Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να υποθεσω οτι οσες δωσατε οσπρια βαλατε 2-3 κουταλιες μεσα σε λαχανικα...

Οχι πληρες γευμα μονο οσπρια?????????

αρακα μεσα σε λαχανικα

ο ενα παιδιατρος μας ειπε μετα το χρονο ο άλλος απο τον 7ο μηνα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες! Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Η νεα χρονια ας φερει πολλες χαρουμενες στιγμες με τα μωρακια μας και πανω απ ολα υγεια υγεια υγεια!

Αλεξανδρα φανταζομαι τι τρομαρα θα περασατε με την πτωση! Ολα καλα θα ειναι, μην ανησυχεις!Κι εμενα συνεχεια σκαρφαλωνει παντου και κοπαναει, ευτυχως μεχρι τωρα οχι δυνατα!

Angie περαστικα σας και παλι, αχ αυτος ο πυρετος, και μενα και τα δυο αρρωστα ηταν, τωρα τους εχουν μεινει οι μυξουλες.

Irev αχ μωρε η μικρουλα, ελπιζω τουλαχιστον τωρα να μην ποναει. Οσο για τα οσπρια, εμεις στο μικρο δεν εχουμε δωσει λογω του προβληματος που εχει, ομως στην κορη μου 9 μηνων ξεκινησαμε φακες και μια χαρα τις ειχε δεχτει.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Α, για τα καθισματακια που λετε, στο γιο μου εχω ακομα ενα 0-13 που κοιταει πισω και ετσι αδυνατος που ειναι μαλλον θα το εχουμε για πολυ καιρο ακομα, και στην κορη μου ενα 9-18. Για το 9-36 δεν ξερω, θα ειναι μαλλον το επομενο που θα παρουμε οταν ο μικρος παει σ αυτο που τωρα ειναι η κορη μου.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

σας ευχαριστώ πολύ Ειρήνη και Νάνσυ!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

μανούλες καλημέρα!!!! εμένα η μικρή μου έχει 2-3 μερες ωρα που ξυπναει με κλαμμα κατα τις 5-5,30 και δυσκολα κοιμαται μονη της. την παιρνω μαζι μας και κουτσοκοιμαται μεχρι τις 9 με διακοπες. τι να φταιει; λετε το 5ο δοντακι που βγαινει; ευτυχως κοιμαται στανταρ το βραδυ 9.30. και ευτυχως σε ολες τις γιορτες παρα την ιωσουλα της κοιμοταν σερι μεχρι το πρωι οποτε και την αφηνα ανετη στη μαμα μου και ειχα βγει καποιες φορες.

αλεξανδρα τι τρομαρα! θηριακια ρε παιδι μου.περαστικα σας!

ειρηνη δεν το ειχα ξανακουσει αυτο με το χερακι. πωπω... ευχομαι να μην σας ξανασυμβει. οσο για τα οσπρια, δεν εχω δωσει ακομα. γενικα μαλλον παω καπως αργα. να φανταστειτε χθες εδωσα φαριν λακτε. ε και μια μπυουκιτσα βασιλοπιτα, χιχιχι!

βαλια μου περαστικα στον αντρουλη σου. ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια. ατιμοι εργοδοτες!

δημητρα πως παει ο αποθηλασμος; δε σε ψαχνει ρε; εγω δεν εχω καθολου περιοδο ακομα και σκεφτομαι οτι ισως χρειαστει να αποθηλασω οταν θελησω αν μεινω εγκυος. φοβαμαι ομως. και αν με ζηταει πολυ; πως δεχτηκε το νεο γαλα;

διαβασα και αυτο που λεει ο παπαβεντσης για τον υπνο. ρε σεις πως γινεται να μην κοιμαται στο στηθος; εγω την κανω μπανακι και μετα την ταιζω και κοιμαται; να την ταιζω πριν το μπανακι; ειναι τετοια η ωρα που θα κοιμηθει παλι στο στηθος! πριν καν κανουμε μπανιο! ουφ, δεν ξερω. παντως εχει τυχει αρκετες φορες να μου κοιμηθει μονη της αλλα δεν το εχω και κανονα να γινεται ετσι κιολας.

αντζυ μου περαστικα στην χρυσανθουλα. ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο.

με τετοια εξαρση στις ιωσεις σκεφτομαι πολυ πλεον να πηγαινουμε στα μαγαζια. εξω βγαινουμε, αλλα πχ στο μωλ που θεω να παω αποψε φοβαμαι.

αυριο εχουμε και εμεις εμβολιο.

παω τωρα να κανω πατατοσουπα με πρασα ( αν προλαβω και δεν ξυπνησει το αλεξακι μου).

φιλακια

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία εγώ για το δικό μου αμαξι πήρα (δηλ. η αδερφη μου, μου το πήρε δώρο) 0-18 κιλά και είναι μια χαρα. Το εχω γυρίσει να κοιτάει και μπροστά για να μην αγχωνομαι και είναι σούπερ. Για πιο μικρα έχει επιπλέον μαξιλαράκια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αtlantis κι εμείς καθισματάκι 0-18 έχουμε από την αρχή και μας έχει βολέψει. Μια χαρά είναι.

Αννα μου ο αποθηλασμός είναι απόφαση. Εϊναι καθαρά ψυχολογικό. Αυτόματα κάθε φορά που το μωρό μας γκρινιάζει ή έχει κάτι θεωρούμε ότι με λίγο ζιζί θα είναι οκ. Κι έτσι είναι αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Από τη στιγμή που το αποφάσισα είμαι αναγκασμένη να δοκιμάζω ένα σωρό κόλπα. Οι θηλασμοί δεν κόβονται μαχαίρι.

Οσο για το ξένο, έπρεπε πρώτα να του μάθω το μπιμπερό. Στην αρχή όταν έβαζα ξένο μέσα δεν ήθελε ούτε να το δει. Εβαλα λοιπόν δικό μου και με υπομονή και επιμονή το πήρε κάποια στιγμή. Σιγά σιγά άρχισα να το αραιώνω με ξένο μέχρι που πλέον βάζω μόνο ξένο. Βέβαια τη νύχτα θηλάζει ακόμα κανά 2 φορές αλλά θα τις καταφέρουμε κι αυτές. Που θα πάει!

X4pTp3.png

Οντως ο αποθηλασμος νομιζω θελει πανω απ ολα αποφαση απο τη μαμα. Την κορη μου τη θηλασα μεχρι 10 μηνων, μεχρι τοτε κοιμοταν παντα στο στηθος και σκεφτομουνα τι θα γινει οταν σταματησουμε. Ωστοσο το δεχτηκε πολυ καλα και με λιγη πιπιλιτσα και λιγη αγκαλιτσα ημασταν οκ. Τωρα με το μικρο ειναι πιο ζορικα τα πραγματα, πιπιλα δεν παιρνει και μπιμπερο πρωτη φορα στη ζωη του καταφερα και του εδωσα χθες. Ηταν ενα τεραστιο βημα για μας, ενταξει, δε βιαζομαι να αποθηλασει, ας παμε και μεχρι το χρονο, αλλα θα ηθελα μεχρι τοτε να μαθει και το μπιμπερο και το ξενο γαλα για να μην εχουμε προβλημα τοτε. Στην κορη μου τον ειχα ευχαριστηθει τοσο πολυ το θγηλασμο, ενω με τον μπεμπη με τοσα που περασαμε δεν το χαρηκε ουτε αυτος ουτε εγω, γι αυτο θελω να μας δωσω ακομα λιγο χρονο θηλασμου, και γιατι βεβαια για το προβλημα του ειναι καλυτερο το μητρικο γαλατακι. Παντως touki μου μην αγχωνεσαι, κι εμενα στο στηθος κοιμαται, και ουτε κι εγω ξερω πως να τον σταματησω πριν κοιμηθει ουτε και θελω για να σου πω την αληθεια. Εδω παιδευτηκα τοσους μηνες για να τον κανω να κατσει στο στηθος, τωρα θα τον σταματησω? Οταν ερχεται η σωστη ωρα ολα γινονται.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Τοuki(Αννα) και Bebos(ax δεν ξερω το ονομα σου)

κ εμενα κοιμαται μονο στο στηθος!!!Ειναι ο μονος τροπος σε 5 λεπτα το εχει συνηθησεΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!

Ανυσυχω πολυ όμως οταν στσματησει ο θηλασμος τι θα κάνουμε!!!!!!!!!Ηδη εμενα το γαλα μ εχει μειωθει πολυ κ βλεπω σε κανα μηνα να σταματαει τελειως. Εχουμε διαφωνιες με τον αντρα μ ο οποιος λεει οτι ειναι πολυ καλο κ μαθαινει την ασφαλεια κ την ζεστασια της μαμας ετσι. Ομως εγω νομιζω οτι απλα ειναι πιο βολικο κ γιαυτον κ για μενα αφου ετσι κοιμαται γρηγορα!!!!!!!!!!Γιατι οταν σταματησει ο θηλασμος θα πρεπει νβα βοηθανε κ οι 2 στο κοιμισμα ετσι δεν ειναι?????????? με ποιο τροπο κοριτσια ???????????

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?????????:eek::-o:?::?::?:

Ο Παπαβεντης τι λεει???????? βεβαια τα εχουμε ξαναπει αυτα αλλα ολο επανερχομασρε κ δεν καταληγουμε πουθενα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

τελικα εχουμε φαει μεγαλη μουτζα!

περαστηκα σε ολα τα μωρακια κ σε μαμαδες κ μπαμπαδες.

περιμενω νεα απο την Αντζυ κ την Αλεξανδρα..που ειστε???

Ειρηνη κ μενα οσπρια μου ειπε μετα τον χρονο!εδω μεχρι κ δημητριακα μου ειπε μετα τον χρονο αλλα δεν νομιζω να τον ακουσω αλλο....

οσο για τον θηλασμο που λετε...νομιζω οτι εχει δικαιο η Δημητρα.ειναι θεμα αποφασης.

Bebos για πες μας την δικη σου εμπειρια πως κοψατε τον θηλασμο?η Κλειω δεν ξερει κα8ολου να πινει απο μπιμπερο,ουτε θελει πιπιλα.

οσο για τα δικα μου ''νεα'' τα ιδια.η κατασταση ειναι πολυ ασχημη κ εγω ενα ψυχολογικο ρακος.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βασ32 με λενε Νανσυ! Λοιπον, για τον αποθηλασμο εχω εμπειρια μονο απο την κορη μου. Απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι 10 μηνων κοιμοταν μονο στο στηθος. Οταν λοιπον αποφασισα να κοψω το θηλασμο, αυτο ηταν το μεγαλο μου αγχος, πως θα την κοιμιζω. Κι ομως μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα ειχαμε βρει τον τροπο. Λιγο νανουριζοταν με το μπιμπερο, λιγο αγκαλια με την πιπιλα και τελος, ειχε κοιμηθει. Ηταν βεβαια και συνεργασιμο παιδι, ο γιος μου καμια σχεση, αυτον αν πρεπει να τον κοιμισω χωρις στηθος, κουνημα στο καροτσι μεχρι τελικης πτωσης(δικης μου). Μην αγχωνεσαι καθολου, οταν το παρεις αποφαση θα βρεις τον τροπο χωρις να το καταλαβεις.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Annie μου λιγο πολυ οπως τα λεω και παραπανω. Σιγα σιγα εκοβα γευματα και εγινε πολυ ομαλα η μεταβαση μεσα σε περιπου ενα μηνα. Ηταν βεβαια οπως ειπα και πολυ πολυ συνεργασιμο παιδι η κορη μου. Κι εμενα ο μικρος πιπιλα δεν παιρνει δυστυχως, και ειδικα κατι μεταμεσονυχτια ξυπνηματα ηρεμει μονο θηλαζοντας. Ουτε κι εγω ξερω τι θα κανω με αυτο, θα το αντιμετωπισουμε οταν ερθει η ωρα, προς το παρον με απασχολει το να παιρνει 1 γευμα την ημερα με μπιμπερο για να συνηθιζει και κατα τα αλλα συνεχιζουμε με θηλασμο.

Για το αλλο θεμα, τι να πω? Κουραγιο και υπομονη, κι ευχομαι να ειναι ολα περαστικα κι αγυριστα...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Annie μου λιγο πολυ οπως τα λεω και παραπανω. Σιγα σιγα εκοβα γευματα και εγινε πολυ ομαλα η μεταβαση μεσα σε περιπου ενα μηνα. Ηταν βεβαια οπως ειπα και πολυ πολυ συνεργασιμο παιδι η κορη μου. Κι εμενα ο μικρος πιπιλα δεν παιρνει δυστυχως, και ειδικα κατι μεταμεσονυχτια ξυπνηματα ηρεμει μονο θηλαζοντας. Ουτε κι εγω ξερω τι θα κανω με αυτο, θα το αντιμετωπισουμε οταν ερθει η ωρα, προς το παρον με απασχολει το να παιρνει 1 γευμα την ημερα με μπιμπερο για να συνηθιζει και κατα τα αλλα συνεχιζουμε με θηλασμο.

Για το αλλο θεμα, τι να πω? Κουραγιο και υπομονη, κι ευχομαι να ειναι ολα περαστικα κι αγυριστα...

κ μενα μονο στο στηθος κοιμαται(με μενα).με τον μπαμπα της η την γιαγια της κοιμαται στα ποδια τους καθιστη!

κ ολη την νυχτα ξυπναει,κ ετσι κοιμομαστε μαζι κ το ζιζι πιπιλα!τωρα μες στην μερα θηλαζει περιπου 3 φορες αλλα την νυχτα που κοιμομαστε μαζι χανω τον λαγαριασμο.επισης δεν εχω καθολου κουραγιο τωρα να ξυπναει να την κοιμιζω κ να την βαζω παλι στο κρεβατι της,οποτε δεν ξερω ποτε θα μπορεσουμε να το αλλαξουμε αυτο το συστημα.τελη του μηνα γυρναω κ στην δουλεια κ τοτε θα ειναι που δεν θα εχω κα8ολου κουραγιο για πειραματα.

εγω να δεις πως ευχομαι να ειναι ολα αγυριστα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μάνες!

Έφαγα φλασιά πριν... Ευχήθηκα εδώ χρόνια πολλά στις προχθεσινές εορτάζουσες;! Στο face το θυμάμαι αλλά για να είμαι σίγουρη...

Βάσω, Βασιλική και Βάλια, χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να είστε γερές!

Άννυ, κι εγώ μπήκα να δω νέα της Άντζυς και της Αλεξάνδρας αλλά δεν ακόμη δεν ήρθαν...

Σκέφτεστε για αποθηλασμό; Ή το μελετάτε σιγά-σιγά για να είστε έτοιμες όταν έρθει η ώρα;

Πάντως ό,τι και να λέμε το κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό... Συνάντησα μια μαμά που κάναμε μαζί μαθήματα πριν γεννήσουμε και μου είπε πως ένα μήνα πριν, αποφάσισε να αποθηλάσει και από εκείνη τη μέρα το μωρό δεν ζήτησε ποτέ ξανά στήθος! Το μωρό της όμως δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα του θηλασμού αν και ξυπνούσε και ξυπνάει τα βράδια! Μου κάνει μεγάλη εντύπωση και πάλι όμως! Όπως φαίνεται μάλλον ο αποθηλασμός είναι βλέποντας και κάνοντας...

Η μαμά μου θήλασε εμένα και την αδερφή μου ως 7-8 μηνών και λέει σταματήσαμε μόνες μας, χωρίς να κάνει κάτι εκείνη...

Είναι και στο παιδί, πώς θα του έρθει πιστεύω.

Σας το έχω ξαναπεί, εγώ δεν σκοπεύω να σταματήσω τώρα σύντομα και τον Θοδωρή τον βλέπω φανατικό! :P:tongue:

Φακές έδωσα κι εγώ από τις δικές μας αλλά ελάχιστη ποσότητα γιατί μας έβλεπε και ζητούσε κι αυτός! Ο ντοκ μας επιτρέπει τα πάντα εκτός από 4 τροφές που είπε μετά το χρόνο, αβγό, μέλι, ψάρι και σοκολάτα. Και φαντάζομαι ξηρούς καρπούς αλλά μάλλον εννοείται...

Νάνσυ, πώς πάει η παλινδρόμηση του γιού σου; Είναι καλύτερα;

Η μύξες του Θοδωρή καλά κρατούν αν και παραδόξως το βράδυ κοιμήθηκε καλά -αφού κοιμήθηκε στη μια το πρωί όμως!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...