Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλες

Περασα για μια καληνυχτα και σας διαβασα στα πεταχτα

Αλεξανδρα να τα εκατοστησεις! Παντα με υγεια, να σε χαιρεται η σκανταλιαρα σου κα ο αντρουλης σου!

ΗΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............. ρωτησες λεπτομερειες? Εγω σκεψου...δευτερο παιδι και την πατησα!!! Ο Στελιος με ιδια κρεμα στην ιδια ποσοτητα και δεν τον πειραξε ποτε... Η μπουμπου ομως (μαζι και με αλλους παραγοντες βεβαια...οπως αφυδατωμενο δερμα) την πατησε γερα η καημενη

Οσο για τα πορτοκαλι... Ήταν και η μοναδικη φορα που μου ειχε συγκαει ο Σ Απο τη δευτερη μερα κι ολας!!! Απο την αλλη, συναδελφος στη δουλεια με μπεμπα 5 μηνων, απο οταν γεννηθηκε, αυτα της βαζει χωρις κανενα προβλημα...τι να πεις

Δημητρα δεν καταλαβα...δε σε αφηνει αλλη γευση κρεμα?... εγω μεχρι και μπισκοτοκρεμα της δινω (βεβαια εχω δωσει και γιαουρτια απο νωις ενω "δεν εκανε"...αλλα αφου δεν ετρωγε τπτ αλλο, ειχα απελπιστει)

Παντως γενικα το απογευμα δινω οτι κρεμα μου ρθει στο κεφαλι να της παρω (συνηθως οποια ειναι προσφορα) ή γιαουρτι. Σημερα ρωτησα και ειπε μπορω να δινω τραχανα (το σκεφτηκα σαν πιο θρεπτικο-παχυντικο, μιας και το εχουμε αναγκη)

Συγχωρεστε με που δε θυμαμαι αλλα

Να εχετε εα ηρεμο βραδυ κι εσεις και τα μπεμπακια σας!

QuW0p3.png

Συνήθως οι καλές εταιρείες όταν έχουν φτηνό προϊόν πιστεύω ότι είναι και το χειρότερο...εγώ τα μωρομάντηλα πήρα μία φορά και απ'όλες τις μάρκες τα θεώρησα τα χειρότερα...ακόμη και από του Jumbo...

Και για να σας πω και τον πόνο μου...στις 12 ξύπνησε...και δεν έχει σκοπό να κοιμηθεί...:roll::roll::roll::roll::roll:

Καλημέρα μανούλια! Είχαμε μια δύσκολη νύχτα. Ξύπνησε 1:00, 3:00, 4:30 όπου την πήρα στο κρεβάτι κ φυσικά απλώθηκε οριζόντια στο κρεβάτι κ μας πέταξε στις άκρες. Εγώ ειδικά που είχα το κεφαλάκι της δίπλα μου δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα είμαι ένα πτώμα κ να δω πώς θα την βγάλω στην δουλειά σήμερα. Εν τω μεταξύ, ξύπνησε στις 6:45, ήπιε πάλι κι απ´τα δύο, την έπαιρνε για δευτερόλεπτα ο ύπνος κ μετά ξύπναγε θέλωντας να πιπιλίσει. Αυτό μου το κάνει συνέχεια τελευταία, να με βλέπει μόνο για πιπίλα κ να κλαίει αν δεν της δίνω. Έχει βγάλει κ τα πάνω δόντια τώρα κ πονάω κιόλας, πέραν του ότι θέλω να κοιμηθώ κ δεν μπορώ όταν έχει το ζιζί στο στόμα της. Αναγκάστηκα να φύγω απ´το κρεβάτι, έκλαψε για ένα δευτερόλεπτο κ κοιμήθηκε αμέσως με το μπαμπά της. Τι να κάνω για να μην με βλέπει μόνο σαν πιπίλα; Δεν μπορώ να χουζουρέψω σαν άνθρωπος στο κρεβάτι μου κάθε πρωί.

Σας ζάλισα πρωί πρωί... Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά... Καλημέρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, αν και για μας δεν ξεκίνησε καλά. Ο Λ κοιμήθηκε πολύ καλά το βράδυ από τις 10.30 ως τις 7.30 αλλά εγώ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί πονάει ο λαιμός μου φρικτά. Τώρα πίνω τσάι και αντλώ και θα πάω στον γιατρό γιατί δεν παλεύεται. Ο μικρός ξύπνησε με κάτι μιξούλες και παρακαλάω να μην τον κόλλησα γιατί έχουμε και ταξίδι. Θεέ μου! Τι πόνος! Με κόλλησε μια καθηγήτρια που ήταν κι αυτή άρρωστη και είχαμε σούρτα φέρτα λόγω διαγωνισμάτων το Σαββατοκύριακο. Ε μα έλεος, πόσο ευαίσθητη έγινα πια!

mU4Ep3.png

Αλεξανδρα χρονια σου πολλα,να τα εκατοστησεις παντα γερη ευτυχισμενη κ δυνατη να μεγαλωνεις και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

Μαρια περαστικα!!ειναι η εποχη γεματη ιωσεις... υπομονη και καλο ταξιδι!!!για που το βαλατε αληθεια???

Δημητρα συμφωνω πως ειναι η ωρα να αλλαξεις παιδιατρο....

Εμεις απο τις 14 που καναμε εμβολιο καθε μερα κανουμε εμετο σε καθε γευμα..... ξυπναμε τα βραδια και κλαιμε.... θελουμε γαλα και γκρινιαζουμε ολη μερα..... και βγαζουμε και το τριτο μας δοντακι!!Απο αναπτυξη συνεχιζουμε να ειμαστε μικροκαμωμενες 7,5 μηνων 69 ποντους και 7.300,με στενοχωρει λιγο αλλα η παιδιατρος λεει οτι τουλαχιστον εχει σταθερη αναπτυξη καθε μηνα και ειναι μεσα στις καμπυλες!Αφου το λεει αυτη.... κατι θα ξερει.

Τραχανα της δινω κ εγω αν και μου ειπε οτι δεν κανει,μετα τον 11κατο λεει γιατι εχει φρεσκο γαλα και αυγα αλλα αν περιμενα μεχρι τον 11κατο τωρα θα ηταν 6 κιλα η κακομοιρα....!!!

Τανια μου να κανονισουμε μετα τις γιορτες ενα καφεδακι μαζι και με τη Μαρια να τα πουμε απο κοντα...

Επισης να πω οτι σας ευχαριστω ολες για τα πολυ υποστηρικτικα σας λογια τα οποια διαβασα αλλα μετα το εμβολιο δεν προλαβα να μπω να γραψω... νομιζω παμε καλυτερα! Σας φιλω ολες καλη σας μερα!!!

Καλημερα κοριτσια,ευχομαι να ειστε καλα!λοιπον εγω μπορω την Κυριακη αν βολευει και εσας, οποτε δειτε το.

Δημητρα εγω το απογευμα δινω διαφορα, οτι βρω δηλαδη στο σπιτι, απο τραχανα εως ψωμι, φετα (μπορει και να μην κανει αλλα εμενα δεν τον πειραξε), εχθες λιγο ρυζακι με ντοματουλα,κους κους, φρουτο, λαχανικα,γενικα του εχω δωσει τα παντα. Στο μονο που ειδα να κοκκινιζει το μαγουλακι του ηταν στο πορτοκαλι οποτε και το αποφευγω.Απο κρεας εχω δωσει μοσχαρι , κατσικακι, κοτοπουλο, ψαρι (ξιφια) αυτα. Προσπαθω να του δινω εποχης λαχανικα και φρουτα και δε δινω καθολου ετοιμες κρεμες.Εχθες του εδωσα και ενα μπισκοτακι μιραντα σιγα σιγα γιατι ειμασταν εξω και γκρινιαζε και το εφαγε, σιγα μην το αφηνε.Τραχανα εχει και με λαχανικα αν δε θελετε να δωσετε αυτον με το γαλα.

Α και να πω οτι μετα που εδωσα λιγο ξιφια μια φορα που ειμασταν εξω, διαβασα οτι ειναι απο τα ψαρια που μαζευουν ποσοτητα υδραργυρου οποτε καλο ειναι να αποφευγονται.

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!

σας ευχαριστώ που χαρήκατε μαζί μου που έφαγε όλο της το φαγάκι η Γεωργία μου!

να σημειώσω όμως οτι το μπολ είναι το εκπαιδευτικό της nuk,μην τρομάζετε με το μέγεθος(απλά φαίνεται στη φωτο έτσι)δεν είναι τόσο μεγάλο;););););)χι,χι,χι:tongue::tongue::tongue:και δεν ήταν γεμάτο,σχεδόν στη μέση!

Μαρία περαστικά σου!αφού πονάς πολύ καλά θα κάνεις να πας να σε δεί ένας γιατρος γιατί υπάρχουν χίλια δυο μιικρόβια που ίσως κουβαλάνε τα παιδιά σου και μπορεί να χρειαστείς αντιβίωση..(εγώ περσι πέρασα έναν στρεπτόκκοκο-άστα να πάνε-με φριχτούς πόνους στο λαιμό...).μεγάλη προσοχή στο πλύσιμο των χεριών πριν πιάσεις το μωρό!και καλή επιτυχία και στα παιδιά που έδωσαν για πτυχίο!!!!!!

Αργυρώ περαστικά και στο μικρό σου!πως είναι σήμερα?

Κική λυπάμαι πολύ....εύχομαι το καλύτερο...

Μαρακι ευχαριστώ γαι τα καλά σου λόγια για τα τραγουδάκια μου!και καλή δύναμη σήμερα...και Υ π ο μ ο ν η!

όσο για τους παιδιάτρους,εγώ θα διαφωνήσω λίγο...

νομίζω πως επιβάλλεται για το καλό των παιδιών μας να ψάξουμε να βρούμε έναν παιδιάτρο που να του έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτά που μας λέει και να ακολουθούμε τις οδηγίες του....

εννοώ πως για κάποιο σοβαρό λόγο μου λέει όχι στη στράτα ή όχι στον τραχανά και στο ψάρι ακόμα.

εγώ γιατί να κάνω τα δικά μου?μήπως ξέρω παραπάνω?όσο και να το ψάξω,δεν θα έχω πιο πολλές γνώσεις..

συμφωνώ οτι είναι αδιανόητο να διαφωνούν έτσι μεταξύ τους και οτι ο καθένας τους διαχειρίζεται διαφορετικά τις γνώσεις του,όμως αφού έτσι έχουν τα πράγματα,τι να κάνουμε?

εγώ έψαξα πολύ και κάνω ολόκληρο ταξίδι κάθε φορά για να μας δεί η παιδίατρος μας...και ακολουθώ τις γραμμές που μου δίνει,όσο διαφορετικες κι αν ειναι από άλλων γιατρών...

και διακινδυνεύω να μην έχω κοντά μας τη γιατρό για να παρακολουθεί το παιδί κάποιος που -νομίζω εγω-οτι μπορώ να εμπιστευτώ...και ειδικά σε κάτι σοβαρό που μπορεί τύχει..

δεν ξέρω αν θα καταλάβετε τι εννοώ,τα εγραψα πολύ γρήγορα..

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Εμείς καλά, τώρα κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να γράψω...

Θέλω πρώτα να ευχηθώ σε όλες οι οικογένειες που περνούν δοκιμασίες που αφορούν την υγεία, γρήγορη ανάρρωση, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει σε κάποιες περιπτώσεις -οι μέρες των Χριστουγέννων πάντα μας θυμίζουν πως θαύματα γίνονται!- και γενικά τα καλύτερα...

Και μετά το παραπάνω όλα τα υπόλοιπα που ήθελα να πω φαντάζουν ασήμαντα...

Υγεία και πάλι υγεία! Και ο ύπνος τους -και κατ' επέκταση ο δικός μας-, το αν έφαγαν 5 ή 10 κουταλιές, αν μπουσούλησαν ή απλώς σέρνονται έρχονται σε 2η μοίρα... Πάντα θα ασχολούμαστε με αυτά τα δευτερεύοντα αλλά ας έχουμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας τί έχει πραγματικά σημασία!

Άλλα ήθελα να πω, άλλα είπα... :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

μανούλες καλημέρα! εμεις αρρωστησαμε. ημουν εγω καπως ολο το σκ και απο χθες το απογευμα φαινεται πως κολλησα και τη μικρουλα μου.

Μαρια (angicat), ετσι ξεκινησα και εγω. με ποναγε ο λαιμος, εκανα γαργαρες με αλατονερο και μου περασε! ειναι θαυματουργο.ομως εμεινε το συναχι και το μπουκωμα. το σαββατο το απογευμα φτερνiζομουν συνεχεια και την κυριακη ημουν πολυ χαλια. με ετριψε ομως ο Τ. το βραδυ και ξυπνησα χθες σχεδον μια χαρα.

και εκει που ειπα πως ολα τελειωσαν το απογευμα αρχισε να τρεχει μυξουλες η μυτη της αλεξ και να φτερνιζεται. το βραδυ το μπουκωμα ηταν μεγαλο. βαλαμε το ρουφηχτηρι αυτη πλανταξε στο κλαμμα. ευτυχως κοιμηθηκε ενδιαμεσα ομως και ηταν σχετικα καλα. ολο το πρωι πολυ μυξα. βαζω συχnα ορο και ρουφηχτηρι. πολυ κλαμμα ομως ρε σεις. λετε να ποναει αυτο το μαντζαφλαρι; το απογευμa λεω να την παω στο γιατρο. να κανω και τιποτα αλλο μανουλες-παθουσες;

δημητρα εσυ και ο γιατρος σου ξερετε καλυτερα και αφου πρεπει να αποθηλασεις, καντο. ευχομαι πραγματικα να λυθει και το προβλημα με τα βραδινα ξυπνηματα! οσο για την φαριν, εννοειται πως θα την κοψεις αλλα συζητησε το με τη γιατρο. μην βιαζεσαι να αλλαξεις, δωστης να καταλαβει οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να δωσεις ξανα αλλα τι αλλο μπορεις να δινεις. δηλ αν εχεις ξεκινησει ζυμαρικουλι τοτε φανταζομαι μπορεις να δινεις εναλλαξ το απογευμα γιαουρτι-φρουτο. σημασια εχει να φαει καπως τα δημητριακα ετσι δεν ειναι; η στην τελικη μπορει το παιδι να μην ειναι ετοιμο. δωσε παλι τον αλλο μηνα. επειδη περασα και εγω φασεις αμφισβητησης με τη δικια μου ειδα πως οταν της εκαν σαφες οτι "αυτο" δεν το κανω το συζητουσε και βρισκαμε κοινη λυση. στο λεω για να μην αγχωθεις με το να βρεις καινουρια γιατρο. αν παλι σου συστησουν κανεναν αλλο θα πας βεβαια και θα δεις.

αντζυ, στανταρ τα ιδια παπα εχουμε παρει!!! ροζ με κεντημενα λουλουδακια ε;;;χχαχαχαχα!

δεσποινα πολυ θαρραλεα εισαι ε; ολα τα ρωει το μωρουλι σου! μπραβο!

ηρω ελπιζω να ειναι καλυτερα το πωπουδακι σας....

ουφ ποσο καιρο λετε να ταλαιπωρηθει η μικρουλα μου; λετε και παραμονη να ειναι ετσι; εχω κανονισει να βγω με τον καλο μου. πως θα την αφησω; τωρα και που κλαιει μετα το ρουφηχτηρι τη βαζω στο στηθος και αμεσως ηρεμει το χρυσουλι μου. λετε και στις 26 που θα φυγουμε να ειναι ετσι; αλιμονο μας. θα μας ακουσει ολο το ξενοδοχειο!!!!

KOWTp3.png

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Εμείς καλά, τώρα κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να γράψω...

Θέλω πρώτα να ευχηθώ σε όλες οι οικογένειες που περνούν δοκιμασίες που αφορούν την υγεία, γρήγορη ανάρρωση, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει σε κάποιες περιπτώσεις -οι μέρες των Χριστουγέννων πάντα μας θυμίζουν πως θαύματα γίνονται!- και γενικά τα καλύτερα...

Και μετά το παραπάνω όλα τα υπόλοιπα που ήθελα να πω φαντάζουν ασήμαντα...

Υγεία και πάλι υγεία! Και ο ύπνος τους -και κατ' επέκταση ο δικός μας-, το αν έφαγαν 5 ή 10 κουταλιές, αν μπουσούλησαν ή απλώς σέρνονται έρχονται σε 2η μοίρα... Πάντα θα ασχολούμαστε με αυτά τα δευτερεύοντα αλλά ας έχουμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας τί έχει πραγματικά σημασία!

Άλλα ήθελα να πω, άλλα είπα... :tongue:

μπραβο ιωαννα που μας θυμιζεις την ανεκτιμητη αξια της υγειας.

KOWTp3.png

μανούλες καλημέρα! εμεις αρρωστησαμε. ημουν εγω καπως ολο το σκ και απο χθες το απογευμα φαινεται πως κολλησα και τη μικρουλα μου.

ουφ ποσο καιρο λετε να ταλαιπωρηθει η μικρουλα μου; λετε και παραμονη να ειναι ετσι; εχω κανονισει να βγω με τον καλο μου. πως θα την αφησω; τωρα και που κλαιει μετα το ρουφηχτηρι τη βαζω στο στηθος και αμεσως ηρεμει το χρυσουλι μου. λετε και στις 26 που θα φυγουμε να ειναι ετσι; αλιμονο μας. θα μας ακουσει ολο το ξενοδοχειο!!!!

όχι ρε κοριτσάκια..........

περαστικά της και γρήγορα εύχομαι!

μακαρι να κρατήσει 1-2 μερούλες και μετά να είναι μια χαρούλα!

αλλά ακόμα κι αν είναι λίγο μπουκωμένη,δεν πειράζει,ε?

ξέρεις που όλες οι μανούλες λένε οτι εκεί που δε θέλεις με τίποτα να αρρωστήσουν,αρρωσταίνουν,ε?it's ok,θα περάσει!υπομονή!

Δήμητρα εύχομαι πανω απ'όλα να είσαι καλά και αφού χρειάζεται να αποθηλάσεις να το κάνεις χωρίς ενοχές!

όσο για τη γιατρό σας,κάνε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου!

Ιωάννα μου έχεις απόλυτο δίκιο.....

Αντζυ πως είναι το μπισκοτάκι μας??????

Δέσποινα με το καλό να τις κάνει τις εξετάσεις ο μπαμπάς σου και να πάνε όλα καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...