Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές!!

Μαράκι το έχω διαβάσει κι εγώ, έχω μιλήσει με μαίες και γενικά διαβάζω ότι αν δεν υπάρχει πρόβλημα συσπάσεων τότε δεν τίθεται πρόβλημα. Οταν μου είπε να αποθηλάσω ήμουν έτοιμη να σκάσω. Το θέμα είναι ότι μου έλεγε ότι ο μικρός πήρε ότι χρειαζόταν, να μην αδικήσω το δεύτερο παιδάκι. Μίλησα και με την παιδίατρο και μου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά και πάλι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Μια στραβή αν τύχει θα κατηγορώ τον εαυτό μου μην τυχόν και φταίω εγώ...Δεν θα το άντεχα...

Καταλαβαίνω. Έχεις δίκιο. Ρωτάω γιατί κι εγώ θα ήθελα άμεσα να κάνω ένα αδερφάκι στην Αθηνά, αλλά δεν είμαι έτοιμη να αποθηλάσω ακόμα. Νιώθω ότι επειδή είμαι μακρυά της όλη μέρα, της χρωστάω τουλάχιστον αυτό. Θα πρέπει να το σκεφτώ. Βέβαια, για να μείνω έγκυος προϋποτίθενται (σωστά το είπα?) κι άλλα πράγματα που μετά την αναλαμπή των Χρισ/νων ξαναξεχάστηκαν...

Θάλεια μου, δεν έχω ζυγαριά. Είχα νοικιάσει αλλά την επέστρεψα. Μήπως να ξανανοικιάσουμε μιας κι έχουμε τέτοιο θέμα. Θα το πω στον Κ. Την είχα ζυγίσει στην δική μας. Δηλαδή ζυγίστηκα πρώτα εγώ και μετά την πήρα αγκαλιά και ξαναζυγίστικα. Και ενώ όλοι λένε ότι δεν είναι ακριβής αυτός ο τρόπος, η γιατρός μας είπε ότι είναι. Τρέχα γύρευε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη, εμάς μας είπε αυγό από τώρα (κρόκο πρώτα και την άλλη βδομάδα και ασπράδι) και ψάρι τον άλλο μήνα. Και η μικρή μου είναι σχεδόν 1 μήνα μικρότερη από τα δικά σας. Ότι θέλει ο καθένας...

Η πρώτη εγκυούλα είναι η ΡΙΚ από την Κύπρο (νομίζω). Δεν εμφανίζεται πολύ συχνά γι'αυτό και την έχασες.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Βασούλα μου να τον χαίρεσαι! Ελπίζω να μην έχουμε ξεχάσει κανέναν ε?

Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερούδια από μια ξεκούραστη μαμά! Αν και ψώφησα στις καθαριότητες χθες (έμεινε το μπροστά μπαλκόνι και η σκάλα 3 όροφοι για σήμερα και σίδερο) με αποζημίωσε το γλυκουλίνι μου σήμερα. Ξύπνησε και δεν έβγαλε κιχ και έτσι όταν ο μπαμπάς πήγε για το πρωινό πιπί τον είδε να κάθεται στην κούνια και τον πήρε, τον τάισε, τον άλλαξε, πήγε 9 και μου τον έφερε στο κρεββάτι. Έτσι δεν χρειάστηκε να σηκωθώ στο κρύο σπίτι (δεν ανάβω καλοριφέρ την νύχτα γιατί τρίζουν και τον ξυπνάν, υπάρχει λύση γι αυτό; ) να πάω να ζεστάνω γάλα, να σκουντουφλάω στα έπιπλα από την νύστα.

Τώρα τον στείλαμε να φέρει και αγιασμό γιατί θα είχε πολύ κόσμο για να πάμε και τον μικρό, φοβάμαι με τόσες ιώσεις.

Εγώ έχω 3 πλυντήρια σίδερο το οποίο θα ξεκινήσω άμεσα, τις άλλες δουλειές που προανέφερα και μετά ξάπλα.

Δεν έγραψα χθες ότι πήγαμε παιδίατρο και φύγαμε πολύ χαρούμενοι. Μας βρίσκει πολύ ανεπτυγμένους για την ηλικία μας. Έκανα κι εγώ το σόου μας (που είναι η μυτούλα της μαμάς Λευτεράκη, έδειχνε αυτός, που είναι το στοματάκι, ξαναέδειξε, που είναι τα ματάκια, το ίδιο!!! Πόσο ψηλός θα γίνεις, τόοοοοοοοοοοσο ψηλός! σηκώνει το χέρι και κοιτάει στον ουρανό!). Τον άφησα να περπατάει στο τραπεζάκι της και όλο μας τον παίνευε! Δεν θέλω και πολύ για κουκουβάγιασμα!!!!!!!!!!! Ξετρελάθηκα!

Από νούμερα, ύψος δεν πήραμε αλλά πήραμε 500γρ. Όχι σε μήνα, περισσότερος καιρός ήταν. Μισό να δω το βιβλιάριο. Σε 45 μέρες σχεδόν, δλδ ενάμιση μήνα. Πολύ καλά. Τώρα για απογευματινό είχα πάρει τραχανά με λαχανικά και τον τσάκισε χθες!!!!!!!!! Εναλλάξ με γιαουρτάκι. Επιτέλους θα ξεφύγουμε από τον απογευματινό εφιάλτη του τι να φάμε. Όσο για τα φρούτα μου είπε να δώσω φρουτόκρεμα αν δεν τα τρώει αλλά εγώ θα το παλέψω ακόμα αφού πρόβλημα βάρους σαφώς δεν έχουμε. Για το φάσκιωμα είπε πως πολλά παιδάκια το θέλουν και αν δεν δυσανασχετεί να μην νιώθω τύψεις. Τεσπά αυτό δεν το συνεχίσαμε, μόνο 3 μέρες. Αυτάααααααα!!!

Είχα να πω κι άλλα αλλά μόλις μπήκε ο Γ με τον αγιασμό και με εκνεύρισε. Χωρίς να μου πει κουβέντα ήρθε και με κατάβρεξε. ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; Ας μου πει να σηκωθώ, να κάνω τον σταυρό μου. Τι λύσσα τον έπιασε; Δεν μίλησα, το αγνόησα μέρες που είναι.

mU4Ep3.png

Λευτέρης: Πολύ μου αρέσει αυτό που κρατάς Αλέξανδρε! Δώστο μου!

Αλέξανδρος: Τσου!

167646_1794587185958_1278050575_32094579_1917316_n.jpg

Λευτέρης: Τσούξινος! Πάρε μια ανάστροφη για να μάθεις!

167554_1794587505966_1278050575_32094580_346910_n.jpg

Λευτέρης: Τώρα θα δεις, θα το πάρω μόνος μου!

168458_1794587945977_1278050575_32094581_7734530_n.jpg

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Θα ξεκινησω με τα ευχαριστα!!! Χάρηκα τοσο πολύ που θα έχω παρεα!! Δημητρουλα μου με το καλο!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!τι καλα που το ακόύσατε! εμεις θα παμε στις 17 να το ακουσουμε ,να μας φυγει και αυτο το αγχος!

Βασουλα μου να χαιρεσαι τον αντρούλη σου !!

Και για το τελος έχω να πω ότι ειστε για δέσιμο όλες!!!:tongue: επειδη κα ιγω προσεχα καποτε ενα παιδακι θελω να σας διαβεβαιωσω οτι δεν ειμαστε ολες τερατα! επισης αφήνοντας την υποψια οτι υπάρχουν καμερες σε όλο το σπίτι , λύνονται όλα σας τα προβλήματα!!χαχαχα

Σχετικα με τις πανες στους βρεφικους εννοειται οτι δεν υπάρχει τετοιο θέμα, για τους παιδικους απο 2,5 ετων και άνω στους μεν δημοσιους θα πρεπει να εχει καθαρισει το παιδι ενω στους ιδιωτικους δεν ειναι απαραιτητο αλλα θα πρεπει να εχει ξεκινησει τουλαχιστον η διαδικασια και μαζι με την δασκαλα μεσα σε ενα συντομο διαστημα προσπαθουν να την ολοκληρωσουν.

Δέσποινα ευχαριστω πολυ που πήγες τις φώτο, αυριο θα τον παρω τηλ για να συννενοηθω.

Χτες το βραδυ ειχαμε παρεα και μολις η μικρη το αντιληφθηκε ξυπνησε και εμεινε ξυπνια μεχρι τις μια που τους ειδε να βγαινουν απο την πόρτα! Μα ρανταρ εχει ? και την περασμενη εβδομαδα το ίδιο έκανε που είχαμε κόσμο! ενω κουτουλαει απο τη νυστα καθεται εκει μη χασει καμια κουβεντα!!:P απο δω και περα νομιζω πως αν ερχεται καποιος θα τον βαζω να φευγει ψευτικα:tongue::tongue:

Ευτυχως όμως καθοτι και υπναρου ξυπνησε στις 10 οποτε ξεκουραστηκαμε και εμεις!

Χτες και σημερα της εδωσα φακες και απο ότι ειδα τις άρεσαν πολύ!

Για αυγο δεν εχω ρωτησει ακομα, την Δευτερα που θα παω για εμβολιο θα ρωτησω!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κι απο μας! Σημερα ειχαμε πρωι πρωι γιατρο, και μας εκανε την καρδια περιβολι! Η μικρη εχει ωτιτιδα, ο μπεμπης βρογχιτιδα, ξεκιναμε σιροπι και μασκα και βλεπουμε αν θα γλιτωσουμε την αντιβιωση. Αλλα δε στεναχωρηθηκα τοσο γι αυτα, οσο για το βαρος του, μολις 7855 και 73 ποντους, εχει ρεψει αυτο το παιδι, μια δυστυχια, το λυπασαι να τον βλεπεις, κι οσο θυμαμαι πως ηταν οταν γεννηθηκε, στρουμπουλουλης και ροδοκοκκινος, πιανεται η ψυχη μου. Δε διαβασα ακομα τα νεα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Περαστικά σας Νάνσυ μου,ολα αρρωστα είναι όπως βλέπεις τα καημενάκια..κι οσο για το βάρος,μια χαρά είστε,γιατί στεναχωριέσαι?είναι fitness το παιδί!;)

Καλημερα κι απο εμας και περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

Αρρωστησαμε κι εμεις.....Ω, ναι.....Γιατι το κεφαλι του αντρα μου ειναι πιο ξερο κι απο τη ξεραϊλα! Γιατι προχτες που ειχε κρυο ειχε αφησει μια χαραμαδα στη μπαλκονοπορτα να μπαινει αερας και το μωρο την αρπαξε με βρογχιττιδα. Το δωματιο ειχε μια ικανοποιητικη θερμοκρασια 23 βαθμων και αφρυγαντηρα κι πηγε και μου ανοιξε τη μπαλκονοπορτα! Το πρωι που το ειδα με επιασε υστερια και με ελεγε υπερβολικη.... Να τα τωρα....Πυρετος 38,2, βηχαλακι και ειμαστε με aerolin και mucosolvan μπας και αποφυγουμε τα χειροτερα!

Επισης απο βαρος δε παμε κι εμεις καλα, μιας και ειμαστε στα 8,050 και 70 ποντους! Και τωρα που ειναι και αδιαθετος ακομη χειροτερα γιατι θα χασουμε standard!!!!

Αυτααααα...Με το καλο βρε μου μπηκε ο χρονος!!!!

περαστικά και σε σας! αυτοί οι άντρες δεν ακούνε ποτέ και μόλις αρρωστήσουν τα μικρά,στεναχωριούνται και λένε πως έγινε?!:confused:ελπιζω να είναι καλύτερα σήμερα!

Γεια σας και παλι μανουλινια!!

Δεν εισαστε καθολου για ψυχιατρο!!Ολες λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε!

Εμενα τον κραταει η μαμα μου ακομα αλλα επειδη δουλευει και εκεινη σκεφτομαι απο του χρονου να τον στειλω αλλα και μονο που το σκεφτομαι στεναχωριεμαι πολυ!Εδω εχει περασει απο το μυαλο μου να του φιαξω ενα δωματιο στο μαγαζι και να τον παιρνω μαζι μου(εδω θελει ψυχιατρο).

Δεν θελω να τον στειλω παιδικο............αλλα μεταξυ μας δεν θα ηθελα να τον στειλω ουτε σχολειο αργοτερα, ουτε φανταρο(εδω παρακαλαω να εχει καταργηθει μεχρι τοτε):?:?:?

Οποτε οπως καταλαβαινετε μαλλον ειμαι η μονη τρελη!!!!

χαχαχα!!φίλη είσαι τρελλή!!!πάντως αν το σκεφτείς και κάνεις δωματιάκι στο βενζινάδικο,να φέρνω και τη μπέμπα ,απο το να τριγυρνάει με φίλες και emo φίλους,προτιμώ να μάθει τη δουλεια!χαχα!:-D

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω και πάλι περαστικά στα μωράκια τα πονεμένα και αρρωστούλικα και φιλάκια πολλά στα πατουσάκια.

Συζήτηση για σταθμούς βλέπω, Κι εγώ ήμουν στη φάση αναζήτησης αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί γιατί λίγες μέρες αφου λήξει η άδεια μου θα πρέπει να βγω σε άδεια τοκετού. Χιχιχι...καλά καταλάβατε, είμαι έγκυος. Το ξέρω αρκετό καιρό αλλά σήμερα το είδαμε, το ακούσαμε. Είναι 9εβδ. και 2ημ. και το σποράκι μας είναι 2,5εκατοστά. ΠΗΤ 8/8.

Τάνια μαζί θα είμαστε! Αντε περιμένουμε κι άλλες στην παρέα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

Τέλεια,το καλοκαιράκι θα έχουμε ήδη 2 νέες αφίξεις!:D:D

Σήμερα πήγαμε για το τελευταίο μηνιαίο εμβόλιο. Το επόμενο τον Απρίλη. Η Αθηνά έφτασε τους 72 πόντους (γεμάτους είπε η γιατρός, μπορεί και 73 λέει), αλλά από βάρος δεν πάμε καλά. Την προηγούμενη φορά την είχε ζυγίσει 8050 και τώρα 7800! Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο γιατί και μια χαρά τρώει, και καθόλου δεν φαίνεται να έχασε. Ίσα ίσα που και τα μαγουλάκια της και τα μπουτάκια της σαν να'χουν λίγο φουσκώσει. Η ζυγαριά όμως άλλα έδειξε. Εγώ πιστεύω ότι την προηγούμενη φορά είχε κάνει λάθος γιατί την είχε βγάλει ότι πήρε 800 γραμ. σε ένα μήνα που είναι υπερβολικό νομίζω. Τέλος πάντων, είπε ότι αφού τα υπόλοιπα γεύματα τα τρώει κανονικά, το πρόβλημα είναι στον θηλασμό που δεν μπορούμε να μετρήσουμε πόσο πίνει. Ευτυχώς δεν μου είπε να σταματήσω, ούτε και να δώσω ξένο γάλα, αλλά μου είπε να αυξήσω λίγο τις ποσότητες σε αυτά που τρώει ευχάριστα. Δηλ. αντί για 200, να δίνω 250 γραμ. ρυζάλευρο, ή να προσθέσω ένα γιαούρτ πριν τον θηλασμό το βράδυ. Επίσης μας είπε να αρχίσουμε αυγό 2-3 φορές την εβδομάδα. Δίνει καμμία άλλη? Νομίζω ότι είναι νωρίς για αυγό, ή κάνω λάθος? Για τα όσπρια, την ρώτησα κι εγώ (δεν θυμάμαι ποιά από σας ρώτησε) και μου είπε ότι δεν απαγορεύονται αλλά δεν τα προτείνει γιατί είναι βαριά και προκαλούν αέρια και ίσως πονάκια στην κοιλίτσα. Αν φτιάχνουμε για μας και θέλουμε μια στο τόσο είναι οκ λέει, αλλά δεν το προτείνει για συχνά. Επίσης γιαούρτι είπε ότι μπορούμε να δίνουμε από τα δικά μας. Δεν χρειάζεται να είναι παιδικό. Εσάς τι σας έχουν πει για τα 2 αυτά θέματα (αυγό και γιαούρτι)?

Μαράκι μου μην ανησυχείς,γίνονται λάθη στις ζυγίζεις,θα έτυχε!η Αθηνούλα εγώ που την έχω δει είναι στρουμπουλούδικη,δεν έχει ανάγκη!συν οτι τρώει μια χαρά,εμένα τι να πω που κρέμα απογευματινή δεν έχει ακουμπήσει ουτε για πλάκα?! γιαουρτάκι εμείς τρώμε,αφου δεν τρώμε την κρέμα,αυγό όμως δεν μας έχει πει ακόμα.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ποσο χαιρομαι που εχουμε εγκυουλες ξανα!

Να εχετε τελειες εγκυμοσυνες κοριτσια!με το καλο!

εμεις ξυπνησαμε στις 10 (αγκαλια παλι-δεν χρειαζεται πλεον να το αναφερω)αφου ομως η Κλειω ειδε ολο το Ραδιο Αρβυλα κ τους χαιρετουσε !κ αφου κοιμι8ηκε στις 12¨30 κλασικα στις 2:30 ξυπνησε με κλαματα.

απορω ομως...γιατι να ξυπναει ετσι,διπλα μου φυτευεται!Μαρακι εγω εχω αποκλεισει το θεμα πεινας!δεν παιζει!κ που θηλαζουν την νυχτα ,θηλαζουν για βυζοπιπιλα,ειμαι σιγουρη!

πηγαμε ηπιαμε κ ενα καφεδακι με την μαμα μου κ μια φιλη της κ στον γυρισμο κοιμη8ηκε ορθια στο καροτσι,κ ακομη κοιμαται...

εγω εξακολουθω να ειμαι σαν ζομπι,κ παρακαλαω να τελειωσει αισιως αυτη η ιστορια γιατι δεν θα την παλεψω για πολυ ακομη ετσι ψυχραιμη....

Χρονια πολλα στον Φωτη της Βασουλας!!!να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

και αφού σχολίασα αυτά που είχα ξεχάσει,έρχομαι στα δικά μας!

καταρχήν καλημέρα!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ!!Να τον χαίρεσαι :-)

Αλεξάνδρα μου να σας ζήσει το ανιψάκι σας!

Βάλια μου φαντάζομαι τι τρομάρα πήρες,εμένα τι να πω,κάθε μέρα πέφτει και χτυπάει πια..δε μπορω να την κάνω τίποτα.

λοιπον ,εμείς χτες αφου μας έιδε η γιατρός μας,έχουμε λαρυγγίτιδα...:-( ο λαιμούλης της κατα κόκκινος γμτ και ξανα μανά αντιβιωση ,μάσκες κτλ.πολύ στεναχωρεθηκα,ακομα δεν πρόλαβε να συνέλθει,να ξανα αρρωστήσει??

το βραδυ μας ήταν χάλια,έκλαιγε στις 3 ως τις 4 και δεν ήθελε τίποτα...περα δωθε,αγκαλιές..ζιζι,τιποτα...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες! Καταρχην Δημητρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου! Και η κορη μου ειναι καλοκαιρινο μωρο, ειχα ΠΗΤ 4/8, και πολυ τα αγαπω τα καλοκαιρινα μωρακια!

angie! μου τι να πω, περαστικα σας και παλι και τιποτα να μην την ξαναβρει τη μικρουλα σου, ειναι το μονο που δεν αντεχω, να ειναι τα μωρακια μας αρρωστα.

Για αυγο και ψαρι, εμας στην κορη μου μας ειπε η παιδιατρος αυγο απο τον 9ο και ψαρι απο το 10ο και δεν ειχαμε προβλημα. Με τον μικρο βεβαια δε δινουμε τιποτα καινουριο γιατι φοβομαστε ακομα μην τον πειραξει.

AngiCat τι κουκλι ο Λευτερακης -και ο ανηψιος βεβαια- φτου φτου! Αληθεια, καταλαβαινει τοσα πραγματα απο τωρα? Φοβερα ανεπτυγμενος σε ολα! Εμενα η κορη μου ηταν ετσι, καταλαβαινε κι αυτη απο μικρη παρα πολλα, αλλα καθοταν κιολας και μας αφηνε να ασχοληθουμε μαζι της. Ενω ο μικρος ολο να γυρναει θελει, να ανοιγει ντουλαπια και συρταρια και να γκρεμιζει ο,τι βρει, δε στεκεται λεπτο να ασχοληθουμε!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Συγχαρητηρια στις 2 εγκυουλες της παρεας! Με το καλο κοριτσια τα μωρακια σας και πανω απ'ολα υγεια! Αντε να προστεθω κι εγω στην παρεα σας κατα την ανοιξη.....:-D

Λευτερακης και ανηψιος σχετα κουκλια ειναι, τελεια ειναι κοντα ηλικιακα και θα κανουν υπεροχη παρεουλα....

Εμεις συνεχιζουμε με το πυρετουλη, εαν και σημερα καναμε κατι δεκατακια (αν και τα δεκατα τα θεωρω χειροτερα), εγω βγαζω το τελευταιο μου φρονιμητη και ποναω οικτρα..... Ο μικρος ειναι μες στη γκρινια, ειμαι αϋπνη ολη νυχτα, γιατι ο μικρος ειναι βουλωμενη η μυτουλα του και ειχε ιδιοτροπια....

Κατα τα αλλα επιβιωνω!:tongue:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Η μπουμπού από χθες που έκανε μία φορά διάρροια δεν ξανάκανε...Δεν έχει ούτε μύξα...ούτε βήχα...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!Αλλά εγώ δεν είμαι και πολύ καλά!!!Και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω να δω την ξαδερφούλα μου στο μαιευτήριο και πολύ έχω στενοχωρηθεί...:(

Βασούλι να χαίρεσαι τον Φ. σου!!!!Πολύχρονος να είναι!!!!

Χρόνια πολλά και σε όλες τις μανούλες που έχουν δικούς τους ανθρώπους που γιορτάζουν!!!!

Μαράκι κι εμένα από 8 μηνών μου είπε να ξεκινήσω αυγό και ψάρι...η αλήθεια είναι ότι ψάρι ακόμη δεν έχω δώσει...

Περαστικούλια και στο Μπισκοτάκι μας!!!!

Πάω να την ταΐσω...Θα τα πούμε αργότερα!!!

Συγχαρητηρια στις 2 εγκυουλες της παρεας! Με το καλο κοριτσια τα μωρακια σας και πανω απ'ολα υγεια! Αντε να προστεθω κι εγω στην παρεα σας κατα την ανοιξη.....:-D

Λευτερακης και ανηψιος σχετα κουκλια ειναι, τελεια ειναι κοντα ηλικιακα και θα κανουν υπεροχη παρεουλα....

Εμεις συνεχιζουμε με το πυρετουλη, εαν και σημερα καναμε κατι δεκατακια (αν και τα δεκατα τα θεωρω χειροτερα), εγω βγαζω το τελευταιο μου φρονιμητη και ποναω οικτρα..... Ο μικρος ειναι μες στη γκρινια, ειμαι αϋπνη ολη νυχτα, γιατι ο μικρος ειναι βουλωμενη η μυτουλα του και ειχε ιδιοτροπια....

Κατα τα αλλα επιβιωνω!:tongue:

Περαστικουλια κ σε σας!

να ρωτησω αν επιτρεπεται που μενεις?γιατι μου κανε μεγαλη εντυπωση οτι θα πατε να μεινετε στο Νεο Δελχι!:roll:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Περαστικουλια κ σε σας!

να ρωτησω αν επιτρεπεται που μενεις?γιατι μου κανε μεγαλη εντυπωση οτι θα πατε να μεινετε στο Νεο Δελχι!:roll:

Βριλησσια μενω τωρα, Αθηνα δηλαδη....

Αλλα κανανε σοβαρη προταση στον αντρα μου να παει με τη δουλεια του Νεο Δελχι, οποτε θα φυγουμε ολοι μαζι, γιατι οσο και να μου σπαει τα νευρα μακρια του δε κανω.....:-D Με το καλο 2013 θα επιστρεψουμε στη βαση μας! 12/2 φευγουμε....

Ευτυχως που ειμαι δημοσιος υπαλληλος και πηρα αδεια ανευ αποδοχων για 2 χρονακια, αλλιως δυσκολα θα ηταν τα πραματα....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...