Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βριλησσια μενω τωρα, Αθηνα δηλαδη....

Αλλα κανανε σοβαρη προταση στον αντρα μου να παει με τη δουλεια του Νεο Δελχι, οποτε θα φυγουμε ολοι μαζι, γιατι οσο και να μου σπαει τα νευρα μακρια του δε κανω.....:-D Με το καλο 2013 θα επιστρεψουμε στη βαση μας! 12/2 φευγουμε....

Ευτυχως που ειμαι δημοσιος υπαλληλος και πηρα αδεια ανευ αποδοχων για 2 χρονακια, αλλιως δυσκολα θα ηταν τα πραματα....

Κι εγω εντυπωσιαστηκα με το Νεο Δελχι! Σιγουρα θα ειναι ενα πολιτιστικο σοκ για σας, αλλα και μια αξεχαστη εμπειρια και για σας και για το μικρο σας. Ευχομαι να σας πανε ολα καλα.

Taumataki να σε ρωτησω κατι? Επειδη ειμαι κι εγω δημοσιος υπαλληλος και σκεφτομαι για τη διχρονη αδεια ανευ αποδοχων, ηταν ευκολο να την παρεις? Και με την ασφαλεια τι γινεται, γιατι τα παιδια τα εχω κι αυτα ασφαλισμενα στο δημοσιο.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βριλησσια μενω τωρα, Αθηνα δηλαδη....

Αλλα κανανε σοβαρη προταση στον αντρα μου να παει με τη δουλεια του Νεο Δελχι, οποτε θα φυγουμε ολοι μαζι, γιατι οσο και να μου σπαει τα νευρα μακρια του δε κανω.....:-D Με το καλο 2013 θα επιστρεψουμε στη βαση μας! 12/2 φευγουμε....

Ευτυχως που ειμαι δημοσιος υπαλληλος και πηρα αδεια ανευ αποδοχων για 2 χρονακια, αλλιως δυσκολα θα ηταν τα πραματα....

πωπω μεγαλη αποφαση να φυγετε τοσο μακρυα.μαλλον ειναι πολυ καλη προταση!ευχομαι οτι καλυτερο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κι εγω εντυπωσιαστηκα με το Νεο Δελχι! Σιγουρα θα ειναι ενα πολιτιστικο σοκ για σας, αλλα και μια αξεχαστη εμπειρια και για σας και για το μικρο σας. Ευχομαι να σας πανε ολα καλα.

Taumataki να σε ρωτησω κατι? Επειδη ειμαι κι εγω δημοσιος υπαλληλος και σκεφτομαι για τη διχρονη αδεια ανευ αποδοχων, ηταν ευκολο να την παρεις? Και με την ασφαλεια τι γινεται, γιατι τα παιδια τα εχω κι αυτα ασφαλισμενα στο δημοσιο.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα! Οσο για το πολιτισμικο σοκ, ακομη δε το 'χω συνειδητοποιησει και πολυ φοβαμαι τι θα αντιμετωπισω, γιατι θα ειμαστε μονοι μας!!!!

Οσον αφορα την αδεια, φανταζομαι πως για ολους τους ΔΥ ισχυει το ιδιο...Συγκεκριμενα, εγω ειμαι στο ΥΠ.ΕΞ., φανταζομαι θα ειναι το ιδιο για τον ευρυτερο δημοσιο τομεα. Στον προϊσταμενο μου, ειπα τον αληθη λογο της απουσιας μου, αλλα στα χαρτια γραψαμε αλλους λογους.....;) Ωστε να μπορεσω να την παρω αμεσα και ευκολα!

Με το θεμα της ασφαλισης οταν εχες ασφαλεια δημοσιου και υγειονομικη ΟΠΑΔ, ακολουθεις διαδικασια εξαγορας και πληρωμης της υγειονομικης σου καθε τριμηνο στην ΔΟΥ και ο ΟΠΑΔ θα σου θεωρει το βιβλιαριο υγειας.

πωπω μεγαλη αποφαση να φυγετε τοσο μακρυα.μαλλον ειναι πολυ καλη προταση!ευχομαι οτι καλυτερο

Η προταση ειναι αρκετα δελεαστικη και για να καταλαβεις θα μενουμε σε σπιτι πληρωμενο, με αυτοκινητο πληρωμενο,με κολλεγιο (εαν το παιδι πηγαινε σχολειο)ή καλο παιδικο (στη παρουσα φαση, αλλα δε το πολυσκεφτομαι), με ιδιωτικη ασφαλιση και πολυ καλες απολαβες και το σημαντικοτερο πολυ καλες προοπτικες για την Ελλαδα, επειτα....

Οποτε εκανα αυτο που πιστευα πως ηθελε μεσα του ασχετα εαν δε το παραδεχοταν εκεινος.;)

Να 'σαι καλα, ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Ευχαριστω για τις πληροφοριες Taumataki! Σε καταλαβαινω πως νιωθεις, αλλα να δεις που ολα θα πανε καλα και θα περασει ο καιρος και θα γυρισετε πισω χωρις να το καταλαβεις! Ειμαι σιγουρη πως πηρες την καλυτερη αποφαση για τον αντρα σου και την οικογενεια σας! Α, και ο γιος σου ειναι ενας κουκλος οπως τον βλεπω στη φωτογραφια!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Ευχαριστω για τις πληροφοριες Taumataki! Σε καταλαβαινω πως νιωθεις, αλλα να δεις που ολα θα πανε καλα και θα περασει ο καιρος και θα γυρισετε πισω χωρις να το καταλαβεις! Ειμαι σιγουρη πως πηρες την καλυτερη αποφαση για τον αντρα σου και την οικογενεια σας! Α, και ο γιος σου ειναι ενας κουκλος οπως τον βλεπω στη φωτογραφια!

Χεχεχεχε ευχαριστω! Μου μοιαζει για αυτο!:tongue: Ξανθουλης με γαλανα ματακια το καμαρι μου.....Ενω ο πατερας του μελαχρινουλης!

Να χαιρεσαι κι εσυ τα παιδακια σου! Και μακαρι να μας πανε ολα κατ'ευχην...Θετικη ενεργεια και θα την παλεψουμε, 2 χρονια ειναι αυτα που θα παει.....;)

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε????

Βασουλα να χαιρεσε τον αντρα σου!!!

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια και παλι!! Ελπιζω καποια στιγμη να ειναι οοολα καλα!

Εμεις εδω τα ιδια! Καθομαστε και ξεκουραζομαστε!

Σας φιλω!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εμείς βγήκαμε για φαγητο και μαζευτήκαμε 6.30 η ώρα. Περάσαμε πολύ ωραία, βγηκαμε με τη νονα του Δ κι ένα αλλο ζευγαρι που έχει ενα αγοράκι 13 μηνων και μολις χθες έμαθε ότι είναι έγκυος! Τι ωραία!

Και τώρα η εγκυούλα μας η Δήμητρα! Να σου ευχηθώ ολόψυχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και μ' ενα παιδάκι τοσο γερό και όμορφο όσο ο Νικόλας σου!!!

Taumatakiνομίζω ότι επέλεξες το καλύτερο. Εφοσον είχες τη δυνατότητα ήταν κριμα να χωρίσει η οικογένεια!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια, να ησυχάσουμε επιτέλους!

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν! Οτι άλλο θα επανέλθω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα μανουλες

Πριν λιγο γυρισαμε απο τις 12 το πρωι και ειμαι κυριολεκτικα ρακος

Θαυματακι, Νεο Δελχι εεε?????? Αν μην τι αλλο θα ειναι μια μεγαλη εμπειρια... Εδω 10 μερες διακοπες πας και σου φαιενται καπως...Εσεις για 2 χρονια! Σας ευχομαι καλη προσαρμογη

Για εμας η γκαντεμια συνεχιζεται

Σημερα ειχαμε την πρωτη μας πτωση!!!!!!!!!! Η ζουζουνα εφυγε απο το καροτσι με το κεφαλι προς τα κατω!!! Μπροστα στα ματια μου κι ολας, αλλα ετρεξε ο Στελιος "να τη σωσει" και μπηκε μπροστα μου και δεν την προλαβα την καημενη

Περιττο να σας πω το κλαμα που καναμε κ την τρομαρα που πηραμε --- και οι 3 μαζι!

Κι εχω ερωτηση: Οταν πεφτουν ετσι τι τους βαζουμε στο κεφαλακι?

QuW0p3.png

Ειρηνη μου θα γελασεις για το τι βαζουμε, αλλα στο σχολειο ηρθαν για να μας κανουν μαθηματα πρωτων βοηθειων για τα παιδακια μας στην αυλη!

οποτε στο κεφαλι ενα κερμα εκει που χτυπησε αν ειναι καρουμπαλο ή βουτυρο!!! ναι βουτυρο!

ΠΟΤΕ παγο στο κεφαλι!!!

αυτα ξερω εγω!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγω της εβαλα παγο

Και μετα μου ειπε η θεια μου βουτυρο η βαζελινη

ποτε παγο γιατι λεει κραταει μεσα το οιδημα....κατι τετοιο

Δεν το ηξερα η ηλιθια κι ας εχω μεγαλυτερο παιδι!!!!!!!!! Τωρα δλδ μπορει να συμβει κατι στην τοσοδουλα μου?

QuW0p3.png

Καταλαβα...σιγα μην κοιμηθω ολη νυχτα

Απο πανω της θα 'μαι --- και ποιος παει για δουλεια το πρωι :rolleyes:

Παω να συμμαζεψω λιγο σπιτι, νεροχυτη κλπ... να τελειωνω μια ωρα αρχιτερα

φιλια

QuW0p3.png

Βάσω, χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Να χαίρεστε το Γιώργο και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Καλή φώτιση σε όλες μας να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδάκια μας και να γίνουν καλοί άνθρωποι! Τώρα τελευταία όλο κουλαράμες και υπερβολές από μαμάδες ακούω και αναρωτιέμαι πώς θα καταλήξουν αυτά τα παιδάκια...

Θαυματάκι, καλή αρχή και καλή προσαρμογή! Όντως μεγάλη απόφαση, αλλά αφού είστε σύμφωνοι θα είστε μαζί και όλα θα πάνε μια χαρά!

Ειρήνη, είναι καλό να βάζεις πάγο ακόμη και στο κεφάλι των παιδιών, αλλά πάντα τυλιγμένο σε πετσέτα και κάνοντας συχνά διαλείμματα. Έχω κάνει μαθήματα α' βοηθειών στον ερυθρό σταυρό και αυτό μας είχαν πει...

Περαστικά και σε όσους ταλαιπωρούνται ακόμη... Εμείς χθες είχαμε μια νύχτα χάλια, με μπούκωμα, ορούς, εισπνοές ευκάλυπτου, μυξοσκουπάκι και ξενύχτι.

Ελπίζω αύριο καλύτερα!

Φιλάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Σκεφτειτε μεχρι και οι ερυθροσταυριτες διαφορετικες γνωμες εχουν!!!

Κι εμας απο τον ερυθρο σταυρο ειχαν ερθει Ιωαννα για να μας κανουν μαθηματα Α' βοηθειων επι 1 βδομαδα και μας ειπαν αυτα που εγραψα στην Ειρηνη!

Και μετα οι ταλαιπωρες οι μανες πρεπει να ξερουμε και τι θα κανουμε.... Ο Θεος βοηθος να μην ειναι τιποτε σοβαρο κι ολα τα αλλα γινονται...:-)

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...