Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βαλια μεχρι 37,5 μαλλον ειναι μονο απο δοντια! Θα βγουνε που θα πανε!!!

Οσο για το θεμα της περιοδου, εγω τις πρωτες φορες ειχα απιστευτη ροη, αφου επαιρνα το γιατρο και του λεγα κατι δεν εκανες καλα σου λεωωωω! Κι αυτος ο κακομοιρης γελουσε. Τωρα οπως και πριν. Καμια διαφορα!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο μενα απο το κ@λογραφειο...

Οπως καταλαβατε, εχω τρελληηηηη διαθεση για δουλεια........ουυουυου...

Οντως το κρυο εξω τσουζει. Με γαντια και κασκολ εφτασα στη δουλεια.

σιγουρα ενα μωρο στην κρεβατοκαμαρα ειναι καπως "αντισεξουαλικο" :tongue: αλλα αν ζηλευει ο μικρος τι να κανεις? εμενα με κομπλαρε παντως το μωρο ειδικα αν ξυπνουσε καποια στιγμη που εμεις καναμε ζουζουνιες!:tongue::tongue:

Εεεμ τα ιδια τραβαμε κοριτσακι

Βικυ, οσο για το "σαλονι"...ιδιως προχτες, ο Σ ειχε αποκοιμηθει στον καναπε, η μικρη στην κουνια της και απεμενε κουζινα (διπλα απο σαλονι οπου ηταν ο Σ...ακριβως...) και το παιδικο

Εεε ειπαμε, μη μαγαρισουμε και το δωματιο του παιδιου...χαχαχα

Σεξοσυζητηση πρωι πρωι...

Επισης, να σας πω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ !!!

Δεν ημουν εκει... Την αφησα ενα λεπτο διπλα στο μπαμπα της που κοιμοταν, πηγα τουαλετα και ειχα σκοπο να τον ξυπνησουμε γλυκα γλυκα...απο τον απογευματινο του υπνο... Ακουσα τις τσιριδες και βγηκα αρων αρων...

Το πο πιθανο ειναι να γυρισε απο ανασκελα μπρουμυτα, να της εμεινε πλακωμενο το χερακι και να εκανε μετα ατσουμπαλες κινησεις για να το "βγαλει στην επιφανεια"... Τα κανει κατι τετοια.

Σας αφηνω μπας και δουλεψω καθολου...λεμε τωρα...

QuW0p3.png

Ααα Βαλια θα συμφωνησω με την Ηρω για τον πυρετο.

Πως ειναι ο μικρουλης? Δεν πιστευω να ανεβασε κι αλλο...

Οσο για την περιοδο...εμενα ηταν σαν αιμορραγια για τις πρωτες 3-4 φορες

QuW0p3.png

Ααα Βαλια θα συμφωνησω με την Ηρω για τον πυρετο.

Πως ειναι ο μικρουλης? Δεν πιστευω να ανεβασε κι αλλο...

Οσο για την περιοδο...εμενα ηταν σαν αιμορραγια για τις πρωτες 3-4 φορες

Eίναι ευδιάθετος και τρώει με όρεξη την φρουτόκρεμα... Το πιο πιθενόν είναι να είναι δόντια διοτι δεν έχει ούτε βήχα, ούτε μπούκωμα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Ένας πυρετός δεν παύει να είναι πυρετός. Δείχνει ότι κάτι πάει στραβά στο σώμα μας. Ποτέ μην τον αγνοείται και πάντα να τηλ στην παιδίατρο. Όμως Βάλια μην ξεχνάς ότι πυρετός στα μωρά θεωρείται η θερμοκρασία πάνω από 38 βαθμούς.

mU4Ep3.png

ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΣΠΡΙΑ?

ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΣΑΤΕ?

Eγώ από όσπρια έχω δώσει μόνο φακές.

Μαρία μου ναι το ξέρω ότι πυρετός θεωρείται από 38 και πάνω.. και λογικά το 37,2 που ειδα το πρωί δεν είναι τίποτα. Ηταν και απο τον ύπνο ο μικρούλης μου κιόλας.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ε καλα φιλεναδα κι αυτο που ειπες ειναι παλι αναλογα με τον παιδιατρο. Δηλαδη ενα 37.8 θα το αγνοησεις??? Δε νομιζω. εμενα μου ειχε πει οτι πυρετος απο δοντια μονο μεχρι 37,5. Απο κει και πανω βλεπουμε συγκεκριμενα τι εχει το μωρο. Και μια χαρα πυρετος ειναι και τοσο! Αρα και παλι ο καθενας λεει τα δικα του.

Εγω Ειρηνουλα δεν εχω δωσει οσπρια. Μονο μια φορα φακη που ειχα μαγειρεψει για μας. Απο τοτε οχι. Μου πεφτουν λιγο βαρια εμενα κι ετσι δεν το εχω αποφασισει ακομα με τον μικρο. Αλλα του μικρου μια χαρα του ειχαν κατσει!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Βρε κοριτισια

η παιδιατρος μου ειπε οσπρια μετα το χρονο !!! και κουφαθηκα

Ειμαι 100% σιγουρη οτι στο Σ ειχα δωσει πολυ νωριτερα. Δε θυμαμαι ουτε εγω ουτε η μαμα μου να μας ειχε πει κατι τετοιο τοτε...

Σημερα θα της δωσουμε φακες, γι αυτο και σας ρωτησα

QuW0p3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

Ηρώ μου πως το κάνετε καλή μου αυτό το 12ωρο,έστω και με τα διαλείμματα:shock::shock::shock:

εμένα κοιμάται στις 11.30 και στις 3.00 ξυπνάει,όχι γιατί πεινάει(πίνει ελάχιστο γαλατάκι όσες φορές το δοκίμασα)αλλά για να παιξουμε,νομίζει οτι είναι πρωί:shock::shock::shock:και την ξανακοιμίζω-χωρίς να θέλει-για κανένα μισάωρο;)

ελάτε ρε κορίτσια,πείτε και σε εμάς τις πονεμένες με τον ύπνο το μυστικό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πάντως κι εγώ δεν χορταίνω ποτέ τον ύπνο,γιατί μου αρέσει να χαλαρωνω για καμιά ωρίτσα τουλάχιστον πριν ξαπλώσω,όσο κουρασμένη και να είμαι...

Θάλεια μου περαστικά στην Θεοδώρα σου!εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά!

Αντζυ πως είναι η μικρή?εύχομαι να μην ξαναέκανε πυρετό....

Βάλια μου μην ανησυχείς,κι εγώ είχα τρελό αίμα τους πρώτους μήνες.είχα μάλιστα ρωτήσει το γιατρό και μου είπε είναι φυσιολογικό.

πως είναι ο αντρούλης σου?

ναι μωρέ,δε θα είναι τίποτα το 37,2.

και μη στεναχωριέσαι για το τουτου...

Ειρήνη εγώ δεν έχω δώσει όσπρια,μετά το χρόνο..

να σας ρωτήσω αλήθεια!μας έκαναν δώρο οι δικοί μου ένα κάθισμα αυτοκινήτου που είναι 0-18 κιλά(είδες,αν δεν ξέρει κανείς?αλλά να είναι καλάααα)κι εμείς επειδή έχουμε 0-13,λέμε να το αλλάξουμε και να πάρουμε της ίδιας εταιρίας(chicco)9-36.

μήπως το έχει καμιά σας?κι αν ναι,σας βολεύει?

η μικρή είναι 9,5 κιλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

η μικρή κοιμόταν το μεσημέρι,ξύπνησε 5 παρά μες στο κλάμα και την παίρνω αγκαλιά,ζεμάταγε..βάζω θερμόμετρο είχε 39,2....!!!!!!!!!!! ρε δεν πάμε καλά..την κάναμε ντουζάκι και τη ντύσαμε ελαφρά,της έδωσα και ντεπόν,πήρα κ τη ντοκ και μου πε σε 1 ωρα να την ξανα θερμομετρήσω κι αύριο να της κάνω καλλιέργεια ούρων γιατι λέει έχει κάνει 2 φορες πυρετο σε σύντομο χρονικό διάστημα και πρέπει να δουμε οτι δεν είναι ουρολοίμωξη ..ουφ...

Ti έπαθε μωρε το μικρουλη ????περαστικουλια πώς ειναι τωρα ?????

Εγω αυτο εχω απο το Στελιο

Και τη μικρη πλεον εκει τη βαζω

Ειναι οτι καλυτερο. Εχει εξτρα μαξιλαρακι για τη μεσουλα της (αργοτερα το βγαζεις) και 3 θεσεις...

Μια χαρα ηταν ο Σ και τωρα και η μικρη καθεται πολυ αναπαυτικα κ εφαρμοζει και η μεσουλα της

QuW0p3.png

Καλημέρα κοριτσια μου! Τι κάνετε? Πως είναι τα μπεμπάκια σας? Ελπίζω τα κρυομένα μωράκια να είναι καλύτερα!

Βάλια από τα δόντια θα είναι, γιατί έτσι μας συμφέρει :tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη κι εγω έχω δώσει φακές. Η παιδίατρος μου είπε φασολια, ρεβύθια κ.λ.π. καλό θα είναι να μην δώσω ακόμα αλλα δεν μου απαγόρευσε. Σήμερα που έχω φακές για παραδειγμα έχω βάλει φακες, κρεμμυδι, ρύζι και καρότο.

Λοιπόν, εγώ 13/4 γυρίζω στη δουλειά κι έτσι το αγόρι μου θα τον γράψω παιδικό από 1/4. Και τώρα κλείνω διάφορα ραντεβού. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε υπόψη σας τι ερωτήσεις να κάνω???? Please HELP! Θυμάμαι κάποια κοπέλα είχε αναφέρει πολύ καλές ερωτήσεις...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Θάλεια πώς ειναι το κοριτσια σου???

Χαμος γινεται με τις αρρωστιες

Εμας εχτες ξυπναγε καθε μιση ωρα και γενικα τις τελευταιες 10 μερες κανει πολυ ανυσυχο υπνο τις νυχτες

τι γινεται επιτελους μας τα ματιασανε η περνανε άλματα αναπτυξης ή δοντια?????? Λιγο απο όλα φανταζομαι :?:?:?:?:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...