Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλομωρακια

Εγω τα εχω παρει τελειως στο κρανιο που εξακολουθω να ειμαι απληρωτη και αφραγκη με το μ@λακα και δεν πηγα καν γραφειο

Σκεφτομαι να ξεστολισω αλλα πρεπει να το παρω αποφαση...ειναι ωρες δουλειας

Ιωαννακι πολυχρονη και πολυχρωμη :tongue:! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κι ελπιζω ο Θοδωρακος σου να ειναι καλυτερα

alex να χαιρεσαι κι εσυ το Γιαννακη σου και να το καμαρωνεις το βλασταρακι σου

Μαρακι παλι δερματιτιδα... Τελικα ολα τα μωρουλια μας και κατι τα ταλαιπωρει

Εν τω μεταξυ με εχει πιασει μια απελπισια......... Υποτιθεται οτι σε 2 μηνες θα κανουμε βαφτιση

Τι να κανονισω? Και τι να υπολογισω? Αυτη τη στιγμη ειμαι απληρωτη για ολο το Δεκεμβρη και εχω παρει μονο εναντι δωρου.

Τι σκατα να οργανωσω?????????? Αφου αυτος δεν εχει προγραμματισμο. Να ξερω οτι ταδε του μηνα θα παρω εστω τοσα!:confused::confused::confused:

θκ@τααααααααααα :mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x

QuW0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω και πάλι περαστικά στα μωράκια τα πονεμένα και αρρωστούλικα και φιλάκια πολλά στα πατουσάκια.

Συζήτηση για σταθμούς βλέπω, Κι εγώ ήμουν στη φάση αναζήτησης αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί γιατί λίγες μέρες αφου λήξει η άδεια μου θα πρέπει να βγω σε άδεια τοκετού. Χιχιχι...καλά καταλάβατε, είμαι έγκυος. Το ξέρω αρκετό καιρό αλλά σήμερα το είδαμε, το ακούσαμε. Είναι 9εβδ. και 2ημ. και το σποράκι μας είναι 2,5εκατοστά. ΠΗΤ 8/8.

Τάνια μαζί θα είμαστε! Αντε περιμένουμε κι άλλες στην παρέα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Πώς νιωθεις γι αυτο/??Δεν πάει κ πολυ καιρος κ όλα τωρα σου ειναι γνωριμα.Ευχομαι όλα καλα μεχρι τέλους.

Πέσ μου όμως πώς ειναι να φροντιζεις ενα πολυ μικρο μωρο(να το πλενεις , να το αλλαζεις,να το σηκωνεις -δηλ ολα αυτα που δεν πρεπει να κανει μια εγκυος στους πρωτους μηνες - και συγχρονως να πρεπει να προσεχει τωρα τους πρωτους μηνες για το σπορακι?????:confused::confused::confused::confused:

Βρε Ειρηνη μ καταρχην περαστικα στο κοριτσακι σου !!!!Ειναι καλυτερα τωρα απο την πτωση??????????? Γενναιος ομως κ ο στελλιος σου που πήγε να σωσει την μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το απληρωτη που λες ποσο σε νιωθω!!!!!!!!!Τι απαισιο να θελεις κ να πρεπει να κανεις κα΄ποιες δουλεις και να μην εχεις λεφτα!!!!!!!!!Εγω σε καταλαβαινω γιατι εγω ειμαι απληρωτη λογω ανεργίας!!! αυτο και αν ειναι απαισιο συναισθημα ειδικα αν εχεις μαθει να δουλευεις!!!!!!!Οτι κ ναπω ειναι λίγο---αν κάποιος δεν εχει νιωσει τη στερηση απο χρηματα δεν το καταλαβαινει οποτε σε νιωθω:(:(:(:(:(:(

Πάντως με το καλο η βαφτιση οποως και ναχει το πραμα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

περαστικά Μαρία μου στη Γεωργία και μακάρι αυτη η παλιο δερματίτιδα να φύγει και να μην ξανάρθει..

Αλέκα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!πολύχρονος!!!:-)

Αλεξάνδρα μου και Δημητρούλι χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!! πω πω δεν το πιστεύω κάθε φορά...9 μήνες!!!και μου φαίνεται λες και γέννησα πριν λίγο καιρό..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα φιλες μου!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Να ειστε καλα!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

Χρονια πολλα και σε οσους εχουν εορταζοντες!

Αλεξανδρα μου να χαιρεσαι την Αννουλα σου!!!

Ειδες που εφαγε το παιδι???Μια χαρα!

Ηθελα να πω τοσα και δεν θυμαμαι τιποτα!!!

Θα επανελθω αν μπει το μυαλο στη θεση του!:tongue::tongue:

Μαρια -ατλαντισ περαστικα με την δερματιτιδα !!!!!!!!!!!!Πρεπει να σας εχει ταλαιπωρησει πολυ.Εξακολουθειτε να μην πρεει να βαζει πιπιλα και πραματα στο στομα?????????????Γιατι αυτο ειναι το πιο δυσκολο:roll::roll::roll::roll::roll:

Επισης Μαρακι αστα ξεχαστα αυτα περι δυσκολης εγκυμοσυνης περασανε και εγινες κ πιο δυνατη!! το πιο πιθανο η επομενη να σου πάει πολυ καλα!!!!!!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Δημητρα και Αλεξανδρα να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

Ιωαννα χρονια σου πολλα και Μαρια να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! Επισης χρονια πολλα και σε ολους οσους γιορταζουν!!!

Βασιλικη σημερα γιορταζουν καλε οι Γιαννηδες!

Γιατι δεν μπορει μια μανουλα εγκυος να αλλαξει το παιδι της, να το σηκωσει, να το πλυνει??? Αν δεν υπαρχει προβλημα ολα μπορει να τα κανει!!!

Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια, Δεσποινα, Αντζυ, Μαρια...

Να προστεθουμε κι εμεις στην παρεα σας??? Αρρωστησαμε!!!

Μπουκωμα και μυξες οοολο το βραδυ!!! Ξενυχτησαμε....

Βηχει κιολας λιγο. Ελπιζω ναμη μου το γυρισει σε καμια φαρυγγιτιδα! Πυρετο δεν εχουμε ευτυχως!!!

Εχουμε να παμε και θεσ/νικη και ενα σωρο πραγματα να κανω...

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα!

Φιλια σε ολες/ολους!!

ticker.png

CEPYp3.png

Μανουλίτσες καλή χρονιά με καθυστέρηση! Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθείτε!

Χρόνια πολλά στις φίλες που γιόρταζαν! Ιωαννάκι χρόνια σου πολλά!

Πολλά τα άρρωστα μωρουλίνια βλέπω, περαστικά κ ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μικράκια!

Σας διάβασα με διακοπές δεν θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω, θα επανέλθω δριμύτερη τις επόμενες μέρες.

Εμείς γυρίσαμε χθες από τα χιόνια, κάναμε πρωτοχρονιά στην Στοκχόλμη, περάσαμε πολύ ωραία και η μπουμπι είναι μια μικρή ταξιδιώτης-εξερευνήτρια! Να τολμάτε ταξίδια με τα μωρουλίνια, όλα ήταν πιο εύκολα απ ότι φανταζόμασταν!

mWsZp3.png

u11871299.jpgΜαμακούλες και μωρακουλάκια καλημέρα!!!!!!!!

εχει περάσει η ώρα οπότε κοπιάστε να φάμε παρεούλα!

καλα εχω κρατησει σημειώσεις για να θυμηθω τι γραψατε!!!

1) Χρόνια πολλά στη βασούλα για τον άνδρα της το φώτη, πολύχρονος και γερός!

2) χρόνια πολλά στην ιωάννα μας και στο μικρό γιαννάκη της αλέκας! εύχομαι οόψυχα υγεία, χαρές και γέλια πάντα!

3) δημητρααααααααααααααααα! πόσο χάρηκα!!!!! τε θέλατε κιόλας πολύ! εύχομαι να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, όλα να κυλήσουν όμορφα και να αποκτήσεις ένα ακόμα πανέμορφο μωράκι με υγεία!

4) αντζυ μου λαρυγγιτιδα;;;; πωπω, και ακουσα οτι κυκοφορει τετοια ιωση. γμτ. υπομονη ρε συ. περαστικά σας.

5) ευχομαι σε όλα τα μωράκι που βασανιζονται με διαροιες, μυξουλες, συναχακι κλπ να γινουν αμεσως περδικάκια! δεσποινα υπομονη, τετοια ειχαμε και εμεις, σε μια εβδομαδα εγινε καλα. πηγαμε και σε ωρλ, σχετικά με τον ορο μας ειπε να γεμιζουμε μια δεκαρα συριγγα απο μπουκαλι φυσ ορου και να της βαζουμε λιγο λιγο στην μυτουλα. να το δει σαν παιχνιδακι. μια στη μυτουλα λιγες σταγονιτσες, μια στο στοματακι, στο χερακι κλπ. οχι με πιεση!!!!!! και το ρουφηχτηρι να το ρουφαμε απαλα οπως ρουφαμε απο ενα καλαμακι κατι που καιει.

6) μαρακι, κροκο ξεκιναμε και εμεις σα καμια 10 μερες. μονο κροκο, το ασπραδι κανει αλλεργιες.

7) μαρια (angicat) κατι εχασα αλλα γιατι γυρισατε εκτακτως απο καλαματα; και οσον αφορα στο ζαχαρο ερευνησε το ρε συ, μην το αφηνεις.

:cool: οσπρια μετα το 15ο μηνα μας ειπε!

9) ατλαντις μου παλι με δερματιτιδα; γμτ τι την πειραζει τοσο πολυ τη μικρουλα σου;

10) θαυματακι νεο δελχι; μπραβο σας. ευχομαι να πανε ολα καλα και να προσαρμοστειτε γρηγορα ολοι!

11) ανδρια αντε και εμεις τοτε λεμε να μεινω εγκυος αλλα εχω ζηλεψει τωρα χιχιχι! οποτε ειναι να ερθει ας μας ερθει με το καλο!!!

12) ιωαννα μου και εμενα η μαμα μου ειχε πει οτι θηλασε και εμενα και τον α δερφο μου 7-9 μηνες και σταματησε μονο του, δε θελαμε και εμεις. μακαρι να γινει ετσι. περιεργο ε;

οσο για τον υπνο αποφασισα να μην αγχωνομαι, οταν ερθει η ωρα βασ32 θα δουμε τι θα κανουμε. δικιο εχει η νανσυ.

καλα ειμαστε εμεις, κανουμε και παλαμακι τωρΑ ( επιτελους!!!!) αχ τι αλλα; σας κουρασα. φιλια.

KOWTp3.png

Μανουλίτσες καλή χρονιά με καθυστέρηση! Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθείτε!

Χρόνια πολλά στις φίλες που γιόρταζαν! Ιωαννάκι χρόνια σου πολλά!

Πολλά τα άρρωστα μωρουλίνια βλέπω, περαστικά κ ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μικράκια!

Σας διάβασα με διακοπές δεν θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω, θα επανέλθω δριμύτερη τις επόμενες μέρες.

Εμείς γυρίσαμε χθες από τα χιόνια, κάναμε πρωτοχρονιά στην Στοκχόλμη, περάσαμε πολύ ωραία και η μπουμπι είναι μια μικρή ταξιδιώτης-εξερευνήτρια! Να τολμάτε ταξίδια με τα μωρουλίνια, όλα ήταν πιο εύκολα απ ότι φανταζόμασταν!

καλωσηρθατε!!! να ειστε καλα να ταξιδευετε και ευτυχως που μας τα λες να σε εχουμε παραδειγμα προς μιμηση!:-D

KOWTp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Δημητρα και Αλεξανδρα να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

Ιωαννα χρονια σου πολλα και Μαρια να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! Επισης χρονια πολλα και σε ολους οσους γιορταζουν!!!

Βασιλικη σημερα γιορταζουν καλε οι Γιαννηδες!

Γιατι δεν μπορει μια μανουλα εγκυος να αλλαξει το παιδι της, να το σηκωσει, να το πλυνει??? Αν δεν υπαρχει προβλημα ολα μπορει να τα κανει!!!

Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια, Δεσποινα, Αντζυ, Μαρια...

Να προστεθουμε κι εμεις στην παρεα σας??? Αρρωστησαμε!!!

Μπουκωμα και μυξες οοολο το βραδυ!!! Ξενυχτησαμε....

Βηχει κιολας λιγο. Ελπιζω ναμη μου το γυρισει σε καμια φαρυγγιτιδα! Πυρετο δεν εχουμε ευτυχως!!!

Εχουμε να παμε και θεσ/νικη και ενα σωρο πραγματα να κανω...

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα!

Φιλια σε ολες/ολους!!

ωχ βρε ηρω μου, περαστικά σας...

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...