Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια για να σας ξεαγχωσω λιγο, ηθελα να σας πω οτι εμενα η μανουλιτσα μου επειδη δεν ειχε βοηθεια απο κανεναν με εστειλε σε βρεφονηπιακο μολις σαραντισα, γιατι επρεπε να γυρισει στη δουλεια!!!!

Με τα μπιμπερο μου με το γαλατακι της παρακαλω!!!

Ετρεμε το φυλλοκαρδι της οπως μου εχει πει χιλιαδες φορες, αλλα εγω δεν θυμαμαι τιποτα!!! Ουτε μου εχει μεινει κανενα τραυμα!!!! Και τη μαμα μου μια χαρα τη λατρευω!

Ολα θα πανε καλα!!! Βρειτε οτι καλυτερο για τα παιδια σας κι απο κει και περα ολα θα παρουν το δρομο τους!

ticker.png

CEPYp3.png

Νομιζα οτι πας για δουλεια κάπου τώρα! Αχχχ μονο εγω θα στειλω το παιδι μου απο τόσο μικρό σε παιδικο???? :cry::cry::cry: Αλλα δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει :cry::cry::cry:

Aννη δεν μπορεις να παρεις κ το ισοχρονο (3,5 μηνες?)ωστε να το κα8υστερησεις λιγο ακομη?

απ την αλλη ομως μην στεναχωριεσαι .η ξαδερφη μου την ειχε στειλει 5 μηνων!(Δεν υπηρχε τοτε το 6μηνο)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Aννη δεν μπορεις να παρεις κ το ισοχρονο (3,5 μηνες?)ωστε να το κα8υστερησεις λιγο ακομη?

απ την αλλη ομως μην στεναχωριεσαι .η ξαδερφη μου την ειχε στειλει 5 μηνων!(Δεν υπηρχε τοτε το 6μηνο)

Τα έχω πάρει όλα και γυρίζω στις 13 Απρίλη... Θα είναι ενός έτους ο Δημητράκης μου. Απλά φοβάμαι να πάρω γυναίκα για το σπίτι γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις κι αν εχω ακούσει πολλά...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω ειναι να γυρησω τελη του μηνα στην δουλεια κ δεν ξερω αν θελω.απ την μια θελω μπας κ ξεφευγω λιγο αλλα απ την αλλη δεν θελω κα8ολου.ειναι κ περιεργη η κατασταση εκει....η Κλειω βεβαια θα ειναι στα καλυτερα χερια,της γιαγιας κ της μαμας μου

pSC1p2.png

Τα έχω πάρει όλα και γυρίζω στις 13 Απρίλη... Θα είναι ενός έτους ο Δημητράκης μου. Απλά φοβάμαι να πάρω γυναίκα για το σπίτι γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις κι αν εχω ακούσει πολλά...

αα νομιζα τωρα γυρνας!!!!ελα βρε ,ολοκληρο παιδι θα ειναι!!!!μην στεναχωριεσαι...το παιδι τοτε θα επικοινωνει κ καλυτερα με ολους,οποτε...

γυναικα στο σπιτι κ εγω δεν ξερω αν θα επαιρνα...νομιζω θα προτειμουσα τον παιδικο

pSC1p2.png

Ανδριανα λοιπον (ειμαι και καθηγητρια σου λεει!) ασε καλυτερα τις γυναικες! Εγω δεν μπορω να το σκεφτω καν. Καλυτερα εκει! Βεβαια αποψη ειναι. Αλλη κοπελα θα σου πει το αντιθετο. Εγω ομως τρεμω με οσα εχω δει σε τηλεορασεις, εργα και ιντερνετ.

Αννυ μου μια χαρα εισαι αφου εχεις μαμα και γιαγια! Εχεις δικιο για την Κλειω οτι θα ειναι το καλυτερο της! Εγω πλεον εχω διαπιστωσει οτι ο Κ. περναει πολυ καλυτερα στην πεθερα μου και στη μαμα μου απο οτι σε εμας γιατι δεν του χαλανε το παραμικρο χατηρακι! Ενω εγω βαζω και καμια φωνουλα!!;)

ticker.png

CEPYp3.png

αα νομιζα τωρα γυρνας!!!!ελα βρε ,ολοκληρο παιδι θα ειναι!!!!μην στεναχωριεσαι...το παιδι τοτε θα επικοινωνει κ καλυτερα με ολους,οποτε...

γυναικα στο σπιτι κ εγω δεν ξερω αν θα επαιρνα...νομιζω θα προτειμουσα τον παιδικο

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλη Άννυ!!!!Μπορεί να είναι χειρότερα στο σταθμό από θέμα ιώσεων...όμως υπάρχει άλλος έλεγχος από μία γυναίκα μόνη στο σπίτι με το παιδί...εκτός και αν είναι δικός σου άνθρωπος...

Αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα έχει μεγαλώσει για να παρηγοριέμαι... Απλά μου φαίνεται λες και θα τον πάω "αύριο" παιδικό και αγχώνομαι. Είναι που ξεκίνησα και την διαδικασία για ευρεση σταθμού...

Η αδερφή μου, μου λέει οτι ο παιδικός είναι οτι καλυτερο γιατι τα παιδιά κοινωνικοποιούνται κ.α. Λέω να ενστερνιστώ την άποψή της μπας και χαλαρώσω λίγο...

Ανδριανα λοιπον (ειμαι και καθηγητρια σου λεει!) ασε καλυτερα τις γυναικες! Εγω δεν μπορω να το σκεφτω καν. Καλυτερα εκει! Βεβαια αποψη ειναι. Αλλη κοπελα θα σου πει το αντιθετο. Εγω ομως τρεμω με οσα εχω δει σε τηλεορασεις, εργα και ιντερνετ.

Εγώ έχω φτιάξει και εικόνα: ο Δ. μεσα στο πάρκο μόνος του να κλαίει κι εκείνη απαθέστατη να βλέπει τηλεοραση και να τρώει πατατακια.... Είμαι σοβαρά γιατρέ μου????

Οσο για το ονομα εχω δει πολλους να το γράφουν με 2 ν. Να φανταστείς στο σχολείο μου ζητούσαν πιστοποιητικό βαφτισης!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω φτιάξει και εικόνα: ο Δ. μεσα στο πάρκο μόνος του να κλαίει κι εκείνη απαθέστατη να βλέπει τηλεοραση και να τρώει πατατακια.... Είμαι σοβαρά γιατρέ μου????

Μια χαρα εισαι φιλεναδα!

Εγω το σκεφτομαι και παραπανω: ... κι οταν βλεπει οτι δε σταματαει να του πεταει και κανενα μαξιλαρι απο τον καναπε, που ειναι και βαρια και τεραστια...

Λες να βρουμε κανεναν καλο γιατρο να μας κουραρει και τις δυο???!!!:|

ticker.png

CEPYp3.png

Μια χαρα εισαι φιλεναδα!

Εγω το σκεφτομαι και παραπανω: ... κι οταν βλεπει οτι δε σταματαει να του πεταει και κανενα μαξιλαρι απο τον καναπε, που ειναι και βαρια και τεραστια...

Λες να βρουμε κανεναν καλο γιατρο να μας κουραρει και τις δυο???!!!:|

βαλτε κ μενα στο γκρουπ,εγω σκεφτομαι οτι θα καιει κ το φαι της:|

pSC1p2.png

Α εσυ εισαι καλα τοτε! Εγω σκεφτηα οτι θα το δινει ζεματιστο κι επειδη το παιδι θα κλαιει θα του δινει και μια σφαλιαρα! Κι αυτο θα κλαιει περισσοτερο κι εκεινη θα δερνει περισοοτερο κ.ο.κ. .....

Τον χρειαζομαι τον ψυχιατρο κατεπειγοντως!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...