Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Εμείς καλά, τώρα κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να γράψω...

Θέλω πρώτα να ευχηθώ σε όλες οι οικογένειες που περνούν δοκιμασίες που αφορούν την υγεία, γρήγορη ανάρρωση, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει σε κάποιες περιπτώσεις -οι μέρες των Χριστουγέννων πάντα μας θυμίζουν πως θαύματα γίνονται!- και γενικά τα καλύτερα...

Και μετά το παραπάνω όλα τα υπόλοιπα που ήθελα να πω φαντάζουν ασήμαντα...

Υγεία και πάλι υγεία! Και ο ύπνος τους -και κατ' επέκταση ο δικός μας-, το αν έφαγαν 5 ή 10 κουταλιές, αν μπουσούλησαν ή απλώς σέρνονται έρχονται σε 2η μοίρα... Πάντα θα ασχολούμαστε με αυτά τα δευτερεύοντα αλλά ας έχουμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας τί έχει πραγματικά σημασία!

Άλλα ήθελα να πω, άλλα είπα... :tongue:

Έτσι είναι Ιωάννα μου! Μακάρι να μην υπήρχε πόνος στο κόσμο. Μακάρι αυτές τις γιορτινές μέρες, που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί, να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές και να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Να απαλύνει τον πόνο αυτής της μανούλας που έφερε το μωράκι της στο κόσμο μετά από πολύ μεγάλο αγώνα αλλά τελικά έφυγε μακριά της μέσα σε δύο ώρες. Να κάνει καλά αυτό το παλικάρι που δίνει μεγάλη μάχη, να κάνει καλά όλο το κόσμο και να υποδεχτούμε όλοι μας τον καινούριο χρόνο με χαμόγελο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι είναι Ιωάννα μου! Μακάρι να μην υπήρχε πόνος στο κόσμο. Μακάρι αυτές τις γιορτινές μέρες, που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί, να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές και να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Να απαλύνει τον πόνο αυτής της μανούλας που έφερε το μωράκι της στο κόσμο μετά από πολύ μεγάλο αγώνα αλλά τελικά έφυγε μακριά της μέσα σε δύο ώρες. Να κάνει καλά αυτό το παλικάρι που δίνει μεγάλη μάχη, να κάνει καλά όλο το κόσμο και να υποδεχτούμε όλοι μας τον καινούριο χρόνο με χαμόγελο.

..........................................................................................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Συγνώμη βρε κορίτσια για το ψυχοπλάκωμα...

Ηρώ μου έχω ακούσει κι εγώ για αυτές τις πάνες. Πολλά μωράκια είχαν πρόβλημα.

Άντζυ μου τι έπαθε το μπισκοτάκι?

Δήμητρα για το απόγευμα εμένα μου είπε ο γιατρός ότι μπορώ να του δίνω όποια κρέμα θέλω. Πριν καμιά βδομάδα εμένα μου έκανε εμετό μετά την κρέμα βανίλια και του έδωσα φαρίν λακτέ.

γεια κι απο μένα.Άννα μου περαστικά στην Αλεξάνδρα σου,αυτες τις μέρες μεχρι να φύγετε προφύλαξε την πολύ ώστε να μη χειροτερέψει και να πάτε το 2ημεράκι σας άνετοι :-) πήγαινε και μια βολτίτσα απο τον παιδίατρο να σαι σίγουρη!

Κική μου έυχομαι αυτα τα Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους ό,τι τους στέρησαν,και υγεία...είναι στενάχωρο που ξαφνικά συμβαίνουν τόσα θλιβερά γεγονότα μαζεμένα μέρες που είναι...:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ο πωπως μας ειναι περδικι!!! Μια φοαρα εβαλα την κρεμουλα, αλλαξα και πανα και ειναι τελεια! Οποτε Ειρηνη μου δε χρειαστηκε να ρωτησω παραπανω!

Μαρακι δεν της δινεις πιπιλα??? Δοκιμασες μολις θελει το ζιζι να της χωνεις την πιπιλα??? Δοκιμασε μερικες πιπιλες διαφορετικες. Ξερω κι εγω??? Αλλιως κοιμησου αλλου να μη σε μυριζει μεχρι να μαθει.

Χριστινα γιατι δεν ερχεσαι στην συναντηση που λεμε να κανυμε με τα κοριτσια την Κυριακη???

Ατλαντις μου συμφωνω ως ενα βαθμο μαζι σου, αλλα οπως βλεπεις κι απο δω αλλα μωρα τρωνε αυγα, αλλα οχι και παει λεγοντας... Ουτε κι εγω ξερω τι γινεται. Εννοειται πως εμπιστευομαστε τους γιατρους μας αλλα ως ενα βαθμο...

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Αννα περαστικα για την Αλεξανδρα! Αφου ειναι μονο μυξουλες μωρε, πιρτευω θα βελτιωθει γρηγορα. Βαζε ορους συνεχεια....

Αντζυ καλημερα!!! Καλησπερα δηλαδη!!! Εμεις ξυπνησαμε 12 παρα εικοσι!!! Τι να πω!!! Και τωρα ξανακοιμαται! Το γονιδιο του υπνου το κληρονομησε το καμαρι μου σε βελτιωμενη εκδοση!!! χαχα

Κοριτσια για τη συναντηση Κυριακη ειμαστε ενταξει νομιζω. Μπορουν οι 2 Δεσπινες, εγω και η Αννυ.

Τανια σιγουρα δεν θα προλαβεις??? Αν ξεκινησετε λιγο πιο νωρις???? Κοριτσια που λετε??? Να το κανουμε Χρυσουπολη που ειναι ενδιαμεσα για μας και Αννυ??? Και καβαλα ερχομαι παντως. Κανενα προβλημα. Σιγα την αποσταση. Και Ξανθη αν θελετε. Οτι θελετε. Πειτε ιδεες και ωρα!:D

Κικη αυτο που ειπες δεν μπορω καν να το διανοηθω. Πραγματικα... Και η κολλητη μου ετσι εχασε το παιδακι της. Πηγε να γεννησει ολα καλα, μια μπουμπου 4 κιλα, και μολις τη γεννησε πεθανε. Ουτε ξερουν ακομα μετα απο 2 χρονια γιατι... Ασε ... Μακαρι ο θεος να δωσει δυναμη σε ολους τους ανθρωπους που το εχουν αναγκη...

ticker.png

CEPYp3.png

Ήρθα κι εγώ η άρρωστη. Μου έδωσε αντιβίωση. Augmentin Και καλά φιλική προς το θηλασμό. Έχει πάρει καμιά από εσάς αντιβίωση όσο θηλάζει; Λέτε να συνεχίσω να του δίνω το γάλα μου ή καλύτερα να το πετάξω για μερικές μέρες;

Έχω πυώδη αμυγδαλίτιδα.

mU4Ep3.png

Με τόσα που ακούμε συνέχεια, δεν έχω καμιά όρεξη βρε κορίτσια. Μόνο υγεία και δύναμη στους ανθρώπους που την χρειάζονται.

Περαστικά και στην μικρή Αλεξάνδρα, μην ανησυχείς όμως, δεν είναι τίποτα οι μυξούλες. Προσοχή μόνο και ορούς συνέχεια.

Μαρία περαστικά και σ' εσένα. Δεν πιστεύω να βλάπτει η αντιβίωση, άλλωστε και τα μικρά μας αν αρρωστήσουν αντιβίωση θα πιούν. Άλλωστε αν το πετάξεις τι θα πίνει ο Λ., δεν πέταξες την τράπεζα;

mWsZp3.png

καλησπερα

το ζουζουνι μου κοιμαται και καταφερα επιτελους να κανω μπανακι! Σημερα βγηκαμε μια βολτα στην αγορα αλλα η μικρη μου σκεφτηκε να βαλει ολο το κορδονι απο το σκουφάκι της στο στόμα με αποτελεσμα να βγαλει την φρουτοκρεμα. οποτε γυρισαμε πίσω.

Επισης ψαχνω μαυρο καλσον για την μικρη και δεν μπορω να βρω!! ασε που με κοιτανε και περιεργα οι πωλητριες:tongue: εχουμε ενα φορεμα γκρι με μαυρο και ελεγα να της το βαλω με μαυρο καλσονακι γιατι επισης δεν βρισκω γκρι που να ταιριαζει!!! Να το βαλω με άσπρο??? Καλα οπως βλεπετε εχω και γω σοβαρα προβλήματα:tongue::tongue:

Χριστινακι χαρηκα που πανε όλα καλυτερα! και μακαρι να ηρεμησει και η μκρη σου! αντε ανυπομονω να τα πουμε!

Ηρω επειδη παμε για 2 μερες και ειναι χριστουγεννα θα χουμε πολυ κοσμο να δουμε και παντα ξεκιναμε κατα 5-6 οποτε δυσκολα θα προλάβω! Κανονιστε εσεις δεν γίνετε πάντα να βολευομαστε όλες!;)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τανια, γιατι δεν της το βαζεις μ κανενα ασχετο να κανει αντιθεση??? πχ μωβ, φουξ????

Μαρια περαστικα. Μην πεταξεις το γαλα. Η ξαδερφη μου ολοκληρη εγχειρηση εκανε θηλαζουσα!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ η άρρωστη. Μου έδωσε αντιβίωση. Augmentin Και καλά φιλική προς το θηλασμό. Έχει πάρει καμιά από εσάς αντιβίωση όσο θηλάζει; Λέτε να συνεχίσω να του δίνω το γάλα μου ή καλύτερα να το πετάξω για μερικές μέρες;

Έχω πυώδη αμυγδαλίτιδα.

Μαρακι περαστικα! τη συγκεκριμενη αντιβιωση την ειχα παρει κ εγω τον Αυγουστο. ειχα ρωτησει κ τον παιδιατρο που ειναι συμβουλος θηλασμου κ μου ειπε δεν πειραζει.

pHNqp3.png9S1np2.png

Μαρία περαστικά και σ' εσένα. Δεν πιστεύω να βλάπτει η αντιβίωση, άλλωστε και τα μικρά μας αν αρρωστήσουν αντιβίωση θα πιούν. Άλλωστε αν το πετάξεις τι θα πίνει ο Λ., δεν πέταξες την τράπεζα;

Ξένο, λέτε να πάθει τίποτα; Αφού τρώει και γιαούρτι και δεν τον πειράζει. Απλά θέλω να πάρει και τα αντισώματα από την σκατοίωση που κόλλησα ώστε να μην αρρωστήσει κι αυτός. Και πάλι θα είναι πολύ βάρβαρο να τον ταΐσω κατευθείαν τόσο ξένο. Πίνει και 600μλ την μέρα, δεν είναι λίγο. Απλά προβληματίζομαι.

mU4Ep3.png

Μαρακι περαστικα! τη συγκεκριμενη αντιβιωση την ειχα παρει κ εγω τον Αυγουστο. ειχα ρωτησει κ τον παιδιατρο που ειναι συμβουλος θηλασμου κ μου ειπε δεν πειραζει.

Τέλεια φιλεναδίτσα μου!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...