Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Pink-Merry-Christmas-Pacifier.gif

Χρόνια Πολλά Φιλενάδες μου και μπεμπάκια!!!!!!!

Χρόνια πολλά Χριστίνες μας και Χρήστοι, Αντζούλα μου να χαίρεσαι την μανούλα σου, και του χρόνου με το καλό και την κορούλα σου!!

Άλεξ μου να χαίρεσαι τον άντρα σου!!

Υγεία και χαρά σε όλους!

Και εμείς είχαμε ενα τέλειο βράδυ, μόνο με 333,78 ξυπνήματα και μια τέλεια μέρα με μίρλα και χαρά!! χαχα!!! Η τελειότητα σε όλο της το μεγαλείο. Πέραν της πλάκας, τουλάχιστον πιάσαν οι ευχές όλων μας και το Λουσάκι δεν έχει από χτες πυρετό. Κατα τ' άλλα καραντίνα χιχι....

Φιλάκια πολλά !!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες, Χρόνια Πολλά!!! Εύχομαι υγεία, χαρά και πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια σας!!! Πολύχρονες οι Χριστίνες και όσες έχετε δικούς σας ανθρώπους που γιορτάζουν να τους χαίρεστε!!

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα και οικογενειακά! Χτες είχαμε καλέσει για φαγητό τους κουμπάρους μας με τα τρία τους παιδάκια , σήμερα ήμασταν όλη μέρα στους γονείς μου!

Ελπίζω όλες να ευχαριστηθήκατε τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια σας!

Φιλιά!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

χρονια πολλά και απο εμας!!!Υγεια και αγάπη .τίποτα άλλο φιλενάδες!

Τα πρώτα μας χριστούγεννα δεν ηταν όπως τα περιμένα μιας και φτάνοντας στην πεθερά μου δεν μας περιμεναν ευχάριστα νεα! Τουλάχιστον ελπίζουμε να είναι όλα περαστικα και το ίδιο εύχομαι σε όλους που αντιμετωπίζουν προβλήμαατα υγειας!

Η μικρη κοιμαται και γω αφου υπάρχει υπολογιστης στο σπιτι ειπα να τον εκμεταλλευτω τωρα που ηρεμήσαμε λιγάκι!!1

Χρονια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν!!!!

πολλά πολλά φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ...........εμ τι να κανουμε...κι αυτα χρειαζονται

Χριστινουλες πολυχρονες

Και να χαιρεστε ολοι μανουλες, παιδακια, αντρουληδες και οποιον εχετε

QuW0p3.png

Καλησπέρα φίλες μανούλες!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Χρόνια πολλά και στις Χριστίνες του καφέ μας καθώς και σε όσες έχετε κάποιον δικό σας που γιορτάζει!

Περαστικά και στα αρρωστούλικα μπεμπάκια! Εύχομαι να είναι όλα τους καλύτερα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και πάλι! Να ευχηθώ κι εγώ στους εορτάζοντες που τους ξέχασα το πρωί(sorry!):

Χριστινάκι, ότι επιθυμείς κοριτσάκι! Αντζούλα, να χαίρεσαι την μανούλα σου και την μπισκότ (ανεπίσημα). Άλεξ, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Και σε όλο τον κόσμο, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα πάντα με υγεία!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα όλες. Εμείς με καλή παρέα, τα παιδιά που γνωρίσαμε στο μαιευτήριο και μετά πήγαμε και στους νονούς της Αθηνάς. Ήταν μιά όμορφη, γεμάτη, γιορτινή μέρα. Και του χρόνου να'μαστε όλοι καλά κι όλος ο κόσμος!

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Τι κάνετε μανουλίτσες;;;Πώς περάσατε;;;

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!

Πολύχρονες οι Χριστίνες μας!!!!

Νικολίτσα να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου!!!

Άντζυ μου να χαίρεσαι τη μαμά Χρύσα και προκαταβολικά τη Χρυσανθούλα!!!

Τάνια μου τι πάθατε;;;Όλα περαστικά να είναι!!!!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!Ήταν τα πρώτα μας Χριστούγεννα!!!Οικογενειακά και όμορφα!!!Ελπίζω το ίδιο για όλες σας!!!

Καλημέρα μανουλίτσες! Δεν ξέρω γιατί ξύπνησα τόσο νωρίς πάλι, αφού η μικρούλα μου ξύπνησε τελευταία φορα στις 4:00 κ κατάφερα κ την κοίμισα στο κρεβάτι της, που σημαίνει ότι για πρώτη φορά από τότε που έπιασα δουλειά ξυπνάω χωρίς την μικρή δίπλα μου. Νομίζω ότι ξύπνησα από την έννοια της όμως κ έπρεπε να σηκωθώ να την δω.

Για εμάς χθες ήταν διπλή γιορτή, κλείσαμε κ 7 χρόνια μαζί με τον Κ. Όχι παντρεμένοι αλλά μαζί. Έτσι, ο Αγιος Βασίλης με «περιποιήθηκε»-αφού βέβαια του παραπονέθηκα την προηγούμενη μέρα, γιατί εδώ κ 4 μήνες, ναι, καλά διαβάσατε, 4 ολόκληρους μήνες, με είχε ξεχάσει. Ωχ, ξύπνησε η μικρή...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

ξεκινάω με κάτι ευχάριστο. Ο Λευτεράκης μου με είπε μαμά. Με βλέπει και με φωνάζει να τον πάρω αγκαλίτσα. Με έχει τρελάνει!

Κοριτσάκια μου γλυκά εύχομαι όλα τα προβλήματα υγείας να ξεπεραστούν. Με πολύ αγάπη σας εύχομαι περαστικά.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια! Κλείνουμε 8 μήνες ζωής!!!!!!!!!!!

Θα προσπαθήσω ν' ανεβάσω εικόνα με γλυκάκια... Είτε τα καταφέρω είτε όχι, κεραστείτε!!!

post-27896-14825440643463_thumb.jpg

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία, μπράβο στο Λευτεράκη σου!! Φαντάζομαι πετάς στα σύννεφα!!!!

Μαράκι, να τα χιλιάσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και ο Αι-Βασίλης να σας επισκέπτετε πολύ συχνά!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Χρονια πολλα και καλα και χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζαν εχθες αλλα και στα μωρακια που ειχαν κι εχουν μηνογενεθλια!!!

Εμεις ολα καλα. Χθες στα πεθερικα και το βραδυ αφησα εκει τον μπεμπουλη και βγηκαμε με παρεα. Τωρα πηγε ο Θοδωρης να τον παρει. Ελπιζω να περασατε οοοοολες και καλα και καθε χρονο να περναμε ολο και καλυτερα!!!!

Θα τα πουμε και πιο μετα!

Σας φιλω!!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά κι από μας! Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με την μπουμπινέλ τα περάσαμε ήσυχα οι 3 μας!

χρόνια πολλά στις Χριστίνες, Άλεξ μου στον Χρήστο σου, Αγγελικούλι στην μανούλα σου, ελπίζω να μην ξεχνάω κανέναν!

Χρόνια πολλά και στα μωράκια που έχουν μηνογενέθλια αυτές τις μέρες και τα ξεχνάμε...λόγω εορτών.

Μόνο υγεία και αγάπη χρειαζόμαστε, εύχομαι αυτές οι μέρες να μας τα φέρουν απλόχερα!

mWsZp3.png

Ξανάρθα. Ξανακοιμήθηκε η Αθηνά κ ο μπαμπάς της. Έλεος αυτοί οι άντρες με τον ύπνο! Του λέω ευκαιρία να βγάλουμε το χαλί κ λέει θα την ξυπνήσουμε, οπότε κοιμήθηκε κι αυτός.

Σήμερα θα πάμε στους δικούς μου. Γιορτάζει κ ο αδερφός μου κι επειδή χθες είμασταν με φίλους, είπαμε να κάνουμε σήμερα το οικογενειακό Χριστ/κο τραπέζι.

Ευχαριστώ για τις ευχές Αλεξάνδρα. Απ´το στόμα σου κ στου Αι Βασίλη το αυτί, χιχι.

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα εορταζόμενα μωράκια.

Μπράβο στον Λευτεράκη που είπε μαμά συνειδητά!

Η Αθηνά σταμάτησε πάλι να λέει μαμα κ μπαμπά, σταμάτησε να κάνει κ «γειά σου». Τώρα γύρισε πάλι σε κάτι παλιούς ήχους. Εσάς το κάνουν αυτό; Να σταματάνε κάτι που ήξεραν κ να το ξαναπιάνουν αργότερα; Η Αθηνά το κάνει κατά καιρούς. Το έχω ξαναπαρατηρήσει. Δεν ξέρω γιατί...

Φιλάκια σ´όλα τα μωράκια κ μανουλίτσες!

Καλή μέρα να ´χουμε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!

alex κερναω εγω για τα μηνογενεθλια σας

μιας και μενα η μπουπου κλεινει σημερα τους 9 μηνες

glyka.jpg

Μαρακι, χρονια σας πολλα με τον αντρουλη σου!

Οσο για το μπρος-πισω των μωρων απο το Στελιο θυμαμαι οτι το εκανε...

Η μπουμπου μου λεει μαμα (που κ που) και λεει και μαμ...........αλλα εννοει το νερο!

Σας αφηνω να φτιαξω μια πιτουλα, γιατι κατα τα αλλα, οτι εμεινε απο χτες θα φαμε (και γεμιση δεν εμεινε και πολυ δυστυχως....ηταν τεεεεελεια!!!)

φιλαααααακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...