Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάσω, χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Να χαίρεστε το Γιώργο και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Καλή φώτιση σε όλες μας να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδάκια μας και να γίνουν καλοί άνθρωποι! Τώρα τελευταία όλο κουλαράμες και υπερβολές από μαμάδες ακούω και αναρωτιέμαι πώς θα καταλήξουν αυτά τα παιδάκια...

Φιλάκια!

καλα Ιωαννάκι εγώ να δεις!λέω ρε παιδί μου κι εγώ κουκουβάγια μάνα είμαι ,αλλά δε λέω και μαλ..ίες..χαχα!λέει μια προχτες στον Κώστα την πρωτοχρονιά η κορη μου(13μηνών -οτι άρχισε να περπατάει) ξέρεις τι έκανε? σηκώθηκε (απο την κουνια της:lol:),ντύθηκε(ήξερε οτι αλλάζει ο χρόνος κι ήθελε να βαλει τα καλά του το μωρό!:roll:):rolleyes:και βγηκε λέει έξω απο το σπίτι για να μπει να κάνει ποδαρικό(γιατι 13μηνων αν δεν ξερεις την έννοια του ποδαρικού είσαι χαμένη υποθεση!!:lol:)

πειτε μου τώρα να γελάσεις ή να κλάψεις?!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια!

Συγχαρητήρια Δήμητρα! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!!

Σιγά σιγά να παίρνουμε και οι υπόλοιπες σειρά!!;)

Εμείς πάντως το έχουμε δρομολογήσει το θέμα...!! Όποτε έρθει φυσικά, δεν αγχωνόμαστε καθόλου!

Βάλια περαστικά στον Κωνσταντίνο σου! Καταλαβαίνω το σοκ που πέρασες, κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα! Δυστυχώς από δω και πέρα θα τα έχουμε αυτά...

Εμείς είμαστε στην καβάλα από χθες και θα μείνουμε ως την Τετάρτη! Αν κανονίσετε κανένα καφεδάκι με τα μπεμπάκια σας, θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω!

Αύριο είναι η γιορτή του Γιαννάκη μου και θα τον πάμε να μεταλάβει! Είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζει ο γιόκας μου!!!

Καληνύχτα!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Εγω της εβαλα παγο

Και μετα μου ειπε η θεια μου βουτυρο η βαζελινη

ποτε παγο γιατι λεει κραταει μεσα το οιδημα....κατι τετοιο

Δεν το ηξερα η ηλιθια κι ας εχω μεγαλυτερο παιδι!!!!!!!!! Τωρα δλδ μπορει να συμβει κατι στην τοσοδουλα μου?

Ειρήνη μου κι εσύ τρομάρα που θα πήρες....Το Σάββατο που έπεσε η μπουμπού η μαμά μου της έβαλε βούτυρο και από πάνω κέρμα!!!!

καλα Ιωαννάκι εγώ να δεις!λέω ρε παιδί μου κι εγώ κουκουβάγια μάνα είμαι ,αλλά δε λέω και μαλ..ίες..χαχα!λέει μια προχτες στον Κώστα την πρωτοχρονιά η κορη μου(13μηνών -οτι άρχισε να περπατάει) ξέρεις τι έκανε? σηκώθηκε (απο την κουνια της:lol:),ντύθηκε(ήξερε οτι αλλάζει ο χρόνος κι ήθελε να βαλει τα καλά του το μωρό!:roll:):rolleyes:και βγηκε λέει έξω απο το σπίτι για να μπει να κάνει ποδαρικό(γιατι 13μηνων αν δεν ξερεις την έννοια του ποδαρικού είσαι χαμένη υποθεση!!:lol:)

πειτε μου τώρα να γελάσεις ή να κλάψεις?!!

χαχαχαχαχαχαχαχα...Εγώ φίλη θα προτιμήσω να γελάσω!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και ξέχασα να σας πω....σήμερα η μπουμπού το απόγευμα έφαγε πάνω από 200 φαρίν...:shock:....Νομίζω ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ αυτό...Τι όμορφο συναίσθημα που είναι...να δίνεις κουταλιά...να ανοίγει το στόμα...να δίνεις κουταλιά...να ανοίγει το στόμα...μέχρι που αδειάζει το πιάτο:shock:...και την τελευταία μπουκιά:shock:...μα τι ικανοποίηση είναι αυτή...;;;;...Θέλω να το ξαναζήσω!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα μανουλίτσες και εγκυούλες!!!!!!!!!!

Δημητρα συγχαρητήρια!!!!!

σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό παιδάκι!!!!!!!!!!!!!

αν θέλεις τη γνώμη μου,παρόλο που φαντάζομαι πόσο σου στοιχίζει που αποθηλάζεις,έκανες πολύ καλά...ξέρεις πόσο είχα ταλαιπωρηθεί με τις συσπάσεις στην εγκυμοσύνη(όσες μπήκατε σε καρδιοτοκογράφο όταν γεννούσατε μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωθα όταν είχα κατι 40αρες συσπάσεις από τον 7ο μήνα...)και θα ήθελα αν γινόταν να μην το ζήσει ποτέ ξανά καμιά κοπέλα...καλή δύναμη!!

να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στον Φωτη σου Βασούλα!!!!να είστε πάντα μαζί και αγαπημένοι!!!και να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!

χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας!!!!!!!!!

πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είσαι κοριτσάκι,οτι επιθυμείς και να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!

εύχομαι σήμερα να είναι καλά!

να χαίρεστε όσους δικούς σας γιορτάζουν!

alex να χαίρεσαι το γιο σου!!!!!!!!!!!να είναι γερος και πολύχρονος!!!!!!

Αλεξάνδρα να σας ζήσει το ανιψάκι!!!!!!!!!!!!!!!να είναι γερό και καλότυχο!!!!!

και χαρούμενα μηνογενέθλια!

Νανσυ περαστικά...εύχομαι σημερα να είναι καλύτερα το παιδί!

ειρήνη η μικρή είναι εντάξει,ε?ρε τα ταρζανάκια!

περαστικά και σε σας θαυματάκι!και καλό ταξίδι να έχετε,καλή εγκατάσταση και διαμονή!θα είναι εμπειρία ζωής,ε?

άντζυ μου περαστικά και στο μπισκοτάκι..κοίτα να δεις ρε παιδί μου,λαρυγγίτιδα..να έχεις οπωσδήποτε ένα παράθυρο ανοιχτό μεσα στο σπίτι όλη την ημέρα και τη νύχτα,να μπαίνει καθαρός αέρας.και φαντάζομαι θα σου είπε ο γιατρός αν δεις να έχει κρίση βήχα,τη βγάζεις αμέσως έξω.

Μαρία ο Λευτέρης και ο ανιψιός σου γλύκες!!!τέλειο το στιγμιότυπο!!!

Άννυ μου κράτα όσο πιο πολύ μπορείς....κι εύχομαι όλα να τελειώσουν αισίως..

όσο για τους παιδικούς,συμφωνώ με την Ιωάννα.επειδή έχω δουλέψει κι εγω σε παιδικό για 4 χρόνια και είχα παιδάκια 2-3 χρονών,θα έλεγα πρώτα απ'όλα να προσπαθήσετε να αντιληφθείτε τη νοοτροπία των ανθρώπων που τον έχουν...να δείτε τους χώρους εν ώρα λειτουργίας του σταθμού,,την καθαριότητα(μπέιτε και σε μια τουαλέτα:tongue:),τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιδάκια,την κουζίνα και το φαγητό οπωσδήποτε και γενικά το κλίμα που επικρατεί..το πιο σπουδαίο όμως για μένα είναι να γνωρίσετε και να κρίνετε την κοπέλα που θα έχει το παιδί,όχι τα''αφεντικά''.με εκείνη θα είναι το παιδί,όχι με αυτούς.ναι,θα έχει μια γραμμή που πρέπει να ακολουθεί,αλλά θα πρέπει να είναι καλός και θετικός άνθρωπος..να ακολουθήσετε το ένστικτό σας!

έχετε υπόψην σας όμως οτι τους πρώτους μήνες-χρόνο τουλάχιστον,θα πρέπει να έχετε εναλλακτικό σχέδιο δράσης γιατί δυστυχώς θα κολλάνε συνέχεια ιωσεις και δεν θα πρέπει να τα στέλνετε..δε θέλω να σας τρομάξω,όμως οφείλω να σας το πω..ειχα παιδάκια που αρρώσταιναν λίγο και άλλα που έρχονταν 2 μέρες και έλειπαν μια-δυο εβδομάδες:(:(:(

εμείς είμαστε καλά,αλλά έχουμε πάλι θέμα με την δερματίτιδα...όπως φοβόμουν αυτό το πράγμα επανήλθε-ευτυχώς στην αρχική του μορφή και πάλι πήγαμε στη γιατρό και είμαστε με κρεμούλες και υπομονή,μέχρι να περάσει μόνο του,μετά το χρόνο:confused:

αυτές τις μέρες περνάμε πολύ καλά,είμαστε όλο βολτούλες και της αρέσει πολύ!

α!και λέει και μπα-μπά-κι και τρελένομαι!!

μαμά όμως πουθενά!της λέω πες μα-μα και λέει μπα-μπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολλά είπα,αλλά είχα μέρες να μπώ,συγχωρέστε με!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Και ξέχασα να σας πω....σήμερα η μπουμπού το απόγευμα έφαγε πάνω από 200 φαρίν...:shock:....Νομίζω ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ αυτό...Τι όμορφο συναίσθημα που είναι...να δίνεις κουταλιά...να ανοίγει το στόμα...να δίνεις κουταλιά...να ανοίγει το στόμα...μέχρι που αδειάζει το πιάτο:shock:...και την τελευταία μπουκιά:shock:...μα τι ικανοποίηση είναι αυτή...;;;;...Θέλω να το ξαναζήσω!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

σε νιώθω....

και ναι,θα το ξαναζήσεις!!!!!!!!!!!!!!!

πόσο σας έχει πει ο γιατρός οτι θεωρείται αρκετό να τρώνε,πόσα ml?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κοριτσάρες! Ιωάννα μου χρονια σου πολλά, να είσαι γερή κι ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!!!

Alex1979 να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!!

Εμείς εχουμε ξυπνήσει κι ο Δ είναι μες την ενέργεια.... Θέλει διαρκώς να τον κρατάω και να περπατάει...

Σας αφηνω γιατι γκρινιαζει πολύ και θα ξαναμπω..

Δεν προλαβαίνω να κεράσω καφεδακι...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μάνες.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη συμπαράσταση στον αποθηλασμό. Δοκιμάζω όλα τα τρικ αλλά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Χρόνια πολλά στον Φώτη σου Βάσω μου για χθες!

Να ευχηθώ πολλά και ευτυχισμένα χρόνια στην φιλενάδα μας την Ιωάννα και τον Γιαννάκι. Υγεία και ευτυχία!!

Γράψατε πολλά χθες και τώρα δεν θυμάμαι τίποτα. θα ξαναμπώ όταν κοιμηθεί ο Νικόλας. Πάω για παιχνίδι τώρα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

cute-food-gingerbread-coffee.jpg

Aννη μου κερνάω εγώ για εσένα καφεδάκι! ;)

pGVp-10f-1.jpg

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Με το καλό να υποδεχτήτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας!!! Και οι άλλες δυο μανούλες και πάλι με το καλό!!!

Αντε να πέρνουνε σειρά και οι υπόλοιπες... Αννη ΑΚΟΥΣ;;; :lol::lol::lol:

Bάσω μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για χτες!

Ιωάννα μου χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου! Οτι επιθυμείς! Να σε χαίρονται ο γιοκας σου και ο άντρας σου!

Alex1979 να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!

Αλεξάνδρα μου χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Μαράκι μου άντε πάλι με την δερματίτιδα... Να γίνει γρήγορα το κοριτσάκι σου καλά και να μην ταλαιπωρείτε.

Εμένα μάλλον τον Κωνσταντίνο τον πηράζει η ντομάτα γιατί πάλι είδα κοκκινίλες στα ποδαράκια του... οπότε την σταματάω.

Ειρήνη μου περαστικά στην μπουμπούκα σου. Αχ αυτά τα πεσίματα... Τρεχάτε ποδαράκια μου θα είμαστε από εδώ και πέρα. Θέλει μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα και απο εμας, χρονια πολλα και καλα στις εορταζουσες/οντες!

Εμεις ειμαστε απο προχθες το βραδυ αρρωστουληδες, εχουμε τρελο μπουκωμα, ευτυχως δεν εχουμε πυρετο.Οποτε την βγαζουμε με τους φυσιολογικους ορους, τα ρουφηχτηρια και πολυ υπομονη.Εντωμεταξυ απο εχθες ειμαστε και εμεις λιγο καπως,εγω εχω το λαιμο μου και ο αντρας μου εχει το λαιμο του και μπουκωμα.

Δημητρουλα μου χιλιες ευχες για μια γλυκεια και ηρεμη εγκυμοσυνη!

Αγγελικη περαστικα σας βρε κοριτσαρα μου αντε να περασει και να φυγει, Μαρακι και σε εσας περαστικα, ειχαμε και εμεις ενα θεματακι με δερματιτιδα και του βαλαμε λιγο πουδρα ντακταριν (ηταν απο υγρασια που εγκλωβιστηκε στην πανα).

καλημέρα φιλενάδες!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ!!πΟΛΥΧΡΟΝΗ!!να χαίρεσαι τον ΘΟΔΩΡΗ σου και τον Στέλιο σου και να σαι πάντα χαμογελαστή και γλυκιά ,όπως σε ξέρουμε-εστω κι απο μακρυά!!-

ας κεράσω και κάτι γιατί πολύ δίαιτα έπεσε στο καφέ!χαχα!

polyxroni.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Περαστικά στα κρυωμένα μωράκια, τα ερεθισμένα δερματάκια, τα χτυπημένα κεφαλάκια. Σιδεροκέφαλοι να είμαστε όλοι μας!

Ας κεράσω κι εγώ το κατι τις μου για τους 9 μήνες που κλείνουμε σήμερα.

4488220731_66fd9e5679.jpg

X4pTp3.png

Aννη μου κερνάω εγώ για εσένα καφεδάκι! ;)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Με το καλό να υποδεχτήτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας!!! Και οι άλλες δυο μανούλες και πάλι με το καλό!!!

Αντε να πέρνουνε σειρά και οι υπόλοιπες... Αννη ΑΚΟΥΣ;;; :lol::lol::lol:

Εμένα μάλλον τον Κωνσταντίνο τον πηράζει η ντομάτα γιατί πάλι είδα κοκκινίλες στα ποδαράκια του... οπότε την σταματάω.

Κοιμήθηκε ο γιόκας μου! Τι ησυχία είναι αυτή ;) Ευχαριστούμε για το καφεδάκι φιλενάδα!!! Θα προηγηθούν αρκετες πριν από μενα! Εγώ θέλω να είμαι στις χειμερινές μανούλες όπως σου έχω πει! Οπότε από Απρίλιο Μαιο θα περιμένουμε δικά μου ευχάριστα!

Καλέ σταματα την ντομάτα αν τον πειράζει! Και συ βρε Μαράκι τι τραβάς με αυτή τη δερματίτιδα!

Δέσποινα μακάρι να μείνει εκει και να μην κάνει πυρετό! Περαστικά σας οικογενειακώς!

Αλεξάνδρα χαρούμενα μηνογενεθλια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...