Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και περνάω στην ερώτηση 1.543 για σήμερα...

Για βλαστοκύτταρα τί έχετε σκεφτεί να κάνετε?

Εγώ μιας και θα γεννήσω στο Ελενα σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την δημόσια τράπεζα. Έχει επικοινωνήσει κανείς σας? Ξέρετε τί γίνεται με αυτά?

angel kalispera...eimai i nikol,nea sto forum....tha genniso k ego sto elena me pht 03/04/2010.esi pote;gennise mia gnosti mou k exo enimerothei gia ta vlastokuttara....oso plisiazei o kairos tha se stamatane mesa sto elena k tha se enimeronoun gia idiotikes trapezes.....tha se paroun k til.pou to vriskoun den ksero!k ego gia dimosia trapeza skeftomai....tha doume!!sti dimosia mpaineis se lista an xreiastei na xreisimopoiithoun....filiaaaa se oles!:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ταχα δουλειες θα εκανα!παλι κοιμηθηκα!.....

διακοπουλες ε??κ εγω ελεγα για Σεπτεμβριο σε κανα ενοικιαζομενο σπιτακι για να μην ενοχλουμε κιολας αλλα ας ερθει με το καλο πρωτα η μπεμπα...εισητηρια πηρα περυσι,αρα φετος γιοκ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγώ εδώ παρούσα!

Με έπιασε και ασχολούμαι πυρετωδώς με το παιδικό! Στο μυαλό μου βέβαια και με καταλόγους!

Άννη, ήθελα να σε ρωτήσω για την κουρτίνα σου γιατί σκέφτομαι να την βάλω κι εγώ στο δωμάτιο. Στις διαστάσεις της λέει 120cm x 300cm, 2 τεμάχια. Το καθένα είναι 120 έτσι; Μπορείς να το κοιτάξεις λίγο, αν μπορείς;

Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό το δέντρο για τον τοίχο! http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1499

Έχω κι ένα κάλυμμα στο καναπεδάκι που θα μείνει εκεί σε κόκκινο και πράσινο χρώμα και σκέφτομαι πως θα έδειχναν όλα μαζί!

Για βλαστοκύτταρα αφού το έψαξα λίγο χθες και έβαλα και τον μπαμπά μας να κοιτάξει κάποιες σελίδες λέμε να τα δώσουμε στη δημόσια τράπεζα. Κάπου διάβασα πως αν όλοι τα δώριζαν, θα υπήρχαν συμβατοί δότες για οποιονδήποτε είχε ανάγκη... Αυτό νομίζω λέει πολλά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΗΡΘΑ!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ......ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ-ΔΩΡΟ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!Καλε που πηγατε ολες σημερα???

Εγω περασα ενα φρικτο μεσημερι με τσιρλιπιπι....πονοκοιλο...

και τρομερη ανακατοσουρα.:-(:sad:

Μαλλον κρυωσα!

Ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα και δεν εχω ξαναπαει τουαλετα μερια.Εχω

πιει και 2 ποτηρια coca μπας και βοηθησει.Για να δουμε....

Ευτυχως......Ελπιζω να μου περασει

angie που εισαι κοριτσακι?Δεν γυρισες ακομα απο το Περιστερι????

Όλες στον ύπνο το ρίξατε, ε;! :tongue:

Κι εμένα μου φαίνεται πως τώρα τον έχω περισσότερο ανάγκη απ' ότι στην αρχή παρόλα όσα λένε για το πρώτο τρίμηνο!

neraidoula, περαστικά! Ελπίζω να σου πέρασε κιόλας!

angel kalispera...eimai i nikol,nea sto forum....tha genniso k ego sto elena me pht 03/04/2010.esi pote;gennise mia gnosti mou k exo enimerothei gia ta vlastokuttara....oso plisiazei o kairos tha se stamatane mesa sto elena k tha se enimeronoun gia idiotikes trapezes.....tha se paroun k til.pou to vriskoun den ksero!k ego gia dimosia trapeza skeftomai....tha doume!!sti dimosia mpaineis se lista an xreiastei na xreisimopoiithoun....filiaaaa se oles!:D

καλησπέρα μανούλες !!!

καλησπέρα Nicole και καλώς ήρθες στο καφέ μας!!

Σου εύχομαι να έχεις μία υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Ίσως και να συναντηθούμε στο Έλενα δεν αποκλείεται. Εγώ έχω ΠΗΤ 31/03 αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα τις βγάλουμε και τις 40 εβδομάδες!!

Αύριο ή την Δευτέρα που θα πάω από εκεί θα ρωτήσω για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που από ότι έμαθα σε ενημερώνουν και εκεί για την δημόσια τράπεζα.

Ποιός είναι ο γιατρός σου?

GaiGp3.png

ΓΥΡΙΣΑ!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΨΑΞΑ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ MOTHERBABY ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΗΡΑ,ΣΤΑ MOTHRCARE KAI ΖΑΡΑ(ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ 2 ΣΕΤ ΤΕΛΕΙΑ!)

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΛΙΚΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ,ΕΚΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ,ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΝ ΚΟΥΝΑΚΙ-0,60Χ0,95- ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε σχεση ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ!ΔΗΛ ΛΙΚΝΟ 135?,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ 36?,ΣΕΤ ΠΡΟΙΚΑΣ ΛΙΚΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΙ 75?.ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-150?- ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΙΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΚΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΙΠΛΟ!!Κ ΣΤΑ ΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ MOTHERCARE ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ Ή ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΣΑΝ ΤΟΥ JUMBO,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Κ 2 ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ.ΑΧ ΤΙ ΑΛΛΟ?ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΩ..........

ΑΑΑ!!ΠΗΡΑ Κ 2 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΣΕΤ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΚΑΛΑ ΠΑΜΦΤΗΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγώ εδώ παρούσα!

Με έπιασε και ασχολούμαι πυρετωδώς με το παιδικό! Στο μυαλό μου βέβαια και με καταλόγους!

Άννη, ήθελα να σε ρωτήσω για την κουρτίνα σου γιατί σκέφτομαι να την βάλω κι εγώ στο δωμάτιο. Στις διαστάσεις της λέει 120cm x 300cm, 2 τεμάχια. Το καθένα είναι 120 έτσι; Μπορείς να το κοιτάξεις λίγο, αν μπορείς;

Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό το δέντρο για τον τοίχο! http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1499

Έχω κι ένα κάλυμμα στο καναπεδάκι που θα μείνει εκεί σε κόκκινο και πράσινο χρώμα και σκέφτομαι πως θα έδειχναν όλα μαζί!

Για βλαστοκύτταρα αφού το έψαξα λίγο χθες και έβαλα και τον μπαμπά μας να κοιτάξει κάποιες σελίδες λέμε να τα δώσουμε στη δημόσια τράπεζα. Κάπου διάβασα πως αν όλοι τα δώριζαν, θα υπήρχαν συμβατοί δότες για οποιονδήποτε είχε ανάγκη... Αυτό νομίζω λέει πολλά!

Κ εγω ψιλοσυμαζευω!

ναι η κουρτινα ειναι 120χ300 το φυλλο!ειναι τεραστια στο υψος!κ τα θυλικια της ειναι για κουρτινοξυλο.ετσι εγω την πηγα σε μοδιστρα, μου την κοντινε κ μου βαλε συριτι για σιδηροδρομο.παντως ειναι πολυ ωραια κ βαμβακερη.σου συνηστω να την παρεις!

το δεντρο ειναι τελειο!!!θα παραγγειλεις απο αυτο το site?

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ΓΥΡΙΣΑ!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΨΑΞΑ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ MOTHERBABY ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΗΡΑ,ΣΤΑ MOTHRCARE KAI ΖΑΡΑ(ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ 2 ΣΕΤ ΤΕΛΕΙΑ!)

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΛΙΚΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ,ΕΚΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ,ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΝ ΚΟΥΝΑΚΙ-0,60Χ0,95- ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε σχεση ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ!ΔΗΛ ΛΙΚΝΟ 135?,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ 36?,ΣΕΤ ΠΡΟΙΚΑΣ ΛΙΚΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΙ 75?.ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-150?- ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΙΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΚΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΙΠΛΟ!!Κ ΣΤΑ ΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ MOTHERCARE ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ Ή ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΣΑΝ ΤΟΥ JUMBO,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Κ 2 ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ.ΑΧ ΤΙ ΑΛΛΟ?ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΩ..........

ΑΑΑ!!ΠΗΡΑ Κ 2 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΣΕΤ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΚΑΛΑ ΠΑΜΦΤΗΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

ποια η διαφορα λικνο με καλαθουνα????(ειμαι χαζη???)

pSC1p2.png

Καλησπερα μανουλες!Καλε που πηγατε ολες σημερα???

Εγω περασα ενα φρικτο μεσημερι με τσιρλιπιπι....πονοκοιλο...

και τρομερη ανακατοσουρα.:-(:sad:

Μαλλον κρυωσα!

Ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα και δεν εχω ξαναπαει τουαλετα μερια.Εχω

πιει και 2 ποτηρια coca μπας και βοηθησει.Για να δουμε....

Ευτυχως......Ελπιζω να μου περασει

angie που εισαι κοριτσακι?Δεν γυρισες ακομα απο το Περιστερι????

περαστικά σου neraidoula....

πώς την πάτησες? έφαγες τίποτα περίεργο?

angie! διαβάζω γύρισες όλον τον κόσμο σήμερις!!!

να σου πω, από όσα έγραψες μόνο σε εκείνο στο Περιστέρι δεν έχω πάει, αλλά μάλλον θα βάλω φρένο. Προηγουμένως τακτοποιούσα τα φορμάκια που έχω και τα χώρισα σε 4 κατηγορίες, εν πάση περιπτώσει μου φαίνεται ότι έχω αρκετά.

Θέλω λίγο να τσεκάρω την λίστα που είχαμε φτιάξει με τα κορίτσια εκείνο το βράδυ να δώ τί μου λείπει και επανέρχομαι.

GaiGp3.png

Λοιπόν, λείπει το στρώμα, τα αναλώσιμα μπάνιου και κρέμα συγκάματος, φυσιολ.οροί και μυξορουφηκτήρες, κουνουπιέρα και μία πάντα.

Επίσης δεν έχω πάρει για εμένα νυκτικο-ρομπα κατάσταση.

Την πάντα μπορείς να την πάρεις και σκέτη ή αναγκαστικά όλη την προίκα μαζί?

Έχω ήδη μία κιτρινούλα και μία λευκή γαλάζια που μου χάρισαν αλλά εγώ θέλω μία ΡΟΖ!!! (πειράζει????????)

GaiGp3.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου!Εφαγα βλακειες-ετοιμο φαγητο:-(:-(:-(

και μαλλον αυτο με πειραξε.anyway

Iωαννα τελειο το δεντρο!!!Εγω λεω να παρω την φαρμα!Στην αρχη το σκεφτομουνα γιατι εβλεπα οτι ειναι πολλα τα κομματια και ελεγα οτι δεν θα καταφερω να τα βαλω,αλλα το πηρα αποφαση και θα την παρω.Ποσο

χαλια να τα βαλω?????:confused::confused::confused:

Annie, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ναι, μπορώ να το πω ότι το πήρα πλέον απόφαση! Θα τις πάρω όπως και το δέντρο! Αν θέλεις κι εσύ κάτι από το cosycorner ή η Θάλεια να τα παραγγείλουμε μαζί για λιγότερα μεταφορικά!

Το λίκνο είναι ένα ξύλινο έπιπλο σαν μικρό κρεβατάκι αλλά κουνιέται κιόλας! Η καλαθούνα είναι αυτό το μακρόστενο καλάθι.

Angel, την πάντα μπορείς να την πάρεις και ξεχωριστά!

neraidoula, ωραία η φάρμα! Μια χαρά θα τα βάλεις! Γιατί ανησυχείς; Άσε που αν δεν σου αρέσουν βγαίνουν και ξαναμπαίνουν!

Χαίρομαι που σας άρεσε το δέντρο! :D Τώρα σκέφτομαι και τί πάντα να διαλέξω για να είναι ταιριαστή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...