Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ηρω και Αννυ τι τρελές σκέψεις που κάνετε????????????

Μια χαρα θαειναι και τα παιδακια σας και καλα θα ειναι κ των άλλων κοριτσιων όπου και να τα αφηνουν γιατι εκει θα τα εμπιστευονται κια σιγουροα ξερουν που τα αφηνουν;);););););););)

Και δεν χρειαζεστε γιατρο απλα ανυσηχειτε όπως όλες μας αλλωστε:D

Ανδριάννα όπως σου ειπαν κ τα άλλα κορίτσια, ναι ρωτα πώς τα απασχολουν πώς τα κοιμιζουν τι τρωνε κ ζητα τους να σε ενημερωνουν με το παραμικρο εαν το θες κ εσυ βεβαια;)

Μια σκεψη μήπως να το πηγαινες κ απο το Μαρτη το παιδι να συνηθησετε κ οι δυο καλυτερα και να εχετε πιο πολύ χρονο για να προσαρμοστειτε?????????Λεω τωρα μια σκεψη εσυ κ ο αντρας σου καλυτερα ξερεις!!!!!!!!!!!!!

Βαλια αυτο με το αιμα στο κεφαλάκι νταξει σοκαριστικο !!!!Σηκω τα καγκελα της κουνιας αν σηκωνονται ή κατεβασε το στρωμα αν κατεβαινει !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι μανουλινια!!

Δεν εισαστε καθολου για ψυχιατρο!!Ολες λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε!

Εμενα τον κραταει η μαμα μου ακομα αλλα επειδη δουλευει και εκεινη σκεφτομαι απο του χρονου να τον στειλω αλλα και μονο που το σκεφτομαι στεναχωριεμαι πολυ!Εδω εχει περασει απο το μυαλο μου να του φιαξω ενα δωματιο στο μαγαζι και να τον παιρνω μαζι μου(εδω θελει ψυχιατρο).

Δεν θελω να τον στειλω παιδικο............αλλα μεταξυ μας δεν θα ηθελα να τον στειλω ουτε σχολειο αργοτερα, ουτε φανταρο(εδω παρακαλαω να εχει καταργηθει μεχρι τοτε):?:?:?

Οποτε οπως καταλαβαινετε μαλλον ειμαι η μονη τρελη!!!!

Γεια σας και παλι μανουλινια!!

Δεν εισαστε καθολου για ψυχιατρο!!Ολες λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε!

Εμενα τον κραταει η μαμα μου ακομα αλλα επειδη δουλευει και εκεινη σκεφτομαι απο του χρονου να τον στειλω αλλα και μονο που το σκεφτομαι στεναχωριεμαι πολυ!Εδω εχει περασει απο το μυαλο μου να του φιαξω ενα δωματιο στο μαγαζι και να τον παιρνω μαζι μου(εδω θελει ψυχιατρο).

Δεν θελω να τον στειλω παιδικο............αλλα μεταξυ μας δεν θα ηθελα να τον στειλω ουτε σχολειο αργοτερα, ουτε φανταρο(εδω παρακαλαω να εχει καταργηθει μεχρι τοτε):?:?:?

Οποτε οπως καταλαβαινετε μαλλον ειμαι η μονη τρελη!!!!

χαχαχαχαχα Βασούλι!!!!Τι ήταν αυτό που είπες;;;...Ρε το Γιωργάκη τι έχει να περάσει;;;;Για γαμπρό δεν το συζητάμε ε;;;;...Πάει η νύφη....χαχαχαχα...Χρυσανθούλα ακούς;;;;;...

Εγώ πάντως δωματιάκι θα έφτιαχνα...δεν θα το σκεφτόμουν...να μάθει το παιδί και τη δουλειά...να μην έχει ώρα για γκομενιλίκια!!!!!

χαχαχαχαχα Βασούλι!!!!Τι ήταν αυτό που είπες;;;...Ρε το Γιωργάκη τι έχει να περάσει;;;;Για γαμπρό δεν το συζητάμε ε;;;;...Πάει η νύφη....χαχαχαχα...Χρυσανθούλα ακούς;;;;;...

Εγώ πάντως δωματιάκι θα έφτιαχνα...δεν θα το σκεφτόμουν...να μάθει το παιδί και τη δουλειά...να μην έχει ώρα για γκομενιλίκια!!!!!

Χαχαχαχαχ οχι ρε συ!Θα τον αφηνω να πηγαινει με το γκομενακι στο δωματιο του........απλα εγω θα ειμαι απ εξω!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Παρανοηκη μανααααααααααα!!!Θα με μπινελικιαζει οποτε δεν παιζει!!!Μην γινω και βδελλα στο παιδι!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχα! Εχω πεθάνει στα γέλια! Εντάξει τότε δεν έχω σοβαρο πρόβλημα ή τουλαχιστον δεν είμαι η μόνη!!!

Εμείς πηγαμε στα τζάμπο και του πήρα κατι μεγαλες κορνίζες για το δωματιο του! Οταν τις φτιάξω (οταν λεμε) θα βάλω φωτό να μου πείτε την γνώμη σας!

Καλά Βάσω να σε δω εξω απο το στρατοπεδο με το ταπεράκι και τι στον κόσμο!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα! Εχω πεθάνει στα γέλια! Εντάξει τότε δεν έχω σοβαρο πρόβλημα ή τουλαχιστον δεν είμαι η μόνη!!!

Εμείς πηγαμε στα τζάμπο και του πήρα κατι μεγαλες κορνίζες για το δωματιο του! Οταν τις φτιάξω (οταν λεμε) θα βάλω φωτό να μου πείτε την γνώμη σας!

Καλά Βάσω να σε δω εξω απο το στρατοπεδο με το ταπεράκι και τι στον κόσμο!!!!

Χαχαχαχα γιατι με απογοητευεις ρε Αννη?Εξανεμιζεις τις ελπιδες μου για καταργηση!!Εχω λιωσει στο γελιο!

Ένα έχω να πω....πάλι καλά που έχω ΚΟΡΗ!!!!!!Άσε να τρελαίνεται ο πατέρας της!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

SOS

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010!!!!!!

Επειγόντως!!!!Οι φίλες μανούλες τρελαίνονται!!!!

SOS

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010!!!!!!

Επειγόντως!!!!Οι φίλες μανούλες τρελαίνονται!!!!

Χαχαχαχαχ ετσι και δει ο Φ αυτο που γραφω για το στρατο θα με βρισει!!!

γεια σας μανουλες!

χα χα τι συζητηση ανοιξατε? κ εγω οταν λεμε για το ποτε θα μεγαλωσει το μωρο κ θα παει φανταρος λεω: αφου τοτε δεν θα υπαρχει στρατιωτικη θητεια,αντε το πολυ κανενα μηνα για εκπαιδευση να πηγαινουν! :tongue:

images?q=tbn:ANd9GcStYZYtokifA291UjaPXGg1YUCEkwfQ_HQJaFwelg5G8rirDA4P

οσο για τον παιδικο δεν ξερω τι παιζει εδω στη Χρυσ/λη αλλα εχουμε καιρο ακομα. το νωριτερο που θα τον στειλω θα ειναι του χρονου το φθινοπωρο. εχω ακουσει οτι πρεπει να εχει καθαρισει την πανα του. αυτο ισχυει κ για ιδιωτικους κ για δημοσιους?

να μην ξεχασω να ευχηθω στα αρρωστουλικα μωρακια να γινουν γρηγορα καλα για να μην ταλαιπωρουνται αυτα κ οι μανουλες τους.

pHNqp3.png9S1np2.png

Χαχαχαχα! Λιωνω στα γέλια!Εγώ ψηφίζω ναι για την κατάργηση! Ακους εκει τα αγορια μας που τα έχουμε μεγαλώσει σαν βασιλόπουλα να πάνε φαντάροι! Never! αχαχαχαχαχαχα!

Δεσποινα τέλεια η φωτό! Α στον ιδιωτικό δεν ισχύει σίγουρα, τωρα στο δημόσιο δεν το έχω ψάξει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα! Λιωνω στα γέλια!Εγώ ψηφίζω ναι για την κατάργηση! Ακους εκει τα αγορια μας που τα έχουμε μεγαλώσει σαν βασιλόπουλα να πάνε φαντάροι! Never! αχαχαχαχαχαχα!

Δεσποινα τέλεια η φωτό! Α στον ιδιωτικό δεν ισχύει σίγουρα, τωρα στο δημόσιο δεν το έχω ψάξει!

Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στους δημόσιους δέχονται μωράκια και με πάνα!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω και πάλι περαστικά στα μωράκια τα πονεμένα και αρρωστούλικα και φιλάκια πολλά στα πατουσάκια.

Συζήτηση για σταθμούς βλέπω, Κι εγώ ήμουν στη φάση αναζήτησης αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί γιατί λίγες μέρες αφου λήξει η άδεια μου θα πρέπει να βγω σε άδεια τοκετού. Χιχιχι...καλά καταλάβατε, είμαι έγκυος. Το ξέρω αρκετό καιρό αλλά σήμερα το είδαμε, το ακούσαμε. Είναι 9εβδ. και 2ημ. και το σποράκι μας είναι 2,5εκατοστά. ΠΗΤ 8/8.

Τάνια μαζί θα είμαστε! Αντε περιμένουμε κι άλλες στην παρέα!!!

X4pTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Να πω και πάλι περαστικά στα μωράκια τα πονεμένα και αρρωστούλικα και φιλάκια πολλά στα πατουσάκια.

Συζήτηση για σταθμούς βλέπω, Κι εγώ ήμουν στη φάση αναζήτησης αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί γιατί λίγες μέρες αφου λήξει η άδεια μου θα πρέπει να βγω σε άδεια τοκετού. Χιχιχι...καλά καταλάβατε, είμαι έγκυος. Το ξέρω αρκετό καιρό αλλά σήμερα το είδαμε, το ακούσαμε. Είναι 9εβδ. και 2ημ. και το σποράκι μας είναι 2,5εκατοστά. ΠΗΤ 8/8.

Τάνια μαζί θα είμαστε! Αντε περιμένουμε κι άλλες στην παρέα!!!

Συγχαρητήρια!!!!

Και συζητούσαν τα κορίτσια σήμερα ποια θα είναι η τρίτη!!!!Άντε μπράβο!!!!Τέτοια να ακούμε!!!!

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!Και με πολύ προσοχή γιατί σ' αυτή την ηλικία τα μπεμπάκια μας είναι Ταρζανάκια!!!!;)

Δημητρούλα μου!!! Δεν ξερω γιατί συγκινήθηκα πάλι με το μήνυμά σου! Τι ευτυχία! Να πάνε όλα τέλεια καλή μου! Κάτι παθαίνω μόλις ακούω για εγκυμοσύνες και μικροσκοπικά πλασματάκια που γίνονται ανθρωπάκια σιγά σιγά. Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

Πολλά προηγούμενα ήθελα να σχολιάσω αλλά τα ξέχασα όλα με αυτό το τελευταίο υπέροχο μήνυμα...

Σήμερα πήγαμε για το τελευταίο μηνιαίο εμβόλιο. Το επόμενο τον Απρίλη. Η Αθηνά έφτασε τους 72 πόντους (γεμάτους είπε η γιατρός, μπορεί και 73 λέει), αλλά από βάρος δεν πάμε καλά. Την προηγούμενη φορά την είχε ζυγίσει 8050 και τώρα 7800! Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο γιατί και μια χαρά τρώει, και καθόλου δεν φαίνεται να έχασε. Ίσα ίσα που και τα μαγουλάκια της και τα μπουτάκια της σαν να'χουν λίγο φουσκώσει. Η ζυγαριά όμως άλλα έδειξε. Εγώ πιστεύω ότι την προηγούμενη φορά είχε κάνει λάθος γιατί την είχε βγάλει ότι πήρε 800 γραμ. σε ένα μήνα που είναι υπερβολικό νομίζω. Τέλος πάντων, είπε ότι αφού τα υπόλοιπα γεύματα τα τρώει κανονικά, το πρόβλημα είναι στον θηλασμό που δεν μπορούμε να μετρήσουμε πόσο πίνει. Ευτυχώς δεν μου είπε να σταματήσω, ούτε και να δώσω ξένο γάλα, αλλά μου είπε να αυξήσω λίγο τις ποσότητες σε αυτά που τρώει ευχάριστα. Δηλ. αντί για 200, να δίνω 250 γραμ. ρυζάλευρο, ή να προσθέσω ένα γιαούρτ πριν τον θηλασμό το βράδυ. Επίσης μας είπε να αρχίσουμε αυγό 2-3 φορές την εβδομάδα. Δίνει καμμία άλλη? Νομίζω ότι είναι νωρίς για αυγό, ή κάνω λάθος? Για τα όσπρια, την ρώτησα κι εγώ (δεν θυμάμαι ποιά από σας ρώτησε) και μου είπε ότι δεν απαγορεύονται αλλά δεν τα προτείνει γιατί είναι βαριά και προκαλούν αέρια και ίσως πονάκια στην κοιλίτσα. Αν φτιάχνουμε για μας και θέλουμε μια στο τόσο είναι οκ λέει, αλλά δεν το προτείνει για συχνά. Επίσης γιαούρτι είπε ότι μπορούμε να δίνουμε από τα δικά μας. Δεν χρειάζεται να είναι παιδικό. Εσάς τι σας έχουν πει για τα 2 αυτά θέματα (αυγό και γιαούρτι)?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...