Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Άντε πείτε τα πείτε τα!!!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε για άλλη μία φορά μετά τις 2!!!!Πολύ γκρίνια το μπεμπάκι μου!!!Ταλαιπωρείται!!!!Ελπίζω να περάσει γρήγορα!!!

Από σήμερα κανένα μπεμπάκι άρρωστο!!!!Να ξεκουραστουν λίγο οι μανουλίτσες!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορτσια γεια σας!!! Χρονια μας πολλα!!!

Απ οτι βλεπω εχουμε απομεινει πολυ λιγες!!! Εγω ετοιμασα τη γαλοπουλα και το μιλφειγ μας για το βραδακι! Μονοι μας οι 3 μας θα ειμαστε!!! Πολυ ωραια!!!! Τι τους θες ολους τους αλλους οταν εχεις την οικογνεια σου????

Δεσποινα ελπιζω να ερθεις! Εγω θα φερω και τον αντρα μου! Που να τον αφησω και να οδηγω και μονη μου τοση ωρα???

Τα λεμε φιλια!!!!

Τι κανουν τα αρρωστα μωρακια???:confused:

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Το ταξίδι μας ήταν πολυ ευχάριστο και φτάσαμε στις 10 το πρωί, 11 ώρες μετά. Μπήκα να σας ευχηθώ και αν προλάβω θα μπω πάλι το βράδυ. Ιντερνετ θα έχω γιατί πήρα το νετμπουκ. Πολύ ζέστη όμως κορίτσια!!!!!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Κι εμείς εδώ στας Αθήνας. Ο άντρας μου αύριο δουλεύει 7:00 με 19:00...αλλά δεν πειράζει. Θα είμαστε τουλάχιστον μαζί το βράδυ.

Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε υπέροχα Χριστούγεννα, να τα περάσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Και ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ!!!!

Σας φιλώ!

X4pTp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Ελπίζω να συνήλθαν όλα τα αρρωστούλικα κ να περάσετε τέλεια όλοι!

Δημητρούλα μου, ευτυχώς τουλάχιστον που θα είναι το βράδυ μαζί σας. Μας έχουν καταντήσει να ευχαριστούμε που έχουμε δουλειά κι ας μας ξεζουμίζουν κ χωρίς να μας πληρώνουν υπερωρίες. Τι να κάνουμε όμως που τους έχουμε ανάγκη.

Να περάσουμε όλοι υπέροχα και του χρόνου με υγεία!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τις καλύτερες ευχές κι από μένα! Χρόνια πολλά και με υγεία!

Να χαιρόμαστε τις Χριστίνες μας, Αλεξάνδρα τον καλό σου, Αντζυ τη μαμά σου και δε θυμάμαι άλλους αλλά σίγουρα έχουμε οι περισσότερες ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα. Χρόνια πολλά!!!

Εμείς είχαμε ένα χάλια βράδυ. Εγώ δεν ήμουν καλά, ο Νικόλας έκλαιγε, ευτυχώς που μετά από 9 νύχτες ο Ν. ήταν εδώ και με βοήθησε πολύ. Ελπίζω η μέρα μας να είναι καλύτερη.

X4pTp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια σας πολλά με υγεία. Εμείς είχαμε έναν τέλειο ύπνο αλλά τώρα το πρωί στις 8 ξύπνησε με βήχα και από τότε βήχει όλο και περισσότερο. Έχω ανησυχήσει και η μαμά μου δεν βοηθάει καθότι πολύ αγχώδης με θέματα υγείας. Τώρα κοιμήθηκε αφού ήπιε όλο το πρωινό του γάλα και 80μλ χαμομηλάκι (του δίνω για να μαλακώσει το λαιμουδάκι του). Πάντως είναι πολύ ενθουσιασμένος με τους συγγενείς. Χθες από τον ενθουσιασμό του δεν ήθελε να κοιμηθεί! Ενώ κοιμάται 6 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, χθες κοιμήθηκε μόνο 1 ώρα το απόγευμα. Δεν έκλαιγε όμως ευτυχώς, απλά ήταν λες και είχε πάρει έκστασι!!! Μες την ενέργεια. Εγώ φυσικά κλαταρισμένη από το ταξίδι οπότε με πέθανε!! Σήμερα χαλαρά, τώρα κοιμήθηκε κιόλας κι εγώ πίνω καφέ στο σαλόνι. Χθες το βράδυ ήρθε και η άλλη αδερφή μου οπότε θα είμαστε οικογενειακώς. Σήμερα όμως το μεσημέρι η μεσαία θα φάει στην πεθερά της και θα έρθει το βράδυ.

mU4Ep3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΑΝΤΖΥ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ φιλενάδα!! :-)

Χριστινάκια Χρόνια σας πολλά και καλά!

Αλεξανδρα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου !!

και σε όλες μας να χαιρόμαστε όσους έχουμε και αγαπάμε!!! :-)

άντε και του χρόνου θα γιορτάζει επίσημα η κορούλα μου και θα κάνουμε μεγάλη γιορτή!

και φυσικά θα έρθετε όλες!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

glyka.jpgKαλησπέρα!!!!

Χρόνια πολλά και καλά!

Σας κερνάω για τη γιορτή μου σήμερα, αλλά και για τα μηνογενέθλια του πρίγκιπά μου προχθές (λιγάκι ετεροχρονισμένα, αλλά δεν προλάβαινα) ,που γίναμε 8 μηνών! Οι 8 υπέροχοι μήνες της ζωής μου...

Σας αφήνω κουκλίτσες μου, ξέκλεψα λιγάκι χρόνο να σας κεράσω και κατεβάινω να ετοιμάσω το αποψινό ρεβεγιόν...Κόσμος και κοσμάκης θα μου μαζευτεί....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...