Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοιμηθηκατε μανουλες?

κι εγω σε λιγο θα την πεσω γιατι απο αυριο παλι κ@λοδουλεια

Δεσποινα(77) και μενα κοιμοταν αλλα 12 παρα 10 την ξυπνησα, αλλαξαμε χρονο ολοι μαζι και 12μιση της εδωσα εξτρα γευμα γαλατακι και κοιμηθηκε ως το πρωι Σιγα μην αλλαζα χρονο χωρις την κορουλα μου :roll: χιχιχι

Αλεξανδρα περαστικα στη μικρουλα και δυστυχως κι εμεις σημερα τρεχαμε στο Παιδων

Η ζουζουνα μου εβγαλε το χερι της !!!!!!!!!!!!

Περιττο να σας πω οτι εκλαιγα κι εγω μαζι της και ειχα ενα Στελιο που βουρκωνε και ρωτουσε τι μαμα, γιατι μαμα....

Το θεμα ειναι πως μεχρι να τη δει ο γιατρος, μπηκε στη θεση του κατα τυχη... Και το προβλημα ειναι πως με λιγα λογια δεν πρεπει να κρατιεται/κρεμιεται απο τα χερακια της για να σηκωθει γιατι μπορει να της ξαναβγαινει

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Υπαρχει περιπτωση να μην κρατιεται για να σηκωθει?...στο καροτσι, στο παρκο, στο πατωμα, στην κουνια...παντου ετσι κανει

Το μονο που μπορω να γλιτωσω ειναι που με κρατουσε με τα χερακια της απο τα δαχτυλα μου κ περπατουσε--------κομμενο ειπε ο γιατρος

Περιττο να σας πω οτι ειμαι να σκασω

Εμενα μου ειχε βγει 8 μηνων και μετα μου εβγαινε συνεχεια ως τα 3!!! Μου το εβαζαν οι γιατροι κι ολο ξαναβγαινε ωσπου μου το εβαλε μια γιαγια κομπογιαννιτισα και ησυχασαμε ολοι... (ολα αυτα βεβαια τα λεει η μαμα μου...δεν ειμαι ο Σφακιανακης να εχω αναμνησεις απο την κοιλια της μανας μου...χαχα Για να πω και κατι αστειο μηπως ξεχαστω)

Σορρυ για το κατεβατο, αλλα οι αγωνιες δε σταματουν ποτεεεεεε Εχω τρελλαθει

τι λες τώρα?????????????????????

πως έγινε αυτό???????????

περαστικά της,σιδερένια!

τι να πω,εύχομαι να μην το ξαναπάθει ποτέ...

καταλαβαίνω την αγωνία σου...

πήγαινε ξάπλωσε και μην το σκέφτεσαι,συμβαινουν κι αυτά δυστυχώς..

έλα,πέρασε,τώρα είναι καλά κι αυτό έχει σημασία,ξέχασέ το καλή μου...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα, ο μικρος με ξυπνησε απο τις 7, ηταν σκατωμενος, κατουρημενος και πεινασμενος,μεσα στην γκρινια δηλαδη.

Ειρηνακι περαστικα για τη μικρη σου βρες κοριτσι μου,θελει εχτρα προσοχη τωρα ε;Που λες την πρωτοχρονια δεν τον ξυπνησα διοτι εκτος οτι πιστευα οτι θα ξυπνησει μονος του με τοση φασαρια, αυτο το παιδι δεν κοιμαται συνεχομενα πανω απο δυο ωρες οποτε το οτι κοιμηθηκε μεχρι το πρωι για μενα ηταν απιστευτο και τον αφησα να το απολαυσει μπας και το κανει και ολη την χρονια (αλλα που....)

Εγω μπορω Τριτη απογευμα αλλα μονη μου, κανονιστε το και πειτε μου (Δεσποινακι τι ωρα ανοιγουν τα μαγαζι αστη Χρυσ/λη μηπως καταφερω να αλλαξω δυο ρουχακια που μου φερανε πριν ερθω σε εσενα;)

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές ευχάριστες στιγμές!!

Να ευχηθώ στη Βασούλα, στη Βασιλική και στη Βάλια χρόνια πολλά και οτι καλύτερο για τις ίδιες και τις οικογένειες τους!

Γυρίσαμε χθες και εμείς, περάσαμε ήσυχα αυτές τις μέρες. Η πρωτοχρονια με βρήκε συνδεδεμένη με το μπουμπούκι μου, αφού πάλευα να την κοιμίσω από τις 10:30 και ο μπαμπάς μας τον πηρε ο ύπνος αφού βαρέθηκε να μας περιμένει!

Δυστυχώς έχει ακόμα διάροια και σήμερα θα πάμε στο γιατρο γιατί περάσανε αρκετες μέρες.

Να ευχηθώ και στην Τάνια, που μας φύλαγε για το τέλος του χρόνου το καλύτερο νέο, όλα να πάνε καλά, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και τον Αύγουστο να καλωσορίσουμε καινούριο ζουζούνι στην παρέα μας.

Επίσης να ευχηθώ περαστικά στα ζουζούνια σας Αλεξάνδρα και Ειρήνη, εύχομαι όλα να είναι καλά και να μην έχετε άλλες τέτοιες τρομάρες.

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι, τα διάβασα όλα μαζεμένα, συγχωρέστε με.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!

Καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία για όλες μας! Βάλια, Βάσω και Βασιλική χρόνια σας πολλά για προχθές!!! Πολύχρονες με υγεία!

Εμείς περάσαμε πολύ πολύ ωράια! Τα Χριστούγεννα πήγαμε στην Καβάλα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες :tongue:, γνωρίσαμε και τις Δέσποινές και την Ηρώ μας που είναι πραγματικά φανταστικές κι έχουν κάνει πολύ καλό παρεάκι!

Κατά τα άλλα επειδή μάνα και γιο δεν μας σηκώνει το κλίμα της Καβάλας ψιλο αρρωστήσαμε! Ο Δ ευτυχώς ελαφρώς, εκλεισε μόνο η φωνή του, και την τελευταία μερα μου εβγαλε κάτι κοκκινίλες σε όλο του το σώμα οι οποίες υποχωρησαν ευτυχως μονες τους μεσα σε δυο ώρες. Εγώ έκανα πυρετο αλλά κατα τα άλλα μια χαρα :P:p:p

Πρωτοχρονιά πήγαμε στο χωριό μου και μαζευτήκαμε επιτελους σπίτι μας!

Ο Δημητρης όπως και όλα τα ζουζουνια φανταζομαι εχει γίνει φανταστικούλης! Τρελό ζουζούνι! Δεν κάθεται στον κώλο του λεπτό! Α εχει αρχισει εδω και 3 μερες και λεει μαμαμαμα συνέχεια κι εχω κατουρηθει επάνω μου :tongue::tongue::tongue:

Αλεξάνδρα και Ειρήνη περαστικά να είναι στα μπεμπάκια σας!!!

Τάνια με το καλό να έρθει και το νέο μέλος της οικογενειας σας!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!

Αυτά για την ώρα, με φωνάζει ο γιος μου.... μαμαμαμα! χαχαχαχαχα!

Αλήθεια η Βίκυ δεν γιορταζε την πρωτοχρονιά?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Πολυ κρυο σήμερα... καιρος για μεσα ( τι πρωτοτυπο:tongue:)

Ειρηνη μου περαστικα σας! Δυστυχως και αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι, ελπιζω να μην το ξαναπαθετε!!

Βαλια μου και απο εμενα χρονια πολλά! Σε ξεχασα προχτες, οτι επιθυμεις και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!

Κοριτσακια και γω μπορω αυριο αλλα και γω χωρις αντρα, να ρωτησω κατι αφου δεν θα ναι αντρες δεν βολευει να το κανουμε πρωι?Αλλιως εγω και αυτην την ωρα μπορω!

Εμας ο καινουργιος χρονος μας εκανε κι αλλο υπναρουδες, συγνωμη νμανουλες που ταλαιπωρηστε και ετσι σήμερα σηκωθηκα εγω πρωι πρωι εκανα τις δουλιτσες μου και τωρα θα φτιαξω ζεστο καφεδακι και θα κατσω με τη ζουζουνα μου:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

HAPPY-NEW-YEAR.jpg

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ & ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!! Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

Χρόνια πολλά Βάσω μας και Βασιλική μας! Οτι καλύτερο σας εύχομαι για εσας και την οικογένειά σας!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σας κερνάω γλυκάκι...

ChocolateStrawberryCake.jpg

Από που να αρχίσω δεν θυμάμαι... αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.

Ειρηνάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και περσαστικά στην τοσοδούλα σου.. Πωπω τι σας βρήκε.. Τρελάθηκα οταν το διάβασα και άντε τωρα να την εχεις και να μην σηκώνεται... Δεν υπάρχει αυτο. Κουράγιο κορίτσι μου.

Τάνια μου τι ωραίο νέο!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτείτε το νεο μέλος!!! Θα έχει παρεούλα & η Θεοδώρα!

Το είχατε βάλει στο πρόγραμμα ή έτυχε;

Αννη μου εύχομαι ότι και να συμβαίνει να είναι περαστικό. Μόνο ΥΓΕΙΑ απο εδω και πέρα. Εδώ είμαστε εμείς για εσένα.

Αλεξάνδρα μου περαστικά στην μικρή σου. Λαχτάρα που πήρατε.

Θάλεια χαρούμενα μηνογεννέθλια!!! Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!

Αχ... συγχωρέστε με που δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο... :(:(

Εχω να πω πάντως ότι φέτος δεν κατάλαβα γιορτες... Ο άντρας μου γύρναγε απο τη δουλειά κάθε μέρα στις 23.30 οπότε που χρόνος. Ούτε τον μικρό δεν έβλεπε και το καλύτερο από όλα;;; ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ... ΝΤΡΟΠΗ... :mad::-x:-x

Αλλαγή χρόνου κάναμε στο σπίτι μας και τελευταία στιγμή είπα και στους γονείς μου και ήρθανε αλλά ο μικρός κοιμόταν από τις 21.30. Δεν πηραζει.. του χρόνου που θα καταλαβαίνει θα είναι μαζί μας. ;)

Πρωτοχρονιά ήρθαν γονεις, πεθερικά (γιόρταζε & ο πεθερός μου), αδέρφια και οι νονοί του Κωνσταντίνου και το μεσημέρι είχαν έρθει και κατι αλλοι φιλοι οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν πήρα ανάσα... και χτες σπίτι με τα καλύτερα :(:(:( Μου πνίγηκε ο μικρός το πρωι με το νερό και τον εβλεπα να κοκκινιζει και τρελάθηκα αλλα Δόξα το Θεο συνήλθε αμέσως αφού κατάβα και εβγαλε το νερό.. και μετά έπεσε 2 φορές ο άντρας μου από τις σκάλες. Την πρώτη φορά έπεσε απο την σκάλα της κουζίνας (κατεβαινε στον κήπο) και χτύπησε το μπράτσο σου και το πόδι και την δεύτερη φορά από τις σκάλες της εισόδου και έπεσε με τον π@π@ και τραντάχτηκε όλο του το κορμί... Πονάει αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί...

Αυτά να νέα μας και συγνώμη για το κατεβατό...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

KALH XRONIA ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ:P:p:p

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ:):):):)

Αυτες τισ μερεσ δεν μπηκα καθολου ειχα ετοιμασιες για την γιορτη μ εφτιαχνα γλυκα βασιλοπιτες κτλ.

Ειδα ομως συνταρακτικα νεα : Τανια Συγχαρητηρια τι ναπώ?????μια καλη κ ομορφη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!!

Ημικρη μου πάει για 6 δοντι με δαγκωνει συνεχεια (ακομη κ στις θηλες!!!) κ πονάω πολυ Δοξα τω θεω ειμαστε υγυεις εκομη

Ειρηνη πώς ειναι η μικρη περεαστικα!!!!

Δεν ξερω άλλα νεα ετσια στα πεταχτα σας διαβασα!!!

Θα τα ξαναπουμε8):cool:

Καλημέρα κορίτσια, σας διαβάζω και ξεχνάω. Να πω περαστικά στα ζουζούνια και χρόνια πολλά στην Βάλια που δεν ήξερα ότι γιορτάζει χθες και τώρα το διάβασα. Φιλάκια κουκλίτσα με τον παίδαρο.

Κι εμάς Τάνια μας έφερε ύπνο ο νέος χρόνος, δόξα τον θεό! Κοιμήθηκε 10.30 με 9.30 με ένα ξύπνημα στις 7, ευτυχώς σύντομο! Εγώ έλιωσα στον ύπνο από τις 12.30.

Σήμερα έχω ΤΙΣ δουλειές και ήταν να έρθει γυναίκα αλλά λόγω καιρού της είπα να μην έρθει. Βρέχει και δεν θα μπορέσω να τινάξω χαλιά οπότε άκυρο, θα έρθει την Τετάρτη. Εγώ μπορώ ΜΕ άντρα για την συνάντηση αλλά είναι βολικός και δεν θα χαλαστεί αν μείνει με κοπέλες μια δυο ώρες αλλά όχι πρωί γιατί έχω περισσότερα ταΐσματα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Μας εχουν ματιαξει ή μου φαινεται?????

Περαστικα στην τοσοδουλα, στην Αννα-Σοφια, στο Δημητρακη (αν και περασε) .... Ελπιζω να μην ξεχναω κανενα ζουζουνι!!!

Περαστικα τωρα στον αντρα σου Βαλια! Δε λες που δεν επαθε τιποτα χειροτερο ο ανθρωπος????:( Τυχερος ηταν!

Χρονια πολλα στην μπεμπουλα σου Θαλεια!!!! Διαβασες οτι εφυγα και δεν μπορουσα να βρεθουμε ε??? Σορυ!!!

Η Αννυ κανενα νεο???

Αντριαννα (σε λεω ετσι για να σε ξεχωριζω απο την Αννυ) ελπιζω παρολα οσα σας βρηκαν εδω πανω να ξαναρθειτε γιατι πολυ θελω να ξαναβρεθουμε!!!;)

Εμεις εδω τρελλο κρυο. Εστειλα τον μπεμπουλη πεθερα και προσπαθω να βαλω μια σειρα... Λεμε τωρα!!!

Κοριτσια εγω πρωι με τιποτα γιατι ξυπναμε αργα και ταιζω συνεχεια οπως ειπε και η μαρια. Τωρα για απογευμα εμενα με ξερετε πια. 5:30 ειναι πολυ νωρις. οποτε κανονιστε κι αν τα καταφερουμε ερχομαστε αλλιως αλλη φορα! no problem!!!

Τα λεμε μετα!!!:P

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ

ticker.png

CEPYp3.png

Ηρώ κοριτσάρα μου σιγουρα θα ξαναέρθουμε κι ακομα πιο σίγουρα θα βρεθούμε ;) Κι εγω πέρασα πολύ ωραία και μου κάνατε πολύ πολύ καλή εντύπωση! Κι ο γιος σου είναι πραγματι όπως μου τον είχες περιγράψει, ένας άγγελος!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα κουκλες!

τελικα η πρωτη νυχτα του Ανασταση στο δωματιο του πηγε πολυ καλα! κοιμηθηκε απο τις 11:30 μεχρι τις 6:40 ξυπνησε για γαλατακι, ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8 παρα κ μετα κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα μεχρι τις 10 παρα!

Βαλια περαστικα στον αντρα σου! ευτυχως δεν χτυπησε πολυ!

κοριτσια απ'οτι βλεπω δυσκολο για αυριο το πρωι. να πουμε τελικα στις 5:30? Ηρω ελα αργοτερα αν δεν σε βολευει.

Μαρακι αν ερθει κ ο αντρας σου θα ειναι κ ο δικος μου να του κανει παρεα. η ωρα ειναι οκ για σενα?

Δεσποινα νομιζω οτι τα μαγαζια ανοιγουν στις 6,δεν ειμαι σιγουρη για νωριτερα. το σπιτι μου ειναι κοντα στην αγορα οποτε μπορεις να πεταχτεις καποια στιγμη.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Θα ξεκινήσω με ευχές για περαστικά...

Περαστικά Αλεξάνδρα στο κοριτσάκι σου! Φαντάζομαι την τρομάρα που πήρατε... Ελπίζω να είναι καλά σήμερα η μικρούλα και να της πέρασε η γκρινίτσα...

Περαστικά στην κορούλα σου Ειρήνη! Πώς συνέβη αυτό;;; Άντε τώρα να τη συγκρατήσεις να μην πιάνεται και να μην κρεμιέται από παντού... Καλή δύναμη σου εύχομαι...

Δύσκολη ηλικία πάντως, θέλουν συνέχεια προσοχή... Τις προάλλες έπεσε ο Γιάννης από το κρεβάτι της νονάς του όπου κοιμόταν, παρόλο που του είχαμε βάλει μαξιλάρια... Ευτυχώς είναι χαμηλό το κρεβάτι... Φυσικά χ...στήκαμε πάνω μας, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα...

Θάλεια, χαρούμενα μηνογενέθλια! Να τη χαίρεσαι τη μικρή σου! Κι εμείς έχουμε διάρροια από τις 22 του μήνα, αλλά ο γιατρός δεν ανησυχεί και το αποδίδει στα δόντια του...

Βάλια, περαστικά στον αντρούλη σου!

Ποια ξέρει να ξεματιάζει; Ένα ομαδικό ξεμάτιασμα δε θα έβλαπτε! :roll:

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...