Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε οοοοοολες τις μαμαδες!!!!!

Δημητρα ο εμετος υπαρχει περιπτωση να ειναι συνεπεια των δοντιων γιατι το ιδιο υποψιαζομαι κι εγω για τη δικια μου,νομιζα πως ηταν απο το εμβολιο αλλα σε κανενα εμβολιο μεχρι τωρα δεν ειχε παρουσιασει τετοιο συμπτωμα και το αποδιδω περισσοτερο στο καινουριο μας δοντι!!Οσο για την κρεμα δοκιμασε και κανα γιαουρτακι που ειναι και περισσοτερο ωφελιμα εδω που τα λεμε..... θα δεις!

Χριστινακι συνονοματη.... περαστικα του!!!ειναι θηριο ο μικρος εεε???ευχομαι να ειναι το τελευταιο!θα τρομαξε και αυτο ομως.... το πουλακι μου!!!

Εγω αυριο εχω γενεθλιακια κ με εχει πιασει μια ψιλουστερια με τα πρωτα .....αντα αλλα θα το ξεπερασω με παρεα κ καλο φαγητο μαλλον!!!

Να σας ευχηθω ολες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ......!!!!

Αααα!Οσες με εχετε φιλη στο facebook να ξερετε οτι δεν ισχυει μπορειτε να με σβησετε γιατι εμενα δεν με αφηνει να μπω να το απενεργοποιησω λογω ενος ιου που ειχα κολλησει... ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμήθηκε ο μικρός και μαγείρεψα γιουβαρλάκια. Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να μην του το γυρίσει. Εκτός από 2 φορές που χρειάστηκε, δεν ξαναέκανα μυξορουφηχτήρι. Τώρα να δω αν θα ξυπνήσει μπουκωμένος, τι θα κάνω. Με έχει πιάσει απελπισία. Θέλω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥ να πάω στην μάνα μου. Μου έχει λείψει ο ανιψιός μου απίστευτα. Δεν θα αντέξω ούτε μέρα μακριά τους.

mU4Ep3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τις τελευταιες μέρες δεν είμαι και σε πολύ καλή διάθεση λόγω κάποιων γεγονότων, γι΄αυτό και δεν μπηκα καθόλου, αύριο όμως φεύγω οποτε μπήκα να σας ευχηθώ!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες σας και με υγεία για εσάς και όλους τους αγαπημένους σας!

Κουράγιο σε όσους περνούν δύσκολες στιγμες αυτές τις ημέρες, η σκέψη μου μαζί σας, όλα να πανε καλά!

Θάλεια μου, ελπίζω να είσαι καλύτερα. Πολλά φιλιά και καλές γιορτές με υγεία. Θα σε περιμένουμε από την νέα χρονιά ανανεωμένη και χαρούμενη.

mU4Ep3.png

Αχ βρε Μαρακι ειναι αρρωστουλης ο Λευτερης;Βαζε του συνεχεια ορο, θα νιωθει καλυτερα.

Καλημεραααα κοριτσαρες!!

Βάζω η καημένη. Μα πως είναι δυνατόν να κρυώνει τόσο εύκολα; Τι κουβαλάω άραγε από το φροντιστήριο και κολλάω το μωράκι μου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Τώρα χουρχούρισε ενώ κοιμόταν, τον σήκωσα να κατέβουν οι μύξες και συνέχιζε τον ύπνο του στην αγκαλιά μου. Τον ξαναέβαλα στο κρεββάτι να κοιμηθεί λίγο ακόμα.

mU4Ep3.png

Mαράκι μου η συνταγή για τα τρουφάκια είναι αυτή:

125 γραμ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

250 γραμ. μπισκότα (πτι-μπερ παπαδοπούλου)

170 γραμ. ζαχαρούχο γάλα

4 κουταλιές της σούπας κακάο

2 κουταλιές της σούπας κονιάκ

1 πρέζα βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ σκεύος μαζί με το κακάο και τη βανίλια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε καλά τα υλικά, στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το κονιάκ. Το μίγμα μας δεν πρέπει να είναι πολύ σφηχτό και να πλάθεται εύκολα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με μπόλικη καρύδα ή ό,τι άλλο θέλουμε όπως σας είπα και παραπάνω.....:wink:

Αφήνουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για 3 ώρες.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!

Μαρία, περαστικά στο Λευτεράκη και εύχομαι να μπορέσετε να ταξιδέψετε και να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα! Σίγουρα και οι δικοί σου θα σας περιμένουν πώς και πώς!

Χριστίνα, περαστικά στο Στάθη σου! Τελικά αυτά συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις, ευτυχώς όμως που δεν ήταν πολύ άσχημο το χτύπημα...

Ελπίζω τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιες κοπέλες να ξεπεραστούν όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Αντζυ καλημερα!!!

Βασιλικη το λαδι καλη λυση, αλλα οχι σε σπυρια με πυον. Ρωτησα τη γιατρο. Ειναι καλο για προληψη ομως!

Χριστινα βρε κοριτσι μου τι πραμα αυτο με το Στελιο??? Φανταζομαι τι περασες μεχρι να τον δεις! Κι εμενα το ιδιο ταρζαν ειναι στη συρταριερα γι αυτο τον αλλαζω πλεον στο κρεβατι μας. Εχουν παντως να χτυπησουν ακομη.... μην το συζητας!

Αλεξανδρα η Αννα παντως εχει φοβερα ωραρια! Ελπιζω να κοιμηθηκε ξανα χθες!

Μαρια περαστικα σας ρε.... Μια χαρα θα ειναι ο Λευτερης. Δε βρισκω κανενα λογο ν μην πατε μαμαμ σου. Το πολυ πολυ του κανεις τους ορους στο αμαξι!

Μαρακι τι σουφλεδαρα ηταν αυτη???? Αυτην να κανεις!!! Μακαρι να παρεις αδεια!!!

Θαλεια καλυτερα εισαι????

Christy81 σου ξαναειπα και προχθες για τη συναντηση που θα κανουμε Κυριακη αν ενδιαφερεσαι να ερθεις!

Εγω κοριτσια Δευτερα δεν μπορω. Μεχρι Κυριακη οτι κανουμε. Αν θελετε ομως μπορειτε να συναντηθειτε οι υπολοιπες!

Κοριτσια οσες φευγετε καλα να περασετε και καλες γιορτες να εχουμε παντα με υγεια!

Δε νομιζω να ξεχασα τιποτα ε??? Σημειωνω κι εγω για να μην ξεχναω!:D

ticker.png

CEPYp3.png

καλημέρα κι απο μένα φιλενάδες! περαστικά στον Λευτεράκη και στον Σταθάκη,μακάρι να συνελθουν τελειως όλα για τα Χριστούγεννα! :-)

εμείς πολύ καλύτερα,αν και σήμερα το πρωί έβηχε λίγο,ελπίζω ότι ήταν τυχαίο.ο Κώστας φεύγει σε λίγο για Τρίπολη που παίζει ο Ολυμπιακός (τα παιδία παίζει) κι έτσι θα μαι μόνη σήμερα πάλι!

Θάλεια μου θα μας λείψεις,να περάσετε τέλεια και να βγάλεις πολλές φωτο με το μοντελάκι σου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα κορίτσια

χτες πήγα στην δουλειά για να καφέ..

τελικά θα πάρω και το μειωμένο ωράριο ,δηλαδή δεν θα πηγαίνω Παρασκευή καθόλου

είναι 2 ώρες για 1 χρόνο & 1 ώρα για 6 μήνες (φυσικά είναι στο χέρι του εργοδότη)

εσείς τι θα κάνετε ?

**λέω να κάνω τα τρουφάκια και εγώ :)

k30rm7.png

μανούλες καλημέρα! σας τα λεω εν ταχει γιατι με καλει το καθηκον. πηγαμε παιδιατρο χθες και τελικα δεν ειχαμε απλα μυξουλες. ειχαμε και λιγα ακροαστικα και ολιγη ωτιτιδα. αρα παρεα με το μυξουλες, εχουμε και βηχαλακι και κερι στο αυτακι μας οποτε βαζουμε μασκα για τα ακροαστικα, ορο σε σπρευ (θαυματουργο), ρουφηχτηρι και αντιβιωση. βρογχοκηλη μου ειπε οτι εχουμε, κατι τετοιο. εγω την κολλησα βεβαια.

Μαρια (angicat) αν θες πηγαινε μια βολτα απο την παιδιατρο γιατι μπορει απο τις μυξουλες να κανει και ωτιτιδα και τοτε αρχιζουν τα δυσκολα. παντως μην το ματιασω ειναι ευδιαθετο το μικρουλι μου και δεν εχουμε πυρετο.

αυτα, φιλια

KOWTp3.png

thClipart_Glitter_Christmas_13.gif

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλες μας μανούλες. Να περάσετε όλες τέλεια με την οικογένειά σας! Εύχομαι όλα τα μπεμπάκια & οι μανούλες να αναρρώσουν γρήγορα και να υπάρχει ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε ολο τον κόσμο. Να σταματήσουμε πια να ακούμε άσχημα πράγματα.

Δημητρά μου εύχομαι να σταματήσει να κάνει εμετούς ο Νικόλας. Μπισκοτόκρεμα ή κρέμα δημητριακών έχεις δοκιμάσει;

Xριστινάκι μου φαντάζομαι τη λαχτάρα σου... Περαστικά στον Σταθούλη.

Η Βίκη που είναι; Xάθηκε εντελώς.

Η Νικόλ, η Ειρήνη;;;

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά και συγχωρέστε μου που δεν σχολιάζω άλλα, μα δεν θυμάμαι...

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ! ΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...