Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βικυ μου πες το στη γιατρο σας αυτο με το αυτακι. ευχομαι να αναρρωσετε γρηγορα. και εγω στεναχωρεθηκα που θα ναι αρρωστουλα τα χριστουγεννα. οχι τιποτα αλλο αλλα θα παμε στο χωριο του αντρα μου και θα θελουν ολοι αγκαλιτσες και τετοια και θα μου το ταλαιπωρησουν. ασε που φευγω στις 26. ολο σκεφτομαι το γοερο κλαμμα της οταν της δινουμε τα γιατροσοφια και πως θα ξεσηκωνουμε το ξενοδοχειο....

ιωαννα σε ξεχασα μωρε. καλη επιτυχια ευχομαι και πες μας για τα αποτελεσματα οταν βγουν ε;

αλεξανδρα μελομακαρονο;;;;; αντε ρε!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλίτσες, ήρθα κι εγώ. Πρώτα απ΄όλα περαστικά στα μωράκια και τις μανούλες που υποφέρουν. Κρίμα που αρρωστήσαν μέρες που'ναι και που σας χαλάσαν τα σχέδια. Εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά και να περάσετε την πρωτοχρονιά τουλάχιστον όπως την ονειρεύεστε. Κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ γιατί στην δουλειά όλοι αρρωσταίνουν. Προς το παρόν την γλιτώσαμε με εκείνη την καταρροή πριν κανά μήνα. Της είχε κρατήσει καμμιά βδομάδα, αλλά ευτυχώς ήταν μόνο μυξούλες και τίποτα άλλο. Πάντως και οι μυξούλες τα ταλαιπωρούν γιατί δεν μπορούν να αναπνεύσουν το βράδυ. Εμένα δυσκολευόταν πολύ και με τον θηλασμό. Ας είναι καλά όλα τα μωράκια και να μην αρρωσταίνουν τα καημενάκια γιατί ταλαιπωρούνται.

Βικάκι, αυτό με το θερμόμετρο κι εγώ το έλεγα. Όταν κάναμε το εμβόλιο και μου έβγαλε το ντεπόν φοβόμουν μην ανεβάσει θερμοκρασία, και άντε να την μετρήσεις μες στον ύπνο της. Δεν υπάρχει περίπτωση-τουλάχιστον την δικιά μου-χωρίς να ξυπνήσει και να χαλάσει τον κόσμο. Νομίζω πως τελικά αξίζει αυτή η επένδυση (γιατί είναι αρκετά τσιμπητερό αυτό το θερμόμετρο) αλλά γλιτώνεις την ταλαιπωρία. Άσε που 2 παιδικά που έχουμε πάρει μας δείχνουν πάντα θερμοκρασία 35 και κάτι. Βάσει των οδηγιών θεωρείται φυσιολογική θερμοκρασία αλλά εμάς μας φαίνεται παράξενο. Τέλος πάντων.

Μαράκι, ελπίζω να είσαστε πολύ καλύτερα αύριο και να πάτε το ταξιδάκι σας.

Ιωάννα μου, καλά αποτελέσματα.

Θάλεια μου, καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια! Εύχομαι μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα να ακούτε, κι εσείς και όλοι.

Κική μου, κι εμένα κοιμόταν σερί μέχρι 4 1/2 μηνών και από τότε που έπιασα δουλειά άρχισε και μου ξυπνάει με κλάμματα. Δεν ξέρω τι να σου πω. Ίσως είναι δοντάκι, ίσως είναι κοιλίτσα, ίσως απλώς έχει ανάγκη από αγκαλιά. Ποιός ξέρει... Ελπίζω να του περάσει πάντως. Της Αθηνάς δυστυχώς δεν της πέρασε.

Αντζούλα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνταγή. Αυτά που έφτιαχνα εγώ ήταν ακόμα πιο απλά. Γιατί να μην τα θυμάμαι ρε γμτ?! Θέλω πολύ να τα φτιάξω αλλά δεν έχω μίξερ (πώς φαίνεται η καλή νοικοκυρά!). Λέτε να γίνονται στο χέρι ή θα μου βγει η πίστη?

Αλεξάνδρα, κουφάθηκα με το μελομακάρονο!

Τελικά πήρα άδεια (γι'αυτό και γύρισα 8:00 το βράδυ απ'την δουλειά). Χαίρομαι που θα περάσω 4 μέρες με το κοριτσάκι μου!

Σας φιλώ όλες και περαστικά στα αρρωστούλικα και πάλι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

GoodMorningDuckie.gif&t=1

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς ξυπνήσαμε 2 φορές πάλι το βράδυ. Ουρλιαχτό, αγκαλιά, ύπνος σε 5 δευτερόλεπτα!

Χθες ανακάλυιψα ότι έσκασε μύτη και το πέμπτο δόντι! Και είναι από πάνω!

Τώρα έχουμε 2 κάτω και 3 επάνω! Οπότε λογικά το κλάμα μας είναι από αυτό!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα!!!Προτελευταια ημερα στη δουλεια, ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα εδω ή τουλαχιστον εγω θελω να τα βλεπω ετσι λογω ημερων.

Ο καιρος ειναι αρρωστημενος, υγρασια φουλ..

Κοριτσια τελικα δε θα μπορεσω την Κυριακη για καφε, θα εχω μουσαφιρια να παρει..

Καλημέρα μανούλες!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια!

Για μας αύριο είναι αργία, να πάμε να ψωνίσουμε τα τελευταία δωράκια και το βράδυ είμαστε καλεσμένοι στους κουμπάρους μας. Τα Χριστούγεννα θα είμαστε μάλλον σπίτι οι 3 μας (αυτά είναι τα κακά της ξενιτειάς) και το βράδυ θα πάμε σε μια φίλη Χριστιάνα που γιορτάζει. Στις 26 έχουμε γάμο.

Εσείς μανούλες τι σχέδια έχετε για τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια μας;

mWsZp3.png

Καλημέρα μάνες!

Χθες δεν σας έγραψα γιατί γενικά 2 μέρες ήμουν πυρ και μανία. Μία με τη δουλειά του καλού μου που τον έχουν ξεπατώσει στις νύχτες, ανήμερα Χριστούγεννα θα κάνει 12ωρο. Μία με τη γιατρό που δεν με βοήθησε ουσιαστικά με τους εμετούς.

Τελοσπάντων, αποφάσισα μόνη μου να μειώσω τις μερίδες μήπως έτρωγε παραπάνω και γι'αυτό και τελικά χθες περιοριστήκαμε σε γουλιές. Ελπίζω να είναι αυτό. Τη φαρίν την έκοψα τελείως για λίγο και σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω άλλη μάρκα.

Σήμερα το πρωί δοκίμασα να του δώσω γάλα σε μπιμπερό και βέβαια απέτυχα παταγωδώς. Ούτε να το φτύσει. Θα δούμε. Προς το παρόν ο θηλασμός καλά κρατεί, απλά τον έχω περιορίσει σε πρωί, βράδυ και νυχτερινά ξυπνήματα.

Ηθελα να ρωτήσω τις μάνες που δεν θηλάζουν πόσο γάλα δίνετε και κάθε πότε; Να πάρω μια ιδέα.

Περαστικά στα κρυωμένα μωράκια. Χριστίνα, έχω να διηγούμαι την ιστορία σας! Χαράς το κουράγιο σου! Εμένα θα μου είχαν κοπεί τα πόδια. Ετυχώς όλα καλά!

Christy χρόνια πολλά!! Πολύχρονη και να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!!!

X4pTp3.png

Bonjour mes amis!!!

Αλλη μια μέρα δουλεία για εμάς τις εργζόμενες μάνες... και μετά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Βικάκι μου περαστικά στο Λουσάκι σου! Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί.

Αννούλα μου πώς είναι η Αλεξανδρα; Ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρούλα σου! Συγχαρητήρια για τα μελομακάρονα χρυσοχέρα μανούλα!

Ιωάννα μου καλά αποτελέσματα να έχετε και να πάνε όλα καλά με την επέμβαση σου.

Μαρία περαστικά και σε εσένα! Ο Λευτεράκης σου είναι τέλειος! Να τον χαίρεσαι!

Δήμητρα υπομονή... Ετσι είμαι κι εγώ όλες αυτές τις μέρες.Κι εμένα ο δικός μου αυτές τις μέρες γυρνάει σπίτι 23.30 κάθε βράδυ από το πρωι. Τον μικρό δεν τον βλέπει καθόλου και εγώ είμαι μέσα στα νεύρα και στην κούραση..

Δεν αντέχεται κορίτσια αυτό... Συνέχεια μου έρχεται να κλαίω...

Για τον Νικόλα σου για προσπάθησε να δοκιμάσεις και καμιά άλλη κρέμα ;)

Οσο για το γάλα με μπιμπερό... θα το μάθει σιγά σιγα. Μην απογοητεύεσαι.

Εμένα γάλα πίνει 2 φορές την ημέρα. Το πρωι 240ml και το βράδυ 210ml

Christy χρόνια πολλά!! Oτι επιθυμείς! Να χαίρεσαι το μωράκι σου και την οικογένειά σου!

Χτες όλη τη μέρα ήταν μέσα στην γκρίνια ο Κωνσταντίνος μου... Ολη μέρα μέχρι το απόγευμα κοιμήθηκε μόνο 40 λεπτά :shock::shock:

Και μετά κοιμηθηκε 7.30 το απόγευμα, ξυπνησε με απίστευτο κλάμα στις 9.00 το βράδυ και 10.00 του έδωσα 4.5ml depon και γάλα και κοιμήθηκε ευτυχώς μέχρι το πρωι... Μακάρι να ήξερα τι έχει πάθει :cry::cry::cry:

Πολύ κλάμα βρε κορίτσια... και όταν πήγαινα να βάλω το δαχτυλο μου να δω τα ούλα του δεν με άφηνε με τίποτα... Ας είναι από τα δόντια να βγουν να ηρεμήσει το πουλάκι μου...

Και εδώ με την δουλειά... χάλια... Πολλά νεύρα και δλωρο ούτε που μας έχει δώσει ακομα :mad::mad::mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου κι από μένα!!

δεν έχω προλάβει διαβάσω τα νέα σας και συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω,αλλά μπαίνω στα πολύ γρήγορα για να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα!

θα φυγουμε για 2 μερούλες(στο χωριό θα πάμε,μην φανταστείτε:tongue:)και δεν θα έχω νετ εκεί,οπότε θα σας ευχηθώ νωρίτερα.

τι?

η Παναγιτσα και ο Χριστούλης να χαρίζουν σε εμάς και τις οικογένειές μας υγεία και αγάπη.

αν έχουμε αυτά,όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται..

να είμαστε καλά λοιπόν και να χαιρόμαστε όσους αγαπάμε!

και κυρίως τα παιδάκια μας και τους καλούς μας!!!

να περάσετε καλά οτι κι αν κάνετε!!!!!!!!!!

σας φιλώ

γεννηση+πίνακας.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα φιλενάδες μου,

τελικά το Λουσάκι έκανε μέχρι 39,2 τα ξημερώματα και ενώ ήρθε και η μαμά μου εδώ δεν μπόρεσα να αφήσω το μωράκι μου και να πάω για δουλειά, πρώτη φορά αρρωσταίνει έτσι. Ήπιε με 1000 κλάματα το ντεπόν και μετά από κανένα 10λεπτο την πλάκωσα στο νερόξυδο κομπρέσσες και σε μισή ώρα το πήγε 38. Τώρα περιοριζόμαστε στο 37 και κάτι και η Λού έχει τρελό κέφι μιλάμε..... Πήρα και ένα πονστάν να μας βρίσκεται σε περίπτωση ανάγκης και θα ξαναμιλήσουμε με την γιατρό το απόγευμα αν χρειαστεί αλλιώς από αύριο.

Πάω να μαζέψω λίγο και έρχομαι να σας διαβάσω!

GaiGp3.png

ωχ ωχ ωχ,περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλικα ζουζουνάκια!

να γίνουν πολύ πολύ γρήγορα καλά!!!!

κουράγιο μανούλες,θα περάσει!!!!!

1657876ajooyxch86.gif

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα φιλες!βρε Βικάκι μου στεναχωρέθηκα με το Λουσάκι μας...μακάρι σήμερα κιόλας να της περάσει!όρεξη έχει τουλάχιστον?περαστικά σας!

εμείς είχαμε ένα βράδυ ολονυκτία,δεν μου το χει ξανα κάνει αυτό.συνήθως και που ξυπνάει,μόλις πιάσει ζιζί ξανακοιμάται.τώρα ολη νύχτα όρθια να παίζει.ειλικρινά απο τη μέρα που ανακάλυψε το όρθιο,δεν κάθεται,δεν ξαπλώνει,τίποτα.σπάσανε τα νεύρα μου..

εφαγε φρούτα τώρα μπας και κοιμηθεί και κάνω καμιά δουλειά.πονάω εδω και μέρες χαμηλά και φοβάμαι οτι θα μου ερθουνε....:-(

Βάλια μου κι οι υπόλοιπες εργαζόμενες μανουλίτσες,κουράγιο για μια μέρα ακόμα!

Αντρια ξέχασα!ο Δημητράκης είναι τρέλλα που περπαταει στον καναπέ!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες όσες φευγουνε,να περάσετε τέλεια!!!!

εμείς που θα μαστε εδω θα τα πούμε και επι τόπου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

[quote name=island;

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς ξυπνήσαμε 2 φορές πάλι το βράδυ. Ουρλιαχτό' date=' αγκαλιά, ύπνος σε 5 δευτερόλεπτα!

Χθες ανακάλυιψα ότι έσκασε μύτη και το πέμπτο δόντι! Και είναι από πάνω!

Τώρα έχουμε 2 κάτω και 3 επάνω! Οπότε λογικά το κλάμα μας είναι από αυτό![/quote]

Μπραβο σας Κικη!!! 5 δοντια????? Ουαου!!! Βαλε καμια φωτο αν φαινονται!!!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...