Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες και μωρακια μου γλυκα!

Ελπιζω να ειστε ολες και ολοι καλα

Εχω ψιλοχαθει και μου λειπετε (ελπιζω να σας ελειψα κι εγω λιγακι) αλλα δεν ειμαι και πολυ στα χάι μου... Σημερα καναμε και το μνημοσυνο...

Γενικα σκ@τ@.........

Το καλο ειναι πως η γιατρος μας δεν ακουσε ΤΙΠΟΤΑ στην καρδουλα μας αλλα καταλαβαινετε Εγω τωρα εχω φαει τα λυσσακα μου να κανουμε τριπλεξ για να ησηχασω. Απο την αλλη δεν εχω τα λεφτα να την κανω ιδιωτικα... θα το ξαναπω...ολα σκ@τ@.........

Απλα δεν μπαινω γιατι δε θελω να σας "ριχνω" χρονιαρες μερες. Και γιατι τα τρελλα ωραρια δουλειας καλα κρατουν (ασχετο αν δεν πληρωνομαι...)

Να μου φιλησετε ολες τα μωρουλινια σας!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Εμείς είχαμε μια πολύ γεμάτη και όμορφη μέρα, καθώς ήρθαν οι νονοί του Γιάννη για φαγητό το μεσημέρι και το βραδάκι πέρασε και η αδερφούλα μου να μας κάνει παρέα!

Μπράβο στα μπεμπάκια που αναρρώνουν από τις μυξούλες! Κι ο Γιάννης έχει καθαρίσει τελειως, ευτυχώς δηλ. γιατί την άλλη εβδομάδα έχουμε εμβόλιο.

Αργυρώ, με γεια τα παπουτσάκια σας! Θα δεις που σύντομα θα θέλει όλη την ώρα να στέκεται στα ποδαράκια του και δε θα τον χωράει ο τόπος, όπως και τον δικό μου!

Χριστίνα, εγώ του δίνω 2 μέρες κοτόπουλο και 2 μοσχάρι. Από λαχανικά έχω δώσει μπρόκολο, κουνουπίδι, σπανάκι, φασολάκι, λάχανο, σέλινο, πράσο, κρεμμύδι, ντομάτα.

Ιωάννα, καλή αρχή με την οδήγηση! Χρειάζεται αρκετή εξάσκηση μέχρι να πάρεις τον αέρα, σίγουρα θα τα πας μια χαρά! Η συνταγή για τα τρουφάκια δεν είναι δική μου, λέω όμως να τα κάνω κι εγώ γιατί φαίνεται πολύ απλή.

Αυτά μανούλες, πάω να την πέσω κι εγώ!

Καληνύχτα!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Εμεις είχαμε ένα πολύ ωραίο και γεματο ΣΚ όλο βολτες, καφέδες και.... φαγητό!

Δέσποινες, Τάνια, Ηρώ και όποια αλλη βορειοελλαδιτισα θα είναι Καβαλα- Ξάνθη εγω έρχομαι την Τεταρτη! Οποτε αν μπορείτε να κανονίσουμε όταν ανεβω κι εγώ!!! Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω όλες!

Περαστικά στα μπεμπάκια που είναι αρρωστα!

Επειδή σας διαβασα με διαλείμματα δεν θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω! Πάω να ξαπλώσω με τον Ν στον καναπε και μπορεί να ξαναμπώ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλησπέραααα!

τι μου κάνετε μικρούλες μου?

το ζουζουνάκι μου επιτέλους κοιμήθηκε και αφού έκανα όλες τις δουλίτσες που ήθελα-φτουυυυυυ,δεν έβγαλα τα ρούχα για το καθαριστήριο:!:,μπήκα να διαβάσω τα νέα σας.

δόξα το Θεούλη είναι πολύ καλύτερα το κοριτσάκι μου!!εξαφανίστηκαν σχεδον τα χαζά και μακάρι να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά!

και σήμερα στολίσαμε επιτέλους!!!!και φτιάξαμε με τη μανούλα μου κουραμπιέδες και μελομακάρονα!οπότε είμαστε οκ!

Ειρήνη είχατε το μνημοσυνο,ε?δε θα πω τα γνωστά,να ζήσετε να τον θυμάστε κτλ γιατι μου φαίνονται κάπως χαζά για έναν τόσο νέο άνθρωπο..θα πω μόνο οτι λυπάμαι και θα ευχηθώ υγεία σε όλους σας.

χαίρομαι πολύ που η γιατρός την άκουσε καλά και καλά αποτελέσματα στο τρίπλεξ!

όσο για το οικονομικό,τι να πω,όλοι λιγο πολύ τραβάμε κουπί..................

Ιωάννα προχώρα γερά με την οδήγηση!!!!!!!!!κι εγώ στην ίδια φάση είμαι,άστα να πάνε:roll:

alex εμένα κρεμμύδι μου έχει πει όχι η γιατρός,αλλά πια τίποτα δε μου κάνει εντύπωση με τους παιδίατρους:rolleyes:

Βάλια μου σε καταλαβαίνω....έχεις δίκιο,αλλά...οι άντρες σκέφτονται αλλιώς.

κι εμένα δουλεύει πολύ..κι όταν δεν είναι στη δουλειά ασχολείται με το σπίτι και δεν μας μένει σχεδόν καθόλου χρόνος για βολτες και μου λείπει-ουν πολύ...

Μαρία με το καλό να γυρίσεις στη δουλειά και να βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει!

δε θυμάμαι τίποτα άλλο:(

σας καληνυχτίζω με το ''βαλς των χαμένων ονείρων''

5q9H2cd36RU

(αν και δεν ξέρω αν σας αρέσει που βάζω τραγούδια-νανουρίσματα,δεν το έχετε ποτέ σχολιάσει..απλά μου αρέσει να ακούω κατι αγαπημένο πριν κοιμηθώ και γιατί όχι,μπορεί να αρέσει και σε κάποιες από εσας!ελπίζω τουλάχιστον να μη σας ενοχλεί...φιλιά!!!)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Μιας και μάλλον είμαι η πρώτη ας σας κεράσω και το πρωινό σας:

christmas-breakfast-stollen.jpg

Σας ευχαριστώ όλες σας και για τα περαστικά τα οποία έπιασαν τόπο και επιτέλους είμαι καλύτερα. Ευτυχώς η μικρή μου την γλίτωσε. Σήμερα λέω επιτέλους να βγούμε να πάρουμε τα δωράκια μας, γιατί οι μέρες πλησιάζουν. Βέβαια ο καιρός δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά ελπίζω οτι θα φτιάξει.

Καλή μας μέρα λοιπόν και περαστικά στα αρρωστούλικα μπεμπάκια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερουδια και απο εμενα,ειμαι στη δουλεια αλλα μας βλεπω ψιλοχαλαρα, για να δουμε θα κρατησει..

Λοιπον για τη συναντηση μας κοριτσια, εγω μπορω αυτη την εβδομαδα απογευματα ( εκτος Παρασκευη και Σαββατο, Κυριακη μπορω νομιζω, δεν εχουμε κανονισει τιποτα) και την επομενη εβδομαδα πρωι απογευμα γιατι μαλλον θα καθομαι.Για μετα την Πρωτοχρονια δεν ξερω τι θα κανουμε στη δουλεια οποτε δεν υποσχομαι.Δειτε το και πειτε μου.

καλημέρα μανουλίνια μου γλυκά!!! :-) Θαλίτσα ευχαριστούμε για το πρωινό και Μαράκι για το όμορφο νανούρισμα χτες!σε μένα έπιασε κι έπεσα ξερή!!

Αλεξάνδρα μου να σε χαιρόμαστε και να σαι πάντα τόσο γλυκιά όπως σε γνωρίσαμε!!να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και τον αντρούλη σου !!!

?t=20081219195806

χτες άφησα 2ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ τη μικρή στον Κώστα και πήγα σ/μ(άνοιξε το καινούριο της πεθεράς μου) κι είχε πολλές προσφορές κ προιόντα 1+1 δώρο!έκανα το βραδυ και τα τρουφάκια που βγηκαν ΤΕΛΕΙΑ~!σας βάζω φωτο να τα δείτε:-)η μικρη εχει βρει νέο χούι,ξυπνάει τη νυχτα και σηκώνεται όρθια στην κουνια(μα τι ανακάλυψη πια!!)και μετά αρχιζει να κλαίει..όρθια πάντα..

ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ?????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα, εμείς κοιμηθήκαμε μαζί χθες. Τον κοίμισα στις 11 ή μάλλον κοιμήθηκε μόνος του αλλά κατά τις 1 που πήγα για ύπνο ήταν ανήσυχος και έτοιμος να ξυπνήσει οπότε για να προλάβω το κακό τον πήρα επιτόπου στο κρεββάτι όπου και κοιμηθήκαμε και οι 3 ως τις 9.

Μετά άντλησα, παίξαμε, έπλυνα κάνα δυο πιατάκια και τώρα κοιμάται πάλι και θα κοιμάται τουλάχιστον μέχρι τις 11.30-12 παρά. Έχω ένα σωρό δουλειές αλλά δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΕΞΗ οπότε έφτιαξα καφέ και κάθισα. Πάω να ψήσω και ένα τοστάκι και να πάρω τηλ την αδερφή μου.

mU4Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Αλεξανδρα χρονια πολλα!!! Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι το μωρο σου!!!

Εμας μια χαρα το βραδακι μας. Ο τραχανας ειναι θαυματουργος!!! Και το γαλα πλεον το καινουργιο του αρεσει μια χαρα!!!

Τα λεμε μετα! (που χαθηκατε ολες χθες????)

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ακουστε!

Ειδα στο φυλλαδιο του Lidl κατι τελειες στολες αγιοβασιλη bebe μονο 7 ευρω, επισης τελειες φλις κουβερτες με το μπομπ σφουγγαρακι και τελειες ολοσωμες φορμες εξοδου 13 ευρω. Λεω στο Θοδωρη θα πας πρωι πρωι. Στειλε μου λεει να μου το θυμησεις να παω. 7:40 ηταν εκει και ειχε λεει μια ουρα μεχρι απεναντι. Και με το που ανοιξαν οι πορτες ετρεχαν ολοι σαν τους τρελλους!:lol:

Φλις δεν προλαβε, προλαβε ομως τα αλλα 2!! Και στο τελος λεει ειχε μεινει μονο μια στολη και 2 παππουδες σκοτωνονταν!!!!

Χριστουλη μου! Ευτυχως που δεν πηγα εγω γιατι με τις ορμονες μου θα τους εδερνα ολους!!!:tongue:

Να σημειωσω οτι παρομοια στολη στα mothercare την ειχαν 35!!!!! Και στα jumbo στολη ωραια δεν ειχε. Μονο ωραια φορμακια!

Θα σας βαλω φωτος το απογευμα, να την βαλω πλυντηριο στεγνωτηριο και μετα!!;)

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα φιλες μου!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι ελεηνα!Θελω να παω να παρω δωρο για τα βαφτιστιρια μας!Θελω να παω σ/μ θελω θελω θελω....................κουραζομαι και μονο που τα σκεφτομαι.Δεν θυμαμαι τιποτα:confused::confused::confused:

Αντζυ μου γιατι βρε φιλεναδα παιζεις με τον πονο μου?????

Τι τρουφακια παλι και γλυκακια και φαγητακια?Λυπησου την χοντρη φιλη σου!

Σήμερα η μπουμπού έπεσε από την αλλαξιέρα μέσα στο δεύτερο συρτάρι που είχα ανοικτό....χτύπησε το μαγουλάκι της...μια γρατζουνιά μεγάλη και φουσκωμένη...αλλά κοιμάται το μπεμπάκι μου!!!

Μανουλίτσες να ευχηθούμε αυτές οι μέρες να μας φέρνουν μόνο χαρές και όλος ο κόσμος να έχει πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ και όλα τα άλλα έρχονται!!!!:wink:

και ναι,κυρίες και κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δείτε!!!!!!!!

μετά από 3 μήνες,ξημέρωσε η μέρα που το κοριτσάκι μου επιτέλους έφαγε ένα πιατάκι φαγάκι-και μάλιστα φρουτόκρεμα!!!!!!!!!!!!!!

έχω τρελαθεί από τη χαρά μου!!!!!!!

ευχομαι να μην ήταν τυχαίο και να συνεχίσει έτσι!αλλά ακόμα κι αν όχι,είμαι ευτυχισμένη που το έζησα κι αυτό!!!!!!!

έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας!

post-26326-14825440640539_thumb.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...