρέπει να φροντίζω το δέρμα καθημερινά με κρεμούλες και ειδική μεταχείριση ώστε να μην φτάνει στο σημείο της φλεγμονής(όπως έγινε την πρώτη φορά),αν και δεν είναι βέβαιο οτι το προλαμβάνεις:(:(:(

δυστυχώς όσο κι αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να καταλάβω τι την ερεθίζει εκτός από τα γνωστα,μαλλιά,γένια,μάλλινα,φιλιά(ναι,δεν πρέπει να την φιλάμε στο πρόσωπο:confused::confused::confused::confused:)κτλ.

μπορεί να είναι και κάποια τροφή.προς το παρόν έχω κόψει το πορτοκάλι.

Βαλια η γιατρός μου είπε και για τη ντομάτα,οπότε καλά έκανες και την έκοψες.

καλά,ούτε στις ποσότητες δεν συμφωνούν οι γιατροί?τι να πώ Θεέ μου?

εμένα τώρα άρχισε να τρώει όλα της τα γεύματα:!::!::!::!::!:και μου είπε οτι γυρω στα 200 είναι καλά.

Βάσω η ιδέα της Ιωάννας είναι πολύ καλή(το έχω σκεφτεί και εγώ...αν όχι τώρα στην επόμενη άδεια ανατροφής ίσως..),απλά διακινδυνεύεις να κολλάει ιωσούλες η μικρή.όμως θα είναι πολύ καλή για αυτήν η συναναστροφή με παιδια!σκέψου το σοβαρά..

η Γεωργία τρελένεται,δεν έχει καλύτερο!χθες παλι που πήγαμε στον αδερφό του Α.που γιόρταζε και ήταν πολλά παιδάκια ξετρελάθηκε!είμαι πολύ χαρούμενη που είναι τόσο κοινωνική!αλλά και-μεταξύ μας-ψιλοτρέμω κάθε φορά μην μου αρρωστήσει μετα:cool::cool:

Ειρήνη μου σε καταλαβαίνω...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δουλεύεις και να μην ανταμοίβεσαι..για τα χρήματα δουλεύουμε ρε φίλε,όχι γιατί μας αρέσει..τι να πω...

δεν είπα χρόνια πολλά στη Θάλεια και στη Μαρία για τους καλούς τους!!!!!!!να τους χαιρεστε κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

άντε,κερνάω πρωινό-να πάνε τα φαρμακια κάτω!

pic13.jpg

Muffin-me-sokolata.jpg?1291906659

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κουκλίτσες. Εμείς περάσαμε υπέροχα χθες στην γιορτή του Γιάννη. Ο Γ δεν πήρε κανένα δώρο. Όλοι έφεραν παιχνίδια και ρούχα στον Λ. Ήρθε και η νονά του και του έφερε ρούχα κι αυτή. Κατά χάρηκε με τις αγκαλιές και ήταν και ήρεμος. Έφυγαν στις 11 και τον κοίμισα στις 12.30, μέχρι να τον κάνω μπάνιο, να τον κουνήσω.

Κούνημα..τι πράμα κι αυτό θεέ μου. Πριν πάω Καλαμάτα είχα βάλει ένα προγραμματάκι να κοιμάται μόνος του αλλά μετά το χαλάσαμε για γρηγοράδα τον κουνάω. Είμαι και πιο ξεκούραστη και τον θέλω αγκαλιά να τον φιλάω και να τον χαϊδεύω. Όμως έχω βγει οφ! Δεν αντέχω άλλο και σήμερα ξύπνησα και πονάει όλο μου το κορμί λες και έσκαβα. Δεν το πιστεύω πόσο επηρεάζει το σώμα τόσο μικρό βαράκι!

Ο Λ έχει αδυναμία στην γιαγιά του. Φεύγει από όλων τις αγκαλιές και την θέλει. Επειδή δεν την βλέπει όπως όταν δουλεύω την αποζητάει και τρελαίνεται η γιαγιά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτό σημαίνει ότι το παιδί μου περνάει καλά όταν λείπω και επίσης ξεκουράζεται και η μέση μου όταν τον παίρνει (χαχαχαχα). Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ αυτό και γι αυτό σας το έγραψα. Παλιά πάντα θεωρητικά τρελαινόμουν με την ιδέα να θέλει να φύγει από την αγκαλιά μου και να πάει σε άλλον. Τώρα του εύχομαι να βρει στην ζωή του ανθρώπους που τον αγαπάν περισσότερο ή το ίδιο με μένα (τι ευχή θεέ μου!!).

Θέλω να πάω παζάρι σήμερα αλλά δεν τολμάω να το ζητήσω στον Γ. Θα περιμένω να τον κοιμίσω στις 10.30 και να πάω μετά. Προς το παρόν αντλώ. Ο Γ κάνει ένα αυγό και ο Λ παίζει στο πάρκο.

Είχαμε κι εμείς μηνογενέθλια χθες. Γίναμε 9 μηνών.

mU4Ep3.png

αλήθεια Τάνια και Δήμητρα πέιτε μας τι σας είπαν οι γιατροι για το τι επιτρέπεται να κάνετε σε σχέση με το παιδί και τι όχι.

εννοώ στην πρώτη εγκυμοσύνη λένε να μην σηκώνουμε πάνω από 3 κιλά,τώρα?

αναρωτιέμαι γιατί στην 8η εβδομάδα σήκωσα τη βαπτιστήρα μας που ήταν ουτε 8 κιλά και έπαθα μια ωραιότατη αποκολληση..

πείτε μας πλιζ τι σας είπαν!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα Μαράκι. Κι εγώ είχα αποκόλληση αλλά δεν είχα σηκώσει βάρος. Είχες πολύ αιμορραγία; Πόσο σου κράτησε; Εγώ είχα απίστευτα πολύ αιμορραγία, αφού νόμιζα πως απέβαλα το μωρό και τελικά δόξα τον θεό. Έμεινα 10 μέρες κρεββάτι άλλη μια εβδομάδα σπίτι και μετά πήγα δουλειά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Καφέ υγρά είχα και και κανα μήνα μετά.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...