Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει τη βρηκα. Μου ειπε να παρω ντακταντορ!!!

Ευτυχως!!! Ειναι επειδη του αλλαξα πανα! Ειπα να παρω καμια πιο οικονομικη, αλλα εμας ο κ*λος μας θελει μαλλον τα ακριβα!!!:tongue:

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!Τα πρώτα γενέθλια με τη μπουμπούκα μας!!!!Το μεσημέρι ήρθε η αδερφή μου,μετά πήγαμε βόλτα και στο πατρικό,μετά στον πεζόδρομο και ήρθε και η ξαδερφούλα μου σπίτι που περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα να γεννήσει!!!!!Ανυπομονώ!!!!!Τι ωραία που είναι να περιμένεις το μπεμπάκι σου!!!!!

Έχει η πεθερά σου σουπερμαρκετ; Αλυσίδα; Ποιά;

:lol::lol::lol::lol::lol: Εγω δεν θα ζήταγα ατμοκαθαριστή....

Τα έξοδα του μωρού μέχρι την ενηλικίωση....χαχαχαχαχαχαχα

Πάντως να αποφεύγεται να βάζετε τα μωρά σε οτιδήποτε ψηλότερο από το μπόι του γιατί αν πέσει κινδυνεύει. Ενώ αν είναι όσο είναι και το ύψος του, έχει λιγότερες πιθανότητες να πάθει κάτι κακό. Δεν είναι και απόλυτο απλά έτσι λένε.

Αλλαξιέρα στο ύψος της μπέμπας!!!!;;;;Δεν έχει;;;;

εγώ την χρησιμοποιώ πολύ συχνά :)

Ναι αλλά στη σούπα ... μαζί με το κρέας;;;

Ενταξει τη βρηκα. Μου ειπε να παρω ντακταντορ!!!

Ευτυχως!!! Ειναι επειδη του αλλαξα πανα! Ειπα να παρω καμια πιο οικονομικη, αλλα εμας ο κ*λος μας θελει μαλλον τα ακριβα!!!:tongue:

Αντε μπράβο στο μπεμπάκι!!!!

Κορίτσια σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!!!!!!!!Όλα από αύριο να είναι πιο ευχάριστα!!!!ΥΓΕΙΑ φίλες μου!!!!!!Πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα!

Ηρώ είχαμε εμετούς μετά τη φαρίν τις περισσότερες φορές. Ενώ του αρέσει σε γεύση μετά μάλλον του έπεφτε βαρύ και το έβγαζε. Η γιατρός επιμένει να του δίνω σε μικρότερη αναλογία ανακατεμμένο με το ρυζάλευρο. Αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! Εχασα την εμπιστοσύνη μου απέναντί της. Δεν μπορεί να συνεχίζει τον εμετό και να θέλει να του το δίνω. Τέρμα η μ@λ@κί@.

Σήμερα άρχισα να σκέφτομαι και σοβαρά να αλλάξω γιατρό.

Πείτε ιδέες για να αντικαταστήσω τη φαρίν. Εσείς τι δίνετε το απόγευμα;

Αλεξάνδρα μου δεν θυμάμαι αν σου είπα Χρόνια Πολλά!!! Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου και τον καλό σου!

Και να ευχηθώ κι εγώ σε όλες μας, τα μωρά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε ΥΓΕΙΑ!!!

X4pTp3.png

Αλεξάνδρα, Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου! Πάντα γερή και ευτυχισμένη κι εσύ και η οικογένειά σου. Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου και με ένα αδερφάκι, όποτε το θέλεις.

Αλλά πάνω απ΄όλα υγεία!!!

Τι να πρωτοσχολιάσω?

Ατλαντίς, πολύ όμορφα τα νανουρίσματά σου. Ευχαριστούμε πολύ και ας μην τα σχολιάζουμε πάντα. Ειναι υπέροχα και χαλαρωτικά. Μπράβο και στο μπεμπάκι σου που έφαγε όλο το φρουτάκι! Πάντα τέτοια!

Μπράβο στα μωράκια που μεγάλωσαν! Ολόκληροι άντρες κι οι δυό! Πάντα γεροί! Και στα μωράκια που στέκονται και περπατάνε! Εμείς ακόμα έχουμε μέλλον...

Κική μου, λυπάμαι για τους γνωστούς σου. Εύχομαι ότι καλύτερο. Κρίμα να συμβαίνουν άσχημα πράγματα μέρες που'ναι.

Κρεμμύδι τελικά κάνει ή όχι? Άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς. Αμάν αυτοί οι γιατροί!

Δεν θυμάμαι άλλα, κόλλησε το μυαλό. Είμαι τόσο κουρασμένη.

Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου με τα χίλια ζόρια και θα πάω κι εγώ τώρα γιατί δεν αντέχω.

Σας φιλώ όλες. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ηρώ είχαμε εμτούς μετά τη φαρίν τις περισσότερες φορές. Ενώ του αρέσει σε γεύση μετά μάλλον του έπεφτε βαρύ και το έβγαζε. Η γιατρός επιμένει να του δίνω σε μικρότερη αναλογία ανακατεμμένο με το ρυζάλευρο. Αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! Εχασα την εμπιστοσύνη μου απέναντί της. Δεν μπορεί να συνεχίζει τον εμετό και να θέλει να του το δίνω. Τέρμα η μ@λ@κί@.

Απαράδεκτη! Έχεις δίκιο! Γιατί επιμένει τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω. Τι το τόσο σημαντικό έχει η φαρίνα? Πάντως η Αγλαϊα στο πάρεντς απορρίπτει και ρυζάλευρα και φαρίνες. Νομίζω προτείνει ξανά φρούτο ή λαχανικό. Αν βρω χρόνο θα μπω κι εγώ να δω κάποια στιγμή γιατί παρόλο που αρέσουν στην Αθηνά, θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητες οι τυποποιημένες τροφές.Κι επειδή δεν θέλω να της δώσω πάλι ξένο γάλα, δεν μπορώ αυτά που σου πρότεινε η Μαρία η Δάγλα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγώ δίνω γιαούρτι αλλά σήμερα η πεθερά μου δεν κατάφερε να του το δώσει παρά μόνο το μισό. Κι εγώ ψάχνω ιδέες γιατί το ανθότυρο δεν το ήθελε και τον τραχανά επίσης και δεν μπορώ να τον ταΐζω κάθε μέρα γιαούρτι. Ή μήπως μπορώ;

mU4Ep3.png

Καλησπέρα!

Ηρώ είχαμε εμετούς μετά τη φαρίν τις περισσότερες φορές. Ενώ του αρέσει σε γεύση μετά μάλλον του έπεφτε βαρύ και το έβγαζε. Η γιατρός επιμένει να του δίνω σε μικρότερη αναλογία ανακατεμμένο με το ρυζάλευρο. Αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! Εχασα την εμπιστοσύνη μου απέναντί της. Δεν μπορεί να συνεχίζει τον εμετό και να θέλει να του το δίνω. Τέρμα η μ@λ@κί@.

Αλεξάνδρα μου δεν θυμάμαι αν σου είπα Χρόνια Πολλά!!! Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου και τον καλό σου!

Και να ευχηθώ κι εγώ σε όλες μας, τα μωρά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε ΥΓΕΙΑ!!!

Νομίζω ότι μου ξαναευχήθηκες!!!!Αλλά δεν πειράζει ευχές είναι...καλό κάνουν!!!χαχαχαχαχα...

Πάντως για τη φαρίν κι εγώ δεν θα την συνέχιζα...εγώ δίνω 5 μέρες φαρίν 2 γιαούρτι...έτσι μας έχει πει ο γιατρός...καλά δεν το ακολουθώ και αυστηρά...Εγώ πάντως θα δοκίμαζα και κάποιον άλλο γιατρό...για να δω και τη διαφορά...

Νομίζω ότι μου ξαναευχήθηκες!!!!Αλλά δεν πειράζει ευχές είναι...καλό κάνουν!!!χαχαχαχαχα...

Πάντως για τη φαρίν κι εγώ δεν θα την συνέχιζα...εγώ δίνω 5 μέρες φαρίν 2 γιαούρτι...έτσι μας έχει πει ο γιατρός...καλά δεν το ακολουθώ και αυστηρά...Εγώ πάντως θα δοκίμαζα και κάποιον άλλο γιατρό...για να δω και τη διαφορά...

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αν ξέρετε κανέναν καλό προς τα νότια (Μοσχάτο, Καλλιθέα, Φάληρο) πείτε μου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

Αννυ κ Κικη τα αγορακια σας μεγαλωσαν πολυ! να τα χαιρεστε,ειναι κ ψιλα μωρακια!

Αλεξανδρα χρονια σου πολλα με υγεια κ οτι επιθυμεις! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Ηρω κ εγω θα σου ελεγα εφοσον εχουν πυον να παρεις καποιον αλλο παιδιατρο για να μη γινουν χειροτερα. ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα!

Μαρια(ατλαντις) ο μπαμπας μου θα κανει τις εξετασεις το νεο ετος. ευχαριστω πολυ που ρωτησες!

για τη συναντηση μας μπορω την Κυριακη το απογευματακι γιατι θα ειμαστε Αλεξ/πολη κ μπορουμε να γυρισουμε νωριτερα. Καβαλα θα βρεθουμε?

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλα ρε Δημητρα ειναι σοβαρη????????? Τωρα τα πηρα πολυ ασχημα. Κατι τετοια κανουν και οι μαμαδες σπαζονται. Εγω γι αυτο δεν ακολουθω αυτα που μου λεει. Κανω οτι θελω, με μετρο εννοειται! Και απ οτι λενε και οι αλλοι παιδιατροι εδω μεσα. Λες και τι εχει μεσα η φαριν λακτε???????????? Σιγα τα αβγα.

Εγω δινω γιαουρτι καθε μερα. Απλα μια δινω σκετο, μια του τριβω στο σκετο τα μπισκοτα εκεινα τα παιδικα και μια με ενα φρουτο και ξανα απο την αρχη.

Δηλαδη ρε κοριτσια για καθιστε γιατι κοντευω να παθω εγκεφαλικο τωρα απο τα νευρα!

Εσας σας αρεσουν ολα???? Τα τρωτε ολα???? Καθε μερα πεινατε το ιδιο???

Εγω παντως που ειμαι και του φαγητου εχω να απαντησω σε ολα οχι!!!! Καλο ειναι να δοκιμασουν τα παντα τα παιδια μας αλλα μεχρι εκει. οτι του αρεσει του καθενος!

Οσο για τους γιατρους, το ειχαμε ξαναπει. Εγω τυφλη εμπιστοσυνη δενεχω σε κανεναν!!!

Να σας θυμισω οτι εμεις ΔΕΝ θα καναμε παιδι ποτε!!!! Κι οταν το ειδε ο πρωην (φοβερος μ@λ@κ@ς) γυναικολογος μου, ειπε μπροστα στοναντρα μου: χαχα, να σας ζησει!!! εισαι σιγουρος οτι ειναι δικο σου????

Αντε γιατι ωρες ωρες με βγαζουν εκτος εαυτου. Να κανει εμενα το δικο μου παιδι εμετο που μου βγηκε ο κ*λος για να το κανω (και οχι μονο) για να φαει σονει και καλα την τυποποιημενη τροφαρα. Φατην εσυ κυρα μου!

Σορυ!

ticker.png

CEPYp3.png

καλα, Ηρω τα παιξα τωρα με αυτο που σου ειπε ο πρωην γυναικολογος σου! μεγαλος π@π@ρ@ς!

οσο για τη φαριν,σιγα μην παθουν τιποτα αν δεν τη φανε! ενα σωρο τροφες υπαρχουν με ολα τα θρεπτικα συστατικα!

για πες τι πανες εβαλες στον Κων/νο κ τον πειραξαν? γιαουρτακι δινεις προβειο της Ροδοπη?

pHNqp3.png9S1np2.png

Ασε ρε Δεσποινα... Ευτυχως ο αντρας μου ουτε που του εδωσε σημασια!

Του εβαλα τις φθηνες της παμπ..... τα πορτοκαλι...

Γιαουρτι, του δινω ολυμπος, βιολογικο, αγελαδινο, ενα πρασινο ειναι. Του αρεσει παρα πολυ!!! Τωρα βεβαια ειναι και σχετικα ολα αυτα... το καθε παιδι εχει τα γουστα του!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...