Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι απο μας φιλεναδίτσες!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια στη Θεοδώρα μας Θαλίτσα!!! :-) πως περνάει ο καιρός!πότε είμασταν οι κούκοι και πότε γίνανε 8 μηνών κιόλας τα κοριτσάκια μας!!!

Βάλια μου καντε κανα ευχέλαιο!ελπίζω να ναι καλύτερα ο άντρας σου! μα τι γκαντεμιά...

Ειρηνάκι απο τι το έπαθε ρε συ η κακομοίρα η ζουλιχτερούλα σου? πω πω ,εκλαιγε πολύ? τώρα πως είναι? περαστικά εύχομαι και σε εκείνη! :-)

Αλεξάνδρα μου κι εμάς όταν είχε πέσει απο το καρότσι τις ίδιες οδηγίες μας έδωσαν στο Παίδων,να την ξυπνάμε,να την παρακολουθούμε...δε μασάει ρε συ η τρελλοκοτσιδού,μια χαρούλα θα ναι!!

Δεσποινάκι μου το όνειρο σου ούτε ονειροκρίτης δεν το ερμηνεύει!χαχα!!απλά με σκέφτεσαι βρε φιλενάδα και με βλέπεις μέχρι και στον ύπνο σου,αυτό είναι!!

εμείς σήμερα ξυπνήσαμε 12!!χαχα! αφού βέβαια κοιμηθήκαμε 1 τη νύχτα...έλεος με αυτο το βιολί πια..:-( έφαγε φρούτα και τώρα κοιμάται,αν ξυπνήσει θα φάει και τη σουπίτσα της (αν έχει όρεξη βεβαια!)εγώ έκανα μια μακαρονάδα με σάλτσα και τυράκι παρμεζάνα που τα ληγουρευόμουν και πάω να τα φάω τώρα..!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βάλια Χρονια πολλα και σε σενα !!!!!!

Εχουμε τοσα υποκοριστικα που μπερδευομαστε............

Περαστικα στον αντρα συ βρε κοριτσακι!!!!πώς ειναι τωρα ?????/

Απο γιορτες ουτε εγω πολυ καταλαβα αλλα ας εχουμε εγεια εμεις κ τα παιδακια μας τι ναπω..Υπάρχουν άλλοι ανθρωποι που την περασαν στα νοσοκομεια ή ολομοναχοι!!!!Πάντα κάπου υπαρχουν κ χειροτερα Αυτα να σκεφτομαστε!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

οποτε αυριο 5:30, Δεσποινα το σπιτι θα το βρουμε ευκολα? Σίγουρα θα μας αντεξεις όλους εκει?:tongue:

Εμενα αν τα καταφερει θα με φερει οΓιωργος γιατι χαλασε το ενα αυτοκινητο, αν δεν μπορεσει μπορει καμια Ξανθιωτισσα να με παρει μαζι? θα μαστ φρονιμα κορίτσια :P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

η μικρή κοιμόταν το μεσημέρι,ξύπνησε 5 παρά μες στο κλάμα και την παίρνω αγκαλιά,ζεμάταγε..βάζω θερμόμετρο είχε 39,2....!!!!!!!!!!! ρε δεν πάμε καλά..την κάναμε ντουζάκι και τη ντύσαμε ελαφρά,της έδωσα και ντεπόν,πήρα κ τη ντοκ και μου πε σε 1 ωρα να την ξανα θερμομετρήσω κι αύριο να της κάνω καλλιέργεια ούρων γιατι λέει έχει κάνει 2 φορες πυρετο σε σύντομο χρονικό διάστημα και πρέπει να δουμε οτι δεν είναι ουρολοίμωξη ..ουφ...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλή χρονιά!!!!

Με υγεία πάνω απ' όλα! Και αγάπη, ευτυχία, χαρά και ό,τι άλλο ονειρεύεται η καθεμία!!!

Εύχομαι όλα τα άσχημα του 2010 να φύγουν μια για πάντα και το 2011 να αποζημιώσει για όλα και με το παραπάνω!

Τάνια, διάβαζα στο τικεράκι σου για μικροσκοπικά χεράκια που σχηματίζονται και κατασυγκινήθηκα! Με το καλόοοοοοο!!! Καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτείτε ένα υγιές μωράκι!!!

Αλεξάνδρα μου, πωπω, τί παθατε... Μια χαρά θα είναι το νινάκι όμως, μην ανησυχείς! Περαστικά σας (και από την τρομάρα που πήρατε!)!

Ειρήνη, άλλο κι αυτό! Φαντάζομαι τη στενοχώρια σου! Μικρή κι εγώ το πάθαινα συνέχεια και η μαμά μου με έτρεχε στον ορθοπεδικό που είχαμε απέναντι από το σπίτι μας! Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αρκεί να έχεις κάποιον κοντά που να μπορεί να το βάζει στη θέση του, δε θέλει νοσοκομείο! Πάντως εύχομαι να μην το ξαναπάθει!

Εμείς περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά, ο Θοδωρής στην αλλαγή του χρόνου μόλις είχε κοιμηθεί και κέρδισε 2 φλουριά από τις 3 πίτες που έχουμε κόψει! Θα είναι η χρονιά του!

Δε θυμάμαι κάτι άλλο, χαίρομαι όμως που είδα κόσμο στο καφέ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Άντζυ μου, περαστικά σας! Τώρα το είδα...

Δε νομίζω να έχει ουρολοίμωξη το μπισκότο, καμιά ίωση θα είναι! Ελπίζω όταν τη θερμομετρήσεις πάλι να μην έχει πυρετό!

Κι ο Θοδωρής κάπου κόλλησε, από χθες το βράδυ έχει ποοοοολλές μύξες...

Περαστικά και πάλι!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα και πάλι!

Πήγαμε στο γιατρο και τελικά η Θεοδώρα έχει γαστρεντερίτιδα. Μας έδωσε ηλεκτρολύτες για να αποφυγουμε πιθανή αφυδάτωση και προβιοτικα για να ρυθμιστεί το έντερο και ελπίζω σε λίγες μέρες να στρώσουμε.

Άντζυ μου περαστικά και σε εσάς! Αμάν ρε γμτ πάλι πυρετό. Πάντως άκουσα έχει έξαρση ιώσεων και γαστρεντερίτιδας και μάλλον το μπισκοτάκι είναι ακόμα λίγο ευάλωτη και την βρήκε πάλι η παλιοίωση.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Αμαν! Δεν ειπα εγω μας ματιασανε????

Θαλεια περαστικα σας!!! Ευτυχως που πηγατε για να μπορεσει να συνελθει η καημενουλα...

Αντζυ περαστικα σας.... Μακαρι να της περασει γρηγορα... Παλι λες να κολλησε καμια ιωση????

Εγω κοριτσια αυριο δεν το βλεπω τοσο νωρις... οποτε θα δουμε αν ξυπνησουμε νωρις ισως, οποτε Τανια θα σου πω και σενα. Αλλιως κανονισε με τη Μαρια. Σιγουρα θα μπορει να σε παρει.;)

ticker.png

CEPYp3.png

καλησπερα!

οποτε αυριο 5:30, Δεσποινα το σπιτι θα το βρουμε ευκολα? Σίγουρα θα μας αντεξεις όλους εκει?:tongue:

Εμενα αν τα καταφερει θα με φερει οΓιωργος γιατι χαλασε το ενα αυτοκινητο, αν δεν μπορεσει μπορει καμια Ξανθιωτισσα να με παρει μαζι? θα μαστ φρονιμα κορίτσια :P

Εγώ τόσο νωρίς δεν μπορώ, μετά τις 5.30 ξυπνάει και μέχρι να τον ετοιμάσω και να έρθουμε θα πάει σίγουρα 7. Σε ποιανού το σπίτι, δεν κατάλαβα. Δεν νομίζω ο Γ να συμφωνήσει αν είναι να φορτωθούμε σε κάποιας το σπίτι τόσα άτομα. χμ.... Τάνια μου, έλα μαζί μας. Χωράμε 2 καθισματάκια πίσω με εμένα ανάμεσα και εσύ με τον Γ μπροστά.

mU4Ep3.png

η μικρή κοιμόταν το μεσημέρι,ξύπνησε 5 παρά μες στο κλάμα και την παίρνω αγκαλιά,ζεμάταγε..βάζω θερμόμετρο είχε 39,2....!!!!!!!!!!! ρε δεν πάμε καλά..την κάναμε ντουζάκι και τη ντύσαμε ελαφρά,της έδωσα και ντεπόν,πήρα κ τη ντοκ και μου πε σε 1 ωρα να την ξανα θερμομετρήσω κι αύριο να της κάνω καλλιέργεια ούρων γιατι λέει έχει κάνει 2 φορες πυρετο σε σύντομο χρονικό διάστημα και πρέπει να δουμε οτι δεν είναι ουρολοίμωξη ..ουφ...

Αχ το πουλάκι μου!!! Περαστικά κουκλίτσα μου. Τι ταλαιπωρία τα μωράκια μας. Εμένα ακόμα δεν έχει κάνει πυρετό. Το καταλαβαίνεις όταν κάνει ε; Τουλάχιστον προς το παρόν είμαστε οκ.

mU4Ep3.png

αχ αυτος ο παλιοχειμωνας ποτε θα περασει να μην αρρωσταινουν τα μωρακια!

Αντζυ κ Θαλεια περαστικα στις μικρουλες σας!

Μαρια στο δικο μου σπιτι λεμε να βρεθουμε. γιατι να εχει προβλημα ο αντρας σου? θελω πολυ να ρθειτε! εμεις την τελευταια φορα που βρεθηκαμε σε καφετερια τα μωρακια ηθελαν ολη την ωρα να ειναι ορθια κ ειπαμε οτι θα ειναι καλυτερα να βρισκομαστε σε σπιτια. εχουμε μεγαλο σαλονι,θα τα βαλουμε μεσα στη μεση με τα παιχνιδακια να παιζουν. θελετε να το κανονισουμε για αργοτερα για να ρθειτε ολες μαζι? κατα τις 6:30 σας βολευει?

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπερα!

γιατι να μην σας αντεξω! ισα ισα στο σπιτι πιστευω θα ειναι πιο ανετα! για το σπιτι μην ανησυχεις,θα ρθει ο Γ με το αυτοκινητο στο γηπεδο να τον ακολουθησετε. κανονιστε για την ωρα κ πειτε μου!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...