Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες....

ουουουου Βικακυ...ενα ρουφηχτο φιλι στην Λουση απο εμας πλςςς.

που την θυμηθηκες της σουπερμαντολινη??το ειπα στον Κ κ πεθανε στα γελια. κ τωρα που ξαναδιαβασα για την αλεργια σας σκεφτηκα ποσο τυχερη εισαι που θηλαζεις το Λουσακη κ δεν ειχες ιστοριες.για κρεμα παρε απο τα βιολογικα Κεχρι αλλιως πηξε το παιδι στα μιραντα:tongue:χαχαχα.κανει ρε συ να τρωνε cream κρακερς???????να παρω κ στην Κλειω τοτες.επισης τι ψωμι της δινεις????

εμεις πηγαμε σημερα στο κοσμος κ ευτυχως πηγαμε νωρις γιατι μετα γινοταν της...ποπης:mad:η κλειω κονομισε παπουτσια κ κολαν κ εγω μια μπλουζα only κ καλυντικα κορρε που εχει προσφορα κατι σετ.τρεχτε να παρετε οποια φοραει.4 προιοντα 19 ευρως:-)γενικα δεν ειχα ορεξη για ψωνια κ μου κανε μεγαλη εντυπωση.ισως απ τον πολυ κοσμο.μετα πηγαμε κ σ/μ κ μετα στην γιαγια για τουρτα κ τελικα τωρα κα8ισα στον κ@λο μου κ κοιμιζω την μπουμπου

κ εγω πολλα ειπα παλι.....ουφ..λογοδιαροια:roll::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμας!

εχει καμια ωρα που κοιμηθηκαμε και επιτεους εκατσα μιας και σημερα λιωσαμε στο παιχνίδι!!! Οι μυξούλες μας ταλαιπωρουν αλλα πια εχουμε συνηθισει και τις καταπολεμούμε!!!:tongue:

Δεσποινα όποτε θέλετε παρε τους άντρες σου και ελάτε για καφεδάκι για να δοκιμασετε και τις λιχουδιές μας:tongue::tongue:

Ηρω και ΜΑρια επειδη και εμενα δεν μυο αρεσουν με αμυγδαλο τους κανω με τριμμενο φουντούκι , οπότε σας περιμενω και εσας!

οι υπόλοιπες που χαθηκατε σημερα???

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ευχαριστώ, μου είπαν ότι και στα προφορικά τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Μακάρι να περάσουν.

Είσαι τυχερή που έχεις ντοματούλες από την πεθερά σου. Αυτά όμως δεν τα αλατίζουν όταν τα κάνουν σάλτσα για συντήρηση; Η ντομάτα σηκώνει πάρα πολύ φυτοφάρμακο γι αυτό την αποφεύγω και δεν έχω βρει βιολογικές.

Βάζει ελάχιστο αλάτι σε σχέση με την ποσότητα της ντομάτας. Φυσικά δεν του βάζω πολύ σάλτσα στο φαγητό, 2-3 κουταλιές της σούπας μέσα στην κατσαρόλα να βράσει μαζί με το νεράκι κι αυτό κανα δυο φορές την εβδομάδα.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Μαράκιους, πόσες ώρες θα λείπεις στην δουλειά και θέλεις να κάνεις τράπεζα? Γιατί εγώ από 7 μηνών δουλεύω και θηλάζω κανονικά χωρίς αντλήσεις, όταν λείπω τρώει την φρουτόκρεμά της και μικρά σνακ φρούτων ή λαχανικών ή ψωμάκι. Βέβαια εγώ 2 σχολάω και είμαι 15 λεπτάκια μάξιμουμ από το μωράκι μου. Και το σημαντικότερο, δεν έχει μειωθεί το γάλα. Απλά είμαι λίγο τίγκα το μεσημέρι.

Θα λείπω 9 ώρες περίπου (με το πήγαινε -έλα στην δουλειά) θα θηλάζω το πρωι πριν φύγω και το βράδυ όσο θέλει.

Άλλα βρε angel σήμερα άντλησα και τις έδωσα με μπιμπερό μπας και θελήσει να τις δώσει η γυναίκα που θα την κοιτάει άλλα δεν το ήθελε με τίποτα..

Νομίζω ότι είναι πολλές οι 9 ώρες

Ουφ και δεν θέλω να τις δώσω καθόλου γάλα σκόνη

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Θα λείπω 9 ώρες περίπου (με το πήγαινε -έλα στην δουλειά) θα θηλάζω το πρωι πριν φύγω και το βράδυ όσο θέλει.

Άλλα βρε angel σήμερα άντλησα και τις έδωσα με μπιμπερό μπας και θελήσει να τις δώσει η γυναίκα που θα την κοιτάει άλλα δεν το ήθελε με τίποτα..

Νομίζω ότι είναι πολλές οι 9 ώρες

Ουφ και δεν θέλω να τις δώσω καθόλου γάλα σκόνη

κ μενα δεν θελει κα8ολου με μπιμπερο.δεν ξερει καν να ρουφαει.2 φορες ηπιε απο την μαμα μου το δικο μου γαλα αλλα τελευταια φορα που την αφησα βραδυ στην μαμα μου εκανε απεργια πεινας ως την αλλη μερα.συνολο 12 ωρες.

οσο για τον υπνο κ εμεις μαζι κοιμομαστε ...αστα...

pSC1p2.png

Marakious, κι εγώ πρωί βράδυ θηλάζω γιατί λείπω κι εγώ για δουλειά σχεδόν 11 ώρες και διατηρείται η γαλουχία. Έχω ξεκινησει από Σεπτέμβρη δουλειά (είχα κρατήσει τράπεζα αλλά δεν έφτασε ούτε για έναν μήνα). Αναγκάστηκαν να δώσουν ξένο όσο έλειπα, αλλά από τότε που τρώει στέρεες δεν έχει χρειαστεί ενδιάμεσα να της δωσουν. Οπότε πλέον πίνει μόνο δικό μου γάλα μόνο πρωι-βράδυ (και το βράδυ που ξυπνάει).

Καλά Άννυ, δεν το συζητάμε για το Κλειουλίνι! Με μητρικό γάλα και είναι τόσο ψηλή! Πράγματι, πρέπει να'χεις καταρρίψει κάθε ρεκόρ! Μπράβο κοριτσάρα μου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Όσο για τον ύπνο, αρχικά κοιμάται στο κρεβάτι της, όμως όταν ξυπνήσει την νύχτα την παίρνω στο δικό μας (και ξυπνάει κάθε νύχτα από τότε που έπιασα δουλειά-κι όχι μόνο μιά φορά).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βρε Maraki λες ..άσε και δεν μου αρέσει καθόλου το θήλαστρο..

Δηλαδή το γάλα σου είναι σε κανονικά επίπεδα ε ? γιατί τον έχω έναν φόβο άλλα ξενέρωσα υπερβολικά με το μπιμπερό...

Το καλό είναι ότι τρώει κανονικά τα υπόλοιπα 3 γεύματα..

Πλέον Annie και εγώ έπαψα να προσπαθώ για τον ύπνο τα βιβλία και οι λύσεις που λένε ότι προσφέρουν δεν είναι για τον χαρακτήρα μου..

Δεν ξέρω ίσως είναι και το άγχος τις επιστροφής στην δουλειά και τα βλέπω όλα βουνό

k30rm7.png

Ο κύριος βγήκε κι εγώ έμεινα να μπανιάρω, να ταΐσω και να κοιμίσω. Ευτυχώς το παιδί μου δεν είναι σαν τον άντρα μου και κοιμήθηκε μόνο του (με εμένα δίπλα στην κουνιστή να διαβάζω Παπαβέντση). Ευτυχώς γιατί είμαι πραγματικά κομμάτια και το μόνο που ήθελα είναι να λιώσω στην καρέκλα στο πισί. Αντλώ και περιμένω να κλείσουν τα μάτια και να κοιμηθώ. Όταν βγαίνει, πολύ θέλω να παίρνω τον Λ να κοιμάμαι. Τον παίρνω τα μεσημέρια όταν δεν δουλεύω και λέω στον εαυτό μου ότι φτάνει αυτό.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Τις πρώτες μέρες θα τιγκάρει το στήθος. Μετά θα συνηθίσει. Αλήθεια, τώρα πόσο συχνά θηλάζεις; Δίνεις κ ανάμεσα στα γεύματα;Νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν ήδη θηλάζεις μόνο πρωί-βράδυ, τοτε δεν θα αλλάξει κάτι.

Όλα καλά θα πάνε, μην στενοχωριέσαι.

Μανούλια σας καληνυχτώ. Είμαι πτώμα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δίνω και ενδιάμεσα ,βέβαια όχι πάντα.

Το βράδυ θηλάζει πολύ γιατί κοιμάται στο στήθος και κατά διαστήματα ξυπνάει για να θηλάσει/πιπιλίσει.

Μακάρι Maraki μου :)

Αλήθεια τα κορίτσια που τα παιδάκια τους κοιμούνται μαζί έχει τύχη να τα αφήσετε με κάποιον άλλο το βράδυ ή το μεσημέρι ?Πως ήταν οι αντιδράσεις τους για τον ύπνο χωρίς εσάς

Καληνύχτα Maraki και σε ευχαριστώ για την βοήθεια:)

k30rm7.png

Το βράδυ θηλάζει πολύ γιατί κοιμάται στο στήθος και κατά διαστήματα ξυπνάει για να θηλάσει/πιπιλίσει.

Αλήθεια τα κορίτσια που τα παιδάκια τους κοιμούνται μαζί έχει τύχη να τα αφήσετε με κάποιον άλλο το βράδυ ή το μεσημέρι ?Πως ήταν οι αντιδράσεις τους για τον ύπνο χωρίς εσάς

Μαρακι μου τι κάνεις?πότε γυρνάς εσυ?εγω τελος Γενάρη:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(και οπως καταλαβαίνεις δε θέλω καθόλου...εγω τη θηλάζω ολη μέρα κι αναμεσα απο τα γευματα δηλ.αφου δεν τρωει και στάνταρ.δεν ειμαι ετοιμη ακόμα να αποθηλάσω,αλλά απο την άλλη θελω να ξέρω οτι θα μπορεί χωρις εμένα και δε θα σπαραζει.μπιμπερο κ πιπίλα ΔΕΝ παίρνει ουτε για αστειο..και δυστυχως ισως δεν την αφηνω πουθενά,το πολυ μιση ωρα να παω εδω γυρω να ψωνίσω.δεν θέλω,το χω πάρει βαρυά με τη δουλειά και ειμαι παντού μαζί της,δε θέλω να την αφηνω.αλλά ειναι χειροτερο γιατι θα μου φανεί βουνό τωρα που θα ξεκινήσω..:mad:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγώ πάντως, θες ότι ήταν δική μου δουλειά, θες ότι έχω ανάγκη τα χρήματα, θες ότι θα τον άφηνα στην πεθερά μου, θες ότι δεν θήλαζα αλλά και αντλούσα, θες οτι είναι πολύ ήσυχο παιδί, θες ότι δουλεύω λίγες ώρες, ή όλα αυτά μαζί, πάντως δεν ένιωθα άσχημα όταν πήγαινα στην δουλειά. Κορίτσια αν νιώθεται εσείς χάλια το πιο πιθανό είναι να το μεταδίδεται και στο μωρό σας. Ψυχραιμία, δεν θα είστε ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες εργαζόμενες μανούλες. Να έχετε μόνο στο νου σας το μωρό σας να περάσει σταδιακά αυτές τις αλλαγές για να μην πληγωθεί. Οπότε από νωρίς, ακόμα και από τώρα ξεκινήστε την διαδικασία να μάθει εύκολα και ανώδυνα. Αφήστε το περισσότερο χρόνο με τις γιαγιάδες, φροντίστε να μάθετε πια στερεά του αρέσουν για να μην παίρνει ξένο όταν λείπετε ώστε να διατηρηθεί ο θηλασμός και ζητήστε βοήθεια όταν την χρειάζεστε. Επίσης το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε να παίζετε τζόκερ γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μπορεί να πλουτίσετε και να μην πέσετε στην ανάγκη κανενός. Και αν καμιά σας το κερδίσει, να σκεφτεί και μένα!

mU4Ep3.png

εγω την εχω αφησει στην μανα μου μια νυχτα.εκανε απεργια πεινας,δεν εκλαιγε καθολου παρα μονο στην θεα του μπιμπερο,κοιμηθηκε 12 κ ξυπνησε 8:roll:κ παλι δεν ηθελε γαλα ως τις 9 που πηγα εγω κ γατζωθηκε στο ζιζι.

η κλειω ξυπναει κ κλαιει.θα την παρω απο τωρα στο κρεβατι γιατι δεν αντεχει αλλο η μεση μου,

αα εσκασε το ουλο της κ γρατζουναει το δοντακι:-Dαλλα μαλλον απο αυτο κλαιει...

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...