Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και αγάπη! Ελπίζω να περάσατε όλες καλά!

Χρόνια πολλά στις 3 Χριστίνες μας, στο μπισκοτάκι και στη γιαγιά του, στον άντρα της Αλεξάνδρας και της Νικόλ και σε όποιον άλλο γιορτάζει!!!

Εμείς είμαστε από χθες στους παππούδες και γυρίζουμε σήμερα οπότε από αύριο θα επανέλθουμε δριμύτεροι με το Θοδωρή!

Πολλά φιλάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ:D:D:D

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕς ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΤΥΛ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ:wink::wink::wink::wink:

Χαθήκατε κοριτσάκια, ελπίζω όλες να περνάτε καλά και να έχετε ξεπεράσει τα προβλήματά σας.

Εμείς εδώ δόξα τον θεό είμαστε πολύ καλά και ο μικρός μου εισπράτει πολυ αγάπη από το σόι μου. Είναι καταχαρούμενος και μετά το σημερινό μαμά μαμά μαμά μπορώ να πω ότι τρελάθηκα απο την χαρά μου κι εγώ. Κοιμάμαι αρκετές ώρες. Τουλάχιστον 3-6 το μεσημέρι, μαζί με τον μικρό.

Σας διαβάζω κατά την διάρκεια της μέρας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Τάνια δεν μας είπες τι έγινε τελικά; Φιλάκια σε όλες.

mU4Ep3.png

Κοριτσια καλησπερα!

Εμεις τωρα επιστρεψαμε!! Ειχαμε τη συναντηση με τα κοριτσια! περασαμε τελεια και τα αγορια ολα ηταν πολυ πολυ ησυχα!

Μετα πηγαμε και απο το πανεμορφο σπιτι του φιλου μας του Ανασταση και τσιμπησαμε κατι ωραιοτατα σουβλακια!!!!

Σας ανεβαζω φωτογραφιες στο φεις.

Φιλια και καλο βραδυ!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Και η σημερινή μέρα ήταν γεμάτη βολτίτσες!!!Περάσαμε πολύ όμορφα!!!:lol:

Μαράκι χρόνια σας πολλά!!!!:lol:

Και η μπουμπού κάποιες φορές ξεχνάει αυτά που κάνει...αλλά μετά τα ξαναθυμάται!!!χιχιχι...μάλλον όλα έτσι είναι!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στα μπεμπάκια!!!

Ο Χ προσπαθεί να κοιμήσει τη μπουμπού αλλά αυτή κλαίει...:roll:...με καλεί...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και πάλι Χρόνια Πολλά!

Ξέχασα να ευχηθώ κι εγώ στο Χρήστο σου Νικολίτσα μου! Να είστε πάντα καλά!!!

Τα Χριστούγεννα για μένα δεν ήταν και τόσο φοβερά αφού είχα στομαχόπονο όλη μέρα και τελικά δεν καταφέραμε να κάνουμε το γεύμα που θα ήθελα. Το αφήσαμε για χθες που ήμουν καλύτερα.

Ελπίζω τα προβλήματα υγείας να ξεπεραστούν άμεσα και να μας βρει όλους ο καινούριος χρόνος ευτυχισμένους και αγαπημένους!

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Ο Λ παίζει με την γιαγιά κι εγώ αντλώ. Έχει μειώσει λίγο το γάλα που πίνει. Σήμερα ήπιε μόνο 150μλ αντί για 200 και το απόγευμα έκοψε το επιπλέον 200μλ γάλα που έπινε και πίνει μόνο 100μλ και 100γρ γιαούρτι. Πάνω που είχαμε βρει μια σειρά. Ας είναι γερό και τίποτα άλλο.

mU4Ep3.png

Καλημέρα κι από εμάς!

images?q=tbn:ANd9GcT-G2pbQvttap5qSAUe5IRE-9UtfegWVbvriTYRmJuSS0wDcS1NeQ

Είπα να κεράσω πρωινό σήμερα! Ελπίζω αυτή τη φορά ν' ανεβάσω σωστά την εικόνα!

Μαρία, μην ανησυχείς για τα γεύματα του μικρού σου, ξέρει αυτός πόσο θα φάει! Στα κιλά του μια χαρά δεν είναι;

Ειρήνη, να τη χαίρεσαι την μπουμπού σου! Μας περνάτε έναν ολόκληρο μήνα!

Πάω να φτιάξω την κρεατόσουπα του Γιάννη. Το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό, γιατί τις τελευταίες μέρες έχει διάρροια το μαναράκι μου... Να δούμε τι θα μας πει...

Καλημέρα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημέρα

καλή εβδομάδα και

χρόνια πολλά!!!!!!!!!

υγεία,αγάπη και χαρά σε όλους!!!!!

πολύχρονες οι Χριστίνες μας,ο Χρήστος σου Νικόλ και εσένα Αλεξάνδρα μου,η μανούλα σου Αντζυ και με το καλό και το μπισκοτάκι του χρόνου!!!!!!

να χαίρεστε όλους τους δικούς σας που γιόρταζαν!!

ήρθαμε κι εμείς!περάσαμε πολύ καλά,ήταν γιορτινό το κλίμα, και είδαμε πολλούς φίλους και συγγενείς!

η Γεωργία μας ήταν πολύ καλή και χάρηκε όλον αυτόν τον κόσμο που είδαμε και κυρίως τα παιδάκια!!!!!!!

τρελένεται!!φωνάζει,θέλει να τα πιάνει στο πρόσωπο,κάνει απίστευτες χαρές,παίζει μαζί τους και χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό!

αντε,και του χρόνου με το καλό!

και επειδή σήμερα γινόμαστε και εμείς 9 μηνών:P:p:p:p:p:pκερνάω γλυκάκια!!!!!

γλυκά2.jpg

Μαράκι να τα εκατοστήσετε τα χρόνια σας μαζί και ποτέ ποτέ να μην σας ξαναξεχάσει ο Άι-Βασίλης;);););)!!!!!

να ζήσουν τα ζουζουνάκια που είχαν μηνογενέθλια!!!!!

Αλεξ εύχομαι να περάσει γρήγορα η διάρροια!

Τάνια εύχομαι οτι σας προβλημάτισε να είναι περαστικό!

Μαρία δε μπορώ να φανταστώ πόσο βολικό παιδάκι είναι ο Λευτεράκης που κάνατε τόσες ώρες ταξίδι!!!!!!εμείς με τη δική μας τη ζουζούνα μέχρι μια ώρα κάνουμε,και αν δεν κοιμηθεί,άστα να πάνε!μπράβο του!!!του βγάζω το καπέλο!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα και χρόνια πολλά μανούλες & μπεμπάκια!!!

Χρόνια πολλά στις Χριστίνες και σε όσες έχουν Χρηστους!!!

Αντζυ μου να χαίρεσαι την Χρυσανθούλα σου, έστω και ανεπίσημα προς το παρόν!

Εύχομαι όλες σας να περάσατε τα καλύτερα Χριστούγεννα με τα μωράκια σας!

Χρόνια πολλά σε όσα μπεμπάκια είχαν μηνογεννέθλια! Κι εμείς χτες γίναμε 9 μηνών μαζί με την μικρή της Ειρήνης!!!

ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες μου και μπεμπάκια, και χρόνια πολλά και πάλι!!!!

Τσαγκαροδευτέρα με τα όλα της σήμερα, σπάσιμο νεύρων στο γραφείο, ανυπομονούσα όλη μέρα να πάει 2 να πάω στην πατατούλα μου.......

Πρέπει να κάνω φαγητό, φακές δλδ όχι τπτ το ιδιαίτερο, και δεν έχω κουράγιο να αρχίσω. Η κουζίνα είναι μύλος και δεν ξέρω από πού να πιάσω.

Για να μαζευόμαστε φίλες μου!!!!

Α, να μου θυμίσετε να κάνω δίαιτα μετά τα φώτα γγγκκκκρρρρρ σαν φώκια θα γίνω... χαχαχαχα, όλο μασουλάω η άτιμη...

GaiGp3.png

γεια σας μανουλες κ χρονια πολλα!

Χρονια πολλα κ στα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια!

εμεις περασαμε πολυ ομορφα τα Χριστουγεννα. πηγαμε στους γονεις μου στην Αλεξ/πολη,φαγαμε, ο Αναστασης γεμισε δωρακια κ γενικα ολα ηταν πολυ ωραια.

χθες πηγαμε για καφεδακι με την Αννυ,τη Δεσποινα κ την Ηρω κ περασαμε σουπερ αλλα η κατασταση εχει αρχισει να γινεται δυσκολη με τα μωρακια που ολο θελουν να σηκωνονται κ απο δω κ περα λεμε να βρισκομαστε καλυτερα στα σπιτια μας!

ανεβαζω φωτο στο φεις με το καινουργιο δωρο του Ανασταση,που θα το χαρει σε κανα χρονο!(ο πεθερος μου του πηρε ενα τρακτερ,ωραιο μεν αλλα δεν μπορει να το χαρει ακομα ο μικρος μου!)

pHNqp3.png9S1np2.png

Θυμάστε που σας είπα δεν έχω δώσει ντομάτα; Ε λοιπόν, εδώ στο χωριό έδωσα γιατί είχαν δικές μας περιβολίσιες οπότε και τις εμπιστεύτηκα αλλά δεν σκέφτηκα το θέμα αλλεργία. Η παιδίατρος μου είχε πει ότι από τον 6ο και μετά μπορώ να τα δίνω ένα ένα σιγά σιγά όλα τα λαχανικά. Σήμερα ήταν η 2η μέρα της σούπας και κατακοκκίνισε στο πρόσωπο. Η κοκκινίλα ανέβαινε στο κεφάλι και τελικά μέσα σε 15 λεπτά είχε γίνει κατακόκκινος με ανάγλυφα σχέδια και ζέστη. Πήρα την παιδίατρο η οποία μου είπε να δώσω φενιστίλ 10 σταγόνες και έτσι κι έκανα. Τον πήρα όμως στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας για το νοσοκομείο μήπως και μου κάνει δύσπνοια γιατί είναι και 1 ώρα το νοσοκομείο από το χωριό. Τελικά όλα καλά, δεν χρειάστηκε να τον πάω στο νοσοκομείο, και στον δρόμο γυρίσαμε. Από τότε είναι μια χαρά. Η παιδίατρος μου είπε να του ξαναδώσω φενιστίλ 10 σταγόνες κάθε 8 ώρες για μια δυο μέρες αλλά δεν είμαι σίγουρη αν χρειάζεται. Αυτά. Μπορείς να πεις ότι τρελάθηκα λίγο αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου. Η αδερφή μου έχει πάρα πολλές αλλεργίες και γι αυτό φοβήθηκα μήπως μου κάνει δύσπνοια. Όλα καλά όμως. Τώρα ντοματούλα μετά τον χρόνο!

mU4Ep3.png

Θυμάστε που σας είπα δεν έχω δώσει ντομάτα; Ε λοιπόν, εδώ στο χωριό έδωσα γιατί είχαν δικές μας περιβολίσιες οπότε και τις εμπιστεύτηκα αλλά δεν σκέφτηκα το θέμα αλλεργία. Η παιδίατρος μου είχε πει ότι από τον 6ο και μετά μπορώ να τα δίνω ένα ένα σιγά σιγά όλα τα λαχανικά. Σήμερα ήταν η 2η μέρα της σούπας και κατακοκκίνισε στο πρόσωπο. Η κοκκινίλα ανέβαινε στο κεφάλι και τελικά μέσα σε 15 λεπτά είχε γίνει κατακόκκινος με ανάγλυφα σχέδια και ζέστη. Πήρα την παιδίατρο η οποία μου είπε να δώσω φενιστίλ 10 σταγόνες και έτσι κι έκανα. Τον πήρα όμως στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας για το νοσοκομείο μήπως και μου κάνει δύσπνοια γιατί είναι και 1 ώρα το νοσοκομείο από το χωριό. Τελικά όλα καλά, δεν χρειάστηκε να τον πάω στο νοσοκομείο, και στον δρόμο γυρίσαμε. Από τότε είναι μια χαρά. Η παιδίατρος μου είπε να του ξαναδώσω φενιστίλ 10 σταγόνες κάθε 8 ώρες για μια δυο μέρες αλλά δεν είμαι σίγουρη αν χρειάζεται. Αυτά. Μπορείς να πεις ότι τρελάθηκα λίγο αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου. Η αδερφή μου έχει πάρα πολλές αλλεργίες και γι αυτό φοβήθηκα μήπως μου κάνει δύσπνοια. Όλα καλά όμως. Τώρα ντοματούλα μετά τον χρόνο!

Χρονια πολλα Μαρία μου

μαλλον περνατε πολυ όμορφα στο χωρια σου Ειμαστε 2,5ωρες αποσταση απο το Αργος που μαι εγω!!!

Αλλεργία στη ντοματα ε????τρομαρα θα πήρες!!! Τωρα μετα το χρονο ναι!!!!

και εγω καθε φορα που δινω νεο λαχανικο εχω ενα αγχος και μπερδευομαι ποτε τα σπυρακια στο προσωπο ειναι κουνουπια (γιατι παραδοξως εχουμε ακομια κουνουπια Δεκεμβρη μηνα!!!)κ πότε αλλεργια

Εβγαλε κ στο σωμα ο μικρος κοκκινιλα????Φιλια

Kαλησπέρα!

Ψάχνω κάτι ανάλογο δίπλα, αλλά δε βρίσκω και θα γράψω εδώ!:tongue:

Μιλήσαμε!!! Ναιιιιιιι....

Τόσο καιρό λέγαμε τα τα τα ή μα μα μα(όχι μαμά :mad: ), ντα ντα ντα ή γκου γκου...Σήμερα το σπλάχνο μου αποφάσισε να πει ολόληρη λεξούλα!:D

Αλλά αυτή ήταν η λέξη ''μπαμπά''!!!!!:-( Ενώ πέταξα από τη χαρά μου, στεναχωρέθηκα κιόλας! Γιατί να πεί πρώτα ''μπαμπά'' και να μού κορδώνεται τώρα ο άλλος;;;;;;;;:twisted::twisted::twisted:

Επίσης, όταν πήγα από πάνω του κι επέμενα να πει ''μαμά'' εκείνο μού 'λεγε ''ντατά''!!! Τί έκανα και θέλει να με μαλώσει;;;;;;;:-(

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...