Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασ32 με λενε Νανσυ! Λοιπον, για τον αποθηλασμο εχω εμπειρια μονο απο την κορη μου. Απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι 10 μηνων κοιμοταν μονο στο στηθος. Οταν λοιπον αποφασισα να κοψω το θηλασμο, αυτο ηταν το μεγαλο μου αγχος, πως θα την κοιμιζω. Κι ομως μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα ειχαμε βρει τον τροπο. Λιγο νανουριζοταν με το μπιμπερο, λιγο αγκαλια με την πιπιλα και τελος, ειχε κοιμηθει. Ηταν βεβαια και συνεργασιμο παιδι, ο γιος μου καμια σχεση, αυτον αν πρεπει να τον κοιμισω χωρις στηθος, κουνημα στο καροτσι μεχρι τελικης πτωσης(δικης μου). Μην αγχωνεσαι καθολου, οταν το παρεις αποφαση θα βρεις τον τροπο χωρις να το καταλαβεις.

Ελπίζω κοριτσακι να τα καταφερω απλα βλεπω αλλιως λειτουργει η πιπιλα στην κορη μ και αλλιως η "πιπιλα του στηθους" γιατι για πιπίλα μας εχουν τη νυχτα ετσι νομιζω.

Το καροτσι το χρησιμοποιω πολυ στους μικρους υπνους κατα τη διαρκεια της μερας και οντως θελει ξεθεωτικο κουνημα--

Για να τη βαλω μεσα στην κουνια κ να κοιμηθει μονη της εστω με χαιδεματα ουτε συζητηση το μονο που κανει μεσα στην κουνια ειναι νασ σηκωνεται κ να μασαει τα καγκελα.

Της εχουμε κ μουσικο προβολεα κ δεν δειχνει κανενα ενδιφερον ----εκει στηθος κ τεζα!!!!!

βρε τι παθαμε με τα μαωρα μας!!!! Το έχω αγχος πάντως αυτο

Παρεπιπτοντως εμενα με λενε Βασιλικη:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα εχουμε φαει μεγαλη μουτζα!

περαστηκα σε ολα τα μωρακια κ σε μαμαδες κ μπαμπαδες.

περιμενω νεα απο την Αντζυ κ την Αλεξανδρα..που ειστε???

Ειρηνη κ μενα οσπρια μου ειπε μετα τον χρονο!εδω μεχρι κ δημητριακα μου ειπε μετα τον χρονο αλλα δεν νομιζω να τον ακουσω αλλο....

οσο για τον θηλασμο που λετε...νομιζω οτι εχει δικαιο η Δημητρα.ειναι θεμα αποφασης.

Bebos για πες μας την δικη σου εμπειρια πως κοψατε τον θηλασμο?η Κλειω δεν ξερει κα8ολου να πινει απο μπιμπερο,ουτε θελει πιπιλα.

οσο για τα δικα μου ''νεα'' τα ιδια.η κατασταση ειναι πολυ ασχημη κ εγω ενα ψυχολογικο ρακος.

Αννυ μου εγω δεν ξερω τι συμβαινει στην οικογενεια σας φανταζομαι κατι πολυ ασχημο και ακουγεσαι πολυ λυπημενη. Ευχομαι καλη δυναμη πάντως:cry::cry::cry::cry::cry:

Κορίτσια ειμαστε καλύτερα ,απο το μεσημερι εχει πεσει ο πυρετος.ολη νυχτα μαρτυρησε το κοριτσακι μου ειχε 39-39,5 και ολο εκλαιγε κι ηθελε ζιζι....στη διαρκεια της ημερας ειχε συνηθως 38,5 και μιλαγα με την γιατρο κι ειπε το απογευμα να τη δει αν συνεχιστει.

απο τις 12:30 που της εδωσα τελευταια φορά ντεπονάκι δεν έχει ξανα κάνει πυρετο κι έφαγε και μισο μπολάκι σούπα.αρα έχει και όρεξη!μακάρι να χουμε καλό βράδυ και να μην ξανα κάνει πυρετό..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κορίτσια ειμαστε καλύτερα ,απο το μεσημερι εχει πεσει ο πυρετος.ολη νυχτα μαρτυρησε το κοριτσακι μου ειχε 39-39,5 και ολο εκλαιγε κι ηθελε ζιζι....στη διαρκεια της ημερας ειχε συνηθως 38,5 και μιλαγα με την γιατρο κι ειπε το απογευμα να τη δει αν συνεχιστει.

απο τις 12:30 που της εδωσα τελευταια φορά ντεπονάκι δεν έχει ξανα κάνει πυρετο κι έφαγε και μισο μπολάκι σούπα.αρα έχει και όρεξη!μακάρι να χουμε καλό βράδυ και να μην ξανα κάνει πυρετό..

αντε μακαρι ---η νυχτα ναι σηκωνει πυρετο συνηθως!!!!! το ντεπονακι με συριγγα της το δινεις?????

θα καντε κ καλλιεργεια τελικα????Περαστικουλια:cry::cry:

Διαφημίσεις

αντε μακαρι ---η νυχτα ναι σηκωνει πυρετο συνηθως!!!!! το ντεπονακι με συριγγα της το δινεις?????

θα καντε κ καλλιεργεια τελικα????Περαστικουλια:cry::cry:

κάναμε σήμερα,της πήρα ούρα με το σακουλάκι κι η γενική ούρων βγήκε καλή.η καλλιέργεια θα είναι έτοιμη σε 2 μέρες:confused:όσο για το ντεπόν ,ναι με σύριγγα της το δίνω με τα χίλια ζόρια..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κάναμε σήμερα,της πήρα ούρα με το σακουλάκι κι η γενική ούρων βγήκε καλή.η καλλιέργεια θα είναι έτοιμη σε 2 μέρες:confused:όσο για το ντεπόν ,ναι με σύριγγα της το δίνω με τα χίλια ζόρια..

τα χουμε περασει κ εμεις οταν ηταν 4 μηνων ακομη χειροτερα τοτε!!!!!!με ουροσυλλεκτες κ τετοια !!αστα!!!ευχομαι να μην ειναι τιποτα---κανετ μονο λιγη υπομονη!!!!:tongue::tongue:

angie! μακαρι να μην ξανακανει πυρετο, αφου περασε το απογευμα απυρετη ειναι καλο σημαδι.

Iwanna εγω θα ηθελα να εχω αποθηλασει μεχρι να κλεισει χρονο, κυριως γιατι εχω καποια προβληματα υγειας δικα μου που εχω παραμελησει αλλα δε σηκωνουν αλλη αναβολη και η θεραπεια δυστυχως δε συμβαδιζει με το θηλασμο. Γι αυτο θελω σιγα σιγα να μαθει το μπιμπερο. Ο μικρος εχει τις μερες του, αυτες τις τελευταιες δεν τρωει καθολου καλα κι εχουμε και γιατρο αυριο και αγχωνομαι για το ζυγισμα...ωχ. Ενταξει, εγω πιστευω θα κρατησει η παλλινδρομηση τουλαχιστον μεχρι 18 μηνων οπως τον βλεπω. Ειχε ερθει η μαμα μου τις προαλλες και εφαγε καπως καλα και με ζαλισε και τι καλα που τρωει και τι καλα τι καλα...3 μερες τωρα το σφραγισε το στομα ο μικρος, τον ματιασε!Στεναχωριεμαι λιγο γιατι οι δικοι μου σε ολο αυτο δε μου σταθηκαν ιδιαιτερα, ολο το καλοκαιρι που πραγματικα υποφεραμε ηταν διακοπες και ερχονται να μας δουν μια φορα το διμηνο, κι ειμαστε μονο μια ωρα αποσταση ρε γμτ. Τελος παντων, αυτη ηταν η ωρα της γκρινιας μου και σταματω...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Γεια σας μανες!

Αντζυ μου μια χαρα το μπισκοτακι.....αντε να γινει γρηγορα καλα οπως και ολα τα κρυωμενα μωρακια!

Επιτελους πηγα σ/μ και jumbo να παρω φορμακια του μικρου γιατι μεγαλωσαμε και πηρα και σακουλες με κενο αερος να βαλω τα παλια να αρχιζω να ανεβαζω στο παταρι γιατι δεν χωραει τιποτα στην ντουλαπα μας!

Να δω ποσο καιρο θα τα φορεσουμε και αυτα......

Ειμαι πολυ κουρασμενη και ψυχολογικα και σωματικα και δεν εχω διαθεση για τιποτα:-(:sad::-(

Μακαρι ολα τα μωρακια να ειναι καλα!Και να μην εχουμε αλλες ιωσεις!

Οσπρια εγω δεν εχω δωσει ακομα γιατι μας ειπε μετα το χρονο...βασικα σκεφτομαι οτι οταν τρωω εγω μου πεφτουν βαρια ποσο μαλλον στο πεπτικο του μικρου(ετσι το σκεφτομαι)θα μου πειτε αν ειναι μικρη ποσοτητα τι να του κανει?λεμε τωρα............

Ηθελα να πω κι αλλα μα δεν θυμαμαι τιποτα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες. Περαστικά στο μπισκοτάκι και καλά αποτελέσματα. Μια χαρά θα'ναι, καμμιά ιωσούλα θα άρπαξε το καημενάκι. Ελπίζω να είναι απύρετη απόψε. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ με τόσο πυρετό, κι εσείς βέβαια για να την συνεφέρετε. Ελπίζω να'ναι μια χαρά από δω και πέρα και να μην ξαναρρωστήσει, ούτε αυτή, ούτε κανένα άλλο μωράκι.

Αλεξάνδρα μου, ελπίζω κι η δική σου η μπουμπού να'ναι μιά χαρά καθώς και η τοσοδούλα Ειρήνη μου. Πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω για πονεμένα ή αρρωστούλικα μωράκια.

Άννυ μου, εύχομαι ότι καλύτερο με αυτό που σε στενοχωρεί. Να ξεπεραστεί άμεσα και να επανέλθετε όλοι στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.

Όσο για τον θηλασμό/αποθηλασμό, είχα πει τουλάχιστον 6 μήνες. Τώρα λέω όσο κρατήσει. Όσο θέλει και όσο έχω γάλα. Ελπίζω να θελήσει να σταματήσει απο μόνη της κάποια στιγμή, γιατί είναι πολύ κολλημένη. Δεν παίρνει πιπίλα και κάθε βράδυ με αυτό αποκοιμιέται και μ'αυτό κοιμάται όλες τις φορές που ξυπνάει μες στην νύχτα. Αν προσπαθήσω εγώ να της το κόψω νομίζω ότι δεν θα το δεχτεί καλά. Γιάυτό ελπίζω-όταν έρθει η ώρα γιατί δεν βιάζομαι καθόλου-να το σταματήσει από μόνη της.

Πάντως τελευταία δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Όταν γυρνάω απ΄τη δουλειά θέλει να είναι συνέχεια κολλημένη πάνω μου. Ούτε κάτω για να παίξουμε δεν κάθεται πιά. Θέλει μόνο αγκαλιά και όρθια. Πονάει όλο μου το σώμα!

Σήμερα γίναμε 8 μηνών, και μπουσούλησε για πρώτη φορά. Μέχρι τώρα είχε κάνει μόνο 1-2 βήματα μπροστα και περισσότερα προς τα πίσω. Σήμερα επιτέλους προχώρησε κανονικά μπροστά. Εϊναι πολύ παράξενο αλλά κάθε φορά που έχει μηνογενέθλια κάνει και κάτι καινούριο. Το'χουμε παρατηρήσει. Τι να πω...

Πολλά ήθελα να σχολιάσω αλλά σας διάβασα νωρίτερα και τώρα τα ξέχασα.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας. Επιτέλους σημερα μετά από 6 μερες έκανε 2 φορές κανονικά κακάκια. Ελπίζω να μην έχουμε κανα πισογυρισμα και να περασε.

Περαστικά και στην Χρυσανθουλα, εύχομαι να εχετε καλο βραδυ και να μην ανεβάσει ξανα πυρετό!

Χαρούμενα μηνογενεθλια και στην Αθηνούλα μας, που επιτέλους έγινε και αυτη 8 μηνων και το γιόρτασε με το μπουσούλημα της!!!

Όσο για τον αποθηλασμο και εγω στην αρχη ελεγα μεχρι 6 μηνων και τωρα λέω όσο αντέξουμε! Πάντως είμαι σίγουρη οτι θα ζοριστούμε, αλλά που θα παει θα βρούμε μια ακρη.

Νανσυ εύχομαι όλα να πάνε καλά αύριο στον γιατρο και ο μικρος σου να έχει πάρει ικανοποιητικό βάρος!

Αυτά θυμήθηκα!!! Καληνύχτα σε όλες!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Χαίρομαι που είναι καλά και το Δωράκι και έκανε κανονικά κακάκια. Να μην ξαναρρωστησει κανένα μωράκι!

Αύριο έχουμε κι εμείς εμβόλιο. Να δούμε και πόσο μεγαλώσαμε...

Ευχαριστούμε και για τις ευχές για τα μηνογενεθλιάκια της!

Γερά να'ναι πάντα όλα τα μωράκια!

Απ΄την Αλεξάνδρα κανένα νέο? Ελπίζω να'ναι όλα καλά γιατί με το ηλίθιο το Αλτσχάιμερ, δεν θυμάμαι αν έγραψε ή όχι.

Βάλια, νομίζω εσύ ρώτησες για την περίοδο. Κι εμένα από τότε που μου ήρθε είναι πάρα πολύ. Σαν αιμορραγία. Όμως μου'χει έρθει μόνο 4 φορές μέχρι τώρα. Ελπίζω από την επόμενη να στρώσει. Αν σου'χει έρθει πολλές και εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ, εγώ θα ρώταγα τον γιατρό. Για να΄σαι σίγουρη. Ευχαριστούμε και για τις ευχές κοριτσάκι! Ότι καλύτερο και στον κούκλο σου.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανουλες

Μολις τελειωσα το σιδερο :shock::shock::shock: και ποναω παντουυυυυυυ

Χαρουμενα μηνογεννεθλια στην Αθηνουλα

και περαστικα στο μπισκοτακι. Θα ψηθηκε χτες το καημενο. Ελπιζω αυτη η νυχτα να ειναι χωρις πυρετο

Η Δωρουλα ξεπερασε τις διαρροιες και μαλιστα χωρις συγκαματα ε? Τελεια!

Απο οτι καταλαβα για τα οσπρια, ως συνηθως ο καθε γιατρος λεει τα δικα του.

Η μικρη παντως σημερα εφαγε πατατα, καροτο και 2 κουτ σουπας φακες με ντοματουλα (στο αλεσμα οχι στο μαγειρεμα) Και μαλιστα ετρωγε και με το στομα ανοιχτο (σπανιο φαινομενο για εμας!)

Συγνωμη που δε θυμαμαι τιποτα αλλα ειμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ κυριολεκτικα !

ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

καλησπέρα φιλενάδες..

μόλις έκανα ένα μπανάκι και μπήκα να χαλαρώσω λιγάκι,τα νεύρα μου τσίτααααααααα.....

ενώ είχαμε ένα πολύ καλό απόγευμα γιατί πήγαμε στο σπίτι φίλων και μετά για φαγητό στο αγαπημένο μου εστιατόριο και η μικρή ήταν πάρα πολύ καλή(παρόλο που δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε για φαγητό μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες)και περάσαμε υπέροχα,όταν γυρίσαμε σπίτι μου άλλαξε τα φώτα..δεν κοιμόταν με τίποτα.............μου πήρε μια ώρα να την κοιμίσω=60 λεπτά την είχα στην αγκαλιά μου και τη νανούριζα κάνοντας βόλτες:cry::cry::cry:δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόση υπομονή χρειαζεται για να κοιμηθεί αυτό το παιδί...ο Θεούλης να το έχει καλά,αλλά με έχει λιώσει...πονάει όλο μου το σώμα,όπως λες Μαράκι..

α!χαρούμενα μηνογενέθλια στη μικρή!

γι'αυτό χαρείτε το οτι κοιμούνται εύκολα στο στήθος και μην σκέφτεστε το επόμενο βήμα...θα το κάνετε μαζί με το παιδάκι σας όταν είστε και οι δυο έτοιμοι και θα έρθει αβίαστα,να είστε σίγουρες γι'αυτό...

μπράβο στη μικρή σου Θάλεια!

και στο μπισκοτάκι που έδιωξε τον πυρετούλη!

Νάνσυ εύχομαι να μην κρατήσει τόσο πολύ η παλιοπαλινδρόμιση του μικρού...

όσο για τους δικούς σου,καταλαβαίνω πόσο σε πικραίνει αυτό που λες..τι να πω,ο καθένας επιλέγει το δρόμο του...

Aννυ μου λυπάμαι..τι να σου ευχηθώ?να περάσει γρήγορα όλο αυτό...

για το κάθισμα,μαλλον θα επιλέξουμε το μεγαλύτερο για να μην χρειαστεί να πάρουμε κι άλλο μετά τα 18 κιλά.σας ευχαριστώ πάντως!

τα χέρια μου έχουν σκάσει απίστευτα.μάλλον από το καυτό νερό..ανοίγουν,πονάω και δεν με βοηθάνε οι κρέμες...αχχχχχ..

αλήθεια τι γίνεται ρε παιδιά με τις βούρτσες της NUK?γιατί χαλάνε έτσι μέσα σε λίγες μέρες:roll::roll::roll:

έλα κατι να χαλαρώσουμε...

jLr3q-3EgiM

σας καληνυχτίζω,ώρα για ύπνο!

και το πρωί έχουμε και τον αγιασμό!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...