Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θάλεια τέλειο Χριστουγεννιάτικο πρωινό!

Αλεξάνδρα πολύχρονη κοριτσάκι μου!!!!!!!!να είσαι πάντα γερή και να δεις όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται!!!!!!!!και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!!!

Δέσποινα βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του μπαμπά σου?εύχομαι τα καλύτερα!!!!

καλή δύναμη στις μανούλες που δουλευουν!

καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

και ναι,κυρίες και κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δείτε!!!!!!!!

μετά από 3 μήνες,ξημέρωσε η μέρα που το κοριτσάκι μου επιτέλους έφαγε ένα πιατάκι φαγάκι-και μάλιστα φρουτόκρεμα!!!!!!!!!!!!!!

έχω τρελαθεί από τη χαρά μου!!!!!!!

ευχομαι να μην ήταν τυχαίο και να συνεχίσει έτσι!αλλά ακόμα κι αν όχι,είμαι ευτυχισμένη που το έζησα κι αυτό!!!!!!!

έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας!

Συγχαρητήρια στο μπεμπάκι!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

wodszv464113-02.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κι από εμάς!

Το ζουζούνι μου κοιμάται, τέλειωσα σχεδόν τις δουλίτσες μου και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!

Αλεξάνδρα, συνονόματη, να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Ελπίζω να μην έκλαψε πολύ η μπουμπούκα σου και να φύγει γρήγορα η παλιογρατζουνιά από το μαγουλάκι της...

Atlantis, πολύ χάρηκα για τη μικρή σου που πάει καλύτερα! Μπράβο και για τη φρουτόκρεμα, πάντα τέτοια! Σχετικά με το κρεμμύδι, τα βάζω να βράσει με τα υπόλοιπα λαχανικά αλλά δεν το αλέθω. Και με το πράσο το ίδιο. Παράλειψή μου που δεν το είπα. Το "βαλς των χαμένων ονείρων" απλά τέλειο! Το άκουσα αρκετές φορές από το πρωί! Μετά το πήρα απόφαση ότι έπρεπε να ξεκινήσω τη φασίνα!:oops:

Καλή εβδομάδα!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

μανούλες καλημέρα!!! διάβαζα, διάβαζα, διάβαζα και τρελειωμό δεν είχαν τα ποστ σας!για να δουμε τι θυμαμαι!

αργυρω συγκινηθηκα πολυ με την ιστορια σου ομως η δικη σου περιπτωση και κατι αλλες μας βοηθουν να ελπιζουμε ακομα σε θαυματα!!!!

αννη μου μπραβο στην κλειω. γυναικαρα ολοκληρη!

αντζυ μπρααβο και στην χρυσανθουλα μας, περδικι γινεται και παλι και μαλιστα ορθιο! χαχαχαχα!

βαλια μου... αντρες. τι να πρωτοπεις; του κουβεντιασες τι ηθελες εσυ;καμια φορα αυτοι δεν τα σκεφτονται οπως εμεις.ελα θα κανετε και καλυτερες βολτουλες!

δεσποινα τι να πω για τον υπνο; και εγω νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις και πολυ αδικο για το μωρουλι και για εσας να βιωσετε αυτη την ενταση του κλαμματος.

μαρια μπραβο στο λευτερακη! δικαιως εισαι κουκουβαγια! ειναι απιστευτος που κανει ολα αυτα!

μπραβο και στην αθηνουλα μαρακι! ακου μιλανε, μπραβο!

αχ τι αλλο; α ναι! ατλαντις μπραβοοοοοοοοοοοο! εφαγε το κοριτσακι σου ε; φυγαν και τα σπιθουρακια ε;γιουπι!!!!

βικακι μια χαρα σουπεργουμαν! αστερι το λουσακι!

ειρηνη μου δε μας ριχνεις, να μπαινεις να τα λες! να ξεσκας εστω και απο εδω! ευχομαι να καλυτερεψουν τα πραγματα.

αντζυ με ειχες ρωτησει για τ αλογακι. στα τζαμπο το εχει και η θεση που εχει ειναι σαν πολυθρονιτσα και ετσι δεν πεφτει η αλεξ. ειναι πολυ καλο, το χαιρεται.επισης ψωνισα απο τα κροκοντιλινο που μου ειπες! 25ε ρε! μποτακι ροζ ωραιοτατο!

υπομονη και κουραγιο για τις μανουλες που λειπουν οι αντρουληδες τους, μακαρι να μπορουσαμε να ενωναμε τις μοναξιες μας!

αλεξανδρα μου πολυχρονη και ευτυχισμενη!υγεια και χαρα για ολη την οικογενεια σου!!!!

ελισαβετ μου τι κανεις; πες μας λιγο τα νεα σου! ευχομαι να εισαι καλα!

δημητρα γιατι θες να αποθηλασεις; λογωεργασιας ή ξενυχτιου; γιατι αν ειναι για το δευτερο τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα ξυπναει πια;

οσο για το φαι, εγω εδωσα προχθες πρωτη φορα αστερακι. ψωμακι πηγα να δωσω και με τα δοντακια μαχαιρακια της ειναι πολυ επικινδυνο γιατι κοβει κομματες!

πιπερια και νοτματα δινω εγω. εχω δωσει και μπροκολο (1) και πρασο αλλα σπανια βρισκω και αλλα βιολογικα.

αυτα, παω γιατι ειναι μοναχουλα τωρα. φιλακια

KOWTp3.png

Αννα μεγειά τα παπουτσακια σας!!μη μου πεις οτι πήραμε τα ίδια μποτάκια!!κι εμας ροζ 25 ευρω!α,και κάτι ακόμα το αλογάκι μόνο κουνιέται ή έχει και ηχους??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μάνες!

Ελπίζω να είστε καλά!

Θάλεια σιδερένια πλέον όπως και στο Χρυσανθάκι.

Ατλαντίς μπράβο στην κορούλα σου. Σιδερένια και πάντα τόσο φαγανή!

Αλεξάνδρα να τα χιλιάσεις!!!! Πάντα ευτυχισμένη!

Αννα αποφάσισα να αποθηλάσω σιγά σιγά κατόπιν εντολής γιατρού. Αλλά σκόπευα κι εγώ ούτως ή άλλως σε κανά δίμηνο να ξεκινούσα. Ε αρχίζω λίγο νωρίτερα. Προς το παρόν έχω μειώσει τους ημερήσιους θηλασμούς και σιγά σιγά θα προσθέσω ξένο. Τώρα η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος ελπίζω να βελτιωθεί λίγο ο νυχτερινός ύπνος. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Αλεξάνδρα σου εύχομαι πολύχρονη, ευτυχισμένη και υγιής! Να χαίρεσαι την οικογενεια σου!

Ηρω η ιστορία σου πραγματικά είναι απίστευτη! Αυτά είναι τα παιδια θαύματα όπως λέω!

Μαρια (atlantis) ευχομαι το σημερινο να είναι μόνο η αρχή!

Εμείς έχουμε παιδίατρο το απογευμα και τον έβαλα να κοιμηθεί τωρα για να είναι ξεκούραστος και να κλάψει με την ησυχία του :lol:

Θα σας ενημερώσω μολις γυρίσουμε για ότο νεότερο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανουλες και μωρακια μου γλυκα!

Ελπιζω να ειστε ολες και ολοι καλα

Εχω ψιλοχαθει και μου λειπετε (ελπιζω να σας ελειψα κι εγω λιγακι) αλλα δεν ειμαι και πολυ στα χάι μου... Σημερα καναμε και το μνημοσυνο...

Γενικα σκ@τ@.........

Το καλο ειναι πως η γιατρος μας δεν ακουσε ΤΙΠΟΤΑ στην καρδουλα μας αλλα καταλαβαινετε Εγω τωρα εχω φαει τα λυσσακα μου να κανουμε τριπλεξ για να ησηχασω. Απο την αλλη δεν εχω τα λεφτα να την κανω ιδιωτικα... θα το ξαναπω...ολα σκ@τ@.........

Απλα δεν μπαινω γιατι δε θελω να σας "ριχνω" χρονιαρες μερες. Και γιατι τα τρελλα ωραρια δουλειας καλα κρατουν (ασχετο αν δεν πληρωνομαι...)

Να μου φιλησετε ολες τα μωρουλινια σας!

Αλίμονο αν μπαίναμε να διαβάσουμε μόνο ευχάριστα ή να γράψουμε μόνο ευχάριστα. Μην αγχώνεσαι και να νιώθεις άνετα να μας λες τον πόνο σου και ότι σε απασχολεί. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να γράφεις και δεν μας κουράζεις. Να ναι καλά το μωράκι σου και είμαι σίγουρη ότι οι εξετάσεις σας θα βγουν πολύ καλές. Εμένα να δεις πόσα μου χρωστάνε. Στο φροντιστήριο δεν το συζητώ, μιλάμε για χιλιάδες ευρώ. Στα ιδιαίτερα πιο λίγα αλλά όπως και να έχει δεν δουλεύουμε για την ψυχή της μάνας μας. Τα έχουμε ανάγκη κι εμείς. Τι να πεις αν δεν καταλαβαίνουν.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Εμεις είχαμε ένα πολύ ωραίο και γεματο ΣΚ όλο βολτες, καφέδες και.... φαγητό!

Δέσποινες, Τάνια, Ηρώ και όποια αλλη βορειοελλαδιτισα θα είναι Καβαλα- Ξάνθη εγω έρχομαι την Τεταρτη! Οποτε αν μπορείτε να κανονίσουμε όταν ανεβω κι εγώ!!! Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω όλες!

Περαστικά στα μπεμπάκια που είναι αρρωστα!

Επειδή σας διαβασα με διαλείμματα δεν θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω! Πάω να ξαπλώσω με τον Ν στον καναπε και μπορεί να ξαναμπώ!!!

Εγώ δουλεύω ως την Πέμπτη και Πέμπτη βράδυ φεύγω για Καλαμάτα οπότε είμαι εκτός. Καλά να περάσετε πάντως κούκλες. Και καλές γιορτές σε όλες.

mU4Ep3.png

(αν και δεν ξέρω αν σας αρέσει που βάζω τραγούδια-νανουρίσματα,δεν το έχετε ποτέ σχολιάσει..απλά μου αρέσει να ακούω κατι αγαπημένο πριν κοιμηθώ και γιατί όχι,μπορεί να αρέσει και σε κάποιες από εσας!ελπίζω τουλάχιστον να μη σας ενοχλεί...φιλιά!!!)

Εσύ κουκλίτσα, μην αγχώνεσαι με το αν μας αρέσει ή όχι. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην νιώθεις ανασφάλεια με μας. Είμαστε φίλες και δεν δαγκάνουμε!! Εμένα μου άρεσαν πάντως. χιχιχιχι

mU4Ep3.png

Σας ευχαριστώ όλες σας και για τα περαστικά τα οποία έπιασαν τόπο και επιτέλους είμαι καλύτερα. Ευτυχώς η μικρή μου την γλίτωσε. Σήμερα λέω επιτέλους να βγούμε να πάρουμε τα δωράκια μας, γιατί οι μέρες πλησιάζουν. Βέβαια ο καιρός δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά ελπίζω οτι θα φτιάξει.

Καλή μας μέρα λοιπόν και περαστικά στα αρρωστούλικα μπεμπάκια!

Μπράβο που είσαι καλύτερα και ακόμα πιο πολλά μπράβο που την γλίτωσε η μικρούλα σου. Ελπίζω κι εγώ να μην κολλήσω τον Λ γιατί έχω ένα μικρό μπουκωματάκι και πονόλαιμο, ειδικά τα πρωινά. Το ότι κυκλοφορώ με μηχανάκι δεν βοηθάει όμως.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...