Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑ Κ ΣΤΟ MOTHERCARE,ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET.http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΜΦΤΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΙΛΑ,ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΣ 3 ΕΤΩΝ.ΞΕΡΩ ΓΩ??ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ,ΕΧΕΙ Κ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ!

τελικα δεν χρειαζεται να κανεις απαραιτητα λογαριασμο pay pall.μπορεις να πληρωσεις κ με τραπεζα λεει..δεν θα δυσκολευτεις..εχει βηματα να κανεις..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie! πολυ ωραιο το ρελαξ... Εγω εχω το μπεζ-μπλε-κιτρινο........Δηλαδη θα πρεπει να παρω ροζ ή κόκκινο τωρα για τη μπεμπα? Σιγα...

Τα καροτισα του (οπως εχω ξαναπει) ειναι ποτροκαλι-γκρι και κοκκινο-μαυρο... Δηλαδη επειδη ειναι αγορακι επρεπε να του τα εχω παρει σιελ?... Μην τρελλαθουμε κι ολας... το θεμα ειναι να μας αρεσουν και να ειναι χαρουμενα...κλπ...

Annie θα επαναληφθω και θα πω πως το πιο σημαντικο ειναι να το δεις απο κοντα, για να δεις πως κλεινει...κατα ποσο θα βολεψει εσενα αλλα και το μωρο. Εχω δει καποια που ειναι σαν "πλατφορμες" και τα μωρακια μεχρι 5 μηνων κανουν τσουληθρα αν θες να τους σηκωσεις λιγο την πλατη...παραδειγμα γιατι πριν απο λιγο ηπιαν το γαλατακι τους...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Τι μου κάνετε???

Εμείς μια χαρά αφου όλη το βράδυ η πεταλουδίτσα μου έκανε βόλτες , μια εδω και μια εκει. Χτες πήραμε ΄και κουρτίνα και την προίκα μας (θα σας την βγάλω φωτο να τη δείτε) κλείσαμε και το καρότσάκι μας , είναι της junior's έψαξα πολύ και βρήκα ότι είναι αξιόπιστη εταιρία και με πολύ καλές τιμές σε σχέση με τα τις επώνυμες εταιρείες δείτε το εδώ :http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=2&agencyID=6&cmd=1&LangId=254. Είανι το la palma, είναι τριπλό και για χρώμα διάλεξα το κόκκινο.

άννυ μου καιγω της chicco προτιμώ.

Ιωάννα και εγώ το κοίταξα αυτό το δέντρο, είναι τέλειο!!! Αλλά το φανταζόμουν λίγο πιο μεγάλο και επίσης δεν ξέρω άν το πρόσεξες αλλά το αυτοκόλλητο είναι ενιαίο όπως το βλέπεις! Δεν χωρίζουν τα κομμάτια.

Αυτά απο εμένα, πάω να φάω το τοστάκι μου και μετά δουλειά:(

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Βροχερή μέρα σήμερα με κρύο... αλλά ευτυχώς είναι Παρασκευή!!! Κορίτσια χτες υπέφερα.... Η μέση μου με έχει πεθάνει και ο μικρός δεν έχει σταματήσει να κουνιέται... Τι να κάθομαι στον καναπέ με μαξιλάρι, τι σε καρέκλα, τι ξαπλωμένη τίποτα... Μάλλον έτσι θα είναι από εδώ και πέρα... ΥΠΟΜΟΝΗ...

Σήμερα έχω το απόγευμα τον γιατρό και ανυπομονώ!!! Θα δω τον μπεμπάκο μου!!! Ααα και θα πάω με την μανούλα μου για να δει τον εγγονό της...

Κάθομαι και γράφω κιόλας τι θέλω να ρωτήσω τον doctor... αλλά δεν μου έρχονται και πολλά... Να έχουμε μια τέλεια μέρα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!Αχ σήμερα μετά από πολύ καιρό κοιμήθηκα συνεχόμενα τη νύχτα.Τί ωραίο συναίσθημα!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα έδωσα και αίμα και περιμένω τα νέα του αιματοκρίτη μου.....

valia81 με το καλό να ανταμώσεις τον μπεμπούλη σου!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημέρα μανούλες

φοβερή μέρα σήμερα!!! μπρου-μπρου κάνει κρύο και έχω αϋπνία πού θα πάει η βαλίτσα?

Εχτές κουτούλαγα από τις 8 το απόγευμα αλλά κρατήθηκα μέχρι τις 1 για να μην βρυκολακιάσω και το αποτέλεσμα ήταν να κοιμηθώ μέχρι τις 6 το πρωί. Ηπια καφέ, έφαγα πρωινό, πήγα στο ΙΚΑ και γύρισα και θα ξαναπάω σε λίγο. Και η ώρα είναι ακόμα ούτε 10.00 καλά καλά. Σαν γριούλα νιώθω. Όπου να'ναι θα στήνομαι έξω από γιατρούς και τράπεζες και θα είμαι ταμάμ συνταξιούχα.

Κορίτσια χτες το βράδυ η κοντέσα μου είχε τον πρώτο της λόξιγκα. Καλά έριξα το γέλιο της αρκούδας δεν το συζητάω. Κράτησε 3-5 λεπτάκια. Το ποιο αστείο απ' όλα ήταν ότι γαργαλιόμουν .........

Σήμερα στο ΙΚΑ είχα καθίσει σε μία καρέκλα και περίμενα την σειρά μου και η μπουμπού είχε κέφια και μετακινούταν δεξιά αριστερά στην κοιλιά μου και οι γύρω την κοιτούσαν περίεργα λες και θα πεταγόταν κανένα άλλιεν από μέσα.

Τί να κάνουμε... το διακωμωδούμε μπας και περάσει η ώρα.

Πάω να βρώ πληροφορίες για τα μαθήματα στο Έλενα και επιστρέφω

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτσες! Πολυ ομορφα τα πραγματακια που πηρατε ή σκεφτεστε να παρετε! Με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια σας. Εμεις ακομα τιποτα απο ψωνια. Τουλαχιστον ομως εγινε μια αρχη για το δωματιο. Ηρθαν χθες και ειδαν τον χωρο εξω που θα κανουμε το γραφειο του αντρα μου ωστε να αδειασει επιτελους το παιδικο. Κυριακη, καλως εχοντων των πραγματων, θα ξεκινησουμε εργασιες. Θα γινει λιγο εργοταξιο το σπιτι αλλα χαλαλι. Οταν με το καλο τελειωσει αυτο θα μπορεσουμε να αφοσιωθουμε στο δωματιο της μπεμπας. Κανα μηνα ακομα θα κανω υπομονη...

Φιλια και καλημερα σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαζι γραφαμε κι οι 3! Βαλια, με το καλο να δεις τον μπεμπη σου, Ελισαβετ καλα αποτελεσματα, Βικακι πρεπει να ειχα πολυ πλακα ο λοξυγκας! Καλο κουραγιο με το ΙΚΑ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαζι γραφαμε κι οι 3! Βαλια, με το καλο να δεις τον μπεμπη σου, Ελισαβετ καλα αποτελεσματα, Βικακι πρεπει να ειχα πολυ πλακα ο λοξυγκας! Καλο κουραγιο με το ΙΚΑ!

Καλημέρα !!!

Ναι όντως μαζί γράφαμε :D:D

Ελισάβετ καλά αποτελέσματα και από εμένα. Καλά Μαράκι χτες τελικά δεν είχα ραντεβού στην Φαιναρετη , μολαταύτα πήγα και έγινα ρομπίτσα (διακαιολογείται το μερικό αλσχάιμερ στην εγκυμοσύνη), το ραντεβού ήταν για σήμερα αλλά το ακύρωσα αφού είχα ραντεβου και με γιατρούς. Next week..... Αϊντε-αϊντε το έχασα το μυαλό μου.....

Με το καλό να αρχίσετε τις εργασίες... σε ζηλεύω που έχετε την άπλα να επεκταθείτε οριζοντίως, έτσι μου'ρχεται να επεκταθώ ...καθέτως και συγκεκριμένα προς ταράτσα μελλοντικά (πολύ μελλοντικά....):tongue::tongue::tongue:

Θα σου αρχίσει και εσένα τον λόξιγκα όπου να 'ναι και θα δεις γέλιο... θα το καταλάβεις στάνταρ αμέσως.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...