Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανούλες καλημέρα! σας τα λεω εν ταχει γιατι με καλει το καθηκον. πηγαμε παιδιατρο χθες και τελικα δεν ειχαμε απλα μυξουλες. ειχαμε και λιγα ακροαστικα και ολιγη ωτιτιδα. αρα παρεα με το μυξουλες, εχουμε και βηχαλακι και κερι στο αυτακι μας οποτε βαζουμε μασκα για τα ακροαστικα, ορο σε σπρευ (θαυματουργο), ρουφηχτηρι και αντιβιωση. βρογχοκηλη μου ειπε οτι εχουμε, κατι τετοιο. εγω την κολλησα βεβαια.

Μαρια (angicat) αν θες πηγαινε μια βολτα απο την παιδιατρο γιατι μπορει απο τις μυξουλες να κανει και ωτιτιδα και τοτε αρχιζουν τα δυσκολα. παντως μην το ματιασω ειναι ευδιαθετο το μικρουλι μου και δεν εχουμε πυρετο.

αυτα, φιλια

Άννα, περαστικά στη μικρή σου! Να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με την ωτίτιδα; Είχατε κάποια ένδειξη, πχ να πιάνει το αυτάκι της ή κάτι άλλο; Αγχώθηκα λίγο, γιατί κι ο Γιάννης είχε μύξες 15 μέρες, αλλά δεν τον πήγαμε στο γιατρό, απλά ακολουθήσαμε τις οδηγίες που μας είχε δώσει την πρώτη φορά.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Ελπίζω και εύχομαι εσείς και τα μωράκια σας να είστε καλά!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι, ο μικρός εδώ και 5-6 μέρες ξυπνάει με δυνατό κλάμα τουλάχιστον 4 φορές μέσα στη νύχτα και καμιά φορά και το μεσημέρι.

Έχει ιδέα καμιά σας τι μπορεί να γίνετε?

Και μενα τα ιδια Κικη μου. Μπορει να μην ξυπναει οπως παλια και να κοιμομαστε μια χαρα, αλλα οποτε κι αν ξυπνησει ξυπναει ετσι. Με τρελλο κλαμα και μονο αν τον βαλουμε λιγο να κατσει στο κρεβατι και συνελθει σταματαει κι αν ειναι να σηκωθει σηκωνεται, αλλιως ξανακοιμαται.

Το εχουμε ψαξει παααρα πολυ με τον αντρα μου. Το μονο που εχουμε συνδυασει ειναι προυτ προυτ ο πωπος μας. οποτε σκεφτομαι για την κοιλιτσα του...

Ρωτησα και την παιδιατρο. Ειπε μπορει να τρομαζει η το στομαχαχι τους η η κοιλιτσα.

Ξερω κι εγω ρε γμτ???

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας μαμάδες!

Τί κάνετε; Πολλές ασθένειες διαβάζω και εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλους χωρίς καθόλου ταλαιπωρία!

Εύχομαι σε εσάς που φεύγετε, να περάσετε καλά και να έχετε καλό ταξίδι!

Κι εμείς με ιατρικά ασχοληθήκαμε σήμερα, εγώ σε χειρούργο για μια κύστη που θα την αφαιρέσω τη νέα χρονιά κι ο Θοδωρής για τρίτη φορά να του πάρουν αίμα για την επανεξέταση του G6PD... Τελικά σήμερα πήγαμε σε νεογνική κλινική για να πάρουν αίμα από τη φτέρνα, (αφού 2 φορές σε μικροβιολογικό δεν έβρισκαν φλέβα) τελικά προσπάθησαν από τα δαχτυλάκια και αφού δεν μαζεύτηκε η απαραίτητη ποσότητα, δοκίμασαν πάλι σε φλέβα και τα κατάφεραν με την πρώτη! Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Αυτά...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωάννα περαστικα σας οικογενειακώς

Τι σου συμβαινει εσενα ακριβώς???? Ευχομαι οχι κατι σοβαρο

Καιο μικρουλης σου???Πολυ το ταλαιπωρησαν το καυμενουλι Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο Καλη υπομονη

Τουκι-Αννα καλη αναρρωση στο μικρουλι σου. και καλο κουραγιο

Μαρία(angicat) πολυ πιθανο να μεταφερεις απο τα πιτσιρικια στο φροντιστηριο αλλα κ ονατρς σου απο εξω -ετσι δεν γινεται ομως να μην συναναστρεφομαστε με άλλους!!! Παρατηρω όμως περυσι κ φετος που δεςν πολυδουλευω ουτε εγω εχω αρρωστησει ουτε η μικρη ακομη δηλαδη(αλλα κανεις δεν γλυτωνει ))

Και μυξομενος να ειναι μπορειτε να πατε κ οτι του κάνεις σπιτι θα το κανεις κ στην Καλαματα-εξάλλου εδω στην πελοπονησσο θα εχει περισσοτερη ζεστη -στην Ξανθη πιο πολυ κινδυνευει να αρρωστησει απο το κρυο!!!!!!!!!!

καλα να περασετε πάντως

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες μου και μπεμπάκια!!!

Έχω μέρες να σας "δω", αλλά ο Θ δουλεύει συνεχόμενο, η Λου δεν κοιμάται παρά ελάχιστα και τρέχω κομματάκι.....

Καταρχήν να πω και εγώ με την σειρά μου ότι πάνω απ' όλα η μεγαλύτερή μου ευχή εδώ και χρόνια είναι να έχουμε όλος ο κόσμος ΥΓΕΙΑ!! Εύχομαι το 2011 να γιατρέψει ότι δεν μπόρεσε το 2010 και όλα να πάνε καλά για όλο τον κόσμο!

Χριστινάκι μου περαστικά σας, φαντάζομαι την ταραχή σου... Ευτυχώς δεν ήταν τπτ!!!

Κικιώ μου και εμείς ξυπνάμε ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΟΕΡΟ ΚΛΑΜΑ!!! Δεν φαίνεται να την ενοχλεί τπτ, πάντα έτσι κάνει πριν προλάβει καν να ανοίξει τα μάτια της. Ελπίζω να στρώσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μαρία περαστικά σας να είναι να πάτε με το καλό υγιής στην Καλαμάτα!

Και εμείς φίλες μου από εχτές έχουμε (η Λούση δλδ) καταρροή. Δυστυχώς η γιατρός (τηλεφωνικά) είπε ότι είναι ίωση και κάνει τον κύκλο της σε 3-4 μέρες. Κάνουμε κλασικά ρουφηχτήρι ορό κλπ, και επίσης μου είπε να βάζω αφυγραντήρα (που δεν έχω) αλλιώς ατμόλουτρα. Το θέμα είναι να μην ρευστοποιηθούν οι μυξούλες. Σιρόπια για να σταματήσει η καταρροή είπε να μην πάρουμε γιατί μετά το γυρνάει σε ωτίτιδα!

Το κακό είναι ότι έτσι, χαλάσανε όλα μας τα σχέδια για τα Χριστούγεννα για να μην κολλήσουμε τα άλλα παιδάκια και όχι μόνο. Γκκκρρρρρρρρρ

Επιστρέφω σε λίγο, πάω να τελειώσω κάτι δουλίτσες!!

GaiGp3.png

Ιωάννα μου περαστικά σας! Γρήγορα καλά και οι δυο σας!

Βικάκυ περαστικά στο Λουσάκι!

Άννα περαστικά και στο δικό σου το μπεμπάκι!

Και γενικά σε όλα τα μπεμπάκια που είναι αρρωστούλικα!

Εμένα αυτό με τα ουρλιαχτά μέσα στον ύπνο του το κάνει εδώ και 5-6 μέρες ο καημένος. Βάζει τις φωνές, τον παίρνω αγκαλιά και σε 5 δευτερόλεπτα σταματάει και συνεχίζει τον ύπνο του! Αυτός κοιμόταν 9 με 9 το πρωί και τώρα...

Ρώτησα και τον παιδίατρο και είπε ότι ή βλέπει κανα όνειρο και τρομάζει ή το πιθανότερο να είναι από τα δόντια του και μου είπε να του δίνω μισό κουταλάκι depon πριν κοιμηθεί. Αλλά δεν θέλω να του δίνω φάρμακα με το παραμικρό

Καλησπέρα φιλενάδες μου και μπεμπάκια!!!

Έχω μέρες να σας "δω", αλλά ο Θ δουλεύει συνεχόμενο, η Λου δεν κοιμάται παρά ελάχιστα και τρέχω κομματάκι.....

Καταρχήν να πω και εγώ με την σειρά μου ότι πάνω απ' όλα η μεγαλύτερή μου ευχή εδώ και χρόνια είναι να έχουμε όλος ο κόσμος ΥΓΕΙΑ!! Εύχομαι το 2011 να γιατρέψει ότι δεν μπόρεσε το 2010 και όλα να πάνε καλά για όλο τον κόσμο!

Χριστινάκι μου περαστικά σας, φαντάζομαι την ταραχή σου... Ευτυχώς δεν ήταν τπτ!!!

Κικιώ μου και εμείς ξυπνάμε ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΟΕΡΟ ΚΛΑΜΑ!!! Δεν φαίνεται να την ενοχλεί τπτ, πάντα έτσι κάνει πριν προλάβει καν να ανοίξει τα μάτια της. Ελπίζω να στρώσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μαρία περαστικά σας να είναι να πάτε με το καλό υγιής στην Καλαμάτα!

Και εμείς φίλες μου από εχτές έχουμε (η Λούση δλδ) καταρροή. Δυστυχώς η γιατρός (τηλεφωνικά) είπε ότι είναι ίωση και κάνει τον κύκλο της σε 3-4 μέρες. Κάνουμε κλασικά ρουφηχτήρι ορό κλπ, και επίσης μου είπε να βάζω αφυγραντήρα (που δεν έχω) αλλιώς ατμόλουτρα. Το θέμα είναι να μην ρευστοποιηθούν οι μυξούλες. Σιρόπια για να σταματήσει η καταρροή είπε να μην πάρουμε γιατί μετά το γυρνάει σε ωτίτιδα!

Το κακό είναι ότι έτσι, χαλάσανε όλα μας τα σχέδια για τα Χριστούγεννα για να μην κολλήσουμε τα άλλα παιδάκια και όχι μόνο. Γκκκρρρρρρρρρ

Επιστρέφω σε λίγο, πάω να τελειώσω κάτι δουλίτσες!!

Ωχ !!και εσεις απο τα ίδια ??????τοτε σε λίγο να περιμενουμε κ εμεις!!!!λίγο πολυ όλα αρρωστουλια ειναι !!! Περαστικουλια λοιπον!!!!!

Διευκρινηση :Ατμόλουτρα εννοεις ζεστο μπανάκι !!!!ατμος όμως βγαινει απο καυτο νερο ετσι δε ειναι ?????Καυτο όμως δεν μπορουμε να βάλουμε!!!Κατ χανω μ φαινεται!!Για εξηγησε αν μπορεις!!!!:rolleyes:

Ας ειστε καλα και για τα σχεδια τι ναπω του χρόνου!!!!;););)

Εμεις πάλι δεν εχουμε σχεδια εδω θα μεινουμε οποτε δεν περιμενω τιποτα σπουδαιο!!!Να ειμαιστε καλα κ αγαπημενοι θελω μονο:eek:

Ιωάννα μου περαστικά σας! Γρήγορα καλά και οι δυο σας!

Βικάκυ περαστικά στο Λουσάκι!

Άννα περαστικά και στο δικό σου το μπεμπάκι!

Και γενικά σε όλα τα μπεμπάκια που είναι αρρωστούλικα!

Εμένα αυτό με τα ουρλιαχτά μέσα στον ύπνο του το κάνει εδώ και 5-6 μέρες ο καημένος. Βάζει τις φωνές, τον παίρνω αγκαλιά και σε 5 δευτερόλεπτα σταματάει και συνεχίζει τον ύπνο του! Αυτός κοιμόταν 9 με 9 το πρωί και τώρα...

Ρώτησα και τον παιδίατρο και είπε ότι ή βλέπει κανα όνειρο και τρομάζει ή το πιθανότερο να είναι από τα δόντια του και μου είπε να του δίνω μισό κουταλάκι depon πριν κοιμηθεί. Αλλά δεν θέλω να του δίνω φάρμακα με το παραμικρό

Ελα στο κλαμπ κ εσυ !!μην αγχωνεσαι καλε όλα ετσι ξυπνάνε με φωνη !!!νιωθουν λίγο την ασφαλεια της αγκαλιας και ξανακοιμουνται γλυκα;););)

για ντεπονακι ε,,στην εσχατη αναγκη αν δεν γινεται τιποτα και ταλαιπωριεστε όλοι δωσε λίγο

Ατμολουτρο, αν αφηνεις καυτο νερο να τρεχει στη μπανιερα κι εσυ ας πουμε εχεις το παιδακι σου αγκαλια και καθεστε μεσα στο μπανιο. Ετσι αναπνεει τους ατμους απο το νερο που τρεχει! Εμεις τουλαχιστον ετσι καναμε για την αδερφη μου που ειχε πολυ ασχημη βρογχιτιδα καποια περιοδο.

Περαστικα σε ολα τα μπεμπονια!!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Άννα, περαστικά στη μικρή σου! Να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με την ωτίτιδα; Είχατε κάποια ένδειξη, πχ να πιάνει το αυτάκι της ή κάτι άλλο; Αγχώθηκα λίγο, γιατί κι ο Γιάννης είχε μύξες 15 μέρες, αλλά δεν τον πήγαμε στο γιατρό, απλά ακολουθήσαμε τις οδηγίες που μας είχε δώσει την πρώτη φορά.

ουφ τελειωσα και εγω απο τις δουλειες μου. εφτιαξα μελομακαρονα σημερα και απο τις 4.30 ως τις 8+ημουν στην κουζινα!τεσπα, μυρισε παλι χριστουγεννα,....

αλεξανδρα δεν ειχα καμια ενδειξη. η γιατρος το ειδε. γενικα η μικρη μου δεν γκρινιαζει. σημερα την ειδα λιγο να πιανει το αυτακι της αλλα δεν το ειχα παρατηρησει πριν. και αν το εκανε δεν το συνεδεσα καθως δεν εκλαιγε ποτε. τι να πω; παντως ειναι μανικι να ειναι αρρωστο το μικρο σου. ολο εννοια το εχω. και ολα αυτα που πρεπει να της κανω, οροι, σπρευ, αντιβιωση, ρουφηχτηρι την κανουν και πλανταζει στο κλαμμα.

χριστινα τι ταραχη πηρες ε; πωπω ο,τι χειροτερο να σου λεει ο αντρας σου ελα νοσοκομειο. ευτυχως ολα καλα ηταν, τιποτα σοβαρο αλλα τι τρομαρα!

KOWTp3.png

Ήρθα και πάλι,

Argi-Theo όπως ακριβώς τα λες με τα ατμόλουτρα, αύριο θα της κάνω γιατί απόψε ήταν χάλια, και τελικά ανέβασε και πυρετό 37,6 πριν την κάνω μπάνιο. Έδωσα ντεπονάκι και

1)Εύχομαι να της πέσει

2)Νευριάζω που δεν έχω αγοράσει ένα θερμόμετρο από αυτά που μετράνε την θερμοκρασία του μέτωπου από απόσταση. Τώρα αμα δεν ξυπνήσει στις 3.30 που είναι 6 ώρες από την πρώτη δόση ντεπόν, πώς θα ξέρω τί να κάνω? Να την σηκώσω και να την γδύσω να της βάλω θερμόμετρο?

Άννα τώρα που το λες και η Λου έβαζε το δάχτυλο στο αυτάκι της 2-3 φορές σήμερα, λες να πονάει ρε γμτ? τώρα μου μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά. (καλοφάγωτα τα μελομακάρονα, έκανα και εγώ χτες και σήμερα τα σορόπιασα μμμμμμμμμ).

GaiGp3.png

Ωχ !!και εσεις απο τα ίδια ??????τοτε σε λίγο να περιμενουμε κ εμεις!!!!λίγο πολυ όλα αρρωστουλια ειναι !!! Περαστικουλια λοιπον!!!!!

Διευκρινηση :Ατμόλουτρα εννοεις ζεστο μπανάκι !!!!ατμος όμως βγαινει απο καυτο νερο ετσι δε ειναι ?????Καυτο όμως δεν μπορουμε να βάλουμε!!!Κατ χανω μ φαινεται!!Για εξηγησε αν μπορεις!!!!:rolleyes:

Ας ειστε καλα και για τα σχεδια τι ναπω του χρόνου!!!!;););)

Εμεις πάλι δεν εχουμε σχεδια εδω θα μεινουμε οποτε δεν περιμενω τιποτα σπουδαιο!!!Να ειμαιστε καλα κ αγαπημενοι θελω μονο:eek:

Καλά, στεναχωρήθηκα που δεν θα κάνουμε χριστ. ρεβεγιόν με το Λουσάκι μου όπως το είχα φανταστεί... Πρώτα απ' όλα η υγεία. Και του χρόνου καλύτερα θα το οργανώσουμε όπως είχαμε σκεφτεί φέτος.

Περαστικά σε όλα τα μωράκια μας!

GaiGp3.png

Γεια σας μαμάδες!

Κι εμείς με ιατρικά ασχοληθήκαμε σήμερα, εγώ σε χειρούργο για μια κύστη που θα την αφαιρέσω τη νέα χρονιά κι ο Θοδωρής για τρίτη φορά να του πάρουν αίμα για την επανεξέταση του G6PD... Τελικά σήμερα πήγαμε σε νεογνική κλινική για να πάρουν αίμα από τη φτέρνα, (αφού 2 φορές σε μικροβιολογικό δεν έβρισκαν φλέβα) τελικά προσπάθησαν από τα δαχτυλάκια και αφού δεν μαζεύτηκε η απαραίτητη ποσότητα, δοκίμασαν πάλι σε φλέβα και τα κατάφεραν με την πρώτη! Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Αυτά...

Ιωάννα μου με το καλό να την βγάλεις να ξεμπερδεψεις και με αυτό. Όσο για την εξέταση του Θοδωράκου μας, εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Και το χθεσινό βράδυ δεν ήταν καθόλου καλό!!!4μιση με 7 ξύπνιες και οι δύο!!!Είδαμε να ξεπροβάλλει δοντάκι!!!Μην φανταστείτε ίσα που πάει να φανεί!!!Μάλλον είναι και ο λόγος που έχει χαλάσει ο ύπνος της!!!Πήγαμε στο γιατρό...Πήραμε 250gr(7600) και 1,5cm(72)...

Μου είπε να μην την πάω Jumbo έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνει τίποτα...εννοείται και σε όλους τους κλειστούς χώρους!!!Όσο για έξω...πήγαινέ την και στα χιόνια...το πιθανότερο είναι να "κολλήσει" αν είναι να αρρωστήσει...

Και από τα Χριστουγεννιάτικα μου είπε ότι μπορώ να της δώσω αν θέλω και λίγο μελομακάρονο...σε καμία περίπτωση κουραμπιέ!!!!

Περαστικά στο Λευτεράκη,στην Αλεξάνδρα και στο Λουσάκι!!!

Κική όταν ξυπνάει έτσι η Μπουμπού μάλλον είναι από τα δοντάκια της...γιατί μόλις της βάζω Mundisal μου ρουφάει σαν τρελή το δάχτυλο και κοιμάται!!!

Ιωάννα μου όλα καλά να πάνε με την επεμβασούλα....Ο Θεοδωράκης ταλαιπωρήθηκε;;;...Καλά αποτελέσματα να έχετε!!!!

Καλά Χριστούγεννα στις μανουλίτσες και τις οικογένειες τους που θα φύγουν!!!Καλά να περάσετε όλες!!!!

ΥΓΕΙΑ σε όλους!!!!Σήμερα είναι της Αγίας Αναστασίας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...