Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Μακαρι το 2011 να φερει οτι σας στερησε το παλιο10!!!

Μαρακι μου εχουμε ενα σοβαρο προβλημα υγειας στην οικογενεια αλλα ελπιζω να το ξεπερασουμε συντομα κ να το ξεχασουμε ακομη πιο συντομα!

το εύχομαι ολόψυχα...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!!!

Βασικα υγεια, γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο! Ολα τα αλλα κουτσα στραβα γινονται.

Αννυ μου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα.

Κι εμεις παντως καναμε χθες πρωτοχρονια με τη σκια της γνωστης πλεον αρρωστειας αναμεσα μας, αφου ενα αγαπημενο προσωπο δεν ηταν μαζι μας, αλλα στο δωματιο του μονο...

Συγνωμη τωρα γι αυτο αλλα δεν το συζηταμε καθολου εδω μεσα για ευνοητους λογους και θα εσκαγα αμα δεν το συζητουσα...

Κοριτσια σας ευχαριστω για το καφεδακι, αλλα λεω να φυγω αυριο, για να συμμαζευτουμε και πανω, αφου το επομενο σαβ/κο θα ερθουμε παλι λογω δουλειας του Θ.

Ελπιζω να σας γνωρισω καποια στιγμη!!!

Φιλια σε ολες και ολους!;)

ticker.png

CEPYp3.png

Άννυ μου, εύχομαι ολόψυχα να ξεπεραστεί πολύ σύντομα.

Και σε σας Ηρώ το ίδιο. Περαστικά να ´ναι το συντομότερο. Το ίδιο κ σε όλους όσοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα υγείας. Πραγματικά εύχομαι το 2011 να φέρει αυτό σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει σημαντικότερο αγαθό, πραγματικά.

Πάλι υπολειτουργεί το καφέ μας σήμερα. Ευχομαι να περάσατε υπέροχα όλες κ να έχουμε μια υπέροχη καινούρια χρονιά.

Φιλάκια μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες και μωράκια, καλή χρονιά!!!!!!!!!!!

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες σας και το 2011 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε και προπάντων υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια σας!!!!!!

Άννι και Ηρώ, εύχομαι να είναι όλα περαστικά, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω...

Τάνια, συγχαρητήρια!!!!!!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, να την απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς και να χαϊδεύεις την κοιλίτσα σου! Με το καλό να κρατήσετε το δεύτερο αγγελούδι στην αγκαλιά σας!

Και στα δικά μας οι υπόλοιπες! ;););)

Χρόνια πολλά στις Βασιλικούλες για την ονομαστική τους εορτή!

Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία/αγάπη/ευτυχία σε όλες!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια και να τα δούμε όπως ποθούνε..

**Τανια τα συγχαρητήρια μου,με το καλό το καινούριο μέλος:)

**Κουράγιο στα κορίτσια που είχανε τα άσχημα

Εμείς την περάσαμε πολύ ήρεμα την αλλαγή της πρωτοχρονιάς μιας και η μικρή ήταν στο κρεβάτι από τις 10 και μέσα στην γκρίνια (βγάζει 2 δόντια πίσω) η οποία συνεχίστηκε και στο τραπέζι σήμερα

k30rm7.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και καλη χρονια σε όλους!!!

Υγεια σε όλους και το 2011 να εινια γεματο χαρες και τα ασχημα να μεινουν πισω...

Χρονια πολλά στη Βασουλα και στη Βασιλικη δεν νομιζω να έχουε άλλες!

Αλλαξαμε τον χρόνο ήσυχα και αν και ειχαμε σχεδιασει να ειμαστε μόνοι μας τελικα ηρθε ο αδερφος μου με την κοπελα του, η μικρη που μαλλον καταλαβε οτι κατι γινοταν εμεινε ξυπνια μεχρι τις μια και ετσι αλλάξαμε το χρονο αγκαλια! Ευτυχως το πρωι κοιμηθηκε μεχρι τις 10 γιατι δεν θα άντεχα το πρωινο ξύπνημα. Και σήμερα η μερα το μονο επου είχε ήταν ξεκουραση!!!

Καλη χρονια και παλι!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κι εγώ ξέχασα την Βάσω μας κ την Βασιλική! Η απεράδεκτη το σκεφτόμουν όλη μέρα χθες, κι όταν ήρθε η ώρα να γράψω το ξέχασα! Να ζήσετε κοριτσάκια! Ευτυχισμένες πάντα με τις οικογένειές σας. Πολύχρονες κ πάντα με υγεία!

Εμείς την αλλαγή στο πατρικό μου. Η Αθηνά δεν κοιμόταν κ δεν γκρίνιαζε- παραδόξως- κ πολύ το χάρηκα. Αλλάξαμε τον χρόνο αγκαλιά κι οι τρείς.

Γυρίσαμε σπίτι λίγο μετά την μία όπου κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως κ μετά ξύπνησε στις 3, στις 4 κ την πήρα στο κρεβάτι μας, κ μετά συχνά πυκνα που ξαπλωμένη της έδινα στήθος κ κοιμόταν. Τελικά ξύπνησε οριστικά στις 9:15. Καταλαβαίνετε πόσο κουρασμένη ήταν κι εκείνη κι εμείς όλη μέρα. Χθες βράδυ πήγα για ύπνο από τις δέκα γιατί δεν άντεχα. Ο Κώστας ανέλαβε τα ξυπνήματά της μέχρι τις 2:00 κ μετά εγώ.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει τους τελευταίους μήνες κ ξυπνάει τόσο πολύ τη νύχτα. Από τότε που έπιασα δουλειά άλλαξε τελείως το πρόγραμμά της κ μου ´χει αλλάξει τα φώτα! Θα στρώσει άραγε ποτέ ξανά;

Καλημέρα εί´α; Δεν είπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Εμείς επιστρέψαμε εκτάκτως από Καλαμάτα και αντλώ. Ο μικρός είναι κάτω στην γιαγιά του και ο μπαμπάς κοιμάται γιατί οδηγούσε 10 ώρες όλη νύχτα. Αν έχω όρεξη θα σας γράψω και μετά αλλά προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω και να μην τα θυμάμαι.

Να ξέρετε ότι είμαι μέσα σε οποιαδήποτε συνάντηση κανονίσετε οι βόρειες. Φιλάκια

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά μανούλες! Καλή χρονιά να έχουμε μόνο με ευχάριστες ειδήσεις!!

Χρόνια πολλά και στη Βάσω μας και τη Βασιλική!

Εμείς είμαστε στην Αθήνα δεν έχουμε καταφέρει να πάμε κάπου λόγω δουλειάς του Ν. Χθες να φανταστείτε δούλευε πρωινή βάρδια, μετά νυχτερινή και καπάκι πάλι πρωί. ΕΛΕΟΣ!!

Τελοσπάντων ας είμαστε καλά και τουλάχιστον ας τα πληρωθεί όλα αυτά. Ελπίζουμε να πάμε στην Πατρα γύρω στις 6-7 Γενάρη, αν καταφέρει να πάρει καμιά μέρα άδεια.

X4pTp3.png

Κοριτσάρες μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία,χαρά,ευτυχία,αγάπη,δημιουργία,υπομονή και επιμονή!!!

Είχα καιρό να σας διαβάσω και μπαίνω και βλέπω τα υπέροχα νέα από την Τάνια...

Κοριτσάρα μου σου ευχόμαστε μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

Πολύ χάρηκα....

Άντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες........

Μπράβο υπέροχα ξεκινά το 2011...

Όσο για τα δυσάρεστε δε μπορώ να πω τίποτα....Τα ευχάριστα με αποστόμωσαν....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες σας και ιδιαίτερα στις εορτάζουσες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημέρα φίλες!είχαμε ενα ακόμα ανήσυχο βράδυ,η μπίσκοτ ήρθε στο κρεβάτι μας και ήταν ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ με το ζιζί στο στόμα.....ξύπνησε πριν 1 ώρα κεφάτη,έφαγε την φρουτόκρεμα και παίζει με το νέο της αλογάκι!το μεσημερι θα φάμε στην πεθερά μου,μιας και δεν την είδαμε αυτες τις μέρες.

σε 25 μέρες γυρίζω στη δουλειά :-( :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα φιλενάδες μου, μωράκια και σποράκια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! με υγεία χαρά, χαμόγελα, λιγότερους καβγάδες και περισσότερες χαρούμενες στιγμές, φράγκα και καλές δουλίτσες !!!

Βασούλα μου και Βασιλικούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα στο ρεβεγιόν στην νονά μας με πολύ κόσμο και την Λουσίτσα να τσουγκρίζει χαχαχα!!! Κατά τις 1 τα έφτυσε (τέλειωσε η δράση του έξτασυ) και έκανε νάνι, εμείς μείναμε μέχρις τις 3.30 να τρώμε σαν τα γουρουνάκια.

Η καλή μάσα συνεχίστηκε και χτές για 5 ώρες τρώγαμε χαχαχα με υπέροχη παρέα, και μετά πήγαμε στην μαμά μου το βραδάκι για σόδες...

Τώρα ο φούρνος πάλι μυρίζει πατατούλες ωγκρατέν |(φτιάχνει ο μπαμπάς σήμερα) και έχω μια πείναααααααα χαχαχαχα!!!

Από εμάς μια τελευταία ευχή, όχι μόνο για το καφέ μας, αλλά για όλο τον κόσμο:

ΥΓΕΙΑ

Όλα τα άλλα ακολουθούν!!

Φιλάκια!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...