Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για κοπιάστε κοπελουδια.......

Εμείς καλά είμαστε, κάνουμε ορέξεις για την πρωτοχρονιά , και ελπίζουμε να μην ξαναρρωστήσουμε.... Είμαι κάπως κομμάτια, συνειδητοποιώ ότι κοιμάμαι το μέγιστο 5,30 ώρες καθημερινά, και κάθε μέρα που ξυπνάω λέω, αχ Παρασκευή σήμερα?????? μπου χουυυυυυυ. Θκατά, κάθε μέρα Δευτέρα είναι χαχαχαχα.

Προσκόλληση δόξα τον Θεό έχουμε και εμείς φυσικά.... Ευτυχώς που θέλει την γιαγιά της προς το παρόν. Πάντως έχουμε τρελές αγκαλιές το πρωί... Μωρέ, φάση είναι και θα περάσει..υπομονή...

Απόψε η Λου δεν κοιμήθηκε στο στήθος όπως κάνει πάντα. Οπότε από τις 22.30 μέχρι και τώρα ήμουν δίπλα στην κούνια και τραγουδομουρμούραγα και κρατούσα την ψυχραιμία μου με αυτά που έκανε ο ταρζάν μέχρι που τελικά αποφάσισε να μας κάνει την τιμή να ξαπλώσει πάνω στο χέρι μου που είχα περάσει μέσα από το κάγκελο, και σε 5 λεπτάκια να κοιμηθεί. Τώρα βέβαια η μαμά κουτουλάει. (και ο μπαμπάς ροχαλίζει από τις 22.30)...

Ένιγουέι, να είναι καλά όλα τα μπεμπάκια και να έχουν έναν υπέροχο ύπνο χωρίς κανένα διάλειμμα!!

Φιλάκια !!!

GaiGp3.png

Καλημερα!!!

Μερες εχω να μπω(οι κουραμπιεδες Βικυ ηταν μεγαλο δελεαρ) αλλα απο οτι βλεπω δεν γεμισαν πολλες σελιδες! Προφανως όλες λείπετε η απολαμβάνεται τις μερες αυτες με τα ζουζουνια και τους συζηγους.

Ευχαριστω για τις ευχες και ευτυχως τα πραγματα θα ειναι περααστικα!

Δεσποινα καλο ταξιδι να έχετε και να περασετε υπέροχα!

Μπράβο σε όλα τα παιδακια που αρχισανε να κανουνε καινουργια πραγματα και τρελαινουν τις μαμαδες.

Βγάλαμε και εμεις το δευτερο δοντακι μας και κατα τα αλλα συνεχιζουμε να γκρεμιζουμε οτι βρισκεται στο περασμα μας.Τα παιχνιδια δεν μας δημιουργουν κανενα ενδιαφερον σε αντιθεση με μανταλακια,καλαμακια,cd και τα βαζα της μαμας.Το τρεξιμο έχει αρχισει για τα καλα!

όσο για την προσκολληση το θεωρω απόλυτα λογικο σε αυτη την ηλικια! Εμας βλέπουν όλοι μερα τα παιδια στο γείτονα θα είναι προσκολλημένα?

Χτες ήρθοι κουμπαροι μου με τον βαπτιστικο μου το απογευμα για καφεδακι τελικα τους κρατησα και για ενα κρασακι (δηλ σκασαμε στο φαι:tongue:). Η μικρη ενω κοιμηθηκε στην ωρα της μετα απο μια ωρα ξυπνησε και ηθελε να κατσει μαζι μας, αν και κουτουλουσε, αλλα θα χασω σου λεει τέτοιο τραπέζι! Εν τελει κοιμηθηκε καλες 12 για να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει μιας και εινια υπναρου!

καλημερα να εχουμε φιλεναδες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

christmas-gifts.jpg

Καλημέρα μανούλες!!!! Χρόνια Πολλά και όμορφα και γλυκα και γεμάτα αγάπη!!!! Χρόνια Πολλά σε όλες τις Χριστινούλες μας, στους συγγενεις σας και σε όλα τα μπεμπάκια για τα μηνογενέθλιά τους!!!! και επειδή έκανα μέρες να μπω και να σας ευχηθώ παρτε δωράκια απο πάνω...

Εμείς επιτέλους γίναμε κάλα, υποχώρησαν και οι μύξες και η ωτιτιδα και ο βηχας. βεβαια τωρα κραταει το αλλο αυτακι και η παιδιατρος ειδε πολυ κερι που πιθανον να εχει στουπωσει (:roll:) και γι αυτο να ενοχλειται. (ασχετα με την ωτιτιδα) αχ δεν ξερω πια. να την παω ωριλα να της το βγαλει επειδη φαινεται να την ενοχλει ή μετα θα ειναι ποιο ευαλλωτη στην ωτιτιδα κλπ;

πηγαμε και στο λτοχωρο για τα σπα μου. την κυριακη που φτασαμε ημουν τοοοοοοοσο κουρασμενη. ολα μας εφταιγαν, θελαμε να φυγουμε μπρος πισω! ευτυχως πρυτανευσε η λογικη και τελικα την αλλη μερα ολα ηταν πολυ καλυτερα και εκανα και τα σπα μου. το καλυτερο ομως ηταν που ενω ελειπα οταν γυρισα ο Τ. μου ειπε οτι γκρινιαζε η μικρη και ελεγε μαμα μα μαμα μαμα... τρελαθηκα και μετα μου το ειπε και εμενα!!!!!! την αφησα λιγο στο παρκο και με ηθελε πολυ και απλωνε χερακια και το ελεγε! αχ... λιωνω. φωναζει και μπαμπα συνειδητα σχεδον θα ελεγα. αχ μωρε...

σας εχω διαβασει ολες, τι να πρωτοσχολιασω.

μαρια αψογος ο Λ. με τετοιο ταξιδι και τι καλα που βολευτηκε παρα την αλλαγη του τοπιου ε;

βικακι κουραγιο βρε. μια χαρα τα καταφερνεις. ειδες τελικα ποση αντοχη εκρυβες και δεν το ηξερες:wink:

αχ δε θυμαμαι πολλα. παντως οταν τα διαβαζα σχολιαζα απο μεσα μου χιχιχιχι. φευγω τωρα. εχω σημερα φασινα γενικη, βασιλοπιτα, σοκολατακια και λιγα ψωνια και αυριο 2 σουφλε που θα παω στη μαμα μου. μετα την αλλαγη θα μαζευτουμε φιλοι σπιτι μας για χαρτακι. ελατε να παιξουμε!!!!:P σας φιλω, αν δεν επανελθω ευχομαι καλη πρωτοχρονια γεματη γελια και χαρα και... σι γιου νεξτ γιαρ, χαχαχα!!!!!

KOWTp3.png

Kαλημέρα μανούλες!

Χαθήκαμε λίγο ε? Μάλλον φταίνε οι μέρες αυτές. Μετά το ζαχαρένιο κάλεσμα της Βίκυς όμως πρέπει να δηλώσουμε όλες παρόν. Εμείς περνάμε ήσυχα όλες αυτές τις ημέρες. Βέβαια η θεοδώρα έχει πολύ γκρίνια, τα χέρια συνέχεια στο στόμα, μου ανέβασε και λίγο θερμοκρασία (37,7) και έκανε και διάρροια, οπότε περιμένω να σκάσει μύτη και άλλο δοντάκι, διαφορετικά δεν είμαστε καλά. Από ύπνο τα ίδια.... Όσο για τη προσκόληση που λέτε και η δικιά μου δεν με αφήνει να κάνω ρούπι.

Χαρηκα πολύ με τα παιδάκια που άρχισαν να λένε συνειδητά τις πρώτες τους λεξούλες και ανυπομονώ και εγώ να ακούσω το πολυπόθητο "μαμά"!

Ηρώ δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να μπεις στο καφέ, πάντως αν θέλεις να βρέθουμε και είσαι ακόμα Θεσσαλονίκη, εμάς θα μας βόλευε από Δευτέρα να πάμε κανά κόσμος. Σου στέλνω με πμ το κιν μου και να μπορείς πάρε να κανονισουμε.

Μάλλον δεν μπορέσω να ξαναμπώ, οπότε ας σας ευχηθώ από τώρα. Να έχετε όλες μια υπέροχη πρωτοχρονια αγκαλιά με τα μπεμπάκια σας και ο καινούριος χρόνος να έχει μόνο ευχάριστες στιγμές για όλες μας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες, εμείς τα ίδια. Ο Λ κοιμάται κι εγώ περιμένω να κοιμίσει η αδερφή μου τον ανιψιό για να πιούμε το καφεδάκι. Όλα καλά αυτές τις μέρες. Ο Λ φωνάζει μαμά με μανία κάθε φορά να τον πάρω αγκαλιά. Σας αφήνω τώρα γιατί κοιμήθηκε ο ανιψιός και θα πιούμε καφέ. Θα μου δείξει και τα δώρα της βάφτισης.

mU4Ep3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι τελεια που περναμε εδω στη μαμα μου??? Εχει σαν τη μανουλα????...

Δεν εχω νεα. Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περνατε ακομα καλυτερα!!!!

Φιλια πολλα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

καλησπερα κοριτσακια!

Βικακι βαλε και μελομακάρονα γιατι όπως βλέπεις κάτι έγινε χαχαχα

Σημερα ηταν μια πολυ περιεργη μερα με πολυ δυσάρεστα και πολυ ευχαριστα και πραγματικα δεν ξερω τι υπερισχυει!

Δυστυχως μεσα σε 6 μηνες χασαμε και τον αλλο άδερφο του πατερα μου , οποτε και η πρωτοχρονια μας δεν προβλέπετε όπως την ειχαμε φανταστει με την πεταλουδίτσα! Αφου εχουμε ομως την υγεια μας δεν πειράζει, θα ρθουν και άλλες πρωτοχρονιες!!!

και όσο για τα ευχαριστα, σήμερα πήγα στο γιατρο και είδαμε μια μικρη κουκιδιτσα σαν και αυτη που είχα δει πέρσι τον Αυγουστο! Ειμαι 5 μιση εβδομάδων και τον Αυγουστο με το καλό αναμένουμε και το νεο μελος της οικογένειας!!!

Αντε να ακολουθησουν κι άλλες, μη με αφήσετε μόνη!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τανια μου θα τρελαθω απ'τη χαρα μου!!!!!!! μου ερχεται να κλαψω! ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ να κρατησεις κ το 2ο μωρακι σου αγκαλια μαζι με τη Θεοδωρα! τα καλυτερα νεα για αυτες τις μερες!:P

οσο για τα δυσαρεστα, δυναμη κ κουραγιο σε ολους. κ εμεις χασαμε τη θεια μου πριν λιγες μερες κ ηταν μονο 58 χρονων. τα συναισθηματα οπως λες ειναι περιεργα γιατι παρολη τη λυπη το μωρακι μου γεμιζει τη ζωη μου με απεραντη χαρα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Τάνια μου!!! Συγχαρητήρια!!! Τι ωραία!!! Άντε, με το καλό! Πολύ χάρηκα και συγκινήθηκα μανούλα! Άντε, να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά και οι υπόλοιπες.

Βικάκι, τέλειοι οι κουραμπιέδες, και φαίνεται κάπως πετυχαν τον στόχο. Κάτι παραπάνω κινήθηκε σήμερα.

Λυπάμαι για τα δυσάρεστα. Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος μόνο χαρμόσυνα να φέρνει σε όλους. Μα πάνω απ΄όλα ΥΓΕΙΑ!

Η μικρούλα μου δεν κοιμήθηκε ακόμα. Την κρατάει όμως ο μπαμπάς της γιατί δεν αντέχω άλλο. Είμαι πτώμα και αδιαθέτησα κιόλας και σέρνομαι. Ευτυχώς το κατάλαβε και μου την πήρε.

Να ρωτήσω βρε κοριτσάκια. Σέλινο δίνετε? Κάνει? Έχουμε πάρα πολύ στον κήπο και δεν ξέρω αν κάνει να της βάλω στην κρεατοχορτόσουπα.

Σας φιλώ όλες και λογικά θα περάσω και αύριο για ευχές. Πάω να την κοιμίσω σιγά σιγά.

Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Ποια μελομακάρονα και γλυκά! Τι πιο γλυκό από αυτό που μας είπες Τάνια μου. Θα μείνω μόνο στα ευχάριστα γιατί χάρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου και με το καλό το δεύτερο μωράκι σας. Είμαι σίγουρη πως αυτό το νέο απαλύνει τον πόνο σας και με το παραπάνω.

mU4Ep3.png

Τανίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί ποιό υπέροχο από αυτή την τρελιάρα κουκιδίτσα!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!! Τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαμε να έχουμε!!!

Και επειδή το ζήτησε η εγκυούλα μας, βουαλά!!

epoxi+%25283%2529.jpg

GaiGp3.png

Συγνώμη αμα ξεχείλωσα την σελίδα, αλλά το προστάζει το γλυκό χαχαχαχα....

Όσο για τα δυσάρεστα, εύχομαι ολόψυχα να είναι τα τελευταία που ακούτε, να είναι καλά τα πιτσίνια μας, και θα έρθουν πολλές χαρούμενες πρωτοχρονιές!!! Του χρόνου τέτοια εποχή θα έχεις 2 πιτσίνια στην αγκαλιά να σου σκαλίζουν το δέντρο.

Πόσο το ζηλεύω αυτό το μεσαίο τικεράκι σου!!!

Εμείς απόψε ξεκινήσαμε την προσπάθεια ύπνου στην κούνια στις 22.00 και στις 22.30 είχε κοιμηθεί. Βέβαια με εμένα δίπλα της να την χαϊδεύω κλπ. Αύριο όμως στο ρεβεγιόν θα χαλάσει το σύστημα. Δεν ξέρω και πώς να την κοιμίσω εκεί, μάλλον θα πάρω το καρότσι γιατί το παρκοκρέβατο είναι μεγάλη μανούρα για 2-3 ώρες ύπνου.

Θάλεια μου περαστικά σας γλυκιά μου, ελπίζω να είναι τα δοντάκια και να τελειώσει σύντομα...

Μαράκι κοίτα να ξεκουραστείς λιγάκι γιατί δεν παλεύεται με την δουλειά η αυπνία...

Άννα μου σιδερένια η Αλεξάνδρα μας, συμβουλέψου πάντως έναν ωρλ να είσαι σίγουρη. Σίγουρα θα ξέρει 2-3 πράγματα παραπάνω για το αυτάκι από τον παιδίατρο.

Αυτό που είπες με το σπα πολύ με πλήγωσε..... Εγώ δεν προλαβαίνω να πάω ούτε για λίγο τρέξιμο. αχχχχχχχχ . Ίσως γραφτώ γυμναστήριο. Θα δούμε. Όσο για το μαμά, είναι να λιώνεις στα πατώματα ε???? χαχαχαχα....

Πάω να κάνω νανάκια σιγά σιγά και εγώ.

Πολλά πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά σε όλα τα μπεμπάκια, και καλή χρονιά σε όσες φεύγουν !!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Τάνια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Άντε με το καλό να υποδεχτείτε το νέο σας μπεμπάκι!!!Το πιο όμορφο δώρο είναι αυτό για όλη την οικογένεια ε;;;;!!!!:lol::lol::lol:

Περαστικά στη μικρή συνονόματη!!!!

Μαράκι εγώ σέλινο βάζω από την αρχή στη μπουμπού!!!Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!!!!Ο γιατρός μου το είχε πει...

Όσο για τα δικά μας...η μπουμπού ανέβασε κατά τις 10...37,9...ελπίζω να είναι από τα δοντάκια!!!Θα της ξαναβάλω σε λίγο να δω πως πάει...:-(

Δεν θυμάμαι άλλα...δυστυχώς!!!!:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...