Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέσποινα ευχαριστούμε για το κάλεσμα! Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. Νόμιζα Χρυσούπολη θα πηγαίναμε. Τεσπά θα τηλ στην Ηρώ το βράδυ να μου εξηγήσει.

ναι,στη Χρυσουπολη μενω Μαρακι! η αλλη η Δεσποινα μενει Καβαλα. μονο σας παρακαλω αποφασιστε οσο πιο γρηγορα μπορειτε για να της στειλω μηνυμα γιατι ξερει για 5:30.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μάνες και πάλι χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Τι γκαντεμιά είναι αυτή; Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια και τους πονεμένους. Αντζυ μου πάλι το μπισκοτάκι άρρωστο; Τι τραβάτε ρε γμτ. Ελπίζω να ήταν τυχαίο.

Εμείς γενικά καλά είμαστε. Ο αποθηλασμός είναι σε καλό δρόμο. Επιβεβαιώνω ότι ο θηλασμός δεν έχει σχέση με τον ύπνο μιας και δεν έχει βελτιωθεί βέβαια αλλά την παλεύω ακόμα.

X4pTp3.png

ναι,στη Χρυσουπολη μενω Μαρακι! η αλλη η Δεσποινα μενει Καβαλα. μονο σας παρακαλω αποφασιστε οσο πιο γρηγορα μπορειτε για να της στειλω μηνυμα γιατι ξερει για 5:30.

εγω τελικα το κανονισα με το αυτοκινητο και θα ερθω ειτε με το Γ ειτε μονη. Οποτε ΔΕσποινα οταν ξεκιναω θα σε παρω για να ρθει ο Γ να μας παρει. Το 6 :30 μου ρχτε λιγο αργα γιατι μετα ειναι και ο γυρισμος και αν ειμαι μονη η μικρη λογω νυστας στανταρ θα τσιριζει και γω δεν θα μπορω να την κουμανταρω απο μπροστα. Θα προσπαθησω να μπω αυριο να δω τι τελικα αποφασιστηκε αλλιως δεσποινακι αν δε σου κανει κοπο στειλε μου ενα μυν.

Περαστικα σε όλα τα άρρωστα μωράκια και υπομονη στις μανουλες τους!!

Καλο βραδυ φιλεναδες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα. Περαστικά στα αρρωστούλικα και πονεμένα μωράκια. Τι πάθανε όλα μαζί? Ελπίζω όλα να περάσουν άμεσα και να μην ξανααρρωστήσει ή χτυπήσει κανένα μωράκι.

Χαρούμενα μηνογενέθλια Θάλεια μου! Κι εμείς αύριο γινόμαστε 8 μηνών! Τελευταία και καταϊδρωμένη, τους φτάσαμε κι εμείς τους 8 μήνες Την Πέμπτη έχουμε και εμβολιάκι και να δούμε πόσο μεγαλώσαμε.

Σήμερα ήταν πολύ κουρασμένη και κομήθηκε έυκολα στις 9:30, όμως έκτοτε έχει ξυπνήσει κλαίγοντας 3 φορές ως τώρα. Κοιμάται στο λεπτό μετά από αγκαλίτσα αλλά γιατί το παθαίνει αυτό τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω. Κανά παλιο-όνειρο βλέπει ή πονάει κάπου? Αχ, πότε θα μπορούνε να μας λένε τι έχουν? Τις τελευταίες μέρες έλεγε όλη μέρα μαμά. Άννυ μου (άνδρια) σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί κι εγώ είχα τρελαθεί, παρόλο που δεν το έλεγε συνειδητά. Ενώ ξέρει να μας ξεχωρίζει, δεν τα λέει ακόμα συνειδητά. Σήμερα άλλαξε τροπάριο και έλεγε πολλές και διάφορες συλλαβές με ύφος σαν να μιλάει κανονικά. Έχει τόσο πλάκα! Νομίζω ότι πραγματικά πιστεύει πως μιλάει. Και φυσικά μόλις της βάλω την κάμερα σταματάει. Αυτό το παιδί πήρε μόνο 2 πράγματα από μένα και τα δυό στραβά: είναι πολύ δύσκολη με τον ύπνο, και δεν θέλει κάμερες. Είναι τόσο κρίμα τώρα που έχουμε τα μέσα για να έχει υλικό να βλέπει όταν μεγαλώσει, κι αυτή μόλις δει κάμερα σταματάει ότι κάνει!

Μανουλίτσες μου σας χαιρετώ γιατί είναι ώρα για νάνι. Να περάσετε όμορφα στην συναντηση, και πάλι περαστικά στα μωράκια αλλά και τους μεγάλους που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας. Ελπίζω κι όλες οι μανούλες που έχουν μέρες να γράψουν να είναι πολύ καλά με τα μωράκια τους.

Καληνύχτα και πάλι Καλή μας Χρονιά με ΥΓΕΙΑ και με το καλό να μας φέρει και καινούρια υγιέστατα μωράκια στην παρέα μας!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!

Σας ευχαριστω για την ψυχολογικη συμπαρασταση

Ιωαννα ειμαστε ομοιοπαθεις φαινεται...Μεχρι τα 3 μου εβγαινε...

Θαλεια να τη χαιρεσαι τη μικρουλα σου για τα μηνογενεθλιακια σας!

despina77...δεν πειραζει, ηταν ευκαιρια να κανεις κι εσυ ανετα ρεβεγιον. Εγω εκ του ασφαλους την ξυπνησα γιατι ηξερα πως με λιγο γαλατακι θα ξανακοινηθει, παρολο που βαραγαν νταουλια...

Καλημερα! Πολυ κρυο σήμερα... καιρος για μεσα ( τι πρωτοτυπο:tongue:)

..............

Εμας ο καινουργιος χρονος μας εκανε κι αλλο υπναρουδες, συγνωμη νμανουλες που ταλαιπωρηστε και ετσι σήμερα σηκωθηκα εγω πρωι πρωι εκανα τις δουλιτσες μου και τωρα θα φτιαξω ζεστο καφεδακι και θα κατσω με τη ζουζουνα μου:tongue:

Βρε Τανια μου, ετσι εξηγειται το οτι αποφασισες γρηγορα για δευτερο. Κι εγω ειχα καλομαθει με το Στελιο γι αυτο με το που χρονισε εμεινα παλι εγκυος. Βεβαια η θκατουλα μου δεν ειναι το ιδιο "ευκολο" μωρο σαν το Στελιο στη διαρκεια της μερας, αλλα τουλαχιστον κοιμαται ολη νυχτα απο 2 μηνων!!! ;)

despoina82 Συγχαρητηρια για την πρωτη νυχτα του Ανασταση στο δωματιο του

Ευχομαι να συνεχισετε ετσι

Και ο Β εχει ψιλοαπελπιστει με το θεμα του σεξ...Μια το ενα μαμουνι μια το αλλο κι ελεγε να την παμε στο παιδικο μαζι με το Στελιο, αλλα φοβαμαι γιατι εχει καποιες εκρηξεις ζηλιας ο μικρος...μη συμβει τιποτα.Ποτε δεν ξερεις...

Θαλεια και Αντζυ περαστικα στα μωρουλια σας (και σε οσα ειναι αρρωστα)

Ελπιζω να μην ειναι ουρολοιμωξη... Κι εγω μαλλον την Τεταρτη θα της κανω την εξεταση Πρεπει να μεινει ενα 24ωρο χωρις καμια κρεμα για να της παρω τα ουρα.

Οσο για το κλαμα...περιττο να σου πω φιλη ποσο πλανταξε η αμοιρη!...ε και η μαμα μαζι...ως συνηθως... :shock:

Δε θυμάμαι και πολλα μαλλον...

Βλεπω οι περισσοτερες επιστρεψατε στον τοπο του εγκληματος και παλι θα γεμιζετε πεντε πεντε τις σελιδες και δε θα προλαβαινω να σας διαβαζω

Ααα ξεχασα να σας πω οτι εδω και καμια 20αρια μερες ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!

Εχω αφιερωθει ολοκληρωτικα στα παιδακια μου...δεν πα να γ@........που παραμελω το σπιτι μου και τα βλασταρια μου και να μην πληρωνομαι κι απο πανω...:twisted: :twisted: :twisted:

Αυτααααααααα

Ονειρα γλυκααααααα

QuW0p3.png

εγω τελικα το κανονισα με το αυτοκινητο και θα ερθω ειτε με το Γ ειτε μονη. Οποτε ΔΕσποινα οταν ξεκιναω θα σε παρω για να ρθει ο Γ να μας παρει. Το 6 :30 μου ρχτε λιγο αργα γιατι μετα ειναι και ο γυρισμος και αν ειμαι μονη η μικρη λογω νυστας στανταρ θα τσιριζει και γω δεν θα μπορω να την κουμανταρω απο μπροστα. Θα προσπαθησω να μπω αυριο να δω τι τελικα αποφασιστηκε αλλιως δεσποινακι αν δε σου κανει κοπο στειλε μου ενα μυν.

Περαστικα σε όλα τα άρρωστα μωράκια και υπομονη στις μανουλες τους!!

Καλο βραδυ φιλεναδες

οκ Τανια μου! ελατε εσυ κ η Δεσποινα απο νωρις κ ας ερθουν η Ηρω κ η Μαρια αργοτερα. να μη σε ταλαιπωρουμε,εισαι κ εγκυουλα! τα ξαναλεμε αυριο για να βρεθεις με το Γ να σου δειξει το δρομο!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπερα μανουλες!

despoina82 Συγχαρητηρια για την πρωτη νυχτα του Ανασταση στο δωματιο του

Ευχομαι να συνεχισετε ετσι

Και ο Β εχει ψιλοαπελπιστει με το θεμα του σεξ...Μια το ενα μαμουνι μια το αλλο κι ελεγε να την παμε στο παιδικο μαζι με το Στελιο, αλλα φοβαμαι γιατι εχει καποιες εκρηξεις ζηλιας ο μικρος...μη συμβει τιποτα.Ποτε δεν ξερεις...

σιγουρα ενα μωρο στην κρεβατοκαμαρα ειναι καπως "αντισεξουαλικο" :tongue: αλλα αν ζηλευει ο μικρος τι να κανεις? εμενα με κομπλαρε παντως το μωρο ειδικα αν ξυπνουσε καποια στιγμη που εμεις καναμε ζουζουνιες!:tongue::tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

βασικά καλησπέρα σας!!!

%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%94%CE%91.jpg

Τί έγινε ρε κορίτσια, μας μουτζώσανε άραγες?

Σκόρδαααααααααααααααα

Περαστικά σε όλα τα μυξωμένα-αρρωστούλικα νινάκια, και υπομονή μάνες και ο ουρανός θα γίνει ποιό γαλανόςςςςςςςςςςς

Βάλια μου, όντως φύρανε το άτιμο...... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!

Εγώ λέγομαι Παρασκευούλα χαχαχαχαχα, γιορτάζω 26 Ιουλίου, ευχαριστώ όμως για τις ευχές!!!;);)

Ρε Ειρηνάκι, πώς της βγήκε το χέρι? Θέλω να πώ έκανε κάποια κίνηση ή όπως την κρατούσες γύρισε και βγήκε?

Αντζούλα μου, μάλλον καμιά παλιοίωση θα είναι πάλι γμτ, πρόσεξέ το πολύ αυτή την φορά μην την ξανακολλήσει κανένας βλάκας. Ρε γμτ δεν νοιάζονται για τα παιδιά, τους βλέπεις και ρουφάνε μύτες και σου λένε έλα να το πάρω αγκαλιά... ρε ουστ ξεπαρεούυυυ χαχαχα. Έχω γίνει λίγο αυστηρή με αυτά αλλά όσο περνάει απ το χέρι μου θα αποφεύγω τους επικίνδυνους.

Κορίτσια καλά να περάσετε στο καφεδάκι σας, να μας φέρετε υλικό!!!

Για να κανονίζουμε και εδώ καμιά συναντησούλα !

Και για να απαντήσω και εγώ στο επίμαχο θέμα φίλη Ειρήνη και Δέσποινα, πλέον μόνο στο σαλόνι ότι γίνει, γιατί ξενερώνω με την σκέψη ότι θα ξυπνήσει και θα είμαστε παραδίπλα.Βλέπετε εμείς δεν έχουμε παιδικό και το μωράκι κοιμάται στο ίδιο υπνοδωμάτιο. Πάντως πλάκα έχει χιχιχι....

Θάλεια μου περαστικά σας και γρήγορα!!!

Και να μην ξεχάσω, Βάλια μου περαστικά στον άντρα σου. Και για το επαγγελματικό άστα μην τα μελετάς, γιατί έτσι που έγιναν τα πράγματα με την κρίση σε λίγο θα παρακαλάμε για μεροκάματο......Είναι σπάσιμο να δουλεύει ως τόσο αργά, αλλά υπομονή...

Άννυ μου, παρόλες τις γριππούλες περάσατε καλά ε? Και του χρόνου κοριτσάρα!!!

Άλεξ σιδερένια η μπουμπού σου, το έλεγα στον Θ το απόγευμα που με στραβοκοιτάει όταν την δένω και τρελάθηκε. Μα είναι υπερδραστήρια ρε γμτ....... δεν βάζουν κώλο κάτω τα θκατούλια !!!

Εμείς καλά όλα, το πιτσούλι μου κάθε μέρα κάτι καινούργιο μου δείχνει, βάζει κρικάκια στο παιχνίδι, και σήμερα το απόγευμα στο γεύμα της έβαλε το ένα κυλινδράκι μέσα στο άλλο, και κλαπ κλαπ η χαζομαμά κουκουβάου..... Η μπουμπού κοιμάται από τις 22.00 και εγώ βρήκα ευκαρία και απόλαυσα ένα ζεστό ντουζάκι, έκανα μάσκα στο μαλί, και έσκισα και 2 σουφλε σοκολάτα χοχοχο.....

Θέλω να πώ και άλλα, μα πήγε μεσάνυχτα και πρέπει να πάω για νανάκια!! (με βρεγμένο κεφάλι γιατί αν βάλω πιστολάκι θα ξυπνήσουν γκκκρρρρ)

Φιλάκια πολλά μανούλες !!!!!

%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%94%CE%91.jpg

GaiGp3.png

Γεια σας φιλες!!

Θαλεια μου χαρουμενα μηνογενεθλια στο Δωρακι μας!!!Και γαστρεντεριτιδα ε??Πω πωωω περαστικα ρε γαμωτο!

Αντζυ μου ιωση θα ειναι βρε φιλη!Αχ μωρε το μπισκοτακι!Περαστικα σας βρε φιλη!

Ειρηνη τι σοκ περασες??Πω πω!!!Μακαρι να μην ξαναγινει ποτε!!

Αλεξανδρα μου τι περασατε και εσεις ρε φιλεναδα??Απιαστα ειναι τα σκατουλια!Βημα δεν μπορεις να κανεις!Σημασια εχει οτι δεν επαθε τιποτα!!!

Εγω πριν λιγο εκανα μπανακι και οπως και η φιλη Βικυ δεν μπορω να στεγνωσω μαλλι οχι μονο μην ξυπνησω τους αντρες μου αλλα και την πολυκατοικια......ετσι θα την πεσω μουσκεμα και ελπιζω να μην με πιασει κανενας αυχενας....!!!:roll:

Παω να κοιμηθω γιατι δεν αντεχω αλλο!

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα οπως παντα μου διαφευγει!:confused::confused:

Καληνυχτα μανουλια!

Διαφημίσεις

(έσβησα την φωτό γιατί ξεχείλωσε το θέμα)

Καλημερούδια!

Ένα Χριστουγεννιάτικο καφεδάκι με μπισκότα φυσικά όχι τόσο γλυκά όσο ΤΟ μπισκότο! Αλλά για να μην ξεχνάμε είναι ακόμα Χριστουγεννιάτικες διακοπές!!!

Ο Λ ξύπνησε και αφού σφιχταγκαλιαστήκαμε για την πρωινή δόση αγάπης ανέλαβε ο μπαμπάς του. Τι κρύο θεέ μου. Εμείς κορίτσια δεν κουνάμε σήμερα. Έχει πάρα πολύ κρύο για να τον βγάλω έξω. Σόρρυ. Το πολύ να πάμε μέχρι το σούπερ το απόγευμα για κάτι ψώνια.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μάνες!

Οντως μαυρίλα σήμερα αλλά έχει και έκλειψη ηλίου. Μετά τις 12 ελπίζω να φωτίσει λίγο.

Εμείς για μια ακόμα φορά κοιμηθήκαμε χάλια. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Τι να κάνω...νυστάζωωωωωωω!!!

X4pTp3.png

Καλημερα!!!!

Τι κανετε φιλες μου???

Θαλεια η μικρη??? Αντζυ το μπισκοτο???

Εμεις καλα, αλλα εχει πολυ κρυο.... Ηθελα να κανω και μπαλκονια που δεν προλαβα χθες... Τεσπα...

Δεσποινα αφου η Μαρια δεν ερχεται κανονισα με την Τανια να ερθουμε παρεα μια ενδιαμεση ωρα. Οποτε 6, 6 και θα ειμαστε εκει!

Εμενα εχει 2 μερες του αλλαξαμε λιγο το προγραμμα και αντι για 10:30 - 11:00 τον βαλαμε για υπνο 9:30 οποτε ξυπνησε και 9:30 (εννοουνται τα ενδιαμεσα διαλειματα) και δε με βολευει καθολου... δεν ξεκουραζομαι γιατι εχω το κακο συνηθειο να κοιμαμαι κατα τις 4.... Οποτε σημερα ξαναγυρναω στο παλιο!

Αυτα προς το παρον!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα μανούλες..

Απαίσιος καιρός αλλά ακουσα ότι ανεβαίνει λιγάκι η θερμοκρασία το ΣΚ ;)

Περαστικά Θάλεια και Αντζυ μου για τα κοριτσάκια σας. Να γίνουν γρήγορα καλά. Πως είναι σήμερα;

Δήμητρα μου ακόμα ταλαιπωρήστε με τον ύπνο; Που θα πάει θα "στρώσει" κ ο Νικόλας.

Βικάκι σε ευχαριστώ για τις ευχές και τα περαστικά! Οσο για τον άντρα μου, μίλησε στο boss και του είπε ότι θα τους δώσει λεφτα τελικά για τις παραπάνω ώρες... Ειχε ξεμείνει απο λεφτά την παραμονή κ γι'αυτο δεν έδωσε... αντε να δουμε.

Το αυτοκίνητό του όμως που το χρησιμοποιούσε για τη δουλειά του βγήκε off κ δεν παίζει να το φτιάξει γιατί δεν αξίζει μάλλον και ο γλυκός είναι πολύ στενοχωρημένος και δεν υπάρχουν λεφτά να πάρουμε άλλο :cry::cry::cry: τουλάχιστον τώρα... και πηγαινοέρχεται με ένα νοικιασμένο της δουλειάς...

Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε ένα μικρό αυτοκίνητο πλέον να κάνουμε τις δουλειές μας και να μη μας νοιαζει αν θα το γρατζουνισουμε ή που θα το παρκάρουμε...

Ο μπουμπούκος μου είχε 37,2 το πρωι... εύχομαι να μην είναι τίποτα και να είναι απο τα δόντια... Αμαν πιααααα... δεν λένε να βγουνε.

Δεν σας είπα... μετα τα Χριστούγεννα δοκίμασα να του δώσω γιαούρτι και ούτε να το φάι δεν θέλει... Με το που τρώει μια κουταλιά μου κάνει γκριμάτσα εμετου... Οπότε συνεχίζουμε μόνο κρέμες το απόγευμα... :mad::mad::mad:

Μαράκι χαρούμενα μηνογεννέθλια για την Αθηνούλα!!! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη.

Οσες έχετε αδιαθετήσει έχετε περισσότερο αίμα πριν την εγκυμοσύνη;;;

Η μαμά μου μου λέει να πάω να με δει ο γιατρός μου... αλλά εγώ το θεωρώ φυσιολογικό...

Ολο και κάτι άλλο θα ήθελα να πω αλλά δεν θυμάμαι τίποτα... :?:?

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...