Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά Βασιλική, ευτυχώς μόνο στο πρόσωπο και έφυγαν μετά από λίγη ώρα. Τώρα δεν έχει τίποτα. Κοιμήθηκε το πουλάκι μου αφού έπαιξε με τον παππού με τις ώρες.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και ξανά χρόνια πολλά σε όλες!

Συγχαρητήρια για τα μωράκια που μιλάνε, ανεξαρτήτως του τι λένε:tongue::tongue::tongue: και να χαίρεστε τα ζουζούνια που είχαν μηνογενεθλιάκια.

Εμείς αρρωστήσαμε, ξαφνικά χθες την νύχτα ενώ ήταν μια χαρά όλη μέρα, ξύπνησε κ δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, πνιγόταν από βήχα κ γενικά ένα χάλι. Πήγαμε γιατρό πρωί πρωί η διάγνωση είναι λαρυγγίτιδα, σε ήπια μορφή λέει κ ξεκινήσαμε μάσκες, κ μουκοσολβάν πρωί βράδυ. Έχω αγχωθεί πολύ γιατί την Πέμπτη φεύγουμε ταξίδι αεροπορικώς, ελπίζω να είναι καλύτερα η μπουμπού ως τότε.

mWsZp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Μπαινω μονο να σας πω ενα γεια γιατι ετοιμαζω βαλιτσες κτλ και ειμαι στο τρεξιμο.

Φιλια, χρονια πολλα και περαστικα στα αρρωστα μωρακια!!!:D

ticker.png

CEPYp3.png

καλησπέρα μανούλες!!

Δεσποινάκο περαστικά στην μπούμπι μας και σύντομα μάλιστα, ελπίζω να είναι καλά και να μην ταλαιπωρηθεί στο ταξίδι...

Καλά, 3 μέρες 1 σελίδα?

Να πω στον αντμιν να το κλείσει το καφέ, αράχνιασεεεεεεεεεεε

Για περάστε για ξεσκόνισμα, που την έχετε πέσει όλες με τα μούτρα στα μελομακάρονα, τς τς τς.....

Μπράβο στα μωράκια που μίλησαν , Μαρία περαστικά στον Λευτέρη.

Εμείς δεν τρώμε το μεσημεριανό μας σήμερα και ξέρω το γιατί. Επειδή η γιαγιά μας έδωσε στις 12 το φρούτο και δεν πεινάμε....... θα έλεγα τώρα μερικά φωνήεντα αλλά γιορτιάρες μέρες κάνω σκόντο...

πάω για νέα προσπάθεια...

GaiGp3.png

τι κανετε φίλες?

Δεσποινάκι μου περαστικά στη Μπουμπινέλ μας κι ελπίζω να ναι μια χαρούλα για το ταξιδάκι σας! :-)

εμείς καλά,αν και οι τσακωμοι αυτές τις μέρες πάνε κι έρχονται.....

πήγαμε προχτες στο mall κι η μπέμπα λύσσαξε,φάγαμε στη la pasteria κι ήθελε να δοκιμάσει και πανακότα!!μες στο πιάτο είχε μπει!

χτες έφαγε φρούτο και σούπα και λίγο γιαουρτάκι το απόγευμα,σήμερα μόνο φρούτο...άβυσσος....

πλησιάζει ο καιρός που θα γυρίσω στη δουλειά και βλέπω τη μικρή με μια εξάρτηση απο μενα,που βέβαια ναι,εγω την έχω προκαλέσει.με το που την πάρει ο οποιοσδήποτε τις τελευταίες μέρες κλαίει σπαρακτικά και κοκκινίζει μέχρι να την πάρω εγώ.

και σήμερα ο αντρας μου μου είπε και το καλό: ετσι που την έχεις κάνει δε μπορώ να την κρατήσω..

γιατι ξερετε,τα λέω εγώ με τη μπέμπα και της έχω πει παιδί μου αν τυχόν σε πιάσει αγκαλιά καποιος,ακόμα κι ο μπαμπάς να κλαις αμέσως.κι επειδη είναι πολύ έξυπνη,το κάνει κιόλας..γκρρρ...πολλά νεύρα..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλέ, τι εξαφανιζόλ τρελό έπεσε?! Πιάσατε πάλι το msn τσούπρες?

Πέρασα για μια καλησπέρα μιας και κοιμήθηκε η ζουζουνίτσα και πάω κι εγώ να την κάνω.

Αντζούλα, κι η δικιά μου τώρα τελευταία έχει κολλήσει επάνω μου και ουρλιάζει μόλις την πάρει άλλος (εκτός απ'τον μπαμπά της, ευτυχώς). Πάντως, κι όταν είμαστε μαζί με τον μπαμπά της και την κρατάει αυτός, απλώνει τα χεράκια να έρθει σε μένα και λιώνω φυσικά.

Νομίζω ότι είναι η ηλικία που αρχίζουν να μην θέλουν τους ξένους πάλι, και φυσικά κανείς δεν το καταλαβαίνει και λένε ότι την έχω κακομάθει. Πάντως, αφού πρόκειται να πας στην δουλειά σύντομα, προσπάθησε λίγο να την αφήνεις σε όποιον θα την φυλάει για να συνηθίζει σιγά σιγά. Θα έχουν μεγάλο πρόβλημα αν δεν τους συνηθίσει (τουλάχιστον τις πρώτες μέρες). Αχ, καλό κουράγιο κοριτσάκι μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αλήθεια, πότε γυρνάς?

Τι άλλα ήθελα να πώ? Α, ναι, συγχαρητήρια και στο "θαυματάκι" που είπε μπαμπά! Και μανούλα, μην στενοχωριέσαι. Το πιθανότερο είναι ότι επειδή εσύ λες πιό συχνα μπαμπά, το έμαθε πιο γρήγορα. Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ. Επειδή το λέω συνέχεια το έχει πιο εύκολο. Ενώ ο μπαμπάς της τώρα τελευταία έχει αρχίσει να με λέει "μαμά" και δεν είμαι σίγουρη αν με έχει συνδυάσει με αυτή την λέξη ακόμα, όπως έχει συνδυάσει τον μπαμπά της.

Μαρία, ευτυχώς όλα καλά τελικά με τον Λευτεράκη, ε? Απλώς θα περιμένει λίγο για να ξαναφάει τομάτα. Τι τρομάρα θα πήρες!

Περαστικά στο μπουμπάκι και καλό ταξίδι να'χετε Δεσποινιώ. Περαστικά και σε όποια άλλα μωράκια κρύωσαν.

Σας καληνυχτώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φίλες!!!

Το διαλύσαμε ε?!?

Είπα κι εγώ να βρω χρόνο να διαβάσω και μπαίνω και βλέπω τα ελάχιστα ποστ!

Δεν πειράζει, ελπίζω να περνάτε καλά κι ας μην μαθαίνουμε νέα!

Βίκυ, εγώ εδώ παρούσα!!! Έφαγα όοοοοολα τα μελομακάρονα και τί να έκανα, πέρασα για ξεσκόνισμα πριν πέσω στους κουραμπιέδες!!! :tongue:

Δέσποινα, περαστικά σας! Κι εγώ εύχομαι να είναι καλύτερα, που θα είναι, δε μπορεί!

Άντζυ, είναι η φάση μάλλον τέτοια όπως λέει κι η Μαρία. Κι ο Θοδωρής κάνει σαν τρελός όταν τον παίρνει ο Στέλιος να τον κοιμίσει, και σήμερα τον έφερε πίσω λέγοντας πως κοίταζε την πόρτα και με περίμενε κλαίγοντας. Με τον που μου τον έφερε ήταν μέσα στην καλή χαρά! Εξήγησε στον Κώστα τη φάση και θύμισέ του πόσες φορές σου έδωσε το μπισκότο λέγοντας πως θέλει βυζάκι!

Επίσης να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια μωράκια και τις μαμάδες που ταλαιπωρούνται τέτοιες μέρες!

Εμείς πήγαμε στην Βέροια, περάσαμε ωραία, χαλαρώσαμε, κοιμηθήκαμε, είδα μετά από πολύ καιρό τις φίλες μου, πήγα στο γάμο ενός παιδικού μου φίλου που παίζαμε από μωρά και γυρίσαμε σε μια κανονική εβδομάδα...! Μα να μην έχει ούτε μια μέρα αργίας???? Χθες μάθαμε και κάτι δυσάρεστα οικονομικά από τη δουλειά του Στέλιου αλλά εντάξει, για μια ακόμη φορά ας έχουμε την υγεία μας και όλα γίνονται!

Ο Θοδωρής είναι σε μια πολύ καλή φάση που συνέχεια χαμογελάει και κάνει πολύ καλή παρέα και είμαι κι εγώ πιο χαλαρή. Βέβαια δόντι, ούτε για αστείο οπότε το απολαμβάνω όσο κρατήσει γιατί είμαι σίγουρη πως με το που αρχίσουν θα έχουμε θέμα!

Αυτά τα ολίγα!

Καλά να περνάτε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αγγελικούλι νομίζω ότι άδικα σκας, φάση είναι κ θα περάσει κι αυτή. Το μπισκοτάκι θα συνηθίσει τους νέους ρυθμούς όταν πας στην δουλειά πιο εύκολα απ' όσο σκέφτεσαι τώρα. Όσο για την προσκόλληση στην μαμά, νομίζω ότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα για τα μωράκια, ειδικα για όσα περνούν ελάχιστο χρόνο με τους μπαμπάδες. Εμάς ο Τ, κατάφερε μια χαρά να κοιμήσει την μικρή κάποιες φορές που ήταν μόνος μαζί της αλλά άμα είμαι κι εγώ στο σπίτι ούτε λόγος.

Ιωαννάκι μπράβο που περάσατε ωραία!

Σας ευχαριστούμε για τα περαστικά φίλες, έπιασαν τόπο, η μικρή κοιμήθηκε ήρεμα την νύχτα. Κάνει ακόμη ένα θόρυβο όταν αναπνέει και έχει μύξες αλλά είναι πολύ καλύτερα.

Επομένως Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος (έχουμε κ το άγχος με τα κλειστά αεροδρόμια) αύριο πετάμε!!!

Θα σας ευχηθώ από τώρα καλή χρονιά με υγεία και ο νέος χρόνος να φέρει σ εσάς και τις οικογένειες σας ότι επιθυμείτε!!!

mWsZp3.png

Καλημέρα κι από μας!

Χθες πήγαμε τζάμπο και πήραμε ένα σωρό δωράκια για τον Λευτεράκη μας. Του πήρε ο παππούς ένα ποδήλατο, η αδερφή μου τον Γουίνι τον παραμυθά και την τσουλήθρα με τα ζωάκια της Φίσερ πράισ που του άρεσε πολύ και παίζει συνέχεια. Φασαριόζικο παιχνιδάκι. Κάτι τουβλάκια και διάφορα άλλα μικροδωράκια. Του πήρα και οδοντόβουρτσα της Κίκο. Αλήθεια πόσες βουρτσίζετε τα δοντάκια τους;

Τώρα είμαστε σπίτι και ήρθε η αδερφή μου να πιούμε καφέ. Μπήκε να κοιμίσει λίγο τον ανιψιό και μέχρι να βγει βρήκα ευκαιρία να σας γράψω. Ο Λ εννοείται πως κοιμάται από τις 10. Ο Γιάννης έχει πάει για ελιές μαζί με τον γαμπρό μου τον μικρό και τον πατέρα μου και ένα σωρό εργάτες. Δοξασμένη εργατιά!!! Εγώ κάθομαι. Τι όμορφα περνάμε με την αδερφή μου, ταΐζουμε μαζί φρούτα, μεσημεριανά, απογευματινά!! Παίζουν τα μικράκια μας. Τα κοιμίζουμε!! Όμορφες στιγμές!

Δεν σας είχα πει, γιατί μέσα στις αρρώστιες των μικρών μας και τα πιο σοβαρά προβλήματα υγείας, μου φαινόταν αστείο να συζητάω την υγεία ενός γέρου 82 ετών αλλά χθες πέρασε χειρουργείο ο παππούς μου και είναι δόξα τον θεό καλά. Περισσότερο χάρηκα γιατί ηρέμησε και ο πατέρας μου, ο οποίος όσο να ναι στεναχωριόταν.

Αυτά από εμάς. Να ευχηθώ πάλι σε όλες υγεία και ιδιαίτερα στα μικράκια που ταλαιπωρούνται! Καλή ξεκούραση σε όσους ξεκουράζονται και να είναι καλά όσες χάθηκαν και δεν γράφουν.

mU4Ep3.png

καλημέρα πουλάκια!!!!!!!

τι έγινε καλέ?ακόμα στην ίδια σελίδα είμαστε???

αι ντου νοτ μπιλιβ ιτ:roll::roll::roll:

εύχομαι κι εγώ να περνάτε καλά όλες και όλοι!!!!!!!!!

Μαρία σιδερένιος ο παππούς σου!να αναρρώσει γρήγορα και να γίνει περδίκι!δεν έχει σημασία η ηλικία όταν πρόκειται για αγαπημένα μας πρόσωπα..

και καλορίζικα τα δωράκια,να τα χαρείτε!!!

μπράβο στη μπουμπινέλ που αναρρώνει!!!!!!!!!!!όλα να πάνε καλά εύχομαι και να περάσετε τέλεια!!!!που θα πάτε Δεσποινάκι?έλα,πες να ονειρευτούμε κι εμείς λίγο!!!!!!

αρχηγέ σε καταλαβαίνω απόλυτα,τα ίδια έχουμε κι εμείς..με την προσκόλληση εννοώ και τις σκέψεις με τη δουλειά.(αν κι εγώ είμαι λίγο πιο τυχερή,έχω μερικούς μήνες ακομα..)

μη μασάς πάντως,είναι κατι που δεν περνά από το χέρι μας..πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά,οπότε θα προσαρμοστούμε μανούλες και παιδάκια θέλουμε δε θέλουμε.

πάντως καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις δουλειά να φεύγεις σταδιακά για λίγο από το σπίτι για να συνηθίσει.για 10 λεπτά την πρώτη μέρα,για μισή ώρα την δεύτερη κοκ,ώστε να καταλάβει οτι πάντα γυρνάς πίσω,ε?

Ιωάννα έχεις δίκιο,είναι πολύ καλή παρέα τα αστεράκια μας!!!!πόσα πράγματα κάνουν τώρα,ε?αχ,ανυπομονώ να μιλήσει!!θα τρελαθω!!!!

σκέφτομαι πόσο καλή χρονιά ήταν το 2010.................

αν εξαιρέσουμε την οικονομική κρίση φυσικά...

μας έφερε τα παιδάκια μας.........

εύχομαι και το 2011 να είναι το ίδιο καλό-και καλύτερο-για όλους μας!!!!!!!!!!

ξυπνησεεεεεεεε!εφυγα!

να είστε καλά!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!!!!

Εμεις ειμαστε πανετοιμοι και ξεκιναμε σιγα σιγα.... Θα σας γραφω κι απο κει τωρα οταν παμε.

Οσο για τη συναντηση βλεπω ειμαστε εξαφανισμενες οποτε δυσκολο να το κανονισουμε!

Περαστικα και παλι Δεσποινα και με το καλο να ταξιδεψετε!

Αντζυ ασε τους αλλους να λενε! Ενα μωρο που εχει περασει 8 ολοκληρους μηνες με τη μαμα να μην εχει μαμακιαση??? Εγω αυτο απανταω και σ οποιον αρεσει! Και ξενη να τα προσεχε σε αυτην θα ειχαν αδυναμια. Ετσι παει!

Τα λεμε!!! Σας φιλω!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά! Ο γιατρός αποδίδει τη διάρροια στα δόντια τελικά. Από χθες είναι κάπως καλύτερα, όμως πονάνε πολύ τα ούλα του. Το βράδυ ξυπνάει 2-3 φορές και θέλει να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου. Με το που τον αφήνω στην κούνια βάζει τα κλάματα και φτου κι από την αρχή...

Άντζι, οι άντρες συχνά δε σκέφτονται πριν μιλήσουν, οπότε μη σκας... Όλα τα μωράκια σ' αυτή την ηλικία έχουν αδυναμία στη μαμά, πώς να το κάνουμε;

Μαρία, σιδερένιος ο παππούς! Όσο για την ντομάτα, φαντάζομαι λαχτάρα που πήρες... Μετά το χρόνο τώρα, δεν πειράζει!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μπεμπάκια!!

Μπράβο στο θαυματάκι που είπε μπαμπά! Ο Γιάννης είπε τις προάλλες "γεια" χαιρετώντας ένα παιχνιδάκι του! Από τότε δεν το έχει ξαναπεί όμως.

Καλά να περνάτε!! :-):-)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

γεια σας μανουλες!

καλε που πηγατε ολες????

εμεις ειμαστε καλα. σε λιγο περιμενουμε τους νονους του Ανασταση να του φερουν το δωρο του. αυριο θα ερθουν κ οι γονεις μου να περασουμε μαζι τις γιορτες. κατα τ'αλλα ολα καλα αν εξαιρεσουμε την κουραση του σηκω κατσε αφου ο μικρος συνεχεια προσπαθει να σηκωθει κ εγω τον βοηθαω.

ελπιζω να περνατε ολες καλα κ ολα τα μωρακια που ειναι αρρωστουλικα να το ξεπερασουν γρηγορα!

φιλακια!!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcRZX2D8aUaIvLUIhKN3M4cmSBimAQDYwZnZOK9XGEfCjQ_6uwF6dw

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας μανουλες!

καλε που πηγατε ολες????

εμεις ειμαστε καλα. σε λιγο περιμενουμε τους νονους του Ανασταση να του φερουν το δωρο του. αυριο θα ερθουν κ οι γονεις μου να περασουμε μαζι τις γιορτες. κατα τ'αλλα ολα καλα αν εξαιρεσουμε την κουραση του σηκω κατσε αφου ο μικρος συνεχεια προσπαθει να σηκωθει κ εγω τον βοηθαω.

ελπιζω να περνατε ολες καλα κ ολα τα μωρακια που ειναι αρρωστουλικα να το ξεπερασουν γρηγορα!

φιλακια!!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcRZX2D8aUaIvLUIhKN3M4cmSBimAQDYwZnZOK9XGEfCjQ_6uwF6dw

Χρονια πολλα και καλα!!!!

Απο τωρα κουραστηκες Δεσποινακι?????σε λίγο να δεις που θα βάλουν κ πόδι!!!!!!!!

Εμεις δοξα τω θεω καλα ειμαστε --απο τη μια χαιρομαι που ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα με το μωρακι μας αλλα απο την άλλη μας επισκιάζουν κάποια θεματάκια δυσεπιλυτα κ θολώνουν το τοπίο:(:(:(:(

όλα μεσα στη ζωή ειναι τι να κάνουμε!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Έχω μέρες να μπω!!!Η μπουμπού έχει δύο δοντάκια!!!Προσπαθεί να ανακαλύψει όλο το σπίτι...και σηκώνεται όπου βρει τραπεζάκι!!!Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ τα πράγματα!!!

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα ξεκινάω δουλίτσα!!!Από τη μία στενοχωριέμαι που θα αφήσω το μπεμπάκι μου...αλλά από την άλλη θέλω σαν τρελή να επιστρέψω!!!!Μου έχει λείψει πάρα πολύ!!!

Περαστικά στις μανούλες και τα μπεμπάκια που ταλαιπωρούνται!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στα μπεμπάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...