Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, οι άντρες μου κοιμούνται ακόμα. Ο Λ είχε έναν πολύ καλό ύπνο με 2 σύντομα ξυπνήματα στις 2 και στις 7. Είναι σαν να θέλει αγκαλίτσα εκείνη την ώρα αφού με το που τον πάρω στα χέρια κοιμόμαστε στην κουνιστή.

Για το σώμα δεν έχω να πω πολλά. Έχω φτάσει 85 κιλά και ούτε στην εγκυμοσύνη δεν είμουνα τόσα. Πονάει όλο μου το κορμί και έχω αρχίσει να ανεβάζω ζάχαρο επικίνδυνα (140 νηστική). Το γόνατό μου με πονάει εδώ και καιρό αλλά δεν έχω προλάβει να κάνω μαγνητική. Πριν μερικές μέρες διαπίστωσα ότι μυρίζουν τα ούρα μου (δηλώνει αυξημένη ζάχαρη). Αυτά τα ολίγα. Και ένα παιδί, ήσυχο μεν αλλά τις αγκαλιές του τις θέλει και μάλιστα πολύ (αν δεν τις θέλει αυτός, τις θέλω εγώ). Και κούνα κούνα κόβεται το κορμί στα 2.

Χθες πήγα στο νοσοκομείο το μεσημέρι που κοιμόταν ο Λ να δω την γραμματέα μου που γέννησε και πρόσφερα τις συμβουλές μου για να θηλάσουν 2 μανούλες ακόμα στον θάλαμο. Βοήθησα και άλλη μια με το θήλαστρο γιατί είχε πετρώσει. Αποστείρωσα! Τι ωραία ήταν. Το μωρό μας υγιέστατο, 3700 παίδαρος! Η μαμά πτώμα, με ΦΤ 2 μέρες κοιλοπονούσε.

Πόσο θα ήθελα άλλο ένα μωράκι. Και τι ήσυχα μου φάνηκαν έτσι που κοιμούνταν με τις ώρες τα γιαβράκια μου. Αλλά κορίτσια, δεν με παίρνει. Το λέω για να το πιστέψω. 1ον δεν με αφήνει ο γιατρός (άσχετο γιατί αφού εχω τον ίδιο γιατρό με την Τάνια και αυτή την άφησε ενώ εμένα όχι. Μάλλον το λέει για να μου πει ότι δεν με ράψανε καλά στο νοσοκομείο και δεν επούλωσα, ενώ αυτός έραψε καλύτερα την Τάνια και γι αυτό. Αλλά εγώ δυομιση χιλιάρικα δεν του σκάω για να χτίζει βίλες 500τμ!!!! Αφού δεν τα παίρνω και από κανένα ταμείο, δεν βαστάει η τσέπη μου) 2ον πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω στο φροντιστήριο άλλα 2 χρόνια φουλ τάιμ για να μπορέσω να το φτάσω και να αυξήσω την πελατεία γιατί από οικονομικά δεν μας βλέπω και καλά. Πάει καλά η δουλειά αλλά και τα έξοδα πολλά. 3ον και κυριότερο, φοβάμαι τι θα γίνει ο Λ αν έχω χάλια εγκυμοσύνη όπως την πρώτη φορά.

Περιμένω την γυναίκα να έρθει να καθαρίσουμε και αργεί, γι αυτό με έπιασε η πάρλα. κουδούνιιιιιιιιιιιιιιι μάκια

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεεεεεερα

Μαρια (ατλαντις) Δοκιμασε την κρεμα χεριων της seba-med (αν θυμαμαι καλα) απο το φαρμακειο. Οταν μου ειχαν ανοιξει, ηταν η μονη που με βοηθησε. Γενικα αυτη η μαρκα εχει και βρεφικα προιοντα

Μαρια (αντζικατ) εισαι σε καληηηηη κατασταση!!!!!!!!!!!

Πλακα κανω για να σε διασκεδασω λιγο... Παντως το ζαχαρο ειναι πολυ σοβαρο. Να το κοιταξεις (εχω προβληματα με την ινσουλινη και η μαμα/γιαγια διαβητικες και ξερω...) Ιδιως αν προκειται να κανεις δευτερο παιδακι, κοιτα να το εχεις ρυθμισει απο πριν

Στη κ@λοδουλεια ειμαι παλι

Σας φιλω οοοοοοοολες και τα λεμε αργοτερα

QuW0p3.png

Καλημέρα κοριτσούδια! Τι κάνετε? Πως είναι τα αρρωστουλικα μωράκια? Ελπίζω πολύ καλύτερα!

Αννυ ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα και καλά!

Μαρία μου για να σκεφτεσαι λόγους που δεν είσαι έτοιμη για δευτερο τότε σίγουρα δεν είσαι! Κάτσε και απόλαυσε τον Λευτεράκη σου, ουτως ή αλλως είναι πολύ νωρίς ακομα!

Εμείς πάλι λέμε για σύντομα (ο αντρας μου σκεψου θα ήταν πολύ χαρούμενος αν γεναγα.... τώρα!!!). Εφτιαξε και η περιοδος μου οπότε είμαι μια χαρα. Απλά εγώ δεν θέλω να είμαι το καλοκαίρι με την κοιλιά τούρλα! Να κάνω και κανα μπανακι με τον Δημήτρη μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μαμάδες...

Δόξα το Θεό που είναι καλύτερα τα κοριτσάκια σας Θάλεια μου και Αντζυ μου. Να γίνουν γρήγορα εντελώς καλά!

Aννη μου εύχομαι ότι και να σας συμβαίνει να περάσει γρήγορα και όλα να είναι όπως πριν.

Αννη μου, φιλενάδα μου ευχαριστούμε για το καφεδάκι! Και άντε βρε να είσαι η τρίτη κοπέλα του καφέ μας που θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Ρώτησες χτες να σε βοηθήσουμε με τυχον ερωτήσεις για τον παιδικο, ε;

Θα σου πω ότι μου έρχεται στο μυαλό... - Μαγειρεύουν με βιολογικά προϊόντα;

- Θα πρέπει εσυ να στέλνεις και το φαί του μικρού;

- Πόσα παιδάκια έχει κάθε τμήμα;

- Πόσες δασκάλες αντιστοιχουν σε πόσα παιδάκια;

- Υπάρχει ιατρείο με γιατρό στον παιδικό;

Αν σκεφτώ και κάτι άλλο θα σου πω.

Mαράκι κι εμείς πρέπει να μπούμε στην διαδικασια για αλλαγή καθίσματος αλλά δεν το έχουμε ψάξει ακομα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε για όσο περισσότερα κιλά μπορούμε που να κάνει απο τώρα.

Κρέμα για τα χέρια δεν έχω να σου προτείνω αλλά βάζε μετά απο κάθε πλύσιμο να γίνουν γρήγορα καλα.

Λοιπόν εγώ λέω πάντως να κάνουμε ένα ομαδικό ευχέλαιο...

Πήρα μια τρομάρα χτες το βράδυ... Επεσε ο Κωνσταντίνος μου και χτύπησε στο κεφάλι.. :shock::shock::shock: Συγκεκριμένα στο μετωπάκι του και έτρεχε και λίγο αίμα. Είχε σηκωθεί όρθιος ανάμεσα στο τραπέζι της κουζίνας και την πόρτα που βγαίνει στην βεράντα και παραπάτησε (ο άντρας μου δίπλα και δεν τον πρόλαβε) και έσκασε με το κεφάλι στη γωνία από το σοβατεπι... :shock::shock::shock: Επαθα πανικό όταν είδα το βαθουλοματάκι με το αίμα.

Αμέσως του βάλαμε betadin και hansaplast. Εκλαιγε το μωράκι μου αλλά πιο πολύ πρέπει να τρόμαξε απο τις υστερίες μου... Ηθελα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο εγώ βρε κορίτσια... Το μωράκι μου... πολύ στενοχωρήθηκα.

Δόξα το Θεό είναι καλά και ευδιάθετος τώρα.

Τώρα φοβάμαι μη πέσει απο την κούνια του γιατί σκύβει και κοιτάει κάτω... Τι να κάνω;;; Να βάλω μαξιλάρες μπροστά από το κρεββάτι του;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια, ειμαι στη δουλεια, μονη (ευτυχως!) και βολοδερνω στο νετ.Εχθες περασαμε υπεροχα στο σπιτι της Δεσποινας, τα μπεμπακια το καταευχαριστηθηκαν οπως φαινεται και στις φωτο εστω και αν στην αρχη ειχαμε λιγο γκρινια.

Ο μικρος το βραδυ ειχε καταρροη και δεν μπορουσε να ησυχασει.Κοιμηθηκε στις 2 πανω μου σχεδον ορθιος.Το πρωι ευτυχως ηταν καλυτερα, κεφατος, ειχε λιγες μιξουλες αλλα ας ελπισουμε στις λιγες να μεινουμε.

Τα χερι αμου και εμενα εχουν τρελο χαλι, που αλλες χρονιες που ηταν βελουδο. Τωρα οχι μονο ειναι συνεχεια μεσα στα ζεστα νερα αλλα και δεν προλαβαινω να τα περιποιηθω λιγο.Καθε απογευμα λεω το βραδυ να τα βαλω κρεμα και να κοιμηθω με γαντια και ολο το ξεχναω.Γενικα με αυτα και με αυτα εχω αφησει λιγο τον εαυτο μου πισω στο μποτε αλλα που θα παει θα στρωσει η κατασταση.

Αννυ μου πολυ στεναχωριεμαι που δεν εισαι καλα, δεν ξερω τι εχετε αλλα ευχομαι να περασει συντομα και να ξαναβρεις το κεφι σου.Ειπαμε η υγεια πανω απο ολα..

Περαστικα σε ολα τα μωρακια μας, αντε ερχεται το καλοκαιρι που θα κανουμε βουτιες με τα μπεμπακια!

Αχ Βάλια μου τι τρομάρες έχουμε να πάρουμε δεν λέγεται.... Ευτυχως που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό. Κι ερχομαι να πιστεψω αυτό που λένε ότι τα παιδάκια τα φυλάει η Παναγία!

Ευχαριστώ για τις ερωτήσεις βρε φιλενάδα, δεν μπορεις να φανταστεις τι άγχος και τι στενοχωρια έχω που δεν θα είμαι εγώ μαζί με το παιδάκι μου... Ευτυχως που είναι ο Ν πιο ρεαλιστής και με προσγειώνει!

Χαχαχα λες να είμαι η τρίτη???? Δεν νομίζω, όπως σου εχω πει και κατ' ιδιαν εμεις απο Απρίλιο και μετά θα βάλουμε μπροστά! Καθε μήνα κι απο μια βλέπω να πηγαίνουμε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα!

χτες πραγματικα περασαμε υπέροχα, χαρηκα τοσο πολυ που εβλεπα τα παιδακια μας να παιζουν όλα μαζι! εινια ωραίο να έχεις φίλους με παιδακια κοντα στην ηλικια των δικων σου! Αντε και να το επαναλάβουμε πάλι γρήγορα!!!

Μαρια μου να σου πω την αλήθεια δεν πηρα την αδεια του γιατρου μας για να μεινω έγκυος, οταν στις 40 μερες ειχα κανει παπ μου ειχε πει οτι απο Δεκεμβρη θα μπορουσα, αλλα ηταν κατι που σε εμενα τουλαχιστον μπορουσε να γινει και νωριτερα μιας και δεν προσεχαμε ιδιαιτερα! οπως και το αν θα δωσεις τα λεφτα στον ντοκ ειναι καθαρα δικη σου υπόθεση, και τωρα και γω σ΄κεφτομαι τι θα κανω οταν έρθει η ώρα να γεννησω ξανα. Το οικονομικο εινια πολύ σοβαρό οπως και η ασφάλεια ομως που νοιωθω οταν ειμαι στα χερια του γιατρου μου. Ο καθενας τα ζυγιζει και πράττει ανάλογα!

Αννυ μου μην αγχωνεσαι με τον παιδικο, καθε αρχη και δύσκολη!

Αυτο που θα πρεεπι να δωσεις σημασια κυριως είναι στα πρόσωπα που θα έχουν το παιδάκι σου και την αναλογια προσωπικου - παιδιών!! Απο κει και περα ελαχιστοι ειναι οι παιδικοι που δινουν βιολογικα προιοντα στα παιδια, γιατρος επισκεπτεται τον παιδικο καθε 15 μερες περιπου. Θα μπορουσες να τους ρωτησεις για το πως απασχολουν τα βρεφακια, και αν καποιο ειναι ξυπνιο οταν τα υπολοιπα κοιμουνται τι κανει? Ρωτησε τους και την τακτικη που ακολουθουνε σε συγκεκριμενα περιστατικα οπως πχ αν δυο πααιδακια τσακωθουν,αν καποιο χτυπησει καποιο αλλο κτλ!

οτι αλλο θες στη διαθεση σου!!!

Μπραβο στα μωρακια μας που ειναι καλα τώρα !!!!

Αντε με επιασε πολυλογια πρωι πρωι

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα!

χτες πραγματικα περασαμε υπέροχα, χαρηκα τοσο πολυ που εβλεπα τα παιδακια μας να παιζουν όλα μαζι! εινια ωραίο να έχεις φίλους με παιδακια κοντα στην ηλικια των δικων σου! Αντε και να το επαναλάβουμε πάλι γρήγορα!!!

Μαρια μου να σου πω την αλήθεια δεν πηρα την αδεια του γιατρου μας για να μεινω έγκυος, οταν στις 40 μερες ειχα κανει παπ μου ειχε πει οτι απο Δεκεμβρη θα μπορουσα, αλλα ηταν κατι που σε εμενα τουλαχιστον μπορουσε να γινει και νωριτερα μιας και δεν προσεχαμε ιδιαιτερα! οπως και το αν θα δωσεις τα λεφτα στον ντοκ ειναι καθαρα δικη σου υπόθεση, και τωρα και γω σ΄κεφτομαι τι θα κανω οταν έρθει η ώρα να γεννησω ξανα. Το οικονομικο εινια πολύ σοβαρό οπως και η ασφάλεια ομως που νοιωθω οταν ειμαι στα χερια του γιατρου μου. Ο καθενας τα ζυγιζει και πράττει ανάλογα!

Αννυ μου μην αγχωνεσαι με τον παιδικο, καθε αρχη και δύσκολη!

Αυτο που θα πρεεπι να δωσεις σημασια κυριως είναι στα πρόσωπα που θα έχουν το παιδάκι σου και την αναλογια προσωπικου - παιδιών!! Απο κει και περα ελαχιστοι ειναι οι παιδικοι που δινουν βιολογικα προιοντα στα παιδια, γιατρος επισκεπτεται τον παιδικο καθε 15 μερες περιπου. Θα μπορουσες να τους ρωτησεις για το πως απασχολουν τα βρεφακια, και αν καποιο ειναι ξυπνιο οταν τα υπολοιπα κοιμουνται τι κανει? Ρωτησε τους και την τακτικη που ακολουθουνε σε συγκεκριμενα περιστατικα οπως πχ αν δυο πααιδακια τσακωθουν,αν καποιο χτυπησει καποιο αλλο κτλ!

οτι αλλο θες στη διαθεση σου!!!

Μπραβο στα μωρακια μας που ειναι καλα τώρα !!!!

Αντε με επιασε πολυλογια πρωι πρωι

Αχ βρε Τάνια μου να σαι καλά! Εχουν δηλαδη συγκεκριμένες ωρες που τα κοιμίζουν όλα μαζί???? Και μια φίλη μου που δουλευει σε παιδικό σταθμό μου λεει να μην αγχωνομαι και ότι τους παιρνει απο μια εβδομαδα έως ένα μηνα το πολύ να συνηθισουν και να μην κλαινε...

Την μεθεπομενη εβδομάδα θα κανονισω ραντεβου και μετα θα σου πω εντυπώσεις να μου πεις την γνώμη σου!!!

Και πάλι σε ευχαριστώ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανουλιτσες!!!

Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά από το πέσιμο...αλλά πάλι με λίγο βήχα...:shock:...και χθες έκανε δύο φορές διάρροια...δεν ξέρω...θα πάρω τον γιατρό το απόγευμα!!!

Χθες άφησα τη μπουμπού όλη τη μια μέρα στη μαμά μου γιατί γέννησε η ξαδερφούλα μου!!!!Μπήκε από τις 6 , 8 ξεκίνησαν οι πόνοι και γέννησε 8 παρα τέταρτο το βράδυ...Ευτυχώς τελικά όλα καλά!!!Μόνο που το μωράκι έχει χαμηλό ζάχαρο και μπήκε λίγο ΜΕΝΝ...Ένα κουκλάκι είναι!!!

Ειρήνη μου τι έπαθε το κοριτσάκι σου...πωπω θα τρελάθηκες;;;...πράγματι θέλει πολύ προσοχή!!!Τι θα κάνουμε;;;Εγώ κατεβάζω και όλα τα μαξιλάρια του καναπέ στο πάτωμα...για να της βάζω όρια!!!

Περαστικούλια και στο μπισκοτάκι!!!Πώς είναι;;;

Περαστικά και στη μικρή Θεοδώρα!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και στα μπεμπάκια που γιόρταζαν!!!

Καλά δεν θυμάμαι αν είχα ευχηθεί στις φίλες που γιόρταζαν Πρωτοχρονιά!!!:oops:...Πολύχρονες όλες!!!Να σας χαίρονται τα μπεμπάκια σας!!!!

Της έχω δώσει λίγες φακές που είχε φτιάξει η μαμά μου και της άρεσαν πάρα πολύ!!!Στο φαΐ δεν της έχω βάλει...

Αρακά έχω βάλει μαζί με τα λαχανικά!!!

Άννυ μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Εύχομαι να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα!!!

Δυστυχώς δεν προλαβαινω να τα διαβάσω όλα ...έχει απιστευτη γκρίνια...επανερχομαι

Διαφημίσεις

Αχ βρε Τάνια μου να σαι καλά! Εχουν δηλαδη συγκεκριμένες ωρες που τα κοιμίζουν όλα μαζί???? Και μια φίλη μου που δουλευει σε παιδικό σταθμό μου λεει να μην αγχωνομαι και ότι τους παιρνει απο μια εβδομαδα έως ένα μηνα το πολύ να συνηθισουν και να μην κλαινε...

Την μεθεπομενη εβδομάδα θα κανονισω ραντεβου και μετα θα σου πω εντυπώσεις να μου πεις την γνώμη σου!!!

Και πάλι σε ευχαριστώ!

καποιοι παιδικοι τα κοιμιζουν ολα μαζι την ιδια ωρα και αλλοι αναλογα ποτε νυσταζει το καθενα! εξαρταται απο την πολιτικη του καθε σταθμου και το προσωπικο που διαθετουν! στην αρχη μπορει να ειναι δυσκολο και για τους δυο σας αλλα γρηγορα θα προσαρμοστειτε. Αλλα παιδακια χρειαζονται περισσοτερο καιρο και αλλα λιγοτερο!Θελει υπομονη και επιμονη!

Τα περισσοτερα παιδακια κλαινε οταν τα αφηνεις αλλα να ξερεις και πως η πλειοψηφια αυτων σταματανε μολις φυγει η μαμα ή ο μπαμπας:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κι απο μας! Σημερα ειχαμε πρωι πρωι γιατρο, και μας εκανε την καρδια περιβολι! Η μικρη εχει ωτιτιδα, ο μπεμπης βρογχιτιδα, ξεκιναμε σιροπι και μασκα και βλεπουμε αν θα γλιτωσουμε την αντιβιωση. Αλλα δε στεναχωρηθηκα τοσο γι αυτα, οσο για το βαρος του, μολις 7855 και 73 ποντους, εχει ρεψει αυτο το παιδι, μια δυστυχια, το λυπασαι να τον βλεπεις, κι οσο θυμαμαι πως ηταν οταν γεννηθηκε, στρουμπουλουλης και ροδοκοκκινος, πιανεται η ψυχη μου. Δε διαβασα ακομα τα νεα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Καλησπερα φιλες!!

Αλεξανδρα μου να σας ζησει το μωρακι!!!Να ειναι γερο!

Θαλεια και Αντζυ αντε να περασουν οι παλιοιωσεις!

Βαλια τρομαρα που πηρες ε??πω πωωω......και εμενα ο μικρος σκυβει και ειναι τα καγκελα περιπου στο υψος του στηθους του....και λεω να κατεβασω μια σκαλα ακομα το στρωμα, αν και θα αποτελειωσω τη μεση μου αλλα απο το να πεσει 1000 φορες καλυτερα.

Αννυ εχω μια φιλη στο Χαλανδρι η οποια κανει την πρακτικη της σε παιδικο και ενα παιδακι που εκανε μια αταξια το βαλανε στην τουαλετα και του κλεισανε την πορτα με δυνατα και αυτο μου εκατσε πολυ στραβα.Αυτα τα θεματακια ειναι που με αγχωνουν εμενα πιο πολυ.Το φαγητο και το αν θα κοιμαται το σκεφτομαι μετα.Δεν μπορω να φανταστω οτι θα αφηνω το παιδι μου και θα του φερονται ετσι!Ανεβαζω πιεση.

Βασικα του χρονου λεω να τον στειλω αλλα τα σκεφτομαι απο τωρα.

Μου εκανε προταση και μια αλλη φιλη που δουλευει σε ιδιωτικο και μου ειπε τα καλυτερα για τις δασκαλες και για το ολο συστημα και ενθουσιαστηκα μπορω να πω.

Εγω ειμαι δουλεια και σκεφτομαι οτι πρεπει να παω να ψωνισω για αυριο που θα εχουμε κοσμο(γιορταζει ο Φ) και δεν εχω καμια διαθεση.Θα θελει καθαρισμα και το σπιτι μετα και οι αντοχες μου εχουν περιοριστει πολυ με το προβλημα της μεσης μου.Ευτυχως στο χαλι του σαλονιου εβγαλα κατι παλιους διαδρομους και τους εβαλα απο πανω να μην πατανε με τα παπουτσια οσοι ερχονται τωρα που ο μικρος αλωνιζει.

Παλι ενα ειπα πολλα........και παλι κατι ξεχναω:oops:

Αχ βρε Νανσυ περαστικα και στα δυο ζουζουνια!!!

Μακαρι να γινει καλα ο μικρουλης γρηγορα και το βαρος θα το αναπληρωσει μπαμ μπαμ!

Τανια μου δεν ερχεσαι Αθηνα να ανοιξεις ενα παιδικο σταθμο να τα φερουμε ολες σε εσενα να ειμαστε και ησυχες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...