Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου εμείς γυρίσαμε απο την παιδίατρο οπού κλάψαμε παρα παρα πολύ! Μας έδωσε πολλά συγχαρητήρια που κανουμε βηματάκια απο τόσο νωρίς (τον πηγα περπατώντας μεσα η κουκουβάγια μάνα). Μέσα σε στρατα δεν με αφήνει ούτε κατα διάνοια η παιδίατρος.. Μου είπε μόνο απο τα έπιπλα και στα χεράκια μας και όταν τα καταφέρει στην περπατούρα (ακόμα δεν μπορεί, φεύγει μπροστά και φοβάμαι ότι θα χτυπήσει). Είναι 75 πόντους και 9350, μας είπε να δώσουμε και ψάρι μία φορά την εβδομάδα! Τι αλλο? Α ναι τον αφησε και μόνο του (για δευτερολεπτα εννοείται) ορθιο και μας είπε ότι είναι πολύ γερά τα ποδαράκια του! Αυτά θυμάμαι!

Ηρώ μου κοριτσάρα θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω!!! Κρίμα που δεν θα είναι και η Μαρια επάνω! Εγώ προτείνω την Κυριακή που νομιζω είχε πει και η Δεσποινα οτι την βολεύει! Για πείτε και οι υπόλοιπες!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω.. Σας αφήνω γιατί ερχεται η νονά μας!!!

Μπράβο στον Δημητράκη μας! Σε λίγο καιρό θα τρέχει!!!!!

Κι εμείς κάναμε εμβόλιο σήμερα και μας άκουσαν μέχρι έξω!

Εμείς είμαστε 74 πόντους, 9 κιλά και από σήμερα αρχίζαμε γιαουρτάκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννυ ολοκληρος αντρας ο Δημητρακης, ε??? Μπραβο σας!!!

Κυριακη κι εμεις ειμαστε μια χαρα. Δεν εχουμε κανονισει απολυτως τιποτα!

Οποτε μενει η Τανια και η αλλη η Δεσποινα??? Ας μας πουν!

ticker.png

CEPYp3.png

Καταλαβα.... Τι να σου πω τοτε... Λογια γι αυτες τις καταστασεις δεν υπαρχουν...

Σκεψου ομως οτι φετος θα ειναι τα πρωτα σας Χριστουγεννα παρεα με τον αγγελουδακο σας!!!!! Συγκρινεται με τιποτα αυτο???? Αντε κοιτα μην πολυστεναχωριεσαι και σε βλεπει κι ο Κωνσταντινουλης ετσι! Αυτα οοοοολα τα καταλαβαινουν!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καταλαβα.... Τι να σου πω τοτε... Λογια γι αυτες τις καταστασεις δεν υπαρχουν...

Σκεψου ομως οτι φετος θα ειναι τα πρωτα σας Χριστουγεννα παρεα με τον αγγελουδακο σας!!!!! Συγκρινεται με τιποτα αυτο???? Αντε κοιτα μην πολυστεναχωριεσαι και σε βλεπει κι ο Κωνσταντινουλης ετσι! Αυτα οοοοολα τα καταλαβαινουν!!!

Προσπαθώ Ηρώ μου αλλά σκέφτομαι και αυτή τη μανούλα που δεν θα είναι με το αγγελούδι της και ένα παλικάρι 2 μέτρα που δεν ξέρει αν θα κάνει πρωτοχρονιά :-(

Διαφημίσεις

ωχ Κική μου πάνω σε δυσάρεστα έπεσα κι ήδη η μέρα δεν είναι καλή..

ας σκεφτούμε κάτι ευχάριστο μπας και αλλάξει το κλίμα..

θυμάσαι πέρυσι τέτοια εποχή που κάναμε όλες μας Χριστούγεννα με τις κοιλιές τούρλα?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπερα και απο μας,

αντζυ μου αλλαξε το κλιμα γιατι πολυ μελανχολια επεσε σήμερα!!!

εμεις είμαστε καλά αν και χτες μας επιασε ενας εντονος βήχας και δεν μπορουσε να κοιμηθει η καημενουλα. Ευτυχως βρηκα τον γιατρο στο τηλ μου έδωσε ενα σιροπακι και με δυο φορες που πήρε ο βήχας εξαφανιστηκε!

Υποχωρουν και οι μυξουλες... αντε να γινουν όλα τα μωρακια μας καλα!!

Για την συναντηση που λέτε εγω Κυριακη δεν μπορω γιατι εκεινη τη μερα θα γυρναμε απο Γιαννιτσα και συνηθως ερχομαστε βραδακι! Πάντως αν σας βολευει όλες εγω δεν έχω πρόβλημα, αννυ εσεις πότε επιστρέφετε Αθήνα?

Δεσποινα απο οτι φαίνετε μετα τις γιορτες θα ερθω στον Σαββα γιατι ακομη δεν του έστειλα το μειλ που μου ζήτησε:rolleyes:

Αυτα απο μας...

ευχομαι αύριο να είναι μια καλύτερη μερα για όλους μας και να χουμε την υγεια μας!!

Καλο βράδυ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ωχ Κική μου πάνω σε δυσάρεστα έπεσα κι ήδη η μέρα δεν είναι καλή..

ας σκεφτούμε κάτι ευχάριστο μπας και αλλάξει το κλίμα..

θυμάσαι πέρυσι τέτοια εποχή που κάναμε όλες μας Χριστούγεννα με τις κοιλιές τούρλα?

Μόνο ευχάριστα θέλω!!!!!!!!!!!!!!

Ωραίες στιγμές τότε Άντζυ μου! Αλλά και τώρα που τα έχουμε να χαζεύουν το δέντρο!

Κοριτσια προβλημα!!!

σας παρακαλω βοηθηστε με!!! Ο πωπος μας ειναι γεματος σπυρια με πυον!!! Ξαφνικα!!! Το μεσημερι ηταν μιαχαρα.

Εκτος απο τις γνωστες κρεμες αλλαγης πανας, εχει καμια να μου προτεινει κατι αλλο πιο δυνατο????

Η παιδιατρος μου εχει ενα προβλημα με τον πατερα της και λειπει και δεν τη βρισκω!!!

PLEASEEEEEE!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εχω λίγες μέρες να γράψω, συγχωρέστε με που δεν θα τα σχολιάσω όλα.

Ηρώ η ιστορία σας είναι πολύ συγκινητική!

Ειρήνη αναρωτιόμασταν που είσαι.

Άλεξ μου χρόνια σου πολλά!

Και όπως είπε κι η Τάνια, μόνο υγεία κορίτσια!

mWsZp3.png

Στο φαρμακειο πηγα και το βοδι ηθελε να μου πουλησει μια πανακριβη που ειναι παλι για αλλαγη και μετα σουντοκριμ. Δεν ηξερε τι αλλο. τι να πω.... Θα δω τι θα κανω.

ticker.png

CEPYp3.png

Περαστικά σας πάντως, το μόνο που ξέρω εγώ είναι να τον αφήνεις όση ώρα μπορείς χωρίς πάνα. Απλά σου είπα να ζητήσεις συμβουλή γιατρού γιατί αν θυμάσαι η Ειρήνη κάτι είχε κάνει με την κρέμα κ εγινε χειρότερα η μικρή της (έβαλε πολύ ποσότητα ενώ έπρεπε ελάχιστη αν θυμάμαι καλά) Γενικά βέβαια εγώ παίρνω την γιατρό για ψύλου πήδημα:tongue:

mWsZp3.png

δεν ξερω για το πύον τι κάνει..ο καθενας λέει κι άλλα.εμεις είχαμε σύγκαμα,αρα δε μπορώ να βοηθήσω,παρε ή τον παιδίατρο της Μαρίας ή της Τάνιας που στε κοντά

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...