Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κι απο εμας και περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

Αρρωστησαμε κι εμεις.....Ω, ναι.....Γιατι το κεφαλι του αντρα μου ειναι πιο ξερο κι απο τη ξεραϊλα! Γιατι προχτες που ειχε κρυο ειχε αφησει μια χαραμαδα στη μπαλκονοπορτα να μπαινει αερας και το μωρο την αρπαξε με βρογχιττιδα. Το δωματιο ειχε μια ικανοποιητικη θερμοκρασια 23 βαθμων και αφρυγαντηρα κι πηγε και μου ανοιξε τη μπαλκονοπορτα! Το πρωι που το ειδα με επιασε υστερια και με ελεγε υπερβολικη.... Να τα τωρα....Πυρετος 38,2, βηχαλακι και ειμαστε με aerolin και mucosolvan μπας και αποφυγουμε τα χειροτερα!

Επισης απο βαρος δε παμε κι εμεις καλα, μιας και ειμαστε στα 8,050 και 70 ποντους! Και τωρα που ειναι και αδιαθετος ακομη χειροτερα γιατι θα χασουμε standard!!!!

Αυτααααα...Με το καλο βρε μου μπηκε ο χρονος!!!!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Bebos kai Taumataki περαστικά στα μωράκια σας... Αμαν πια αυτοι οι πυρετοι και οι ιωσεις!

Βάσω κι εγώ σε ιδιωτικό θα τον βάλω. Αυτή η φιλη σου είναι στο Χαλάνδρι που είναι σε ιδιωτικό? Και σε ρωτάω εαν το μαθεις την βουτάς τη δασκαλα και την στηνεις στον τοιχο???? Μιλαμε μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι και μόνο που το διάβασα :mad:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Bebos kai Taumataki περαστικά στα μωράκια σας... Αμαν πια αυτοι οι πυρετοι και οι ιωσεις!

Βάσω κι εγώ σε ιδιωτικό θα τον βάλω. Αυτή η φιλη σου είναι στο Χαλάνδρι που είναι σε ιδιωτικό? Και σε ρωτάω εαν το μαθεις την βουτάς τη δασκαλα και την στηνεις στον τοιχο???? Μιλαμε μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι και μόνο που το διάβασα :mad:

Nαι Αννυ σε ιδιωτικο.Και εμενα οταν μου το ειπε τρελαθηκα!Γι αυτο θελει πολυ προσοχη το θεμα!Να μην τα κανω εγω στο παιδι μου αυτα και να τα κανουν αλλοι????Οχι οτι αν τα εκανα θα ηταν οκ το θεμα αλλα λεμε τωρα.......Τι να πεις?Πολυ ψαχουλεμα θελει!

Βαλια τρομαρα που πηρες ε??πω πωωω......και εμενα ο μικρος σκυβει και ειναι τα καγκελα περιπου στο υψος του στηθους του....και λεω να κατεβασω μια σκαλα ακομα το στρωμα, αν και θα αποτελειωσω τη μεση μου αλλα απο το να πεσει 1000 φορες καλυτερα.

Μόνο τρομάρα;;; Ασε σου λέω τρελλάθηκα... και περισσότερο όταν είδα να τρέχει αίμα. Μου κόπηκαν τα πόδια... Και ο άντρας μου ψύχραιμοςςς :mad::mad::mad: Φώναζα να πάμε σε ένα φαρμακείο ή σε ένα νοσοκομείο (υπερβολή θα ήταν μάλλον) ή να πάρω την παιδίατρο κι εκείνος μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται. Καλά άμα ήμου μόνη με το παιδί δεν ξέρω τι θα έκανα.

Εμένα δεν κατεβαίνει το στρώμα στην κουνια του και τα κάγκελα δεν ανεβαίνουν άλλο και δεν ξέρω τι να κάνω. Αμα πέσει και απο την κούνια θα τρελλαθώ...

Γι' αυτό και σκέφτηκα μπας και πάω να αγοράσω μαξιλάρες να βάλω μπροστά από την κούνια του.

Νάνσυ kai Taumataki περαστικά στα μωράκια σας... Αυτοί οι άντρες πια δεν ακούν καθόλου. Του κεφαλιού τους κάνουν. Εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά τα μωράκια σας. Οσο για το βάρος τους θα πάρουν τα πάνω τους μωρέ τα παιδάκια... Που θα πάει. ;)

Βάσω δεν υπάρχει αυτό που λες για τον παιδικό... ΕΛΕΟΣ.. Κρέμασμα θέλουν. :shock::shock::shock:

Αννη μου ψάξτο πολύ για τον παιδικό... και αν έχεις για κάπου συστάσεις πήγαινε να δεις.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αχ, αυτα ακουω και δε ξερω τι να κανω κι εγω με το μικρο μου!!!

Οταν με το καλο επιστρεψουμε Ελλαδα, θα ειναι 3 χρονων σχεδον και θα ειναι σε φαση που θα θελω κι εγω να κοινωνικοποιηθει! Δυστυχως Νεο Δελχι που θα παμε σε ενα μηνα δε θα εχω ουτε μαμα, ουτε πεθερα να με βοηθανε και αναγκαστικα θα τα φερνω βολτα μονη μου. Εννοειται πως δε θελω να το στειλω παιδικο εκει, για ευνοητους λογους....

Οταν επιστρεψω Ελλαδα, ναι μεν θα με βοηθανε μαμα και πεθερα, αλλα καλο ειναι να το στειλω και σε κανενα ιδιωτικο.... Αλλα με αυτα που ακουω τρομαζω και το δυστυχημα ειναι πως τα περιστατικα δεν ειναι μεμονωμενα, αλλα πληθωρα περιστατικων!

Ουυυυυυυυυυυφ.....:confused:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!

Τοσα που γραψατε δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω...

Περαστικα στα αρρωστα μωρα μας... αμαν με τις ιωσεις...

Θαλεια μπραβο στη μικρη σου που συνηλθε. Ελπιζω και η Χρυσανθουλα να μην εκανε καθολου πυρετο το βραδυ!

Αννυ ελπιζω ολα να ειναι περαστικα....

Αντριαννουλα μου μια χαρα θα ειναι ο Δημητρακης στον παιδικο! Ψαξε απλα να βρεις τον καλυτερο κι αμα ακουσεις τιποτα για καμια απο τις βρεφονηπιοκομους φωναξε εμενα που ειμαι και νταβραντισμενη να τις κανονισω!!

Βρε Βαλια κανε κανεναν αγιασμο!!! Κοιτα αφου δεν κατεβαινει αλλο το στρωμα, βαλε κατω κανενα παπλωμα και καμια κουβερτα απο πανω και θα ναι μια χαρα το αγορι σου!!!

Τι αλλο.... Δεν θυμαμαι....

Εμεις χθες περασαμε πολυ ωραια! Σημερα εστειλα τον Κων/νο γιαγια του για να καθαρισω και να ετοιμασω μιας και θα ερθει το βραδυ ο νονος μας.

Σας επρηξα ε??? Σορυ!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Βαλια και εγω οταν ηταν κρυωμενος και ειχε μπουκωμενη μυτη του εβαζα ενα δικο μας μαξιλαρι για να ειναι πιο σηκωμενος και σκεφτομουνα αν σηκωθει το βραδυ και φυγει τι θα γινει και εβαλα κολλητα στο κρεβατι του το παρκο και μεσα σε αυτο 2 παπλωματακια δικα του που δεν τα χρησημοποιω και 2-3 μαξιλαρια και ητανε κομπλε!;);)Εσυ καντο χωρις το παρκο αφου δεν εχεις αλλη λυση και δεν καταιβαινει αλλο το στρωμα!

Οσο για τους παιδικους δυστυχως ετσι ειναι....μπορει να ειναι ιδιωτικος και να τους συμπεριφερονται ασχημα και να ειναι δημοσιος και να ειναι αψογα και το αντιθετο.

Γεια σας κοριτσια!!!!

Αντριαννουλα μου μια χαρα θα ειναι ο Δημητρακης στον παιδικο! Ψαξε απλα να βρεις τον καλυτερο κι αμα ακουσεις τιποτα για καμια απο τις βρεφονηπιοκομους φωναξε εμενα που ειμαι και νταβραντισμενη να τις κανονισω!!

Χαχαχαχαχα! Μη με βλέπεις έτσι, αν φάω σπανάκι γίνομαι πιο δυνατή κι απο τον Ποπαϋ!!!! χαχαχαχα!

Κλείνω περισσότερο σε εναν παιδικό σταθμό ( "συννεφούλα" λέγεται) που πηγαιναν και 2 παιδάκια απο την πολυκατοικία μας και μίλησα με τους γονείς και ήταν πολύ ευχαριστημένοι!!!!

Θα πάω βέβαια και απο εκει να σχηματισω άποψη η ίδια..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αχ βρε Βάλια τρομάρα που θα πήρατε κι εσείς!!!Πάντως τα περισσότερα όταν παθαίνουν κάτι οι μπαμπάδες είναι δίπλα...ΤΥΧΑΙΟ;;;;:shock:

Σχετικά με το σταθμό είναι κάτι που πρέπει να δω κι εγώ...Για ερωτήσεις δεν έχω σκεφτεί...αλλά σίγουρα θα έπαιρνα τη μαμά μου μαζί...:oops:...Βασούλι πάντως αυτό που έγινε στο σταθμό της που κάνει πρακτική η φίλη...απαράδεκτο!!!!

Ευχαριστώ πολύ για το ανιψάκι μου!!!

Νάνσυ μου περαστικά στα μπεμπάκια σου...όσο για το βάρος του μικρού...μην σκας...και η μπουμπού που δεν έχει θεματάκι 7600 είναι...

Taumataki περαστικά και σε σας...

Και τώρα στα δικά μας...η μπουμπού έκανε διάρροια και πριν λίγο...πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι είναι επιδημία...Το γάλα αραιωμένο...και βλέπουμε...

Αλεξάνδρα μου να σας ζήσει το ανιψάκι σου! Να είναι γερό και καλότυχο! Στο Περιστέρι ξέρω τον Παραμυθενιο Πυργο, πήγαινε η αδερφή μου τον ανιψιο μου απο 13- 14 μηνών και ήταν παρα παρα πολύ ευχαριστημένη! Βέβαια είναι λίγο ακριβός... Αλλα έκαναν σπουδαία δουλειά. Μίλησε πολύ νωρίς, του έκοψαν τις πάνες νωρίς κ.α.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Αλεξάνδρα μου να σας ζήσει το ανιψάκι σου! Να είναι γερό και καλότυχο! Στο Περιστέρι ξέρω τον Παραμυθενιο Πυργο, πήγαινε η αδερφή μου τον ανιψιο μου απο 13- 14 μηνών και ήταν παρα παρα πολύ ευχαριστημένη! Βέβαια είναι λίγο ακριβός... Αλλα έκαναν σπουδαία δουλειά. Μίλησε πολύ νωρίς, του έκοψαν τις πάνες νωρίς κ.α.

Σ' ευχαριστώ πολύ Άννυ μου!!!

Τον σταθμό τον γνωρίζω...δεν έχω ιδέα για το χρηματικό...

Όμως εγώ το πιθανότερο είναι να την βάλω σε δημόσιο...(με μέσον δυστυχώς)....αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη βλέπουμε...

Και κάτι άσχετο...πήγε η αδερφή μου σήμερα στα Carrefour και μου είπε ότι σε όλα τα παιχνίδια έχει 30%...

Σ' ευχαριστώ πολύ Άννυ μου!!!

Τον σταθμό τον γνωρίζω...δεν έχω ιδέα για το χρηματικό...

Όμως εγώ το πιθανότερο είναι να την βάλω σε δημόσιο...(με μέσον δυστυχώς)....αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη βλέπουμε...

Και κάτι άσχετο...πήγε η αδερφή μου σήμερα στα Carrefour και μου είπε ότι σε όλα τα παιχνίδια έχει 30%...

Νομιζα οτι πας για δουλεια κάπου τώρα! Αχχχ μονο εγω θα στειλω το παιδι μου απο τόσο μικρό σε παιδικο???? :cry::cry::cry: Αλλα δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει :cry::cry::cry:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα, οι άντρες μου κοιμούνται ακόμα. Ο Λ είχε έναν πολύ καλό ύπνο με 2 σύντομα ξυπνήματα στις 2 και στις 7. Είναι σαν να θέλει αγκαλίτσα εκείνη την ώρα αφού με το που τον πάρω στα χέρια κοιμόμαστε στην κουνιστή.

Για το σώμα δεν έχω να πω πολλά. Έχω φτάσει 85 κιλά και ούτε στην εγκυμοσύνη δεν είμουνα τόσα. Πονάει όλο μου το κορμί και έχω αρχίσει να ανεβάζω ζάχαρο επικίνδυνα (140 νηστική). Το γόνατό μου με πονάει εδώ και καιρό αλλά δεν έχω προλάβει να κάνω μαγνητική. Πριν μερικές μέρες διαπίστωσα ότι μυρίζουν τα ούρα μου (δηλώνει αυξημένη ζάχαρη). Αυτά τα ολίγα. Και ένα παιδί, ήσυχο μεν αλλά τις αγκαλιές του τις θέλει και μάλιστα πολύ (αν δεν τις θέλει αυτός, τις θέλω εγώ). Και κούνα κούνα κόβεται το κορμί στα 2.

Χθες πήγα στο νοσοκομείο το μεσημέρι που κοιμόταν ο Λ να δω την γραμματέα μου που γέννησε και πρόσφερα τις συμβουλές μου για να θηλάσουν 2 μανούλες ακόμα στον θάλαμο. Βοήθησα και άλλη μια με το θήλαστρο γιατί είχε πετρώσει. Αποστείρωσα! Τι ωραία ήταν. Το μωρό μας υγιέστατο, 3700 παίδαρος! Η μαμά πτώμα, με ΦΤ 2 μέρες κοιλοπονούσε.

Πόσο θα ήθελα άλλο ένα μωράκι. Και τι ήσυχα μου φάνηκαν έτσι που κοιμούνταν με τις ώρες τα γιαβράκια μου. Αλλά κορίτσια, δεν με παίρνει. Το λέω για να το πιστέψω. 1ον δεν με αφήνει ο γιατρός (άσχετο γιατί αφού εχω τον ίδιο γιατρό με την Τάνια και αυτή την άφησε ενώ εμένα όχι. Μάλλον το λέει για να μου πει ότι δεν με ράψανε καλά στο νοσοκομείο και δεν επούλωσα, ενώ αυτός έραψε καλύτερα την Τάνια και γι αυτό. Αλλά εγώ δυομιση χιλιάρικα δεν του σκάω για να χτίζει βίλες 500τμ!!!! Αφού δεν τα παίρνω και από κανένα ταμείο, δεν βαστάει η τσέπη μου) 2ον πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω στο φροντιστήριο άλλα 2 χρόνια φουλ τάιμ για να μπορέσω να το φτάσω και να αυξήσω την πελατεία γιατί από οικονομικά δεν μας βλέπω και καλά. Πάει καλά η δουλειά αλλά και τα έξοδα πολλά. 3ον και κυριότερο, φοβάμαι τι θα γίνει ο Λ αν έχω χάλια εγκυμοσύνη όπως την πρώτη φορά.

Περιμένω την γυναίκα να έρθει να καθαρίσουμε και αργεί, γι αυτό με έπιασε η πάρλα. κουδούνιιιιιιιιιιιιιιι μάκια

Μαρακι μ γειασου

καταρχην αυτο με τοζαχαρο ειναι οντως ασχημο. γιατι ετσι μωρε????? ειναι τιποτα κληρονομικο??????

για τους προβληματισμους με τη 2 εγκυμοσυνη και εγω τα ίδια Τα οικονομικα σκεφτομαστε παρα πολυ και εγω δεν θελω να ξαναδωσω 2 χιλιρικα στο γιατρο αλλα έλα που δεν μου ειναι ευκολο να αλλαξω γιατρο τωρα - οικονομικα ομως δεν βγαινουμε και δεν ξερω τι νακάνω!!!!

με σταναχωρει αυτο πραγματι.

Πάντως η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη απο την αλλη δεν ξερεις πώς θα ειναι αυτη μπορει ναναι και καλυτερα πού ξερεις????

Νομιζα οτι πας για δουλεια κάπου τώρα! Αχχχ μονο εγω θα στειλω το παιδι μου απο τόσο μικρό σε παιδικο???? :cry::cry::cry: Αλλα δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει :cry::cry::cry:

Καλά νόμιζες..;)...Την Τετάρτη ξεκινάω...αλλά μέχρι Σεπτέμβριο θα μου την κρατάνε η μαμά μου μέχρι τις 2 και η αδερφή μου μέχρι τις 6...αλλά δεν μπορεί να γίνει για πολύ καιρό...Η μαμά μου δουλεύει...Επομένως είμαι λίγο τυχερή και θα το καθυστερήσω λίγο...Φυσικά θα γίνει δοκιμαστικά...αν δω ότι η μαμά κουράζεται πολύ θα πάμε σταθμό...

Στειε τον Δημητρακη κατα δω! Θα με βοηθαει κι η πεθερα σου οταν τα βρισκω σκουρα! Θα σου τον στελνω Σαβ/κα αεροπορικως!:tongue:

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...