Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bebos (καλε πως σε λενε???, εμενα Ηρω), της κικο ειναι. Κοιτα το βαζεις στα πλαγια στον κροταφο, εκει απ' οπου περναει η κεντρικη αρτηρια που φτανει στο λαιμο. Τωρα να σου βγαζει 2 διαφορετικες θερμοκρασιες ξαναβαλτο και μια τριτη. Επισης φροντισε να μην το εχεις σε πολλη μεγαλη αποσταση, ισα-ισα να μην ακουμπαει πανω του!:D Α! Και αν το εχεις σε καποιο αλλο χωρο, αστο λιγο εκει που θα μετρησεις το μωρο για να ειναι ενταξει!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Bebos (καλε πως σε λενε???, εμενα Ηρω), της κικο ειναι. Κοιτα το βαζεις στα πλαγια στον κροταφο, εκει απ' οπου περναει η κεντρικη αρτηρια που φτανει στο λαιμο. Τωρα να σου βγαζει 2 διαφορετικες θερμοκρασιες ξαναβαλτο και μια τριτη. Επισης φροντισε να μην το εχεις σε πολλη μεγαλη αποσταση, ισα-ισα να μην ακουμπαει πανω του!:D Α! Και αν το εχεις σε καποιο αλλο χωρο, αστο λιγο εκει που θα μετρησεις το μωρο για να ειναι ενταξει!

Νανσυ με λενε! Εμας ειναι αλλη μαρκα, δε θυμαμαι τι, αλλα υποτιθεται το βαζεις να στοχευει στο μετωπο. Αλλα και παλι αλλα αντ αλλων δειχνει, πριν εδειχε 38,4 και αμεσως μετα 37,6, ξερω γω, τι θελαμε και το πηραμε, καλυτερο μαλλον αυτο της κικο...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Νανσυ με λενε! Εμας ειναι αλλη μαρκα, δε θυμαμαι τι, αλλα υποτιθεται το βαζεις να στοχευει στο μετωπο. Αλλα και παλι αλλα αντ αλλων δειχνει, πριν εδειχε 38,4 και αμεσως μετα 37,6, ξερω γω, τι θελαμε και το πηραμε, καλυτερο μαλλον αυτο της κικο...

Αχ βρε Νανσυ, τι να σου πω... Παντως ειτε το ενα ειτε το αλλο πυρετο εχει ο μπεμπουλης! Αλλα θα μου πεις αλλο 37 μισο κι αλλο 38,5. Το βραδυ παντως κανε παραπανω μετρησεις και οσες ειναι πιο πολλες αυτο να παρεις για σωστο. :|

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας μανούλες!

Βίκυ και Νάνσυ, περαστικά στα μωράκια σας! Ταλαιπωρούνται τα καημενάκια με τόσο πυρετό...

Ο Γιάννης έχει διάρροια από χθες... Πήρα το γιατρό και μου είπε πως μάλλον ευθύνονται τα 2 πάνω δόντια... Αν δεν περάσει σε 2-3 μέρες μου είπε να τον ξαναπάρω... Αφήστε που τα μπλουζάκια του είναι μούσκεμα από τα σάλια... Τι τραβάνε μ' αυτά τα δοντάκια...

Μαρία, ο Λευτεράκης σου είναι τέλειος! Να τον χαίρεσαι!

Κική, μπράβο για τα δοντάκια σας! Πέντε, ε; Εμείς έχουμε κολλήσει στα δύο!

Ιωάννα, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σας!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλε εννοειται πως θα σου το αγορασω! Το ρωτας?!!! Εχει εμπορικο στην Καβαλα??? Δεν θυμαμαι κατι τετοιο! 5-6 ειναι νωρις! 6-7 ευχαριστως! Δεν μας εχεις μαθει ακομη??? Εσεις δεν θα γυρνατε απο Αλεξ/πολη που ειχες πει???

ναι θα γυρισουμε το απογευμα. δεν ξερεις το εμπορικο? ειναι κοντα στον ΟΤΕ. ο Θ,δεν ξερει απο Καβαλα? συνηθως παρκαρουμε στο παρκινγκ του Μαρινοπουλου ή σε αυτο κοντα στο εμπορικο κ παμε εκει με τα ποδια. εχει αρκετες καφετεριες κ δεν καπνιζουν οπως εδω. να πουμε στις 6:30 κ βλεπουμε αν βολευει κ την Αννυ? αν θελεις κατι παρε με στο κιν γιατι αυριο φευγουμε.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcQdvgSe0subozTkPfgQT1HKUN3etNaElg4Q0Ah8lfzSXKFx6OaW

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας γραφω εν μεσω πανικού, ρούχων, βαλίτσων, μπιμπερών, κτλ κτλ κτλ

Ο μικρός κοιμάται και σε καμιά ώρα θα φύγουμε για το μεγάλο ταξίδι. Ο Γ έχει μάλλον ιντερνετ στο κινητο οποτε μπορει και να μπω απο το δρόμο. 12 ώρες ταξίδι ειναι αυτές!

Φιλάκια και σορρυ που δεν σας διάβασα. Θα μπω και αύριο να σας πω τι λεει το σόι για το παιδάκι μου! Κουκουβάαααααα!!

mU4Ep3.png

Επανήλθα! Κάναμε το μπανάκι μας και αποκοιμήθηκε θηλάζοντας το λουλουδάκι μου!

Δέσποινα, δεν μπορώ να φανταστώ τι λαχτάρα πέρασες... Ευτυχώς όμως που κράτησες την ψυχραιμία σου και όλα πήγαν καλά!

Άννα, μην αισθάνεσαι τόσο άσχημα για τα φάρμακα, συμβαίνουν αυτά στους άπειρους γονείς... Έτσι την είχαμε πατήσει κι εμείς όταν ο Γιάννης χρειάστηκε να πάρει αντιβίωση... Του δίναμε 2,4 αντί για 2,2 τις πρώτες μέρες... Η διαφορά είναι τόσο μικρή που δε χρειάζεται ν' ανησυχείς νομίζω.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες σας, κορίτσια, καλά Χριστούγεννα, να περάσετε υπέροχα με τις οικογένειές σας, ο Θεός να σας δίνει υγεία και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!!!

Καλή σας νύχτα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Εμείς σήμερα απο το πρωί στο πατρικό και μετά μια βόλτα στον πεζόδρομο!!!Το βράδυ μας ήταν καλύτερο από τις προηγούμενες μέρες αλλά πολύ γκρίνια!!!Δύο δοντάκια πάνε να βγούνε κάτω και μάλλον αυτό φταίει!!!

Χριστούγεννα γιορτάζει ο αντρούλης μου!!!Κι έτσι θα κάτσουμε σπιτάκι μας και όσοι φίλοι θέλουν θα έρθουν!!!

Δήμητρα εμένα η μπουμπού πίνει το πρωί 300 και το βράδυ 260-280 σε ιδανικές συνθήκες!!!Πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που δεν χάνει βάρος αλλά παίρνει έστω και αυτό το λίγο!!!!Σήμερα μου ήπιε 250 το πρωί και 220 τώρα!!!

Περαστικούλια στο Λουσάκι!!!Βίκυ μου τι στενοχώρια θα πέρασες...!!!Γρήγορα να γίνει καλά!!!!

Βρε Δέσποινα τι έπαθε το μπεμπάκι!!!Τρομάρα που θα πήρες!!!

Αννη μου δεν ξέρω τι να πω για τα φαρμακάκια!!!Αλλά έτσι όπως τα λες πράγματι ο καθένας μας μπορεί να την πάταγε...Αφού είναι καλά το μπεμπάκι απλά μάθατε...και μάθαμε...;)

Νάνσυ περαστικά και σε σας!!!Ψήθηκε το μπεμπάκι!!!Και χαρούμενα μηνογενεθλιάκια!!!

Μανουλίτσες καλησπέρα. Περαστικά στα αρρωστούλικα. Κρίμα που αρρώστησαν τόσα μωράκια Χριστουγεννιάτικα. Εύχομαι πολύ γρήγορα να γίνουν όλα καλά.

Δεσποινάκι, τι λαχτάρα θα πέρασες! Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι αυτός. Γιάυτό παρόλο που έχει βγάλει 4 δοντάκια (τα 2 πάνω βέβαια είναι πολύ μικρά ακόμα), ακόμα δεν της έχω δώσει τίποτα στέρεο. Ήθελα σήμερα να της έδινα μιράντα αλλά δεν με άφησε ο Κ. Φοβάται κι αυτός.

Καλό ταξίδι σε όσες πάνε διακοπούλες. Να περάσετε τέλεια όλες ότι κι αν κάνετε. Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια μας!

Δήμητρα, από σένα ίσως και να μην πάρει μπιμπερό ο Νικόλας. Μήπως να προσπαθήσει ο Νεκτάριος? Μετά, άμα το μάθει, μπορεί να το παίρνει κι από σένα αλλά προς το παρόν, μήπως να το δοκιμάζατε κι αυτό?

Άννυ και Μαρία, τέλεια τα βιντεάκια με τα αντράκια σας! Να τα χαίρεστε! Πάντα γερά να'ναι!

Εμείς χθες είχαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα (Αντζούλα, συντονιστήκανε τα κοριτσάκια μας). Από τις 2 την πήρα στο κρεβάτι μας γιατί δεν κοιμόταν με τίποτα. Μετά, όλο το βράδυ σχεδόν με το ζιζί στο στόμα. Μου άλλαξε τα φώτα.

Τώρα κοιμήθηκε και πριν λίγο έκλαιγε γοερά μες στον ύπνο της. Δεν ξέρω τι έχει το καημενάκι μου. Ποιά παλιοδόντια να βγάζει πάλι, ή μήπως πονάει καμμιά κοιλίτσα? Δεν ξέρω και πολύ στενοχωριέμαι. Ελπίζω απόψε να κοιμηθεί καλύτερα.

Καληνύχτα μανουλίτσες! Όνειρα γλυκά σε όλους!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, ξέχασα! Χρόνια Πολλά στην Κρίστυ μας (εσύ δεν έχεις γενέθλια σήμερα?). Ότι επιθυμείς και να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου. Πάντα γεροί και τυχεροί όλοι σας!

Χαρούμενα μηνογενέθλια και στο μωράκι σου Νάνσυ! Να το χαίρεσαι και να τους εκατομμυριάσει τους μήνες, πάντα με υγεία!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσια, χρονια πολλα!!Εμεις ειχαμε ενα ακομη καταπληκτικο βραδυ οποτε και ξυπνησαμε απο τις 6.Ρε συ Δεσποινακι τι επαθε το μωρο πω πω..μετα μας λεει ο παιδιατρος να του δινουμε στο χερι καροτα και αγγουρακια, σιγα μην δωσω.Λοιπον κοριτσια αν καταφερω θα ερθω και εγω,ελπιζω οτι θα εχουν φυγει μεχρι τις 7 τι στο καλο πια αρμενικη θα την κανουν.Αν ειναι θα στειλω μηνυμα στη Δεσποινα να μου πει αν ισχυει το 6.30.Λοιπον μπορειτε να πατε σε οποιοδηποτε καφε στην Καβαλα, δεν καπνιζουν σε κανενα να ξερετε (μετα τις 11 το βραδυ βγαζουν τασακια).Στο εμπορικο απλα ισως να ειναι πιο ανετα επειδη θα εχουμε και πολλα καροτσακια.Παρκινγκ εχει εκει κοντα,ειναι το παρκινγκ του καπνεργατη(πισω απο την πλατεια καπνεργατη, ειναι αυτη στο ζαρα μπροστα)αλλα νομιζω οτι μπορειτε να κανετε μια βολτα μηπως βρειτε στην Ομονοια κανενα αδειο μερος.Πραγματικα θελω πολυ να σας γνωρισω, εκτος της Δεσποινας που εχουμε ηδη γνωριστει.Θα ερθουν και οι αντρες σας;Αν ειναι να ξερω να ψησω και τον δικο μου.

Καλημέρα!!! Χρόνια Πολλά!!! Να τα πούμε?

Απόψε ξύπνησε μόνο στις 5 το κοριτσάκι μου! Πολύ καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο καλά! Και φυσικά κοιμάται ακόμα με τον μπαμπά της. Εγώ έχω ξυπνήσει αλλά κάθομαι στο κρεβάτι κ χαζεύω το νετ απ΄το κινητό. Καταλαβαίνετε, έχει περάσει μια ώρα κ μόλις τελείωσα με τα ε-μέιλ που δεν ήταν κ τόσα πολλά. Δεν βιάζομαι όμως γιατί είναι παραμονή Χριστουγέννων, έχουμε το κοριτσάκι μας, την υγεία μας κ δεν δουλεύω σήμερα, χιχι! Όλα καλά λοιπόν! Είμαι μια ευτυχισμένη μανούλα κ πολύ πολύ ευγνώμων για όλα.

Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ όλα! Κάθε ευτυχία κορίτσια μου! Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τα μωράκια μας! Τι πιο υπέροχο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

triangle-christmas-ornament.jpg

Να τα πουμε???!!!

Καλημερα κοριτσια!

Καλα Χριστουγεννα σε ολες και να χαιρεστε τα μωρακια σας με υγεια πανω απο ολα

Αννα, Βικυ κ Νανσυ περαστικουλια...και σε ολα τα μωρακια που ειναι αρρωστα ευχομαι γρηγορη αναρρωση

Περασα μονο για να σας δωσω τις πιο γλυκες ευχες μου απο καρδιας γιατι απο χρονο...μηδεν...

Σας φιλωωωωωωωωω

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...