Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

angie μου τί έπαθες;;;Φαντάζομαι τα νεύρα σου!!!!!

Αχ βρε κορίτσια πόσο σας ζηλέυω που κοιμάστε συνεχόμενα τη νύχτα.....Εγώ υποφέρω από καούρες, σηκώνομαι τρώω μια φρυγανιά , περιμένω λίγο βλέποντας τηλεόραση και μετά ξανακοιμάμαι................Κάθε βράδυ τα ίδια

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο 'μενα!

αχ angie μου ολοι οι αντρες το χουν λιγο πολυ αυτο το προβλημα με τον υπνο. εμενα ο δικος μου δεν προλαβαινουμε να ξαπλωσουμε κ κοιμαται αμεσως! ευτυχως ξυπναει σιγουρα με το τηλεφωνο γιατι το εχει κ για ξυπνητηρι το πρωι. εγω παλι με τον παραμικρο θορυβο ξυπναω. να δουμε τι θα κανουμε με το μωρο!

χθες το βραδυ εφαγα κλασσικα το γιαουρτακι μου κ ζηλεψα λιγη απο την τυροπιτα που ετρωγε ο αντρας μου.3 μπουκιες εφαγα κ ολο το βραδυ ειχα καουρες κ στιφογυρνουσα :(

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρααα!

Κι εγώ αργά ξύπνησα σήμερα και είπα να κάνω καμιά δουλίτσα πριν ανοίξω υπολογιστή γιατί μετά δύσκολα!

Καλά Angie πολύ γέλιο!

Εγώ τους άντρες σας τους καταλαβαίνω πάντως... (καλά, μην πέσετε να με φάτε!!!) Κι εγώ έτσι βαριά κοιμάμαι... Κι άντρας μου με το παραμικρό ξυπνάει, ακριβώς το αντίθετο δλδ! Ένα θα σας πω... Σήμερα με έπιασε κράμπα στον ύπνο μου αλλά δεν ξύπνησα! Την ενσωμάτωσα στο όνειρο, τέντωσα το πόδι μου όπως πρέπει για να περάσει και συνέχισα τον ύπνο μου!!! Το πρωί το κατάλαβα και θυμήθηκα το όνειρο γιατί η γάμπα μου ήταν πολύ πιασμένη! :P

Angel, ευχαριστούμε για την πληροφορία! Χθες σκεφτόμουν καλοκαιρινές διακοπές και θαλασσίτσα! Και το μωρό παραμάσχαλα στην παραλία το απογευματάκι!!! 3-4 μηνών δεν είναι καλά; Να πάμε Σεπτέμβρη δλδ για διακοπές! :wink:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Παει το σεμιναριο στην chicco!με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι πλυμηρησαν!!κ το αναβαλουν για την αλλη βδομαδα!!!!κλαψ!!!

αρα ας κανω κ εγω καμια δουλεια τωρα.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αχχχ κοριτσακια μου......ανοιξατε και θεμα για τις διακοπες??????

Μαλλον το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση ειναι

να εχεις καπου ενα εξοχικο και να μην τρεχεις στα ξενοδοχεια.

Αυτη ειναι η αποψη μου...Γιατι προπερσι που ειχαμε παει σε ενα ξενοδαχειο στη Συρο απο το διπλανο δωματιο εκλεγε ενα μωρακι το πρωι και

εγω αγχονομουνα γιατι σκεφτομουνα οτι αν ημουνα στη θεση αυτης της

μανας θα σκεφτομουνα να μην ενοχλω τους διπλα.Αυτο με αγχονει πολυ.

Εσεις σκεφτεστε τιποτα για το καλοκαιρι?Θα μου πειτε νωρις ειναι ακομα

αλλα ετσι κουβεντα να γινετε........

Διαφημίσεις

Παει το σεμιναριο στην chicco!με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι πλυμηρησαν!!κ το αναβαλουν για την αλλη βδομαδα!!!!κλαψ!!!

αρα ας κανω κ εγω καμια δουλεια τωρα.....

Να σου πω, ανακουφίστηκα λίγο παρόλο που δεν ήθελα να το χάσω! Όλη την εβδομάδα κάπου είμαι εκτός τα απογεύματα και κάποια πρωινά και ήθελα να κάτσω και λίγο σπίτι! Δεν πειράζει την άλλη εβδομάδα...

Πάντως, δεν το σκέφτηκαν καλά... Θα μπορούσαν αντί να το αναβάλλουν να αλλάξουν τον τίτλο σε: "σεμινάριο για τοκετό στο νερό"! ;):D

Να σου πω, ανακουφίστηκα λίγο παρόλο που δεν ήθελα να το χάσω! Όλη την εβδομάδα κάπου είμαι εκτός τα απογεύματα και κάποια πρωινά και ήθελα να κάτσω και λίγο σπίτι! Δεν πειράζει την άλλη εβδομάδα...

Πάντως, δεν το σκέφτηκαν καλά... Θα μπορούσαν αντί να το αναβάλλουν να αλλάξουν τον τίτλο σε: "σεμινάριο για τοκετό στο νερό"! ;):D

χαχαχα!σωστα!δεν το εκμεταλευτηκαν!!!!!

καλα λες..ας μεινουμε κ λιγο σπιτι....κ εγω αυριο παλι στους δρομους θα ειμαι...θα παω την μαμα στην επιτροπη κ μετα πρεπει να παω στην δουλεια να υπογραψω την αδεια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αχχχ κοριτσακια μου......ανοιξατε και θεμα για τις διακοπες??????

Μαλλον το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση ειναι

να εχεις καπου ενα εξοχικο και να μην τρεχεις στα ξενοδοχεια.

Αυτη ειναι η αποψη μου...Γιατι προπερσι που ειχαμε παει σε ενα ξενοδαχειο στη Συρο απο το διπλανο δωματιο εκλεγε ενα μωρακι το πρωι και

εγω αγχονομουνα γιατι σκεφτομουνα οτι αν ημουνα στη θεση αυτης της

μανας θα σκεφτομουνα να μην ενοχλω τους διπλα.Αυτο με αγχονει πολυ.

Εσεις σκεφτεστε τιποτα για το καλοκαιρι?Θα μου πειτε νωρις ειναι ακομα

αλλα ετσι κουβεντα να γινετε........

Καλά, ό,τι και να σχεδιάζουμε από τώρα είναι πολύ θεωρητικό! Αν δεν έρθει το μωρό να δούμε πως θα είναι τα πράγματα μόνο να κάνουμε όνειρα μπορούμε, σχέδια με τπτ!

Κι εγώ ονειρεύομαι τη θαλασσίτσα, τπτ άλλο! Πού, πότε και πώς δεν με απασχολούν προς το παρόν!

καλησπέρα μανούλες!!!

premaman τελος. Εσηκώθησαν ολάκερα......χαχαχαχα

Κορίτσια διακοπές με τα μωράκια μας!!! Super ακούγεται αρκεί το μέρος να είναι φιλόξενο για μωράκια. Δλδ όχι νησί (γιατί αμα προκύψει χτύπα ξύλο τπτ αντε βρες καράβι να γυρίσεις) και όχι εκτός της χώρας. Εμείς έχουμε 2 εξοχικά, το ένα σε νησί και το άλλο 1,5 ώρα από την Αθήνα. Εκεί σκοπεύω να την βγάζω όλα τα σ/κ από τον Ιούνιο και μετά. Και μετά , τον Αύγουστο, 2 βδομαδούλες εξοχικό και μία με τον κοινωνικό τουρισμό τσαμπάουα Δυτική Πελοπόννησο παραλία μεριά.

Το ζητούμενο είναι να δει λιγάκι εξοχούλα το μωράκι και όχι όλο το καλοκαίρι στο διαμέρισμα κλειδωμένο με το κλιματιστικό.

GaiGp3.png

Εγώ τους άντρες σας τους καταλαβαίνω πάντως... (καλά, μην πέσετε να με φάτε!!!) Κι εγώ έτσι βαριά κοιμάμαι...

Angel, ευχαριστούμε για την πληροφορία! Χθες σκεφτόμουν καλοκαιρινές διακοπές και θαλασσίτσα! Και το μωρό παραμάσχαλα στην παραλία το απογευματάκι!!! 3-4 μηνών δεν είναι καλά; Να πάμε Σεπτέμβρη δλδ για διακοπές! :wink:

Τουβλο-ύπνο κάνω και εγώ, αλλά τελευταία ψιλοκαλυτερεύει το πράγμα...αναλόγως τα νεύρα και την κούραση.

Iwanna μου, αμα είσαι οργανωμένος και με μωράκι την βγάζεις την μισή μέρα στην παραλία, παχιά σκιά και υγρά για όλους... (και στερεά...)

Αλήθεια από πόσο μηνών κάνει να μπαίνουν τα μωράκια στην θάλασσα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Πάει το σεμινάριο και η βόλτα μαζί...εγώ πάντως σπίτι δεν κάθομαι θα βγω στην αγορά της Καλαμαριάς για να αναπληρώσω την απώλεια βόλτας!

angie καλά δεν παίζετε ο άντρας σου, το αξίζει το κράξιμο του. Πάλι καλά που έχεις την μανούλα σου από κάτω γιατί αλλιώς σε έβλεπα να κοιμάσαι έξω από την πόρτα. Να δεις πάντως που για την κορούλα του θα πετάγεται!!! (στην αρχή τουλάχιστον).

Εμάς πάντως δεν μας βλέπω για διακοπές φέτος. Αν δεν κάνω λάθος τα εισητήρια κοιν. τουρισμού τα πέρνεις χρόνο παρά χρόνο, οπότε δεν το αφήνε για το καλοκαίρι του 2011 που είναι πιο πιθανό να πάμε διακοπές.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γειά σας μανουλίτσες! Πως είστε?

Αχ βρε αντζυ μου τι έπαθες, πολύ γέλασα! Πάλι κάλα που ήταν η μαμά σου απο κάτω, φαντάζεσαι να ήσουν μέχρι τις τρειςέξω απο την πόρτα?

Βάλια μου με το καλό αύριο να δεις τον μπέμπη σου, εγώ θα πάω την Δευτέρα!

Χτες έκανα το δεύτερο μάθημα ανώδυνου, μιλήσαμε και μεις για διατροφή αλλά μετά την πλάκωσα στις ερωτήσεις για τον τοκετό και το θηλασμό οπότε η κουβέντα απέκτησε ενδιαφέρον!Κάναμε και τις ασκήσεις αναπνοής και μια χαρά!

Σήμερα θα πάω να κλέισω τα πραγματάκια της μπέμπας, δυστυχώς δεν έψαξα πολύ γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να τα πάρουμε απο συγκεκριμένο μαγαζί αφού το αφεντικό του άντρα μου έχει εκτος απο αντιπροσωπεία και μαγαζί με παιδικά οπότε... Για την προίκα όμως δεν το συζητώ θα πάρω αυτή που μου άρεσε απο άλλο μαγαζι:tongue::tongue:

Απο χτες ο πόνος που νοιώθω και με χτυπάει στο πόδι αυξήθηκε και όλο το βράδυ δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Χάλια...

όσο για τα βλαστοκύτταρα ψάχνομαι εδώ και καιρό και μάλλον θα καταλήξω και εγώ στην δημόσια τράπεζα, βέβαια θα κάνω και μια συνάντηση με ΄μια ιδιωτική για να δω τι έχουν να μου πούνε και κατα πόσο θα απαντήσουν επαρκώς στις απορίες μου, αν φυσικά σηκώσουν το τηλέφωνο γιατι απο το πρωί προσπαθώ...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ουφ...εδώ είμαι και γω, σήμερα είχα πάρα πολύ δουλειά, μου την φύλαγε γιατί σήμερα θα πάω στο σεμινάριο...αλλά.....δεν πτοούμε γιατί νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραία και σίγουρα θα αγοράσω και κάτι απο chicco...εντυπώσεις θα σας πω αύριο!!!

Κατα τ αλλά όλες καλά? Διαβάζω για διακοπούλες, να είμαστε καλά και να γεννήσουμε με το καλό.... εμείς σκεφτόμαστε Σεπτέμβριο μήπως πάμε κάπου κοντά θα πάρω και τα εισητηρια του κοινωνικού τουρισμού που δικαιούμαστε φέτος και τουλάχιστον θα γλιτώσουμε κάτι απο τα έξοδα του δωματίου...πρόπερσυ είχαμε πάει με κοινωνικό τουρισμό στο Πεταλίδι κοντά στην Καλαμάτα σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο, ήταν πολύ όμορφα είχε τα πάντα και ήταν ιδανικό για οικογένεια!!! σε κάτι τέτοιο σκέφτομαι και φέτος έστω λίγες μέρες αλλά να έχουμε τις ανέσεις μας!!!!

...πρόπερσυ είχαμε πάει με κοινωνικό τουρισμό στο Πεταλίδι κοντά στην Καλαμάτα σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο, ήταν πολύ όμορφα είχε τα πάντα και ήταν ιδανικό για οικογένεια!!! σε κάτι τέτοιο σκέφτομαι και φέτος έστω λίγες μέρες αλλά να έχουμε τις ανέσεις μας!!!!

Έτσι το βλέπω και εγώ όσο αφορά το που θα πάμε.... μια χαρά προορισμός.

Πολύ ήσυχες σας βλέπω σήμερις κυρίες μου....

69 και σήμερα..............:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Γεια σας κοριτσακια. Ευτυχως καταφερα κ κοιμηθηκα μια ωριτσα κ συνηλθα λιγο. Τωρα πρεπει να παω να πλυνω πιατα κ να κανω καμια δουλεια στο σπιτι γιατι θα'ρθει η κουμπαρα μου στις 6:00 για καφεδακι. Μ'αρεσει που σκεφτεστε κιολας τις διακοπες. Εγω τις ειχα απορριψει για φετος αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ο Σεπτεμβρης μια χαρα μηνας ειναι κ θα ειμαστε 4 μηνων. Γιατι οχι;

Αχ, ανυπομονω τοσο πολυ να'ρθει η μπουμπου μου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...