Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χτες άφησα 2ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ τη μικρή στον Κώστα και πήγα σ/μ(άνοιξε το καινούριο της πεθεράς μου) κι είχε πολλές προσφορές κ προιόντα 1+1 δώρο!

Έχει η πεθερά σου σουπερμαρκετ; Αλυσίδα; Ποιά;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον ακουστε!

Ειδα στο φυλλαδιο του Lidl κατι τελειες στολες αγιοβασιλη bebe μονο 7 ευρω, επισης τελειες φλις κουβερτες με το μπομπ σφουγγαρακι και τελειες ολοσωμες φορμες εξοδου 13 ευρω. Λεω στο Θοδωρη θα πας πρωι πρωι. Στειλε μου λεει να μου το θυμησεις να παω. 7:40 ηταν εκει και ειχε λεει μια ουρα μεχρι απεναντι. Και με το που ανοιξαν οι πορτες ετρεχαν ολοι σαν τους τρελλους!:lol:

Φλις δεν προλαβε, προλαβε ομως τα αλλα 2!! Και στο τελος λεει ειχε μεινει μονο μια στολη και 2 παππουδες σκοτωνονταν!!!!

Χριστουλη μου! Ευτυχως που δεν πηγα εγω γιατι με τις ορμονες μου θα τους εδερνα ολους!!!:tongue:

Να σημειωσω οτι παρομοια στολη στα mothercare την ειχαν 35!!!!! Και στα jumbo στολη ωραια δεν ειχε. Μονο ωραια φορμακια!

Θα σας βαλω φωτος το απογευμα, να την βαλω πλυντηριο στεγνωτηριο και μετα!!;)

Ελπίζω να πήρε και για μένα αλλιώς αλίμονό του πέστου!

mU4Ep3.png

Ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι ελεηνα!Θελω να παω να παρω δωρο για τα βαφτιστιρια μας!Θελω να παω σ/μ θελω θελω θελω....................κουραζομαι και μονο που τα σκεφτομαι.Δεν θυμαμαι τιποτα:confused::confused::confused:

Σε είχα ξαναρωτήσει τι δουλειά κάνεις και δεν μου απάντησες!! κλαψ κλαψ!

mU4Ep3.png

Σήμερα η μπουμπού έπεσε από την αλλαξιέρα μέσα στο δεύτερο συρτάρι που είχα ανοικτό....χτύπησε το μαγουλάκι της...μια γρατζουνιά μεγάλη και φουσκωμένη...αλλά κοιμάται το μπεμπάκι μου!!!

Μανουλίτσες να ευχηθούμε αυτές οι μέρες να μας φέρνουν μόνο χαρές και όλος ο κόσμος να έχει πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ και όλα τα άλλα έρχονται!!!!:wink:

Να τα εκατοστήσεις κουκλίτσα! Καλά τι ακροβάτης η δικιά σου! Ευτυχώς που είχες το συρτάρι ανοιχτό.

Πάντως να αποφεύγεται να βάζετε τα μωρά σε οτιδήποτε ψηλότερο από το μπόι του γιατί αν πέσει κινδυνεύει. Ενώ αν είναι όσο είναι και το ύψος του, έχει λιγότερες πιθανότητες να πάθει κάτι κακό. Δεν είναι και απόλυτο απλά έτσι λένε.

mU4Ep3.png

και ναι,κυρίες και κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δείτε!!!!!!!!

μετά από 3 μήνες,ξημέρωσε η μέρα που το κοριτσάκι μου επιτέλους έφαγε ένα πιατάκι φαγάκι-και μάλιστα φρουτόκρεμα!!!!!!!!!!!!!!

έχω τρελαθεί από τη χαρά μου!!!!!!!

ευχομαι να μην ήταν τυχαίο και να συνεχίσει έτσι!αλλά ακόμα κι αν όχι,είμαι ευτυχισμένη που το έζησα κι αυτό!!!!!!!

έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας!

Αυτό δεν είναι μπωλ! Είναι μπωλάρα!!! Μπράβο και εύχομαι να το επαναλάβει το άθλημα!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Αννα μεγειά τα παπουτσακια σας!!μη μου πεις οτι πήραμε τα ίδια μποτάκια!!κι εμας ροζ 25 ευρω!α,και κάτι ακόμα το αλογάκι μόνο κουνιέται ή έχει και ηχους??

Θέλω κι εγώ να του πάρω παπούτσια και περιμένω να με πληρώσουν από κάτι ιδιαίτερα ή να πάω στην Καλαμάτα να του τα πάρει η μάνα μου. Έχω ένα ωραίο ζευγάρι που του πήρε η νονά του αλλά θέλω να του πάρω καινούργια αγκαλιάς για κάθε μέρα. Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ πάντα του φοράω παπουτσάκια γιατί δεν μένουν αλλιώς οι κάλτσες μας.

mU4Ep3.png

Αννα αποφάσισα να αποθηλάσω σιγά σιγά κατόπιν εντολής γιατρού. Αλλά σκόπευα κι εγώ ούτως ή άλλως σε κανά δίμηνο να ξεκινούσα. Ε αρχίζω λίγο νωρίτερα. Προς το παρόν έχω μειώσει τους ημερήσιους θηλασμούς και σιγά σιγά θα προσθέσω ξένο. Τώρα η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος ελπίζω να βελτιωθεί λίγο ο νυχτερινός ύπνος. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος.

Μακάρι να βελτιωθεί αν και δεν παίζει ρόλο λένε. Τι εννοείς κατόπιν εντολής γιατρού; Μήπως ρε συ Δημητρούλα είναι αυστηρή η παιδίατρός σας;

mU4Ep3.png

Δεν ξέρω πόσα ακόμα θα μπορούσα να γράψω σε 20 λεπτά!!! χαχαχαχα σήμερα τελειώνω νωρίς και δεν θα πάω σπίτι. Θα πάω αγορά μπας και βρω κανένα ρούχο να μου χωράει. Από τα πιο φτηνά μαγαζιά φυσικά γιατί από λεφτά ΓΙΟΚ!

mU4Ep3.png

Έχει η πεθερά σου σουπερμαρκετ; Αλυσίδα; Ποιά;

σιγά μην εχει κι εργοστάσιο!χαχα!!:D:Dδουλεύει σε σ/μ 17 χρόνια κιολας ήταν στο Ατλάντικ.το οποίο η κρίση το χτύπησε κατακούτελα και κλείνει το ένα μετά το άλλο.κι ευτυχώς τους αγόρασε τώρα ένα μικρότερο σ/μ ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ και έτσι δεν έμειναν τόσες κοπέλες χωρίς δουλειά;)

Σε είχα ξαναρωτήσει τι δουλειά κάνεις και δεν μου απάντησες!! κλαψ κλαψ!

απαντώ εγώ που τα ξέρω όλα! έχει βενζινάδικο η Βασούλα με τον άντρα της και δουλεύει εκεί τα πρωινά.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Σιγά που θα σου ξέφευγαν!!!

Είπα αν είχε αλυσίδα σούπερ να μου έπαιρνε εκείνο το δωράκι που σας έλεγα ότι θέλω για τα Χριστούγεννα. Τον ατμοκαθαριστή 600?. Ψιλοπράγματα!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να βελτιωθεί αν και δεν παίζει ρόλο λένε. Τι εννοείς κατόπιν εντολής γιατρού; Μήπως ρε συ Δημητρούλα είναι αυστηρή η παιδίατρός σας;

Ο γυναικολόγος μου μου ζήτησε να ξεκινήσω τον αποθηλασμό σιγά σιγά γιαέναν πολύ συγκεκριμένο λόγο αλλά δεν θα ήθελα να το συζητήσω ακόμα.

Η παιδίατρος είναι γενικά αυστηρή αλλά είναι υπέρ του θηλασμού. Και τώρα καλά που μου τη θύμισες να την πάρω τηλέφωνο να δω τη γάλα θα μου πει να πάρω και να της πω ότι ΤΕΡΜΑ η φαρίν. Δεν πάει άλλο!!!

X4pTp3.png

Κοριτσάκια μου εμείς γυρίσαμε απο την παιδίατρο οπού κλάψαμε παρα παρα πολύ! Μας έδωσε πολλά συγχαρητήρια που κανουμε βηματάκια απο τόσο νωρίς (τον πηγα περπατώντας μεσα η κουκουβάγια μάνα). Μέσα σε στρατα δεν με αφήνει ούτε κατα διάνοια η παιδίατρος.. Μου είπε μόνο απο τα έπιπλα και στα χεράκια μας και όταν τα καταφέρει στην περπατούρα (ακόμα δεν μπορεί, φεύγει μπροστά και φοβάμαι ότι θα χτυπήσει). Είναι 75 πόντους και 9350, μας είπε να δώσουμε και ψάρι μία φορά την εβδομάδα! Τι αλλο? Α ναι τον αφησε και μόνο του (για δευτερολεπτα εννοείται) ορθιο και μας είπε ότι είναι πολύ γερά τα ποδαράκια του! Αυτά θυμάμαι!

Ηρώ μου κοριτσάρα θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω!!! Κρίμα που δεν θα είναι και η Μαρια επάνω! Εγώ προτείνω την Κυριακή που νομιζω είχε πει και η Δεσποινα οτι την βολεύει! Για πείτε και οι υπόλοιπες!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω.. Σας αφήνω γιατί ερχεται η νονά μας!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...