Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!

Χτες ηταν η μερα της απολυτης ξαπλας και σημερα απο οτι βλεπω συνεχιζετε! ευτυχως η μικρη μπηκε και αυτη στο κλιμα και εινια πολυ ηρεμη!

Το απογευμα εχουμε να παμε σε ενα παιδικο πάρτυ ελπιζω να τα καταφερουμε και να ξεκουνηθουμε απο τον καναπε:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή χρονιάααααααα

Υγεία, αγάπη και χαρά να μας πλημμυρίσει το 2011! κι εμας και τα μπεμπακια μας και όλους τους αγαπημενους μας

Βασω, Βασιλικη και Βαλια πολυχρονες και για το ονοματακι σας

Εμεις παραμονη στις νονες της μικρης, ετυχως τα παιδακια μου κοιμηθηκαν στις 1μιση ως τις 6 το πρωι που σταματησαμε το χαρτι και φτ=υγαμε

Χτες το μεσημερι φαγαμε στη δικη μου νονα και κερδισε ο Στελιος το φλουρι και μετα ετοιμασιες για τη γιορτη του αντρουλη μου!!!!!!!!!

Α δε σας ειπα και στην πιτα που κοψαμε στο σπιτι στο Στελλακο μου επεσε το φλουρι. Φετος θα ειναι η χρονια του!!!

φιλακια πολλα μανουλομωρακια!

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλακια!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια μου!Να πω και εγω λοιπον χρονια πολλα στη Βασιλικη και τη Βαλια!Να χαιροσαστε τις οικογενειες σας κοριτσια!

Εμεις την παραμονη καθησαμε σπιτακι μας οι 3 μας(ο μικρος κοιμοτανε απο τις 10)και εγω περιμενα πως και πως να αλλαξει ο χρονος να παω να κοιμηθω!!!!Τοσο κομματια ημουνα!Και ανημερα ητανε να κανω εγω τραπεζι αλλα εδω και μια βδομαδα βασανιζομαι με τη μεση μου που με ποναει πολυ και ετσι μας εκανε το τραπεζι η μαμα μου για να μην ταλαιπωρηθω πιο πολυ και μεινω κανενα μηνα στο κρεβατι!

Αυτα τα δικα μας νεα!

Οριστε και ενα γλυκακι για την γιορτουλα μου....Kormos-me-glaso.jpg?1280495237

images?q=tbn:ANd9GcQzNnGW69Be1jpykHZbHlUQQMS577xCwLqKdzBB2Bk8E2dhuff1Ng

Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι μόνο υγεία, χαρά και αγάπη για όλες σας και τις οικογένειές σας!!!!!!!!

Τάνια μου συγχαρητήρια!!!!!!! χάρηκα πάααααααρα πολύ! ευχομαι α εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη και τον αύγουστο να κρατάς στην αγκαλίτσα σου και αλλο ενα μωρακι.

χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες μανούλες!!!!! πολύχρονες και ευτυχισμένες!!!!

αννη μου ευχομαι γρήγορα περαστικά.

φιλιά!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcSKEDr2vyZQXsnOvEydapgVbesfHIVPoM4nOFTD11BcOUM1mwsQ

γεια σας μανουλιτσες κ καλη χρονια σε ολες! ευχομαι ο καινουργιος χρονος να χαρισει σε ολους μας ευτυχισμενες μερες με υγεια κ ολα να γινουν καλυτερα συντομα! με το καλο να γεννηθουν τα μωρακια που ειναι ηδη στις κοιλιτσες κ να ερθουν κ αλλα μωρακια στην παρεα μας!

Χρονια πολλα κ στις Βασιλικουλες μας!

εμεις καναμε αλλαγη του χρονου εδω στο σπιτι με τους γονεις μου κ τα πεθερικα. ο Αναστασης δεν κοιμοταν κ ετσι ημασταν αγκαλιτσα τα μεσανυχτα. ηταν παρα πολυ ωραια τα συναισθηματα μου εκεινη τη στιγμη.

Τανια,Ηρω,Δεσποινα κ Μαρια θελετε να βρεθουμε αυτη τη βδομαδα? θα σας περιμενουμε στο σπιτι μας στη Χρυσ/λη να παιξουν τα ζουζουνακια γιατι στις καφετεριες εχει γινει δυσκολο. εκτος απο αυριο μπορω οποια μερα θελετε. πειτε κ εσεις ποτε μπορειτε κ σας περιμενουμε!

φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλη χρονια κοριτσαρες ,με υγεια, χαρα και αγαπη!Ευχομαι το 2011 να ξορκισει καθε στεναχωρια και να φερει μονο ευτυχια!

Εμενα το μωρο μου κοιμοταν στην αλλαγη του χρονου, ειμασταν στα πεθερικα μου και ο απιστευτος πρωτη φορα κοιμηθηκε απο τις 11.30 εως τις 8.3ο το πρωι με 15 ατομα στο σπιτι να τραγουδουν παει ο παλιος ο χρονος...τι να πω μαλλον το παιδι μου αγαπαει τη φασαρια, εγω η χαζομανα που δεν κανω τσικ οταν πεφτει να κοιμηθει μην ξυπνησει!

Λοιπον καφε ακουω και χαιρομαι..δουλευω την Τεταρτη και την Παρασκευη εως τις μια οποτε πειτε μου εσεις οπως βολευεστε, εκτος εαν ειναι να ρθουν και αντρες οποτε θα πρεπει να το συννενοηθω.Αλλιως και επειδη λεμε για Χρυσ/λη δεν εχω προβλημα οτι πειτε, απλα οχι πολυ αργα το απογευμα για να μπορεσουμε να πιουμε καφε πριν αρχισει η γκρινια..

Αγγελικη ειδα λεει στο ονειρο μου οτι και καλα ειχες χωρισει με τον αντρα σου (που ουτε τον ξερω τον ανθρωπο) και υπεγραφες με το πατρικο σου (που ηταν Ζουμπουλιδου) και οτι ειχες ενα αγορι και ενα κοριτσι...ο,τι να ναι φιλεναδα, πως ειδα εσενα δεν καταλαβαινω...

Τελος να ευχηθω χρονια πολλα στις εορταζουσες (για εχθες)!Τα δυσαρεστα που διαωβασα ελπιζω να περασουν γρηγορα.

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις επιστρεψαμε και προσπαθουμε να συμμαζευτουμε... πλυντηρια, στεγνωτηρια, τακτοποιημα και εχει ο θεος...

Ευτυχως αυριο πρωι πρωι θα τον στειλω πεθερα να τελιωσω και με τις δουλειες!

τι κανετε οι υπολοιπες??? Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!

Για τη συναντηση πρεπει πρωτα να μου πειτε αν ειναι με αντρες. Αν οχι μπορω οποτε να ναι απο Δευτερα εως Παρασκευη γιατι μετα θα παω παλι μαμα μου θεσνικη. Αν θελετε με αντρες μπορουμε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα. Αυτα...

Α ξεχασα! Απο αυριο αρχιζω διαιτα γι αυτο κομμενα τα γλυκα! Σεβασμος στις μαμαδες που δεν μπορουν να το ραψουν με τιποταααααααααααααααααααααα!!! χαχα:tongue:

Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα από έναν απίστευτα γκρινιάρη Λευτέρη και μια μαμά με πονόκοιλο!

Συνάντηση μπορώ την Τρίτη γιατί την Πέμπτη θα μαγειρεύω για την γιορτή του άντρα μου που είστε όλες καλεσμένες.

Αύριο έχω κι εγώ γυναίκα και πρέπει να πάω να δω και την γραμματέα μου που γέννησε σήμερα το μεσημέρι έναν παίδαρο 3700! Τώρα συμμαζεύω κάτι παλιά παιχνίδια και γυμναστήρια του Λευτέρη να πάνε αποθήκη και επί την ευκαιρία συμμάζεψα και λίγο την αποθήκη που γίνεται ο κακός χαμός και ελπίζω να την συμμαζέψω καλύτερα αύριο που θα έχω και την γυναίκα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Εμείς σήμερα όλα το απόγευμα τη βγάλαμε στο Παίδων!!!Η μπουμπού χθες σηκώθηκε πάνω στο καρεκλάκι φαγητού και έπεσε μπρούμυτα στο πάτωμα (δεν την είχαμε δέσει_ΕΞΥΠΝΑΔΑ!!!)!!!!

Έκανε ένα καρουμπαλάκι στο κούτελο αλλά φαινόταν καλά!!!Όμως από χθες το βράδυ δεν έτρωγε τίποτα...(όχι ότι είναι φαγανή...αλλά ΤΙΠΟΤΑ;;;)

Σήμερα από το πρωί όλο γκρίνια και καθόλου κέφι...τρομάξαμε πάρα πολύ και είπαμε να την πάμε Παίδων!!!Νευρολογικά όλα καλά!!!Μας είπαν όμως ότι έπρεπε να κάνει γενική ούρων...επειδή έπεσε από ψηλά μήπως είχε τίποτα εσωτερικά σε κανένα όργανο...ευτυχώς όλα ΚΑΛΑ!!! (επίσης μας είπαν ότι για τις εξετάσεις έπαιζε ρόλο ότι έχει πεταλοειδή νεφρό:roll:)...

Τελικά πρέπει να περιμένουμε άλλο ένα 24ωρο και κάθε 2 ώρες να την ξυπνάμε...γιατί δεν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν έχει χτυπήσει το κεφάλι!!!

Άννυ μου όλα περαστικά να είναι!!!!ΥΓΕΙΑ σε όλες μας και στις οικογένειές μας!!!!!

Θα ήθελα πολύ να σας διαβάσω με ησυχία αλλά η Μπουμπού έχει τρελή γκρίνια!!!!Θα τα πούμε πιο μετά αν τα καταφέρω διαφορετικά αύριο!!!

καλησπερα και απο εμας!

Βλεπω οτι το καφε μας αρχιζει και γεμιζει παλι και χαιρομαι πολυ γι 'αυτο!!

Αλεξανδρα μου περαστικα σας! Φανταζομαι την τρομαρα σας!!!

Εμεις πηγαμε στα γενεθλια και η θεοδωρα ηταν η μασκοτ ! Ωραια ητανε αλλα δεν προλαβαμε την τουρτα γιατι το παιδι μου αν παει 8 αρχιζει την τρελη γκρινια για να κοιμηθει, μα ρολοι εχει μεσα της?:tongue:

Κοριτσακια απο οτι καταλαβα η Τριτη ειναι μερα που μας βολευει ολες, αφου αν καταλαβα καλα η Δεσποινα δεν δουλευει οπότε μπορούμε να βρεθουμε απο νωρις!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γεια σας κ παλι!

Αλεξανδρα περαστικα στη μικρουλα σου! εχουν ζωηρεψει παρα πολυ τα μωρακια μας!

εμεις σημερα μεταφεραμε την κουνια του Α στο δωματιο του κ προσπαθω εδω κ ποση ωρα να τον κοιμησω χωρις να τα καταφερνω κ τωρα ανελαβε ο Γ γιατι μου εσπασε τα νευρα. για να δουμε πως θα περασει η νυχτα μας!

κοριτσια να πουμε για καφε την Τριτη στις 5:30? αν μπορουν κ οι αντρες σας ας ερθουν, να κρατανε κ αυτοι λιγο τα ζουζουνια,ε?

Τανια κ μενα κατα τις 8 τον πιανει η γκρινια του. μαλλον κατι εχει αυτη η ωρα!

μαλλον ουτε ο Γ τα καταφερνει,παω να ξαναπροσπαθησω:roll:

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοιμηθηκατε μανουλες?

κι εγω σε λιγο θα την πεσω γιατι απο αυριο παλι κ@λοδουλεια

Δεσποινα(77) και μενα κοιμοταν αλλα 12 παρα 10 την ξυπνησα, αλλαξαμε χρονο ολοι μαζι και 12μιση της εδωσα εξτρα γευμα γαλατακι και κοιμηθηκε ως το πρωι Σιγα μην αλλαζα χρονο χωρις την κορουλα μου :roll: χιχιχι

Αλεξανδρα περαστικα στη μικρουλα και δυστυχως κι εμεις σημερα τρεχαμε στο Παιδων

Η ζουζουνα μου εβγαλε το χερι της !!!!!!!!!!!!

Περιττο να σας πω οτι εκλαιγα κι εγω μαζι της και ειχα ενα Στελιο που βουρκωνε και ρωτουσε τι μαμα, γιατι μαμα....

Το θεμα ειναι πως μεχρι να τη δει ο γιατρος, μπηκε στη θεση του κατα τυχη... Και το προβλημα ειναι πως με λιγα λογια δεν πρεπει να κρατιεται/κρεμιεται απο τα χερακια της για να σηκωθει γιατι μπορει να της ξαναβγαινει

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Υπαρχει περιπτωση να μην κρατιεται για να σηκωθει?...στο καροτσι, στο παρκο, στο πατωμα, στην κουνια...παντου ετσι κανει

Το μονο που μπορω να γλιτωσω ειναι που με κρατουσε με τα χερακια της απο τα δαχτυλα μου κ περπατουσε--------κομμενο ειπε ο γιατρος

Περιττο να σας πω οτι ειμαι να σκασω

Εμενα μου ειχε βγει 8 μηνων και μετα μου εβγαινε συνεχεια ως τα 3!!! Μου το εβαζαν οι γιατροι κι ολο ξαναβγαινε ωσπου μου το εβαλε μια γιαγια κομπογιαννιτισα και ησυχασαμε ολοι... (ολα αυτα βεβαια τα λεει η μαμα μου...δεν ειμαι ο Σφακιανακης να εχω αναμνησεις απο την κοιλια της μανας μου...χαχα Για να πω και κατι αστειο μηπως ξεχαστω)

Σορρυ για το κατεβατο, αλλα οι αγωνιες δε σταματουν ποτεεεεεε Εχω τρελλαθει

QuW0p3.png

καλησπέρα μανούλες!

διάβασα τις ευχές όλων σας και ανταποδίδω!τα καλύτερα για όλες εμάς,τα παιδάκια μας και τους καλούς μας εύχομαι και πάλι!!!!!

χαίρομαι που περάσατε καλά!

τελικά μόνο εμείς -εγώ και η μικρή μου-περάσαμε μόνες τα μεσάνυχτα της Παρασκευής,αγκαλίτσα στο δωμάτιό μας προσπαθώντας να κοιμηθούμε,ε?:roll::roll::roll::roll::roll:

κατι θέλει να πει ο συγγραφέας.......

είχαμε τους δικούς μας στο σπίτι και άρχισε να νυστάζει-γκρινιάζει στις 11+ οπότε λέω πάω να την κοιμίσω,μέχρι τις 12 θα έχει κοιμηθεί..η μικρή όμως είχε άλλα σχέδια:wink:ήθελε να αλλάξουμε μαζί,μόνες το χρόνο:!::!:

Αλεξάνδρα εύχομαι να πάνε όλα καλά..να δεις που θα είναι τυχαία η γκρίνια!παρακολουθείστε την κι όλα θα είναι καλά!

η Αννυ δεν μπήκε σήμερα,ε?μακαρι να πανε όλα καλά και γι'αυτήν!

δεν είπα χρόνια πολλά στην Βάλια μας!!!!οτι επιθυμείς κοριτσάκι μου!!!!!!!

και στον αντρούλη σου Ειρήνη!πολύχρονος και ευτυχισμένος!!!!!

η Νικολ μας που είναι?????μας λείπει!!!!!!!!

Νικολ αν ακούς,βρες λίγο χρόνο να μας πεις τι κανει το Αναστασάκι!!!!!!!!!

Βασούλα τέλειο το πρώτο γλυκάκι του νέου έτους στο καφέ μας:tongue::tongue::tongue:

Ηρώ,άσε να περάσουν όλες οι γιορτές και ξεκινάμε μαζί δίαιτα!!!!!

σας καληνυχτίζω!!!

όνειρα γλυκά!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...