Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες!

Χθες δεν σας έγραψα γιατί γενικά 2 μέρες ήμουν πυρ και μανία. Μία με τη δουλειά του καλού μου που τον έχουν ξεπατώσει στις νύχτες, ανήμερα Χριστούγεννα θα κάνει 12ωρο. Μία με τη γιατρό που δεν με βοήθησε ουσιαστικά με τους εμετούς.

Τελοσπάντων, αποφάσισα μόνη μου να μειώσω τις μερίδες μήπως έτρωγε παραπάνω και γι'αυτό και τελικά χθες περιοριστήκαμε σε γουλιές. Ελπίζω να είναι αυτό. Τη φαρίν την έκοψα τελείως για λίγο και σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω άλλη μάρκα.

Σήμερα το πρωί δοκίμασα να του δώσω γάλα σε μπιμπερό και βέβαια απέτυχα παταγωδώς. Ούτε να το φτύσει. Θα δούμε. Προς το παρόν ο θηλασμός καλά κρατεί, απλά τον έχω περιορίσει σε πρωί, βράδυ και νυχτερινά ξυπνήματα.

Ηθελα να ρωτήσω τις μάνες που δεν θηλάζουν πόσο γάλα δίνετε και κάθε πότε; Να πάρω μια ιδέα.

Δημητρα καλημερα!!! Μια χαρα θα τα παει ο Νικολας μην ανησυχεις!!! Θα συνηθησει. Απλα δοιμασε διαφορες θηλες, καποια θα του ταιριαζει. Εγω χρησιμοποιω της κικο τη φυσιο, που μοαζει με το στηθος. Ειναι πολυ φαρδια και με καουτσουκενια θηλη.

Τωρα για το γαλα, εμεις πινουμε βραδυ 150-200 μλ (στην ηλικια που ειναι πρεπει γυρω στα 210), ενδιαμεσα καμια 150 και το πρωι κατα τις 150-200. Τωρα κοιτα επειδη εχω γαλατα αχρησιμοποιητα αμα σου ταιριαζει καμια μαρκα μου λες και σου τα στελνω. Κριμα τα λεφτα...

καλη επιτυχια και καλο κουραγιο!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ειπα??? Δεν ειπα???

Ο Δημητρακης αλωνιζει μια χαρα στον καναπε ε???

ο Λευτερακης τελειος!!! Κι εμενα τα ιδια κανει και χειροτερα!! Ολη μερα θελει να ειναι ορθιος και μπουσουλαει παντου. Παω μεχρι την τουαλετα και τον βρισκω κατω απο το δεντρο, κατω απο το τραπεζι, στο χωλ... Με εχει ψοφησει!!!

Βικυ περαστικα σας!!! Ευχομαι να μην ξανακανει πυρετο η καημενουλα!!!

Christy χρονια σου πολλα! Να τα εκατοστησεις και να ειστε παντα αγαπημενοι και μαζι με το μωρακι σας!!!!

Βαλια αστα.... Κι εμενα τα ιδια με τη δουλεια. μην τα ξαναλεμε. Τωρα με το γιορτινο ωραριο 6-9! Τελεια!!! και μετα υπνο γιατι ειναι τεζα! Οποτε ειμαι μονη και το βραδακι....

Μαρακι μου με το καλο η επεμβαση και καλα αποτελεσματα για τον μικρουλι σου!!!

Τα λεμε μετα!!! (ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα!)

ticker.png

CEPYp3.png

καλημερα μανουλες!

παραλιγο θα παθαινα ανακοπη! ο μικρος μου πνιγηκε με ενα κομματι φρουτο που του ειχα δωσει μεχρι να ετοιμασω την κρεμα του. ηταν σκληρο γμτ αλλα το εκοψε με τα ουλα του,δοντακι δεν εχουμε ακομα. δεν μορουσε να παρει ανασα αρκετη ωρα αλλα ευτυχως του προκαλεσα εμετο κ το εβγαλε κ ησυχασε. δεν ξερετε ποσο τρομαξα!

Χριστινα περαστικα στο Σταθη σου! μακαρι να μην ξανασυμβει ποτε ποτε!

αχ Βικυ ψηθηκε στον πυρετο το Λουσακι! περαστικα κ σε σας,μακαρι να μην ξανανεβει ο παλιοπυρετος!

εμεις χθες πηγαμε το δωρο στο βαφτιστηρι μας που ειναι 11 μηνων. ωραια περασαμε κ τα ζουζουνακια ειχαν πλακα οταν παιζανε μαζι!

τι θα γινει με τον καφε μας?

Δεσποινα δεν θα μπορεσεις καθολου την Κυριακη? τη Δευτερα μπορω αλλα μονο απογευμα.

μηπως μπορειτε αυριο το πρωι?

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα!

Βικάκι μου τι έπαθε το Λουσάκι;!!! Περαστικά και φιλάκια στα ζεστά μαγουλάκια να της δώσεις. Ξαναπάρε τη γιατρό. Δεν σε παίρνω τηλέφωνο για να μην ενοχλήσω. Οταν μπορέσεις το απόγευμα πάρε με εσύ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές περί γάλακτος. Πήγα και πήρα σήμερα καινούριο μπιμπερό για να πειραματιστώ λίγο. Ηρώ ευχαριστώ για την προσφορά γάλακτος. Θα περιμένω λίγο να δω πως θα τα πάει με το Φρεζυλάκ και θα σε ενημερώσω.

X4pTp3.png

καλημερα μανουλες!

παραλιγο θα παθαινα ανακοπη! ο μικρος μου πνιγηκε με ενα κομματι φρουτο που του ειχα δωσει μεχρι να ετοιμασω την κρεμα του. ηταν σκληρο γμτ αλλα το εκοψε με τα ουλα του,δοντακι δεν εχουμε ακομα. δεν μορουσε να παρει ανασα αρκετη ωρα αλλα ευτυχως του προκαλεσα εμετο κ το εβγαλε κ ησυχασε. δεν ξερετε ποσο τρομαξα!

ελα ρε συ... πωπω ρε γαμωτο τρομαζω οταν ακουω τετοια. μπραβο σου παντως που ειχες την ψυχραιμια να πραξεις σωστα.

Χριστινα περαστικα στο Σταθη σου! μακαρι να μην ξανασυμβει ποτε ποτε!

αχ Βικυ ψηθηκε στον πυρετο το Λουσακι! περαστικα κ σε σας,μακαρι να μην ξανανεβει ο παλιοπυρετος!

ανεβασε πυρετο ε; δε σας ειπε ομως για αντιβιωση τιποτα η γιατρος. λετε να μην επρεπε να παρουμε και εμεις. ειδε ομως την ωτιτιδα. χω δεν μπορω να αμφιβαλλω και για τα φαρμακα. την αμφισβητω στη διατροφη, εδω ομως δε με παιρνει.

εμεις χθες πηγαμε το δωρο στο βαφτιστηρι μας που ειναι 11 μηνων. ωραια περασαμε κ τα ζουζουνακια ειχαν πλακα οταν παιζανε μαζι!

τι θα γινει με τον καφε μας?

Δεσποινα δεν θα μπορεσεις καθολου την Κυριακη? τη Δευτερα μπορω αλλα μονο απογευμα.

μηπως μπορειτε αυριο το πρωι?

να μη σας πω και τα δικα μου... κοριτσια, ουτε αγραμματοι να ημασταν με τον αντρα μου. απορω με τους εαυτους μας.

1)για την αντιβιωση που ειναι σκονη προσθετεις λιγο νερο μεχρι μια ενδειξη και ανακατευεις. μετα ξαναπροσθετεις παλι να συμπληρωθει μεχρι την ενδειξη, ανακατευεις και το ξαναβλεπεις αν χρειαζεται παλι. υποτιθεται οτι ειχε αναλαβει ο Τ. να τη φτιαξει. βαζει λοιπον νερο ανακατευει και...τελος! μου λεει, ρε πολυ πηχτη ειναι, του λεω, ακολουθησες τις οδηγιες; ναι μου λεει. να μην τα πολυλογω 4 φορες το παιδι ηπιε αυτο το πηχτο πραγμα, δηλ πηρε υπερδοσολογια μεχρι που το ειδα στο μπουκαλι τι εγραφε!!!!! ελεος!!!!!! μετα αγορασα καινουρια και εφτιαξα, τρομαξα ομως που πηρε παραπανω στις δοσεις και πηρα την γιατρο. αφου δεν εκανε εμετους και διαροιες οκ αλλα και παλι εχω μαι αγωνια μηπως πειραξε το συκωτακι της.:cry::cry::cry:

2) η δοση επρεπε να ειναι 2,2μλ. με συριγγα των 5μλ λοιπον τραβουσαμε μεχρι την ενδειξη 2 και 2 γραμμουλες. σημερα ειδε η μαμα μου οτι κακως βαζαμε 2 γραμμουλες γιατι η δοσομετρηση ειναι ανα 2, δηλ 2 4 6 8 κλπ και δεν εχει 10 γραμμουλες αλλα 5. αρα διναμε 2,4μλ!!!!!! ελεος!!!!!! εις το τετραγωνο!!!

3) η μασκα που κανει η μικρη εισπνοες παιρνει απο πισω το φαρμακακι που το πατας και βγαινει το αεριο. πρεπει να ειναι ορθιο. ο αντρας μου τηςτο εδινε αναποδα.

πραγματικα, μπορειτε να μας βρισετε οσο θελετε. ντρεπομαι αλλα σας τα γραφω γιατι καμια φορα μεσα στον πανικο και στην απειρια μας κανουμε πολλες πατατες.:oops::oops::oops::-(

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες! Βαλτε κι εμας στο κλαμπ των αρρωστων μωρων, 40,2 εφτασε χθες ο πυρετος του και οπως καταλαβαινετε εχουμε τρελαθει, ευτυχως θα ερθει το βραδυ η γιατρος να δουμε τι γινεται. Και φυσικα δεν τρωει τιποτα, δε δεχοταν χθες ουτε νερο, ειναι που ειναι αδυνατος, τωρα αλιμονο μας.

dim-angel θελω κι εγω σιγα σιγα να αποθηλασω, αλλα και μενα δε δεχεται μπιμπερο με τιποτα, αν βρεις καποιον τροπο πες μου και μενα.

Angicat ο Λευτερακης ειναι ενας κουκλος, φαινεται ενα τοσο ευτυχισμενο μωρο, χαιρεσαι να τον βλεπεις.

Καποια μανουλα ελεγε για το θερμομετρο που μετραει απευθειας απο το μετωπο, εμεις το πηραμε χθες αλλα εκτος που ειναι πανακριβο(60 ευρω το πηραμε) δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο και τελικα αναγκαζομαι να του βαλω και το αλλο και μας ακουει ολη η γειτονια.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρουλια, τα Χριστουγεννα μας ισως τελικα να μην ειναι οπως θα θελαμε αλλα το θεμα ειναι να ειναι περαστικα και ολα τα αλλα ερχονται.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

touki μη στεναχωριεσαι για την αντιβιωση, για τοσο λιγο δε θα την πειραξει, ουτε φυσικα στο συκωτακι της ουτε πουθενα, μην ανησυχεις και μη νιωθεις ασχημα, ολοι κανουμε λαθη.

Σημερα εχουμε και μηνογενεθλια, 9 μηνων γινεται ο θησαυρος μου, οι πιο δυσκολοι εννια μηνες της ζωης μου αλλα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι γερος. Θα σας κερνουσα αλλα δεν ξερω να βαζω φωτογραφιες!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια, ευχομαι να γινουν ολα γρηγορα καλα!

Δεσποινακι ασε εχω τα νευρα μου γιατι αυτοι που θα ερθουν δε μας εχουν πει ακομη τι ωρα θα ερθουν και πολυ φοβαμαι μη δεν ερθουν και καθολου και τα παρω τελειως.Αυριο δεν μπορω γιατι δυστυχως δουλευω.Ημιαργια βεβαια αλλα δουλευω.

Bebos περαστικα σας! Πολυ πυρετο ο καημενος.....

Κι εμιες το εχουμε το θερμομετρο! Το πηραμε 40 και ειναι μια χαρα. Πρεπει να βρεις απλα το σωστο τροπο. Εγω το χρησιμοποιω συνεχεια κι ειδικα οταν ειχαμε την ιωση.

Αννα μη στεναχωριεσαι για την αντιβιωση. Δε νομιζω να επαιρνε τοοσο μεγαλη δοση οσο σου φαινεται. Κι εμας μας ειχε τυχει (ο νατρας μου κι εμενα την εφτιαξε!), αλλα ρωτησα τη γιατρο και ειπε νο προμπλεμ! Περαστικα σας παντως!!!

Κοριτσια εγω αυριο δυστυχως δεν μπορω, γιατι εχω να παω αγορα για τα τελευταια δωρα και να ετοιμασω γαλοπουλες κτλ. Σορυ!!!

Μονο Κυριακη, αν θελετε αλλιως βλεπουμε!!! οποτε τα καταφερουμε! Εγω ισως παρω τηλ. την αννυ ομως. Δεν θα ηθελα να χασω την ευκαιρια να τη γνωρισω!

Δεσποινα εσεις τι ωρα θα εχετε κοσμο που ειπες???

ticker.png

CEPYp3.png

Δεσποινουλα τωρα το θυμηθηκα! Πω πω τι επαθες! Μπραβο σου παντως που ειχες την ηρεμια να τα κανεις ολα αυτα! Εγω θα ειχα κοκαλωσει απο το φοβο μου!!! Γερο σαγονι ο Αναστασης!!! χαχα!

Εγω γι αυτο εχω παρει αυτον τον ασφαλη τροφοδοτη που λεγεται (διχτακι) και του τα βαζω ολα εκιε χωρις να κινδυνευει! Θελεις αμα βρεθουμε να σου παρω εναν δωρο για τον Ανασταση σου!!! Θα χαρω πολυ!!!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινουλα τωρα το θυμηθηκα! Πω πω τι επαθες! Μπραβο σου παντως που ειχες την ηρεμια να τα κανεις ολα αυτα! Εγω θα ειχα κοκαλωσει απο το φοβο μου!!! Γερο σαγονι ο Αναστασης!!! χαχα!

Εγω γι αυτο εχω παρει αυτον τον ασφαλη τροφοδοτη που λεγεται (διχτακι) και του τα βαζω ολα εκιε χωρις να κινδυνευει! Θελεις αμα βρεθουμε να σου παρω εναν δωρο για τον Ανασταση σου!!! Θα χαρω πολυ!!!:D

αχ Ηρω μου ακομα δεν εχω ηρεμησει απο αυτο που επαθε το μωρακι μου!

εχει πνιγει πολλες φορες με το γαλα οταν θηλαζει απο τη λαιμαργια του αλλα απο φρουτο πρωτη φορα κ κινδυνευσε στ' αληθεια. για αρκετη ωρα δεν μπορουσε να παρει ανασα! ευτυχως τα καταφερα αλλα μετα ετρεμα!

το θελω πολυ αυτο το διχτακι,νομιζω το εχει στο Λητω, μπορεις αν πας να μου το αγορασεις?

οσο για τη συναντηση κ εγω θελω πολυ να γνωρισω την Αννυ. επειδη η κοπελα θα μας παρει τηλ κ δεν θα εχουμε αποφασισει ακομα θελεις να παμε την Κυριακη Καβαλα στο εμπορικο? κατα τις 5-6 σε βολευει?

pHNqp3.png9S1np2.png

Σημερα εχουμε και μηνογενεθλια, 9 μηνων γινεται ο θησαυρος μου, οι πιο δυσκολοι εννια μηνες της ζωης μου αλλα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι γερος. Θα σας κερνουσα αλλα δεν ξερω να βαζω φωτογραφιες!

περαστικα στο μικρακι σου! μακαρι να γινει γρηγορα καλα κ να αρχισει να τρωει παλι το φαγακι του. δεν πινει ουτε γαλατακι?

θα κερασω εγω εκ μερους σου κατι επικαιρο! φιλακια κ καλα Χριστουγεννα!

images?q=tbn:ANd9GcQkDVCn3Yxd1hQIZDfVi4pSFFCNNhZOzPkiqnCPeciGe5PsVNRb

pHNqp3.png9S1np2.png

αχ despoina82 σ ευχαριστω πολυ πολυ!!! Οσο γι αυτο που επαθε ο Αναστασης σου{παρεμπιπτοντως απο τα αγαπημενα μου ονοματα το Αναστασης) Μπραβο που κρατησες την ψυχραιμια σου, μεγαλη τρομαρα πωπω!! Ευτυχως τωραολα καλα.

Δεν πινει μωρε ουτε γαλα, δυο ρουφηξιες και τελος, ειναι και πεσμενος και κακοκεφος, χθες ειχε χωσει το κεφαλακι του στα μαξιλαρια και ολο τα τα τα ελεγε και δεν ειχε κουραγιο το καημενο ουτε να κουνηθει, αυτος που ολη τη μερα γυρναει σαν τη σβουρα. Αντε να ερθει η γιατρος να δουμε...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

argi - theo μαλλον κατι κανουμε λαθος με το θερμομετρο, τη μια δειχνει ας πουμε 38,5 και το αλλο λεπτο 37,6 και μετα απο λιγο μπορει και 36,7, εσεις πως το χρησιμοποιειτε? 40 το πηρατε εσεις ε, μεγαλη διαφορα, εκτος αν ειναι αλλη μαρκα.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

αχ Ηρω μου ακομα δεν εχω ηρεμησει απο αυτο που επαθε το μωρακι μου!

εχει πνιγει πολλες φορες με το γαλα οταν θηλαζει απο τη λαιμαργια του αλλα απο φρουτο πρωτη φορα κ κινδυνευσε στ' αληθεια. για αρκετη ωρα δεν μπορουσε να παρει ανασα! ευτυχως τα καταφερα αλλα μετα ετρεμα!

το θελω πολυ αυτο το διχτακι,νομιζω το εχει στο Λητω, μπορεις αν πας να μου το αγορασεις?

οσο για τη συναντηση κ εγω θελω πολυ να γνωρισω την Αννυ. επειδη η κοπελα θα μας παρει τηλ κ δεν θα εχουμε αποφασισει ακομα θελεις να παμε την Κυριακη Καβαλα στο εμπορικο? κατα τις 5-6 σε βολευει?

Καλε εννοειται πως θα σου το αγορασω! Το ρωτας?!!! Εχει εμπορικο στην Καβαλα??? Δεν θυμαμαι κατι τετοιο! 5-6 ειναι νωρις! 6-7 ευχαριστως! Δεν μας εχεις μαθει ακομη??? Εσεις δεν θα γυρνατε απο Αλεξ/πολη που ειχες πει???

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...