Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι εγώ της δίνω αυγό...μέρα παρά μέρα μου έχει πει...αλλά δεν της δίνω τόσο συχνά!!!!Γενικά της αρέσει...

Και για το γιαούρτι μου είχε πει...παιδικό χωρίς γεύση ή από τα δικά μας...εμένα τρώει το Noulac...αλλά πρέπει να πεινάει πολύ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσια μου!

Μαράκι μάλλον δεν έγινε σωστή ζύγιση την προηγουμενη φορά. Πάντως παρακολούθησέ το για λίγο κι ελπίζω να έγινε απλά ένα χαζό λάθος και να είναι πιο προσεκτική από εδώ και πέρα. Οσο για το αυγό και το γιαούρτι εγώ δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχουμε αρχίσει ακόμα.

X4pTp3.png

Δημητρουλααααααααα συγχαρητηρια!!!!!!

Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

πολυ χαιρομαι για εσας κοριτσια!!!!

Μαρακι αυγο εμας μας ειπε αυστηρα μετα το χρονο! Γιαουρτι δινω απο τον 6 μηνα κανονικα δικα μας και του αρεσουν μια χαρα!

Οσο για το ζυγισμα μαλλον λαθος εκανε οπως ειπες! 800 γραμμαρια ουτε τους πρωτους μηνες δεν παιρνανε καλα καλα!!!

Εμας ηρθε ο νονος μας και μας εφερε παρα πολυ ωραια ρουχα! Φαγαμε (εγω πιστη στη διαιτα μου) και τωρα ειμαι ενα πτωμα. Ευτυχως αυριο δεν δουλευει ο Θ. οποτε θα περασουμε μαζι τη μερα! Τι ευτυχια!

Για τις πανες στους παιδικους ειμαι σιγουρη οτι ισχυει το εξης: στους βρεφονηπιακους δημοσιους και ιδιωτικους δεχονται πανες. Στους παιδικους ομως (το επομενο σταδιο, νομιζω απο 2 ετων και πανω) στους δημοσιους πρεπει να εχει καθαρισει το παιδακι ενω στους ιδιωτικους δεν τους νοιαζει ( αφου πληρωνουν οι γονεις ενα σωρο χρηματα)!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πρέπει να το ψάξω γιατί ως συνήθως οι απόψεις των γιατρών διίστανται. Τουλάχιστον στο γιαούρτι φαίνεται να συμφωνούν.

Για τους παιδικούς, τι να πω; Μακάρι να μην χρειαζόταν να δουλεύει καμμιά μανούλα κ να μεγαλώναμε εμείς τα παιδάκια μας. Επειδή όμως δυστυχώς αυτό δεν γίνεται, τουλάχιστον ψάξτε το καλά κ πάρτε συστάσεις. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μαθαίνουν κ πράγματα κ κοινωνικοποιούνται, οπότε δεν μπορώ να πω πως είναι κακό απαραίτητα. Και κακά τα ψέματα, καλό μας κάνει κι εμας να ξεφεύγουμε λίγο απ´το σπίτι. Νομίζω πως στο τέλος περισσότερο εμείς στενοχωριόμαστε που τα αφήνουμε παρά αυτά. Ελπίζω τουλάχιστον...

Βάλια μου, τι τρομάρα κι εσύ θα πέρασες! Θέλουν τόσο προσοχή τώρα, αλλά όσο κ να προσέχεις, μερικά χτυπηματάκθα δεν τα γλιτώνεις με τίποτα. Όσο για το κρεβάτι, βάλε οπωσδήποτ κάτι. Ή μαξιλάρες ή πάπλωμα. Είναι επικίνδυνο πολύ. Κι εμείς θα της το κατεβάσουμε αύριο. Ευτυχώς εμάς κατεβαίνει...

Σας φιλώ κ καληνυχτώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα τι τελεια νεα!!!!!! να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να υποδεχτειτε κ το νεο μελος της οικογενειας σας!

Τανια ειδες,θα εχεις παρεουλα! σημερα πηγα τις φωτο σου στο Σαββα!

Μαρια αυγουλακι ο γιατρος μας εμας μας αφηνει αλλα μονο τον κροκο. ακομα ομως δεν του εδωσα γιατι φοβαμαι λιγακι. γιαουρτι ειχα αρχισει εδω κ καιρο το advance αλλα οταν ειδα τη λιστα με τα μεταλλαγμενα το εκοψα κ αρχισα φρεσκο προβειο. βεβαια ο παιδιατρος ειχε πει μετα το χρονο γαλακτοκομικα αλλα εγω του εδωσα κ ολα καλα.

καληνυχτα μανουλες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Δήμητρα, με το καλό! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!! Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοια ευχαριστα νέα!

Πήρατε φόρα πάντως, περιμένουμε και την επόμενη!!!

Αλεξάνδρα, να σας ζήσει το νέο μωράκι! Γερό να είναι!!!

Καλέ, κι εγώ κρατούσα παιδάκι στο σπίτι αλλά δεν του έκανα βασανιστήρια!!! :tongue: Το πολύ πολύ να έπαιρνα κανένα τηλέφωνο όσο έπαιζε!

Εγώ για τα μικράκια είμαι λίγο επιφυλακτική ως προς τον σταθμό, γιατί συνήθως είναι συνέχεια άρρωστα όταν πρωτοπάνε... Αν μπορείτε να μένετε μαζί τους όταν είναι άρρωστα εσείς ή κάποιος στο σπίτι τότε καλώς, αλλά είναι κρίμα να πηγαίνουν σχολείο αρρωστούλια.... Σας το λέω από την εμπειρία μου στους παιδικούς που δούλευα. Εύχομαι πάντως να μην αρρωσταίνουν! Αυτά που είπε η Τάνια είναι πολύ καλά, ρωτήστε επίσης τί μεθόδους χρησιμοποιούν ως τιμωρία (ερώτηση-παγίδα, κανονικά δεν πρέπει να τα τιμωρούν με την κλασσική έννοια), τί κάνουν αν δεν θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα, αν μαλώσουν μεταξύ τους κλπ. Και ακολουθείστε το ένστικτό σας ειδικά με τη δασκάλα της τάξης! Αυτά!

Ο Θοδωρής έφαγε φακές σήμερα και όντως του έπεσαν βαριές γιατί το βράδυ μετά την κρέμα και το καθιερωμένο θηλασμό έκανε εμετό...

Αύριο λαχανικά!

Ηρώ, πολύ γέλασα με το λωλοστεφανή! :D

Καληνύχτα σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα και παλι!

Δημητρουλι μουουουου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!Με το καλο!Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Μαρακι και εγω πιστευω οτι θα εχει κανει λαθος!Παρακολουθησε το οπως ειπε και η Δημητρα.Εγω του δινω κροκο αυγου 2 το πολυ 3 φορες την εβδομαδα.Μεταξυ μας ειναι φορες που ξεχναω τελειως αλλα δεν πειραζει!;)

Ηρωωωωω ελιωσα στο γελιο με το λωλοστεφανη!!!!!!!Να σαι καλα!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω και πάλι περαστικά στα μωράκια τα πονεμένα και αρρωστούλικα και φιλάκια πολλά στα πατουσάκια.

Συζήτηση για σταθμούς βλέπω, Κι εγώ ήμουν στη φάση αναζήτησης αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί γιατί λίγες μέρες αφου λήξει η άδεια μου θα πρέπει να βγω σε άδεια τοκετού. Χιχιχι...καλά καταλάβατε, είμαι έγκυος. Το ξέρω αρκετό καιρό αλλά σήμερα το είδαμε, το ακούσαμε. Είναι 9εβδ. και 2ημ. και το σποράκι μας είναι 2,5εκατοστά. ΠΗΤ 8/8.

Τάνια μαζί θα είμαστε! Αντε περιμένουμε κι άλλες στην παρέα!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Με το καλό κοριτσάρα μου!!!!

Σου ευχόμαστε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπέρα μανούλες!!!

Δημητρούλα μου συγχαρητήρια!!!!!!!!! Με το καλό φιλενάδα μου!!!!

1561-expecting.jpg

Αυτά είναι υπέροχα νέα!!!!!!!!!!

Είμαι ένα ράκος, μόλις πρόλαβα και έκατσα 2 λεπτά, αλλά κλείνουν τα μάτια μου κυριολεκτικά. Θα σας διαβάσω να σχολιάσω με την ησυχία μου αύριο!!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μπεμπάκια

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω και πάλι περαστικά στα μωράκια τα πονεμένα και αρρωστούλικα και φιλάκια πολλά στα πατουσάκια.

Συζήτηση για σταθμούς βλέπω, Κι εγώ ήμουν στη φάση αναζήτησης αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί γιατί λίγες μέρες αφου λήξει η άδεια μου θα πρέπει να βγω σε άδεια τοκετού. Χιχιχι...καλά καταλάβατε, είμαι έγκυος. Το ξέρω αρκετό καιρό αλλά σήμερα το είδαμε, το ακούσαμε. Είναι 9εβδ. και 2ημ. και το σποράκι μας είναι 2,5εκατοστά. ΠΗΤ 8/8.

Τάνια μαζί θα είμαστε! Αντε περιμένουμε κι άλλες στην παρέα!!!

Τέλεια Δημητρούλα! Το ήξερα από όταν είπες ότι σου πρότεινε ο γιατρός να αποθηλάσεις! Ήμουν σίγουρη!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοπελάρα μου. Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα κατάγερο μωρό τόσο όμορφο όσο ο παίδαρός σου!

mU4Ep3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα δεν δουλεύω αλλά το ζουζουνάκι μου με ξύπνησε από τις 7:00 όπου την έφερα στο κρεβάτι μας κ ξανακοιμήθηκε αλλά εγώ όχι. Το βράδυ ξύπνησε στις 4:00 κ μέχρι τις 5:00 προσπαθούσα να την κοιμίσω. Μου άλλαξε τα φώτα. Νωρίτερα ξύπναγε αλλά ήταν ο μπαμπας της ξύπνιος κ πήγαινε αυτός. Οπότε, κ που της έδωσα παραπάνω ρυζάλευρο δεν βοήθησε στο να μην ξυπνάει. Η γιατρός πιστεύει ότι είναι από την πείνα. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως γιατί ξυπνάει κλαίγοντας κ μισή ώρα αφου έχει πέσει για ύπνο. Όταν της ανέφερα ότι πιστεύω πως είναι γιατί θέλει να αναπληρώσει τον χρόνο μαζί μου που λείπω όλη μέρα, είπε ότι δεν ισχύει κ ότι οι δικές μου τύψεις την «κακομαθαίνουν». Αν ήμουν μαζί της όλη μέρα, το βράδυ θα την άφηνα να κλάψει κ 2-3 λεπτάκια κ έτσι θα μάθαινε να μην ξυπνάει! Έκανα πως δεν το άκουσα για να μην τα πάρω στο κρανίο γιατί γενικώς είμαι ευχαριστημένη μαζί της κ δεν θέλω να αλλάζω γιατρό τώρα. Πήγαινα να της πω ότι κ μέχρι 4 1/2 μηνών που δεν δούλευα, γιατί δεν την άφηνα να κλαψει ούτε δευτερόλεπτο; Ελπίζω να μην έχει δίκιο κ να ´ναι αυτός ο μοναδικός τρόπος να σταματήσει γιατί τότε δεν θα σταματήσει ποτέ.

Δημητρούλα, γιατί σου είπε η γιατρός να αποθηλάσεις; Για τις συσπάσεις; Έχω ακούσει πως μπορείς να θηλάζεις σε όλη την εγκυμοσύνη κ μάλιστα μετά θηλάζεις κ τα δυό. Βέβαια η γιατρός ξέρει καλύτερα αλλά αναρωτιόμουν γιατί. Τα παλιά χρόνια έλεγαν πως το γάλα μετατρέπετε σε δηλητήριο όταν μείνεις έγκυος. Έτσι η μαμά μου σταμάτησε να με θηλάζει 4 μηνών που έμεινε έγκυος. Σήμερα όμως νομίζω πως επιτρέπετε.

Λογοδιάρροια έπαθα πρωί πρωί. Περιμένω να ξυπνήσουν να πάμε στην γιαγιά μου κ μετά δίπλα στους θείους μου για φαί.

Φιλάκια κ καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές!!

Μαράκι το έχω διαβάσει κι εγώ, έχω μιλήσει με μαίες και γενικά διαβάζω ότι αν δεν υπάρχει πρόβλημα συσπάσεων τότε δεν τίθεται πρόβλημα. Οταν μου είπε να αποθηλάσω ήμουν έτοιμη να σκάσω. Το θέμα είναι ότι μου έλεγε ότι ο μικρός πήρε ότι χρειαζόταν, να μην αδικήσω το δεύτερο παιδάκι. Μίλησα και με την παιδίατρο και μου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά και πάλι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Μια στραβή αν τύχει θα κατηγορώ τον εαυτό μου μην τυχόν και φταίω εγώ...Δεν θα το άντεχα...

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες! Πως είστε σήμερα?

Εμείς είμαστε καλύτερα, νομίζω το ξεπεράσαμε τελείως αφού είναι 2η μέρα που δεν έχει κάνει διάροια. Εύχομαι και σε όλα τα μικράκια που είναι άρρωστα να αναρρώσουν γρήγορα, είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται!

Δήμητρα συγχαρητήρια και σε εσένα, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτείς το δεύτερο μωράκι σου!

Βάσω να χαίρεσαι το αντρούλη σου!!! Εύχομαι να είναι πολύχρονος και οτι καλύτερο και για τους τρεις σας!

Μαράκι και εμάς αυγό μας είπε μετά το χρόνο, αλλά όπως βλέπεις πολλά κορίτσια δώσανε και δεν πάθανε τπτ τα παιδάκια. Όσο για αυτό που σου είπε για τον ύπνο, θα πω απλά οτι εσύ ξέρεις καλύτερα την μικρή σου και τι έχει ανάγκη. Για το βάρος της τώρα, αφού έχεις εσύ δικιά σου ζυγαριά παρακολούθησε την μόνη σου να είσαι σίγουρη.

Αλεξάνδρα να σας ζήσει και εσάς το καινούριο μωράκι σας, καλότυχο να΄ναι!

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα. Καλή μέρα να έχουμε!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα και χρονια πολλα

πρωινο φαγαμε????????happyBreakfast.jpg

Εγω εχω λιγα νευρα γιατι ο Β δουλευει σημερα...αλλα τεσπα

Ξεκιναω με τα ευχαριστα. Δημητρουλααααα να εχεις μια τελεια εκγυμοσυνη και με το καλο να υποδεχτειτε το λιονταρακι σας (λεων δε θα ειναι καλε?)

Εχω χασει επεισοδια...η δευτερη γκαστρουλα μας ειναι η Τανια. Η πρωτη ποια ειναι?

Βασω να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και οτι επιθυμειτε!

Περαστικουλια στα αρρωστουλια μας και μπραβο σε οσα αναρρωνουν

Για τον παιδικο που λετε, εγω σκεφτομαι να παω το Στελιο το Σεπτεμβρη που θα ειναι 3μιση και παλι στεναχωριεμαι. Καταλαβαινω το αγχος σας που ειναι ακομη τοσο μικρουλια. Και απο ασχημα περιστατικα ακουμε πολλα δυστυχως, αλλα υπαρχουν και πολυ καλοι σταθμοι με αξιους ανθρωπους, απλα πιστευω πως θελει ψαξιμο.

Οσο για το αυγο κι εμας αυστηρα λεει μετα το χρονο (οπως κ το ψαρι) Εγω βεβαια στο Σ την ειχα παρακουσει και ειχα δωσει 11μηνων αυγο και λιγο πριν χρονισει ψαρι. Γεννηθηκε 19 Μαιου με 38 βαθμους και πιστευα πως αν περιμενα να χρονισει και μετα (καλο Ιουνιο δλδ) θα εκανε ζεστη και καλο ειναι αυτες τις τροφες να τις αποφευγουμε στις υψηλες θερμοκρασιες. Εκτος αν εχεις σκοπο να το εχεις το παιδι 24 ωρες το 24ωρο μεσα σ ενα a/c...

Δε θυμαμαι τπτ αλλο πρωι πρωι. Ελεγα σημερα να παω το Στελλακο να δει τον αγιασμο των υδατων και που ριχνουν το σταυρο αλλα ακομα κοιμαται (παω να τον ξυπνησω...) και κανει κι ενα κρυο ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ.

Το μεσημερι θα παμε για φαγητο στη θεια/κουμπαρα μου, οποτε μαλλον το βραδακι θα τα ξαναπουμε

φιλιααααααααααα

ΥΓ: Σορρυ για το κατεβατο

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...