Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Εμεις τωρα γυρισαμε, κι οχι απο το σ/μ! Μετα πηγαμε για καφε και μετα στα πεθερικα, οπου και αφησα το γιοκα μου γιατι ειμαι κομματια κι επισης τα πεθερικα επεσαν γονατιστοι.

οποτε αυριο θα ξυπνησουμε και θα παω να τον παρω, να παμε καμια βολτουλα αγορα. Σας ευχαριστω για τα σχολια σχετικα με την ιστορια μας!

Καληνυχτα!!!

Υ.Γ. 1)Αντζυ μη στεναχωριεσαι... Ξεκινα απο τωρα μερικες προσπαθειες ωστε μετα να μην της φανει βουνο της Χρυσανθουλιτσας! Εσυ θα συνηθισεις...

2)Αυριο θα σας γραψω με την ησυχια μου για τον τσαμπικο!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια μανουλομανουλίτσες....χαθήκαμε ε??? εΙμαστε καλά αλλά την Πέμπτη επειδή ο Παναγιώτης άργησε στη δουλειά και εμείς είμασταν στην γιαγιά κοιμηθήκαμε εκεί και γυρίσαμε Παρασκευή βράδυ. Ο Στάθης είναι καλά και εμείς αναρρώσαμε επιτέλους!!!

Βάλια διάβασα ότι γίορταζε ο μπαμπάς σου? αν ναι Χρόνια Πολλά να τον χαίρεστε!!!

Angolina μου όλα καλά??? Η μπισκοτίνα πως είναι??? Μην στεναχωριέσαι για την μικρή που θα πάει θα προσέλθει και εκείνη στο κρεβατάκι της!!!

ουπς ο Στάθης κλαίει ...Επανέρχομαι.......................:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα και απο εμας τις πρωινες!! Η πεταλουδιτσα ειχε την φαεινη ιδεα να ξυπνησει στις 7 ,παρα τις προσπαθειες μου να κοιμηθει ξανα (πόσο ακομα αχαριτη μάνα?:tongue:) αυτη ηθελε να βαλει την πιπιλα στο στομα του μπαμπα της οποτε μεταφερθηκαμε στο σαλονι οπου παιζει με το τηλεφωνακι της!:tongue:

Σε λιγοτερο απο μια ώρα θα ξανακοιμηθει αλλα εμενα θα μου έχει φύγει για τα καλα ο ύπνος:rolleyes:

οι μυξουλες συνεχιζουν και σημερα βηχει κιολας ,αν ακι τωρα που καθαρισαμε τη μυτουλα σταματησε! μαλλον επειδη ηταν μπουκωμένη( το ελπίζω )

Λεγαμε και μεις να κατεβουμε μια βολτα στα μαγαζια αλλα θα δω πως θα ειναι και μετα, αν και λιγος καθαρος αερας καλο θα της κανει και σε μας το ιδιο:tongue:

%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα και απο εμας τις πρωινες!! Η πεταλουδιτσα ειχε την φαεινη ιδεα να ξυπνησει στις 7 ,παρα τις προσπαθειες μου να κοιμηθει ξανα (πόσο ακομα αχαριτη μάνα?:tongue:) αυτη ηθελε να βαλει την πιπιλα στο στομα του μπαμπα της οποτε μεταφερθηκαμε στο σαλονι οπου παιζει με το τηλεφωνακι της!:tongue:

Σε λιγοτερο απο μια ώρα θα ξανακοιμηθει αλλα εμενα θα μου έχει φύγει για τα καλα ο ύπνος:rolleyes:

οι μυξουλες συνεχιζουν και σημερα βηχει κιολας ,αν ακι τωρα που καθαρισαμε τη μυτουλα σταματησε! μαλλον επειδη ηταν μπουκωμένη( το ελπίζω )

Λεγαμε και μεις να κατεβουμε μια βολτα στα μαγαζια αλλα θα δω πως θα ειναι και μετα, αν και λιγος καθαρος αερας καλο θα της κανει και σε μας το ιδιο:tongue:

%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1.jpg

Καλημέρα μανουλίτσα...ωραίο πρωινό ότι πρέπει πριν κατέβουμε μαγαζιά!!!

περαστικούλια στην πεταλουδίτσα και αν κάνει καλό καιρό να βγείτε...εμείς που περάσαμε μάλλον απο κρυολόγημα εχθές που βγήκαμε βολτούλα ήταν πολύ καλύτερα ο μικρός!!!:wink:

Διαφημίσεις

Καλημερα Χριστινα και Τανια, ειμαστε ξυπνιοι απο τις 7 παρα, προσπαθησα και εγω να τον ξανακοιμησω αλλα που...τωρα ειναι αγκαλια μου και παιζει με το κουτι απο τις μπατονετες.

Σε λιγο θα παμε εκκλησια να τον κοινωνησουμε και μετα θα κατεβουμε καμια βολτουλα αγορα.Φανταζομαι οτι θα εχει κοσμο αφου θα ειναι ανοικτα, εχει και ηλιο οποτε θα ειναι ομορφα.Και εχθες που βγηκαμε του εβαλα φορμα εξοδου και ηταν μια χαρα με το κρυο.

Εχθες ειχαμε μια κουβεντα για τα παιδια που ειναι ταμμενα σε καποιον Αγιο. Να ρωτησω, νομιζω οτι οταν ταζεις το παιδι πρεπει να το φωναζεις με το ονομα που το ταζεις γιατι αλλιως δεν εχει νοημα, ισχυει αυτο, γνωριζει καμια;

Σήμερα θα φάμε χορτόσουπα και αποφάσισα να του βάλω μέσα και λίγο σπανάκι....το παιδί αν το άφηνα με το φαϊ της ξαδέρφης παιδιάτρου θα λιμοκτονούσε....απο μόνη μου του άρχισα κρέας, κοτόπουλο και αποφάσισα σήμερα να του δώσω στην χορτόσουπα και λίγο σπανάκι...αν μπορείτε βοηθήστε με μέχρι αΥριο που θα πάμε παιδίατρο (να δούμε τι θα μου πει) τι άλλο μπορεί να φάει τώρα γιατί εμείς κοντέψαμε 2 μηνές μόνο χορτόσουπα!!! 8 μηνών είμαστε ε!!!:P

καλημερα χριστινα και Δεσποινα! Δεν νομιζω να πρέεπι να να τον φωναζεις απαραιτητα με το ονομα αυτο, το ταμα ειναι συνηθως για να δωσεις το ονομα. Τωρα αν σου πω και την αληθεια δεν το εχω φιλοσοφησει και τοσο πολυ, αλλα πιστευω πως δεν υπάρχει πρόβλημα!

Δεσποινακι εσυ ποτε θα καθεσαι? να κανονισουμε επιτελους το καφεδακι, η αννυ θυμασαι ποτε ανεβαίνει?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα Χριστινα και Τανια, ειμαστε ξυπνιοι απο τις 7 παρα, προσπαθησα και εγω να τον ξανακοιμησω αλλα που...τωρα ειναι αγκαλια μου και παιζει με το κουτι απο τις μπατονετες.

Σε λιγο θα παμε εκκλησια να τον κοινωνησουμε και μετα θα κατεβουμε καμια βολτουλα αγορα.Φανταζομαι οτι θα εχει κοσμο αφου θα ειναι ανοικτα, εχει και ηλιο οποτε θα ειναι ομορφα.Και εχθες που βγηκαμε του εβαλα φορμα εξοδου και ηταν μια χαρα με το κρυο.

Εχθες ειχαμε μια κουβεντα για τα παιδια που ειναι ταμμενα σε καποιον Αγιο. Να ρωτησω, νομιζω οτι οταν ταζεις το παιδι πρεπει να το φωναζεις με το ονομα που το ταζεις γιατι αλλιως δεν εχει νοημα, ισχυει αυτο, γνωριζει καμια;

Καλημέρα ζουζουνομανούλα!!! από ότι ξέρω κανονικά πρέπει αφού το τάζουμε να το βαπτίζουμε το όνομα το συγκεκριμένο και μετά ναι το φωνάζουμε εννοείτε με αυτό!!! αλλά καλύτερα να ρωτήσεις στην εκκλησια αφου θα πάτε σήμερα.....με το καλό και βοήθεια σας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σήμερα θα φάμε χορτόσουπα και αποφάσισα να του βάλω μέσα και λίγο σπανάκι....το παιδί αν το άφηνα με το φαϊ της ξαδέρφης παιδιάτρου θα λιμοκτονούσε....απο μόνη μου του άρχισα κρέας, κοτόπουλο και αποφάσισα σήμερα να του δώσω στην χορτόσουπα και λίγο σπανάκι...αν μπορείτε βοηθήστε με μέχρι αΥριο που θα πάμε παιδίατρο (να δούμε τι θα μου πει) τι άλλο μπορεί να φάει τώρα γιατί εμείς κοντέψαμε 2 μηνές μόνο χορτόσουπα!!! 8 μηνών είμαστε ε!!!:P

χριστινα μου εμεις πια τρωμε μοσχαρι ,κοτοπουλο, ψαρι, απο λαχανικα τα πάντα, γιαουρτι, ρυζακι, αστρακι. Γιατι σας έχει στη διαιτα η ξαδέρφη?χαχα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

ουπς πάλι κλαίει ο Στάθης!!! Μήπως κάναμε κακάκια??? πάω να δω!!! ίσως τα πούμε αργότερα....αλλιώς ευχομαι σε όλες μια όμορφη και χριστουγεννιάτικη με όλο εκπλήξεις Κυριακή!!!

Φιλάκια πολλά από μένα και τον Στάθη!!!

χριστινα μου εμεις πια τρωμε μοσχαρι ,κοτοπουλο, ψαρι, απο λαχανικα τα πάντα, γιαουρτι, ρυζακι, αστρακι. Γιατι σας έχει στη διαιτα η ξαδέρφη?χαχα

Ελα ντε!!! μιλάμε ότι παιδί μόλις του έδωσα κοτόπουλο και μοσχάρι έκανε σαν τρελό του άρεσε πολύ και άλλαξε λίγο και η γεύση του!!! μπορείς να μας γράψεις τη σειρά που φάγατε τα λαχανικά και πως τα τρώτε δηλαδη? 2 μέρες κοτοπουλο , 2 μέρες λαχανικά και 2 μερες μοσχάρι κλπ???

Ελα ντε!!! μιλάμε ότι παιδί μόλις του έδωσα κοτόπουλο και μοσχάρι έκανε σαν τρελό του άρεσε πολύ και άλλαξε λίγο και η γεύση του!!! μπορείς να μας γράψεις τη σειρά που φάγατε τα λαχανικά και πως τα τρώτα δηλαδη? 2 μέρες κοτοπουλο , 2 μέρες λαχανικά και 2 μερες μοσχάρι κλπ???

ξεκινησαμε αρχικα με πατατα- καροτο - κολοκυθι, μετα βάλαμε το μοσχαρι και μετα απο 10 μερες το κοτοπουλο. Λαχανικα σιγα σιγα του πρόσθετα και απο ενα καινουργιο (πράσο, μπροκολο,λαχανο,παντζαρι,σπανακι, ντοματα,κουνουπιδι,αρακα γενικα οτι ειχαμε στο σπιτι)ώστε να δω μηπως κατι μας πειράζει, αλλα μεχρι στιγμης δεν είχαμε πρόβλημα. και μολις γιναμε 8 μηνων αρχισαμε και το ψαρακι. Μπορεις να κανεις πολλούς συνδυασμους απλα βαζε ενα ενα τα λαχανικα μηπως και καποιο σας πειράζει!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ξεκινησαμε αρχικα με πατατα- καροτο - κολοκυθι, μετα βάλαμε το μοσχαρι και μετα απο 10 μερες το κοτοπουλο. Λαχανικα σιγα σιγα του πρόσθετα και απο ενα καινουργιο (πράσο, μπροκολο,λαχανο,παντζαρι,σπανακι, ντοματα,κουνουπιδι,αρακα γενικα οτι ειχαμε στο σπιτι)ώστε να δω μηπως κατι μας πειράζει, αλλα μεχρι στιγμης δεν είχαμε πρόβλημα. και μολις γιναμε 8 μηνων αρχισαμε και το ψαρακι. Μπορεις να κανεις πολλούς συνδυασμους απλα βαζε ενα ενα τα λαχανικα μηπως και καποιο σας πειράζει!!

Ευχαριστούμε πολύ θεία Taniabell!!! Αντε να δω τι θα μου πει αύριο φαντάζεστε να μου πει κανα κουλό!!! βέβαια εγω δεν θα πω ότι ο Στάθης εδω και 2 βδομάδες έφαγε κοτόπουλο και κρέας!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

Πολύ-Πολύ θα του κάνω διατροφολόγιο μόνη μου:wink:;-):wink:;-):wink::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: με την βοήθεια σας δηλαδή!!! άκου 2 μήνες χορτόσουπα....:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...