Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια προβλημα!!!

σας παρακαλω βοηθηστε με!!! Ο πωπος μας ειναι γεματος σπυρια με πυον!!! Ξαφνικα!!! Το μεσημερι ηταν μιαχαρα.

Εκτος απο τις γνωστες κρεμες αλλαγης πανας, εχει καμια να μου προτεινει κατι αλλο πιο δυνατο????

Η παιδιατρος μου εχει ενα προβλημα με τον πατερα της και λειπει και δεν τη βρισκω!!!

PLEASEEEEEE!!!

AΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μάνες!

Εμείς είμαστε καλούτσικα. Ενώ δεν έδωσα φαρίν στο Νικόλα πάλι το απόγευμα μετά το ρυζάλευρο έκανε λίγο εμετό (ενώ το λατρεύει). Μήπως τελικά δεν φταίει η φαρίν και είναι συνέπεια δοντιών;;; Μήπως δεν έχει χωνέψει το μεσημεριανό; Αλλά περνάνε και 4 ώρες! Ουφ...δεν ξέρω.

Εγώ το μεσημέρι έφτιαξα πρώτη φορά μελομακάρονα! Ακόμα δεν έχω σιροπιάσει. Είπα από φέτος που γίναμε οικογένεια να ακολουθώ τα βασικά έθιμα ξεκινώντας από τα μελομακάρονα. Ελπίζω να γίνουν νόστιμα.

Αχ βρε Δήμητρα, αυτό το απογευματινό είναι όντως πρόβλημα. Ο Λ σήμερα δεν έφαγε από την πεθερά μου. Δεν τον καταφέρνει λέει έχει εδώ και μερικές μέρες. Ούτε καν γάλα!! Όταν γυρίζω σπίτι στις 8.30 τότε πίνει το γάλα του. Να δω τι θα κάνω κι εγώ με αυτό το παιδί. Ενώ από μένα όταν τον ταΐζω μια χαρά τρώει. Τι να πω...άβυσσος!

Ελπίζω κι εσείς να μην συνεχίσετε με τους εμετούς και να είναι σύντομα καλύτερα ο Νικόλας.

mU4Ep3.png

Κοριτσαι καλησπέρα

όπως πάντα εχω μερες ν α μπω όλο το σκεφτομαι να μπω στην σελίδα μας κ το αναβάλλω γιατι τυχανε διαφορα αυτες τις μερες

Τα μωρα σας Καλα???:P

Μπραβο Ατλαντις στην Γιωργία που έφαγε !!!!ερχονται τα καλύτερα

Τα υπολοιπα κοριτσια καλα????δεν θυμαμαι πολλα ζηταω συγνωμη για αυτο!!!

Εμεις ειμαστε καλα. Η μικρη ειναι όλη μερα σε ενα διαρκη αγωνα να σηκώνεται όπου και αν βρισκεται. Θελει συνεχεια να ειναι ορθια Η κουνια ειναι επικυνδυνη πια.:shock::shock::shock:

Κατα τα άλλα λίγο δυσκολα . Εξακολουθω να μη βρισκω δουλεια και τα οικονομικα χάλια. Εχει καμια μαμα προβλημα ανεργίας να μοιραστουμε το πονο μας λίγο ??????

σας φιλώ;););););)

Κοριτσια δεν εχω διαβασει τις σελίδες αλλα κάτι θλιβερι εχει συμβει σε κάποια κ ειμαι λυπημενη. Ελπίζω να δινει ο Θεος κουραγιο σε όποιον το χρειαζεται

Τα λόγια ειναι περιττα στις δυσκολες στιγμες!!!!!

Εχουμεε νεοτερα απο την νικολ??/Τι κάνει το παιδακι της???ας ελπισουμε να πηγαινουν καλα

Διαφημίσεις

Και στα δικα μας πάλι :rolleyes:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που δινει απογευμα τη φρουτοκρεμα αντι για πρωι??

Εμεις ετσι το κανουμε γιατι το πρωινο της γαλα το πινει κατις 10 αφου αργει να ξυπνισει- ετσι παμε κατευθειαν μεσημεριανο Απλα φοβαμαι μη της πεφτει βαρυ--δεν δειχνει βεβαια κατι τετοι αλλα προβληματιζομαι :confused::confused::confused:

Κορίτσια πάω να κάνω μπανάκι γιατί πέρασε η ώρα!!! Μετά έχει ο μικρός σειρά, μπανάκι, μαμ και νανάκια....να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν λίγο η μαμά και ο μπαμπάς!!!Καληνύχτα σας...kalinixta65.gif&t=1

Μια γλυκιά καληνύχτα σε όλους και να δείτε όμορφα όνειρα...ξεχάστε προβλήματα και όσα σας απασχολούν και κλείστε τα μάτια...ονειρευτείτε όσα σας κάνουν χαρούμενους, όσα θα θέλατε να ζήσετε..τόπους μαγικούς, γεμάτους ξωτικά ίσως...ή ότι άλλο έρχεται στη φαντασία σας...γιατί είμαι σίγουρη ότι έχετε μπόλικη...!

Αυριο θα είμαστε Πειραιά στη γιαγιά μας θα τα πούμε μάλλον το βραδάκι!!!

Φιλάκια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα μανουλίτσες. Ο Κ. προσπαθεί να κοιμήσει την Αθηνά γιατί πλέον έχει γίνει αδύνατο για μένα. Έχω καθιερωθεί στα μάτια της επισήμως ως η αγελάδα της κ δεν θέλει τίποτα άλλο από μένα. Ή μάλλον θέλει συνέχεια αυτό. Πιπίλα δεν παίρνει-δυστυχώς- κ αν της δώσουμε ουρλιάζει κ πεισμώνει κ κλωτσάει τα πόδια. Ειδικά το βράδυ που νυστάζει γίνεται πολύ γκρινιάρα κ στενοχωριέμαι γιατί είναι οι μόνες ώρες που την βλέπω κ επι τω πλείστον είναι μες στη γκρίνια. Κι αν δεν με πόναγε, χαλάλι, να της έδινα όλη νύχτα ζιζί, αλλά τώρα με πονάει ρε γμτ. Εν τω μεταξύ δεν θέλω να αποθηλάσω γιατί με βλεπει που με βλέπει ελάχιστα, μην της στερήσω κ αυτό.

Τέλος πάντων, παραπονιέμαι κι εγώ ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στον κόσμο. Ας έχουμε υγεία, πάνω απ´όλα, όλοι, όλος ο κόσμος κ όλα τα υπόλοιπα λύνονται.

Είμαστε πάρα πολύ τυχερές όλες που έχουμε τα μωράκια μας κ θα περάσουμε μαζί τους τα πρώτα μας Χριστούγεννα. Ας τα ´χει ο Θεούλης γερά πάντα.

Φιλάκια κ καληνύχτα σε όλες κ σόρρυ που δεν σχολίασα. Σας διάβασα νωρίτερα κ τα ´χω ξεχάσει όλα, ως συνήθως... Όνειρα γλυκά κ περαστικά στα κρυωμένα (μωράκια κ μανούλες).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Θελω να ευχηθω σε ολες σας κ στις οικογενειες σας ΥΓΕΙΑ!αυτος ο χρονος να ειναι γεματος μονο με χαρές.

μην σκατε ουτε για τις δουλειες των συζηγων σας ,ουτε για τις δικες σας,ουτε για τα μωρα αν τρωνε ή αν μπουσουλανε κ ποσο υψος εχουν.μην σκατε ουτε καν για τα λεφτα.

οσα κ να χεις καποιες φορες δεν μπορουν να χρεισιμεψουν πουθενα!

καλες γιορτες να εχετε κ καλα να περασετε.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Εμείς χθες ξημερωθήκαμε...κοιμήθηκε κατά τις 3... και σήμερα 11 παρά μετά από αναφιλητά...ελπίζω να μην ξυπνήσει πάλι στις 12...

Περαστικά στα μπεμπάκια και στις μανουλίτσες!!!!

Χριστίνα θα τρόμαξες πολύ ε;;;;αυτή η αλλαξιέρα!!!ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!

ΥΓΕΙΑ!!!!Πάνω απ'όλα!!!!Σε όλες και στις οικογένειες μας!!!

Την ακούω κλαίει!!!...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Σήμερα ξύπνησε 2:30 κ μετά 6:30 που την πήρα στο κρεβάτι μας. Πριν τις 2:30 ξύπνησε 2-3 φορές αλλά πήγαινε ο Κ. γιατί ήταν στο κομπιούτερ. Τώρα ξανακοιμάται κι εγώ σηκώθηκα να ετοιμαστώ για δουλειά. Άννυ μου, πόσο δίκιο έχεις! Υγεία πάνω απ´ όλα κι όλα τ´αλλα γίνονται.

Αλεξάνδρα μου, τι έχει πάθει δυο νύχτες τώρα κ ταλαιπωρείστε έτσι; Ελπίζω από απόψε κιόλας να βελτιωθεί ο ύπνος της, να ξεκουραστείτε όλοι.

Σκέφτομαι να ζητήσω άδεια αύριο κ μεθαύριο γιατί την άλλη βδομάδα θα λείπει η συνάδελφος που με καλύπτει. Ελπίζω να μου τις δώσουν. Θέλω να ψωνίσω τα δωράκια για το βαφτιστήρι κ το μωράκι που θα πάμε τα Χ/ννα. Να πάω σ/μ γιατί είπα στην κοπέλα που μας κάλεσε (που γεννήσαμε μαζί) ότι θα φτιάξω κι εγώ κάτι κ ακόμα δεν ξέρω τι. Δεν είμαι κ πολύ της μαγειρικής. Σκεφτόμουν ή να δοκιμάσω μανιταρόπιτα (που δεν έχω ξαναφτιάξει) ή ένα σουφλέ ζυμαρικών με τυριά κ κρέμα-δοκιμασμένο. Θα ´θελα να φτιάξω κ τρουφάκια που τα έφτιαχνα παλιά κ μου τα θυμήσατε, όμως δεν είμαι σίγουρη αν θυμάμαι καλά την συνταγή κ δεν βρίσκω πού την βάλατε. Αν μπορείτε να την ξαναποστάρετε ή να μου πείτε σε ποιά σελίδα είναι θα το εκτιμούσα.

Αν έχετε κ καμμιά άλλη ιδέα για κάτι απλό κ νόστιμο για κάποια άχρηστη μαγείρισσα επίσης θα το εκτιμούσα. Τώρα μόνο ελπίζω να μου δώσει την άδεια αλλιώς...

Καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσια

Kaλημερα Μαρια μου Μακαρι να σου δωσει την αδεια το αφεντικο!!!!!!1

Εμεις ειχαμε σχετικα ησυχο υπνο ξυπνησαμε στις 7 την πηρα στο κρεβατι για θηαλασμο κ ξεραθηκε πάλι. Τωρα θα την ξυπνησω να πιει το συμπληρωματακι ωστε κατα τις 9 και να ειμαστε ετοιμοι για να πάμε γιατρο για επαναζυγισμα που μ ειχα ζητησει ο γιατρος να ξανακάνουμε επειδη ειχε πάρει λίγο την τελευται φορα. Αν και νομιζω τζαμπα κοπος μια χαρα ειναι τοπαιδι;););)

Εδω κάνει λίγο ψυχρα κατα τα άλλα ησυχα==φιλια:-P

Καλημέρα κι από μας, εγώ πολύ άρρωστη και ο Λ με μύξες. Πως τσαντίστηκα. Ήδη από την νύχτα έχω χρησιμοποιήσει το μυξορουφηχτήρι 2 φορές και ξεκινάμε διαδικασίες με ορό κάθε 1-2 ώρες. Του έβαλα και ευκαλυπτέλαιο στην σαλιάρα και ελπίζω να μην χειροτερέψει τόσο που να μην μπορούμε να πάμε Καλαμάτα. Είμαι για να σκάσω. Ήταν να κάνουμε και το εμβόλιο χθες αλλά το ακύρωσα για μετά τις διακοπές για να μην μας επιβαρύνει.

mU4Ep3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τις τελευταιες μέρες δεν είμαι και σε πολύ καλή διάθεση λόγω κάποιων γεγονότων, γι΄αυτό και δεν μπηκα καθόλου, αύριο όμως φεύγω οποτε μπήκα να σας ευχηθώ!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες σας και με υγεία για εσάς και όλους τους αγαπημένους σας!

Κουράγιο σε όσους περνούν δύσκολες στιγμες αυτές τις ημέρες, η σκέψη μου μαζί σας, όλα να πανε καλά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...