Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες !!!

καλησπέρα Nicole και καλώς ήρθες στο καφέ μας!!

Σου εύχομαι να έχεις μία υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Ίσως και να συναντηθούμε στο Έλενα δεν αποκλείεται. Εγώ έχω ΠΗΤ 31/03 αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα τις βγάλουμε και τις 40 εβδομάδες!!

Αύριο ή την Δευτέρα που θα πάω από εκεί θα ρωτήσω για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που από ότι έμαθα σε ενημερώνουν και εκεί για την δημόσια τράπεζα.

Ποιός είναι ο γιατρός σου?

kalos sas vrika...makari na pane ola kala gia oles.otan matheis gia ta mathimata enoimerose mas....eimai apo eparxia alla elpizo na katafero na ertho se kanena mathima....giatro exo tin georgiadou.esi;exete psonisei;ego tpt akoma...:)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες!Καλε που πηγατε ολες σημερα???

Εγω περασα ενα φρικτο μεσημερι με τσιρλιπιπι....πονοκοιλο...

και τρομερη ανακατοσουρα.:-(:sad:

Μαλλον κρυωσα!

Ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα και δεν εχω ξαναπαει τουαλετα μερια.Εχω

πιει και 2 ποτηρια coca μπας και βοηθησει.Για να δουμε....

Ευτυχως......Ελπιζω να μου περασει

angie που εισαι κοριτσακι?Δεν γυρισες ακομα απο το Περιστερι????

neraidoula perastika sou.......eimai nea sto forum....euxomai ta kalitera mexri to telos.......

Grya.jpgGryap3.png

neraidoula, ωραία η φάρμα! Μια χαρά θα τα βάλεις! Γιατί ανησυχείς; Άσε που αν δεν σου αρέσουν βγαίνουν και ξαναμπαίνουν!

Ιωαννα μου εχεις δικιο!Και να φανταστεις οτι το ειχα διαβασει οτι

βγαινουν και ξαναμπαινουν αλλα το μυαλο μου δεν δουλευει καλα!:rolleyes::rolleyes:

nikole σεευχαριστω πολυ!Να σαι καλα!καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!Με το καλο το μωρακι σου!!:P:p:p

Καλησπέρα κοριτσάκια! Δεν είχατε τρελά κέφια για κουβέντα σημερα βλέπω. Ούτε 2 σελίδες.

Κι εγλω δεν έχω νέα. Μπήκα να δω τα νέα σας και να πω μια καλησπέρα.

Φιλιά!

X4pTp3.png

κορίτσια πολύ όμορφο το δέντρο , την φάρμα δεν την είδα!!

Αυτά κολλάνε και ξεκολλάνε κατά βούληση ε? Τότε μην ανησυχείτε για την συναρμολόγηση..παιχνιδάκι θα είναι για εσάς!!

nicole ότι μάθω θα σας ενημερώσω. Εμένα ο γιατρός μου είναι ο Καλκάκος. Κάθε πότε σε βλέπει ? Έρχεσαι Αθήνα μόνο για τους υπέρηχους?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλίτσες!

εμείς βασικα ολη μερα ψιλογυρναμε και κοιταζουμε σπιτια... Να μη σας το σχολιασω ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ...... Σημερα δεν κρατηθηκα και την εβρισα μια απο το τηλεφωνο. Λεει μονοκατοικια, 80τμ, τριαρι...κλπ 500 Ευρω---ρωταω τι θερμανση εχει? και λεει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ!!! Ελεος! Τα παιρνω κι εγω και της λεω.....και τι θα κανυμε? Θα αναβουμε σπιρτα για να ζεσταθουμε ? θελει και 500 η μουρη σου!!!??? Εμαααααααααα..... υπομονη, υπομονη.... αλλα πόσο?

Κορίτσια, αυτό με το αν καταλαβαίνουμε όταν "χτυπάει" το παιδί πιο μέρος του σώματος είναι.....εχει πλακα. Μονο εικασιες νομιζω μπορουμε να κανουμε και ισως καποιες φορες πεφτουμε μεσα. Εμενα η μπουμπου ως την περασμενη Παρασκευη ηταν οριζοντια στην κοιλια (το εδειχναν κ οι υπερηχοι). Λοιπον Παρασκευη βραδυ, καταλαβα οτι "γυριζε" - άλλαζε θεση και μετα επιανα μια στρογγυλη μπαλιτσα στο πανω μερος της κοιλιας. υπεθεσα οτι πιανω το κεφαλακι και οτι θα σηκωθηκε ορθια. Η μαμα μου ελεγε θα ειναι ο πωπός...και τελικα στο doppler μου ειπε ο dr οτι ειναι ορθια! Εκει ειναι το κεφαλακι της! Επεσα μεσα η μανα! χαχαχα

angie μου τί έπαθες;;;Φαντάζομαι τα νεύρα σου!!!!!

Αχ βρε κορίτσια πόσο σας ζηλέυω που κοιμάστε συνεχόμενα τη νύχτα.....Εγώ υποφέρω από καούρες, σηκώνομαι τρώω μια φρυγανιά , περιμένω λίγο βλέποντας τηλεόραση και μετά ξανακοιμάμαι................Κάθε βράδυ τα ίδια

Ασ'τα, μια απο τα ιδια με τον υπνο και το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ερχεται ο Στελιος στο κρεβατι, κινδυνευω να πεσω κατω γιατι ο αντρας μου δεν παιρνει χαμπαρι μιλαμε.........που του λεω κανε πιο 'κει (σε νιωθω angie μου, ετσι ξεραινεται κ μενα το γαϊδουρακι μου) κι επιπλεον ο γιοκας μου με καβαλαει και στο κεφαλι!!! Οι νυχτες μου ειναι μαρτυρικες... Κι επεται μακραν συνέχεια........ Καλό μας κουράγιο

QuW0p3.png

kalos sas vrika...makari na pane ola kala gia oles.otan matheis gia ta mathimata enoimerose mas....eimai apo eparxia alla elpizo na katafero na ertho se kanena mathima....giatro exo tin georgiadou.esi;exete psonisei;ego tpt akoma...:)

Την ιδια εχουμε! Με το καλο!

Να μου πεις, ποτε θα ξαναπας, μην περιμενουμε μαζι στην αναμονη βρε κοριτσακι και δεν πουμε ουτε γεια! Κριμα...

QuW0p3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ,ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΒΑΣΩ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ!ΑΑΑΑ....ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΡΗΛΑΞ ΤΗΣ CHICCO http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=263&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=131

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΓΑΛΑΖΙΟ Κ ΛΑΧΑΝΙ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ Ή ΠΑΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ?ΔΕΙΤΕ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

angie μου τελειο το ριλαξακι!!!!

irev Μου σε καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!η μαμα μου εχει μεσιτικο γραφειο αλλα τους βαζει ολους να ανακαινιζουν τα σπιτια τους αν θελουν τετοια ποσα!!!!

κοριτσια κ εγω κοιταω καροτσια στο ΕΒΑΥ δειτε ενα καροτσι να μου πειτε γνωμες...

http://cgi.ebay.ie/NEW-Focus-Baby-Pram-Travel-System-Car-Seat-102-F18_W0QQitemZ180398056244QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item2a008fe334

εχει κ σε αλλα χρωματα (Δειτε πιο κατω) αλλα λεει οτι ειναι 13,5 κιλα...μηπως ειναι πολλα?????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΜΜ...ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!ΧΑΧΑ!ΤΙ ΛΕΩ Η ΤΡΕΛΛΗ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ??ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΥΤΟ ?(θηλασμου)ΕΜΕΝΑ ΜΆΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ,ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΒΑΣΩ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ!ΑΑΑΑ....ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΡΗΛΑΞ ΤΗΣ CHICCO http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=263&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=131

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΓΑΛΑΖΙΟ Κ ΛΑΧΑΝΙ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ Ή ΠΑΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ?ΔΕΙΤΕ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ!!!

Μια χαρά είναι το χρώμα βρε! Δεν χρειάζεται να είναι όλα ροζ και κόκκινα! Εγώ θα κάνω το δωμάτιο του Μπεμπάκου σε πράσινο και κόκκινο, κυρίως (και λουλουδάκια! Εντάξει, όχι πολλά!)!

Το μόνο που θα μπορούσες να σκεφτείς για να το αλλάξεις είναι μήπως θέλεις να έχει μουσική ή δόνηση...

Irev, κουράγιο και πάλι κουράγιο και υπομονή! Είμαστε μαζί σου!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΜΜΜ...ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!ΧΑΧΑ!ΤΙ ΛΕΩ Η ΤΡΕΛΛΗ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ??ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΥΤΟ ?(θηλασμου)ΕΜΕΝΑ ΜΆΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

την εχω καταβρει με το μαξιλαρι!μονο με αυτο κοιμαμαι πλεον!εχω μπερδευτει πολυ με τα καροτσια!!!

ποσα κιλα ειναι ρε κοριτσια τα καροτσια που πηρατε η που κοιτατε να παρετε?κ μενα μου φαινεται λιγο μεγαλο αυτο Αντζυ μου..δικαιο εχεις....

pSC1p2.png

angie μου τελειο το ριλαξακι!!!!

irev Μου σε καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!η μαμα μου εχει μεσιτικο γραφειο αλλα τους βαζει ολους να ανακαινιζουν τα σπιτια τους αν θελουν τετοια ποσα!!!!

κοριτσια κ εγω κοιταω καροτσια στο ΕΒΑΥ δειτε ενα καροτσι να μου πειτε γνωμες...

http://cgi.ebay.ie/NEW-Focus-Baby-Pram-Travel-System-Car-Seat-102-F18_W0QQitemZ180398056244QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item2a008fe334

εχει κ σε αλλα χρωματα (Δειτε πιο κατω) αλλα λεει οτι ειναι 13,5 κιλα...μηπως ειναι πολλα?????

Έχω μερικά σημεία να επισημάνω! (χμμμ... σαν να κάνω διατριβή ακούστηκε!)

1. Νομίζω ότι είναι όντως πολύ βαρύ και ογκώδες. Θα μπορείς να το βάζεις και να το βγάζεις συνέχεια; Σκέψου και τη μέση σου!

2. Μάλλον πιάνει πολύ χώρο όταν κλείνει. Έχετε άνετο πορτ μπαγκάζ;

3. Σκέφτομαι λίγο που είναι no-brand... Πόσο αξιόπιστο είναι; Βρήκες κανένα σχόλιο πελατών που το έχουν αγοράσει; Αν χρειαστείς κάποιο εξάρτημα θα το βρεις;

4. Και τελευταίο: Κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το chicco!!!

Διατριβή τέλος!!!

Μαζί γράφαμε!

Μάλλον το καρότσι ανήκει στην κατηγορία εξοχής και ανώμαλου δρόμου... Είναι πολύ ενισχυμένο και άρα λίγο δύσκολο... Δεν είναι δλδ πόλης να το χειρίζεσαι εύκολα στο δρόμο. Πολλοί γονείς πάντως τα βολεύονται αυτά τα μεγάλα καρότσια... Εξαρτάται τί θέλεις μάλλον και τί ανάγκες έχεις!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑ Κ ΣΤΟ MOTHERCARE,ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET.http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΜΦΤΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΙΛΑ,ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΣ 3 ΕΤΩΝ.ΞΕΡΩ ΓΩ??ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ,ΕΧΕΙ Κ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑ Κ ΣΤΟ MOTHERCARE,ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET.http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΜΦΤΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΙΛΑ,ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΣ 3 ΕΤΩΝ.ΞΕΡΩ ΓΩ??ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ,ΕΧΕΙ Κ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ!

luna park!xaxaxa!!!κ εγω τετοιο θελω!!!!!

κ εγω μαλλον στην chicco θα καταληξω..αυτο που ειδα εγω το λαχανι λεει οτι ειναι 7,5 κιλα!μια χαρα!!

Ιωαννα μου κ μενα τεραστιο μου φαινεται!!θα παω να δω κ απο κοντα αυτο της chicco μπας κ καταληξω καποια στιγμη!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...