Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να μαγειρέψω, να κάνω μπανάκι γιατί μετά θα φύγουμε με τον μπαμπά μας για βολτούλα!!!

Φιλάκια και πάλι σε όλες!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστούμε πολύ θεία Taniabell!!! Αντε να δω τι θα μου πει αύριο φαντάζεστε να μου πει κανα κουλό!!! βέβαια εγω δεν θα πω ότι ο Στάθης εδω και 2 βδομάδες έφαγε κοτόπουλο και κρέας!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

Πολύ-Πολύ θα του κάνω διατροφολόγιο μόνη μου:wink:;-):wink:;-):wink::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: με την βοήθεια σας δηλαδή!!! άκου 2 μήνες χορτόσουπα....:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

παντως χριστινακι μου να ξερεις και αν εχεις διαβασει και εδω οι γνωμες των γιατρων διαφερουν παρα πολυ στο θεα της διατροφης! οποτε ακολουθησε το ενστικτο σου και οτι απο αυτα που σου λεει η παιδιατρος σου ,σου ταιριάζουν;)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ειχα εναν τελειο υπνο και το κρεβατι οοοοοοοολο δικο μου!!!!

Τωρα ομως που ξυπνησα αδειο το σπιτι μου φαινεται! Αλλα δε με πειραζει καθολου.Να συμμαζεψω λιγακι και να παμε καμια βολτουλα ολοι μαζι κατω.

Δεσποινα για το ονομα εγω ξερω οτι οταν το ταζεις πρεπει να δινεις αυτο το ονομα και να το φωναζεις κ ετσι. Οχι πχ δευτερο και να το φωναζεις με το πρωτο. Εγω δεν τον εταξα. Απλα οταν καταλαβα τι ειχε συμβει, ειπα θα του δωσω και το ονομα της Παναγιας που με βοηθησε. Αλλιως θα τον φωναζα ετσι. Τωρα βεβαια, ο καθενας κανει οτι θελει...

Οποια κατεβει προς τα κατω ας παρει κανενα τηλ μηπως πιουμε κανενα καφεδακι!

Και αντε να κανονιζουμε τη συναντηση!!!!!!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

καλημέρα φιλεναδάκια μου :-) τι κάνετε?ουφ,δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι,έχω φρικάρει......

η μπέμπα κοιμάται ,ο Κώστας έφυγε με το θείο του για Κινέττα να πάρουν κάτι μέτρα κι εγώ πάω να πιω καφέ και να συμμαζέψω λίγο όλα αυτά που ναι σκόρπια μες στο σπίτι..

κρύο κάνει,αλλά κανα χιόνι δε λέει να ρίξει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς. Είμαι χάλια! Μπουκωμένη. Μάλλον από την κούραση. Χθες δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά. Γύρισε και ο Γ και βρωμούσε καπνό και αλκοόλ (δεν ήταν μεθυσμένος) και δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά. Το πρωί χάλια ο λαιμός. Έκανα ένα τσάι και θα βγαίναμε έξω γιατί ο καιρός είναι υπέροχος αλλά ήρθα φροντιστήριο. Επειδή αλλάξαμε την ημερομηνία που θα δίναμε βαθμούς ο Γ σκέφτηκε μήπως κάποιος γονιός μπερδευτεί οπότε ας είμαστε ανοιχτά σήμερα.

mU4Ep3.png

καλημέρα κορίτσια

καλά είμαι angie μου :)

17/ 1 ξεκινάω και είμαι μια από τα ίδια ...άλλα είναι το άτιμο το οικονομικό στην μέση που θέλω και πρέπει να γυρίσω.

Η μικρή ούτε πιπίλες ούτε τίποτα..+το ότι θηλάζω ενδιάμεσα στα γεύματα ακόμα..την Δευτέρα λογικά θα ξεκινήσει και η κυρία που θα την κοιτάει για να την μάθει σιγά σιγά μιας και δεν έχω καμιά βοήθεια (η μαμά μου είναι Κατερίνη)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά ,πάντως η αρχή προβλέπεται δύσκολη

k30rm7.png

αχ Μαρία μου άσε με,αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση δεν παιζει να πήγαινα για κανένα λόγο..σε αυτη τη δουλειά τουλάχιστον,αν το περιβάλλον ήταν καλύτερο ναι,αλλά εκει...σκ@τ@..

εγώ 10 μέρες μετά απο σένα πάω!που ειναι η δουλειά σου?

μακάρι να τα πάει καλά και να προσαρμοστεί με την κυρία που θα την κρατάει! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Είναι κοντά μου σχετικά στην Αργυρούπολη

Δουλεύω στην μηχανογράφηση της Media-Saturn και είμαι πολύ καλά ,ειδικά ο προιστάμενος μου είναι άψογος..

Βεβαία τα μεγάλα κεφάλια είναι Γερμανοί άλλα σαν ομάδα έχουμε πολύ καλή σχέση

Πάντως σε καταλαβαίνω είναι μεγάλη πίκρα να ξυπνάς το πρώι και να πηγαίνεις με μισή καρδιά στην δουλειά

ουφ

k30rm7.png

Καλημέρα μανούλες... Συγχωρέστε με αλλα δεν έχω διαβάσει τίποτα οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω... Αύριο...

Εχω τρελά νευρα απο το πρωι. Χτες όλη μέρα μέσα... Πήγαμε μόνο σε αντιπροσωπίες αυτοκινήτων να δει ο καλός μου για μικρό αυτοκίνητο... λες και τα λεφτά μας τρέχουν απο τα μπατζάκια. Εφυγε στις 4.00 για δουλειά και γύρισε 9.30

Και σήμερα πολύ ήθελα να πάμε μια βόλτα με το παιδάκι μας στο Χαλάνδρι να χαζέψουμε βιτρίνες και να πιούμε καφεδάκι αλλά πάλι τίποτα...Ηθελε μόνο καφέ στην πλατεία που πάμε συνέχεια. ΕΛΕΟΣ. Τι ζήτησα η γυναίκα;;; Kαλύτερα να δούλευε και σήμερα παρά να μου σπάγανε τα νεύρα μου.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Σας διάβασα με διαλείμματα και δεν θυμάμαι πολλά...

Τα αγόρια κοιμούνται και εγώ ονειρεύομαι τα τρουφάκια της Αλέκας (αν δεν κάνω λάθος!) αλλά δεν έχω όλα τα υλικά και πρέπει να βγω αλλά αφού ξυπνήσουν...

Χθες ήμασταν στην αγορά με το Στέλιο -ο Θοδωρής στους παππούδες-και βρήκα την ευκαιρία να οδηγήσω μετά από ένα χρόνο! Καλά αφού δεν τρακάραμε πάλι καλά! :D Πήρα το δίπλωμα πέρσυ, ένα μήνα πριν μάθω πως είμαι έγκυος και μετά δεν πολυοδηγούσα, αλλά έχω σκάσει τόσο καιρό που πρέπει να περιμένω το Στέλιο για να πάω κάπου! Ευελπιστώ να αποκτήσω άνεση σύντομα!

Άννη, πότε πήγες κόσμος; Κι εμείς εκεί ήμασταν το μεσημέρι!

Το βράδυ με ξεζούμισε... Το πρωί το πάμπερ του ήταν σαν φούσκα!!! Και πλέον το πρωί ξυπνάει, σηκώνεται, κάθεται δίπλα μου και πέφτει με τα μούτρα στο φαΐ καθιστός! Έχει καταλάβει πως όταν είναι ξαπλωτός τον ξεγελάω θηλάζοντας και ξανακοιμάται! :D

Την συμπαράσταση μου στις ξάγρυπνες μανούλες!

Θα επανέλθω γιατί είμαι κομμάτια... Πάω να την πέσω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

γεια σας κοριτσια!

χθες ειχαμε μια σχετικα καλη νυχτα κ σημερα οι γονεις μου τον τρελαναν στα παιχνιδια κ ελπιζω το βραδυ να κοιμηθει σαν πουλακι!

σημερα φαγαμε ψαρακι για πρωτη φορα! του αρεσε πολυ κ τον χορτασε κ για πολλες ωρες!

για τη συναντηση κανονιστε κ πειτε μου. θα λειπω μονο το σ/κ των Χριστουγεννων.

Τανια ποτε θα ρθεις στον Σαββα?

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα είχε μια πολύ όμορφη μέρα!!!ήγαμε βόλτα στον πεζόδρομο!!!Και μετά για φαγητούλι με την ξαδερφούλα μου που περιμένουμε από μέρα σε μέρα να γεννήσει!!!Η μπουμπού δεν έχει φάει σχεδόν τίποτα αλλά δεν την πιέζω...συνήθισα...μία τρώει ...μία δεν τρώει...τι να κάνουμε;;;

Από βήχα είμαστε μία χαρούλα και από μύξα το ίδιο!!!Τι καλά!!!!

Τάνια μου περαστικά στην Πεταλουδίτσα!!!

Γεια σας μανουλες!!

Περαστικα στα μπεμπονια που ειναι αρρωστα!

Εμεις πηγαμε για καφεδακι με αντρουλη και μπεμπουλη και μετα για φαγητο παλι οι τρεις μας! Περασαμε πολυ ωραια!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σημερα πηρα στον μπεμπουλη μου παπουτσια καλα για πατημα και μαλλον τον βοηθησαν πολυ! Συνεχεια παταει και σηκωνεται μονος του! Καιρος ηταν!!! Επισης απο χθες που τον πηγα σε κατι φιλες μου για καφε εχει αρχισει να λεει ενα σωρο λογακια!!! (τα δικα του εννοειται), αλλα τρελλαινομαι να ακουω τη φωνη του....

Τα λεμε μεταααα!!! Φιλια!!!

Υ.Γ. Εγω κοριτσια μπορω για συναντηση ολη την εβδομαδα αυτην. Την αλλη θα φυγω μανουλιτσα μου....

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανούλια! Ερημιά σήμερα. Εμείς είμασταν στον θείο μου. Αρμένικη βίζοτα, οπλο το σόι μαζεμένο. Γυρίσαμε, φάγαμε, κάναμε το μπανάκι μας κ τώρα επιτέλους κοιμήθηκε. Θα την πέσω κι εγώ. Είμαι πτώμα κιόλας κι όσο σκέφτομαι οτι αύριο είναι Δευτέρα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...