Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι και εγω εχω παρει αντιβιωση ενω θηλαζα κατοπιν συμβουλης γιατρου οποτε δεν εχεις προβλημα, ταισε τον κανονικα.

Μαλλον εχασα κατι που ειπε η Κικη και ειναι στεναχωρο αλλα λεω να μην ψαξω να το διαβασω,απλα να πω κουραγιο και υπομονη, αυριο ισως ειναι ολα λιγοοο καλυτερα.

Για τη συναντηση αν θελετε μπορει να γινει και Δευτερα, για να ερθει και η Τανια.Εγω σας ειπα δε δουλευω την επομενη εβδομαδα οποτε μπορω οτι ωρα θελετε, πρωι ή απογευμα.

Ο μικρος δυο νυχτες τωρα κοιμαται στις 12 παρα και ξυπναει στις 7 παρα μαζι μου δηλαδη.Ειναι φοβερο το οτι κοιμαμαι 6- 7 ωρες συνεχομενα, εχει να γινει αυτο πανω απο 8 μηνες αν βαλουμε και το τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης που δυσκολευομουν στον υπνο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Σήμερα πήγαμε στη νονά μας για καφεδάκι, μετά επίσκεψη στη γιαγιά μου, μετά βόλτα με τη μαμά μου για ν' αγοράσει χριστουγεννιάτικο δωράκι στον Γιάννη, φτιάξαμε και μελομακάρονα, και τώρα χαλαρώνω!!

Περαστικά στη Μαρία(Angicat), αλλά και στη μικρή Αλεξάνδρα! Άννα, εμείς ήμασταν με μυξούλες γύρω στις 15 μέρες και του βάζαμε συνεχώς ορό και otrisalin. Είναι λογικό που κλαίει η μικρή σου, να ξέρεις πάντως πως αυτό κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος κάθε βράδυ απαραίτητα ζεστό μπανάκι, γιατί οι υδρατμοί βοηθούν την κατάσταση και επίσης κάτω από το στρώμα του είχαμε βάλει δυο βιβλία ώστε να υπάρχει μια μικρή κλίση και να αναπνέει καλύτερα στον ύπνο του. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό!!

Δήμητρα, αν ο οργανισμός του Νικόλα δεν ανέχεται τη φαρίν λακτέ, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται το παιδάκι. Μπορείς να του δώσεις κάποια άλλη κρέμα που να μην τον πειράζει ή γιαουρτάκι.

Για τα υπόλοιπα τι να σχολιάσω; Αυτό που μου έμεινε τελικά είναι πως μόνο η υγεία μετράει και όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα μάνες!

Εμείς είμαστε καλούτσικα. Ενώ δεν έδωσα φαρίν στο Νικόλα πάλι το απόγευμα μετά το ρυζάλευρο έκανε λίγο εμετό (ενώ το λατρεύει). Μήπως τελικά δεν φταίει η φαρίν και είναι συνέπεια δοντιών;;; Μήπως δεν έχει χωνέψει το μεσημεριανό; Αλλά περνάνε και 4 ώρες! Ουφ...δεν ξέρω.

Εγώ το μεσημέρι έφτιαξα πρώτη φορά μελομακάρονα! Ακόμα δεν έχω σιροπιάσει. Είπα από φέτος που γίναμε οικογένεια να ακολουθώ τα βασικά έθιμα ξεκινώντας από τα μελομακάρονα. Ελπίζω να γίνουν νόστιμα.

X4pTp3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα!

Alex 1979 Thanks για τις πληροφορίες για το φαγητό...πολύτιμες!!!:P

Atlantis Εύγε στο μπεμπάκι σας....έτσι να τρώει πάντα με όρεξη!!!:tongue:

Argi-theo Εύχομαι να είσαστε καλύτερα με το πωπάκι σας...μην το αφήνεις όμως συμβουλέψου δερματολόγο!

Δήμητρα Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Επίσης πιστεύω να είστε όλες καλά και εσείς και τα μπεμπάκια μας.....

Εμείς την Κυριακή είχαμε μια περιπέτεια με τον Στάθη αλλά όλα καλά!

Είχα πάει στον μπαμπά μου και άφησα τον μικρό με τον μπαμπά μας, κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο ο Πάνος όπου ήμουν ακόμα στο νεκροταφείο, μου λέει αν όλα είναι καλά και να μην φοβηθώ απ αυτό που θα ακούσω. Ήταν στο νοσοκομείο με το παιδί. Καταλαβαίνεται πόσα χρώματα άλλαξα η δόλια η μάνα εκείνη τη στιγμή. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι στην προσπάθεια να τον αλλάξει στην αλαξιέρα του. Δεν κάθετε ρε κορίτσια και αυτό, έχει γίνει ταρζάν, του γύρισε απότομα και έσκισε το κεφαλάκι του πάνω απο την μύτη στο στόμιο της sudocream...Ο παιδοχειρούργος μας είπε ότι δεν είναι τίποτα θα κλείσει μόνο του, του έβαλε κάτι για να του σταματήσει την αιμορραγία και του βάζαμε μέχρι εχθές betadine. Ήταν η κακιά ώρα, δεν μπορούσα να οδηγήσω απο την ταραχή μέχρι να πάω να δω τον Στάθη ότι ήταν καλά μου είχαν κοπεί τα πόδια....τέλος πάντων μην σας κουράζω άλλο τώρα είμαστε καλά και μάλιστα αυτή τη στιγμή παίζει με τον μπαμπά του!!!

Εσείς όλες καλά??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες!

Εμείς είμαστε καλούτσικα. Ενώ δεν έδωσα φαρίν στο Νικόλα πάλι το απόγευμα μετά το ρυζάλευρο έκανε λίγο εμετό (ενώ το λατρεύει). Μήπως τελικά δεν φταίει η φαρίν και είναι συνέπεια δοντιών;;; Μήπως δεν έχει χωνέψει το μεσημεριανό; Αλλά περνάνε και 4 ώρες! Ουφ...δεν ξέρω.

Εγώ το μεσημέρι έφτιαξα πρώτη φορά μελομακάρονα! Ακόμα δεν έχω σιροπιάσει. Είπα από φέτος που γίναμε οικογένεια να ακολουθώ τα βασικά έθιμα ξεκινώντας από τα μελομακάρονα. Ελπίζω να γίνουν νόστιμα.

Και του χρόνου να είσαι καλά. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και όσον αφορά την κρέμα γιατί δεν δοκιμάζεις μια άλλη μάρκα μήπως του αρέσει καλύτερα. πχ η nutricia έχει μπισκοτόκρεμα με φαριν λακτε μαζί. Μπορεί όμως να είναι και απο τα δοντάκια...Ελπίζω να βρείτε την άκρη και να σταματήσει να σου κάνει εμετούς;););)

Μαρακι και εγω εχω παρει αντιβιωση ενω θηλαζα κατοπιν συμβουλης γιατρου οποτε δεν εχεις προβλημα, ταισε τον κανονικα.

Μαλλον εχασα κατι που ειπε η Κικη και ειναι στεναχωρο αλλα λεω να μην ψαξω να το διαβασω,απλα να πω κουραγιο και υπομονη, αυριο ισως ειναι ολα λιγοοο καλυτερα.

Για τη συναντηση αν θελετε μπορει να γινει και Δευτερα, για να ερθει και η Τανια.Εγω σας ειπα δε δουλευω την επομενη εβδομαδα οποτε μπορω οτι ωρα θελετε, πρωι ή απογευμα.

Ο μικρος δυο νυχτες τωρα κοιμαται στις 12 παρα και ξυπναει στις 7 παρα μαζι μου δηλαδη.Ειναι φοβερο το οτι κοιμαμαι 6- 7 ωρες συνεχομενα, εχει να γινει αυτο πανω απο 8 μηνες αν βαλουμε και το τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης που δυσκολευομουν στον υπνο.

Ναι Δέσποινα και γω δεν διάβασα τι ακριβώς συμβαίνει με την Κική. Αλλά ελπίζω ότι και να έχει συμβεί να έχει κουράγιο, υπομονή και όλα να πάνε καλά!!!

Για συνάντηση που λέτε???

Εμείς την Κυριακή είχαμε μια περιπέτεια με τον Στάθη αλλά όλα καλά!

Περαστικά ταρζανάκο! Αχ πουλάκι μου τέτοια να είναι τα ζόρια με τα μικρά μας, περαστικά... Φιλάκια στα μαγουλάκια!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν σας έχω διαβάσει πολύ γιατί απο το πρωί μαζεύω.... Εμεις θα φύγουμε από Καβάλα ή Δευτερα ή Τριτη (πιο πιθανό) οπότε κανονίζουμε και Δευτερα αν θέλετε. Εχω το τηλ. της Ηρους και της Δεσποινας θα επικοινωνήσω με μια απο τις δύο και κανονίζουμε. Δεν θα έχω ιντερνετ!

Κοριτσάκια μου αν δεν ξαναμπώ μέχρι το βράδυ εύχομαι ολόψυχα Χαρούμενα Χριστουγεννά με υγεία για όλες σας μία προς μία και τις οικογένειες σας!

Υ.Γ. Ανεβάζω βιντεάκι με τον γιόκα μου που περπαταει πιασμενος απο τον καναπέ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν σας έχω διαβάσει πολύ γιατί απο το πρωί μαζεύω.... Εμεις θα φύγουμε από Καβάλα ή Δευτερα ή Τριτη (πιο πιθανό) οπότε κανονίζουμε και Δευτερα αν θέλετε. Εχω το τηλ. της Ηρους και της Δεσποινας θα επικοινωνήσω με μια απο τις δύο και κανονίζουμε. Δεν θα έχω ιντερνετ!

Κοριτσάκια μου αν δεν ξαναμπώ μέχρι το βράδυ εύχομαι ολόψυχα Χαρούμενα Χριστουγεννά με υγεία για όλες σας μία προς μία και τις οικογένειες σας!

Υ.Γ. Ανεβάζω βιντεάκι με τον γιόκα μου που περπαταει πιασμενος απο τον καναπέ!

Καλή επιστροφή και Καλά Χριστούγεννα να χαίρεσαι την οικογένεια σου...Φιλάκια

1818635pmlzyyx64u.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...