Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια ελπίζω όλες να είστε καλά..

Διαβάζοντας το post της angie είδα ότι δεν είμαι η μόνη που κοιμάται ακόμα με το παιδί στο ίδιο κρεβάτι..

Η δικιά μου έχει κοιμηθεί μια δυο φορές κατά τύχη στο κρεβάτι της..κοιμάται στο στήθος γύρω στης 9:00 ξυπνάει στις 11:00 το πρωί άλλα στο ενδιάμεσο κλαίει 3-4 φορές ζητάει στήθος και την ξανά παίρνει ο ύπνος αν δεν πάω θα ξυπνήσει. Φυσικά ούτε λόγος να την μεταφέρω στο κρεβάτι μόλις την πάρει ο ύπνος άρα μια χαρά είσαι Angie :)

(Τα περαστικά μου για την μικρή σου)

Με τον θηλασμό συνεχίζουμε κανονικά ,μετά τις γιορτές ξεκινάω δουλειά και πήρα το symphony μπας και κάνω καμιά τράπεζα ή έστω να διατηρήσω παραπάνω το γάλα μου γιατί με 2 φορές την ημέρα δεν βλέπω προκοπή...Φυσικά η μικρή ούτε να το φτύσει το γάλα μου στο μπιμπερό.

Με το φαγητό τα πάμε μια χαρά normal πράγματα ( εξάλλου ο γιατρός μου είπε να μη πιέζω για το φαγητό και έτσι συμπληρώνω μετά με θηλασμό )

Αυτά τα νέα μου

**Μπράβο βρε Κλειώ ..ολόκληρη κοπέλα δεν θα πει τίποτα

***όσο για τα μικρά που τρίζουν τα δόντια είναι λογικό ...κάνουνε τέστ τα δοντάκια τους χιχι άλλα όντως είναι εκνευριστικό

Τα φιλιά μου

k30rm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Angicat, καλή επιτυχία στους μαθητές σου! Εγώ προσπαθώ να του δίνω λαχανικά εποχής. Όσο για τη ντομάτα, έχω έτοιμα βαζάκια με ντοματοχυμό που έφτιαξε η πεθερά μου το καλοκαίρι από τον κήπο της και του βάζω από εκεί.

Ευχαριστώ, μου είπαν ότι και στα προφορικά τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Μακάρι να περάσουν.

Είσαι τυχερή που έχεις ντοματούλες από την πεθερά σου. Αυτά όμως δεν τα αλατίζουν όταν τα κάνουν σάλτσα για συντήρηση; Η ντομάτα σηκώνει πάρα πολύ φυτοφάρμακο γι αυτό την αποφεύγω και δεν έχω βρει βιολογικές.

mU4Ep3.png

Μαράκι εγώ βάζω ή μια χουφτίτσα ρύζι ή μια χουφτίτσα μικρή κριθαράκι. Οσο για τα τυποποιημένα προχθές μίλησα με τη Μαρία Δάγλα (από την οποία έχεις και χαιρετίσματα) και μου είπε ή κουάκερ με γάλα ζεστό ή τραχανά γλυκό με γάλα. Ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα.

Δεν την ξέρω την Μαρία Δάγλα αλλά όταν λέει γάλα τι εννοεί; Φρέσκο; Φόρμουλα; Μητρικό; Εμείς δεν τρώμε τον τραχανά (με λάδι και ψωμί νερόβραστο), μόνο το γιαούρτι και αυτό σήμερα δεν μπόρεσε να το δώσει η πεθερά μου και από μένα το έφαγε κανονικά όταν επέστρεψα. Θέλω εναλλακτικά για το απόγευμα. Τρώει κρεατοχορτόσουπα 300+μλ το μεσημέρι και δεν ξέρω τι να του δίνω το απόγευμα. Μόνο ένα κεσεδάκι γιαουρτάκι σκέτο φτάνει; Ο δε παπαβέντσης λέει μέχρι τον πρώτο χρόνο να δίνουμε περισσότερα γαλακτοκομικά. Δοκίμασα σήμερα μια κουταλιά ανθότυρο σκέτο, αφού το έγλειψε με το δάχτυλο αηδίασε τόσο που έβγαλε μια γουλιά και το έπιασα το νόημα. Δεν του άρεσε χαχαχαχα

mU4Ep3.png

Εμεις το πρωι ντυθηκαμε και πηγαμε βολτουλα στα μαγαζια, φαγαμε το δωρο και ησυχασαμε. Τωρα ετοιμαζομαι για σ/μ, οποτε θα τα πουμε το βραδακι!

Αυριο ειναι και ανοιχτη η αγορα οποτε και παλι ειναι καλη ευκαιρια βολτουλα!!! Τανια αμα ειναι να κανονισουμε.

Φιλια!!

Υπολογίστε και εμένα στην αυριανή βόλτα. Έδωσα και βαθμούς σήμερα και ησύχασα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

μόλις ξύπνησα με την κορούλα μου!ρίξαμε ένα 2ωρο ύπνο.πω πω τι χαρά έκανα!! :-) τωρα θέλω να φάω γλυκό,τούρτα,κάτι σοκολατένιο...

ξέχασα..Ηρώ μου κι εγω ήθελα να σχολιάσω οτι ναι!γίνονται θαύματα!κι εγώ άρχισα να τα πιστεύω με την άφιξη μιας μικρούλας εδώ που μας έβαλε τα γυαλιά.....:-)

να σας ζήσει το αγοράκι σας!μπράβο που τα καταφέρατε τελικά !κ για πες και για το όνομα Τσαμπικος..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Εμείς δεν φύγαμε σκ γιατί το μπεμπάκι έχει λίγο βήχα και μυξούλες επομένως θα κάτσουμε μέσα 2 μερούλες να αποφύγουμε τα χειρότερα...

θαλίτσα καλύτερα είσαι ε;;; ΜΠΡΑΒΟ!!!

Και το Μπισκοτάκι...τι καλά;;;Άντε να είναι όλα τα μπεμπάκια καλά να πάμε βολτίτσα!!!:wink:

Βάλια να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου!Άντε με το καλό και τα δοντάκια σας!

Πολλά μπεμπάκια ακούω με δερματίτιδα...τι λένε οι γιατροί...είναι από το κρύο;;;Περαστικούλια σας!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και στα μπεμπάκια που γιόρταζαν!!!

Άντζυ μου το δώρο έχει μπει από την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος...και μέχρι στιγμής έχουν μείνει 200...:(

Άννα να περάσετε υπέροχα στο ταξιδάκι σας...

Μπράβο στα μπεμπάκια που μεγάλωσαν!!!!

Εγώ ντομάτα της δίνω και ας μην είναι εποχής!!!!

Ζυμαρικό μας είχε πει αστράκι ή πεπονάκι από την αρχή και από αυτό το μήνα μας είπε ότι θέλουμε...

Σας πείραξε το γλυκάκι μου ε;;;Ρε όλο για συνταγές λέτε και μου τρέχουν τα σάλια...και τι φταίω εγώ;;;...ΔΙΑΙΤΑ λέω στον Χ θέλω να κάνω και πήγε και μου έφερε από MAXPERRY κουραμπιέδες με κακάο,μελομακάρονα με σοκολάτα,και γεμιστό τσουρέκι με καραμέλα!!!Τι να κάνω η γυναίκα;;:roll:

Ήθελε και η μπέμπα να φτιάξει κανένα γλυκό αλλά δεν την άφησα για να μην μου λερώσει την κουζίνα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τεράστιο το πόστ...αλλά τι να κάνω;;;:lol:

Το τσα

μόλις ξύπνησα με την κορούλα μου!ρίξαμε ένα 2ωρο ύπνο.πω πω τι χαρά έκανα!! :-) τωρα θέλω να φάω γλυκό,τούρτα,κάτι σοκολατένιο...

ξέχασα..Ηρώ μου κι εγω ήθελα να σχολιάσω οτι ναι!γίνονται θαύματα!κι εγώ άρχισα να τα πιστεύω με την άφιξη μιας μικρούλας εδώ που μας έβαλε τα γυαλιά.....:-)

να σας ζήσει το αγοράκι σας!μπράβο που τα καταφέρατε τελικά !κ για πες και για το όνομα Τσαμπικος..[/QUO

Το τσαμπικος ξερω οτι ειναι ροδιτικο απο την Παναγια την Τσαμπίκα της Ροδου κάποια τετοια σχεση πρεπει να υπαρχει λογικα...για να μας πει ομως:P

Καλησπέρα μανούλες!!!

χάθηκα, σόρρυ αλλά τρέχουμε λιγάκι αυτές τις μέρες...

Έβαλα για 10 μέρες ίντερνετ στο γουάτς απ και σας διαβάζω από το κινητό αλλά δεν μπορώ να γράψω διότι είναι λόου-τεκ συσκευή και θα χρονίσω.....

Άννυ μου σουπερμαντολίνη έχει μέσα το μπουμπ-γάλα σου? Έχεις σπάσει όλα τα κοντέρ!!! 77 cm OMG!!!!!!! Τοπ μόντελ η Κλειώ μας!!! Και στο βάρος της ότι πρέπει για το ύψος. Μπράβο σου κοπελάρα μου, είσαι φοβερή!!

Καλέ εκείνος ο γιατρός τί λέει ? 3 ώρες να κλαίει το μωρό ? και από τί θα σταματήσει δλδ? από την φαρυγγίτιδα που θα έχει πάθει? ή από έλλειψη οξυγόνου από το κλάμα? άει από δω ρε μεγάλε..... και είσαι και επιστήμονας. Τέτοιοι γιατροί ας περιορίσουν τις συμβουλές τους στις ασθένειες. Καλά κάνετε και τον συνδέετε με Κάιρο.

Μαράκιους, πόσες ώρες θα λείπεις στην δουλειά και θέλεις να κάνεις τράπεζα? Γιατί εγώ από 7 μηνών δουλεύω και θηλάζω κανονικά χωρίς αντλήσεις, όταν λείπω τρώει την φρουτόκρεμά της και μικρά σνακ φρούτων ή λαχανικών ή ψωμάκι. Βέβαια εγώ 2 σχολάω και είμαι 15 λεπτάκια μάξιμουμ από το μωράκι μου. Και το σημαντικότερο, δεν έχει μειωθεί το γάλα. Απλά είμαι λίγο τίγκα το μεσημέρι.

Κουάκερ της έχω κάνει και εγώ με το ζουμάκι απο την κρεατοχορτόσουπα, το άφησα να βράσει πολύ ώρα με συνεχόμενο ανακάτεμα μέχρι που έγινε σαν χυλός και θα έλεγα ότι της άρεσε. Επίσης της δίνω μιράντα που ξεσκίζει και δεν αφήνει ψίχουλο (η γιατρός φωνάζει χαχαχα), και cream crakers που της δίνω μόνο όταν είμαστε έξω γιατί κάνει όλο τον τόπο τρίμματα (αυτό μας το συνέστησε η γιατρός). Τελικά το αβοκάντο αρέσει σε όλα τα παιδάκια, έ Αντζούλα? Μπράβο το μπισκοτάκι που έγινε καλά και σκίζει το φαγάκι του!!!

Και εμείς σήμερα βγήκαμε έξω στον υπέροχο ήλιο κάναμε βολτίτσα κούνια κλπ, κάναμε ότι φάγαμε την ετοιματζίδικη φρουτόκρεμα που δεν της άρεσε καθόλου η συγκεκριμένη (ούτε και εμένα, ήταν ξυνή από το πορτοκάλι μπλιαχ). Τελικά πλάκωσε τα μπισκοτα και 1 κομμάτι αχλάδι και όταν γυρίσαμε σπίτι έφαγε 250 γρ κρεατόσουπα σε 5 λεπτά χαχαχαχα η πεινάλα. me mackdonald και αυτή κατσίκι με λαχανικά στο μπλέντερ χαχαχαχχα.

Βάσω, σε ποιόν όροφο μένεις και σε ποιό μπαλκόνι είναι οι τούρτες?

Επίσης να πω ότι απογοητεύτηκα σήμερα στο σ/μ, ΟΛΕΣ οι κρέμες, μπισκοτόκρεμες, φαριν, φρουτοκρεμες κλπ έχουν μέσα γάλα. Οπότε για εμάς ούτε γερμάς....

Αυτό το παιδί να είναι ρε γμτ αντισπαταλικό χαχαχα, πίνει τσάμπα ζιζι, και για τα ετοιματζίδικα φρόντισε η μαμά αλλεργία να μην μπορεί να φάει τπτ.

Το μόνο που μπορεί είναι το σκέτο ρυζάλευρο που από γεύση είναι στόκος. Και από υφή σαν να φτιάχνεις άμμο.

Αύριο θα πάμε με την κουμπάρα και την βαφτιστήρα μου τουρ στα μαγαζιά να της πάρω δωράκια, και θα πάρω στο Λουσάκι αν βρούμε τπτ που να της αρέσει!! Πάντως το δωράκι που μας έκανε ο Νικόλας στη γιορτή μας, ενώ στην αρχή φάνηκε να μην του δίνει σημασία από προχτές είναι συνέχει κολλητή. Σήμερα για να πάμε σουπερ μάρκετ την έσερνα στην πόρτα να βάλει τα παπούτσια της και αυτή γύρναγε πίσω στο παιχνίδι. Πρωτοφανές χαχαχααχα....

argi-theo, φοβερή η περιπέτειά σας, και όμως θαύματα γίνονται, οπότε όλα είναι πιθανά σε αυτή την ζωή...

GaiGp3.png

Έχει αλλεργία το Λουσάκι; Τότε ναι δεν μπορεί να φάει γιατί το έψαξα και δεν βρήκα στο εμπόριο κρέμα χωρίς φόρμουλα. Ούτε γιαούρτι δεν μπορείς να δώσεις; Ούτε άλλα γαλακτοκομικά; Πως είδες την αλλεργία; (έχασα επεισόδια)

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Εμείς δεν φύγαμε σκ γιατί το μπεμπάκι έχει λίγο βήχα και μυξούλες επομένως θα κάτσουμε μέσα 2 μερούλες να αποφύγουμε τα χειρότερα...

:wink:;-) Περαστικά στην ζουζουνίτσα μας!!!! Να γίνει γρήηηηγορα καλά!!!

θαλίτσα καλύτερα είσαι ε;;; ΜΠΡΑΒΟ!!!

Μπράβο Θαλίτσα και από εμάς!!!

Ζυμαρικό μας είχε πει αστράκι ή πεπονάκι από την αρχή και από αυτό το μήνα μας είπε ότι θέλουμε...

Παίζει ρόλο το σχήμα??:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχ. Σε πειράζω φιλενάδααααααααα

Τεράστιο το πόστ...αλλά τι να κάνω;;;:lol:

Τί να κάνεις? Να μην γράφεις τόσο μεγάλα ποστ. Παραδειγματίσου από εμένα που δάχτυλα έχω και μεγάλα ποστ δεν γράφω (μεταφορα σε χάι τεκ του στόμα έχω και μιλιά δεν βγάζω χιχιχιχι).

GaiGp3.png

Τί να κάνεις? Να μην γράφεις τόσο μεγάλα ποστ. Παραδειγματίσου από εμένα που δάχτυλα έχω και μεγάλα ποστ δεν γράφω (μεταφορα σε χάι τεκ του στόμα έχω και μιλιά δεν βγάζω χιχιχιχι).

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

mU4Ep3.png

Ναι ναι φίλη παραδειγματίζομαι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα για το ζυμαρικούλι τι να σου πω....δεν τα ξέρω και πολύ καλά...πάντως έτσι μου είχε πει...:roll:

Έχει αλλεργία το Λουσάκι; Τότε ναι δεν μπορεί να φάει γιατί το έψαξα και δεν βρήκα στο εμπόριο κρέμα χωρίς φόρμουλα. Ούτε γιαούρτι δεν μπορείς να δώσεις; Ούτε άλλα γαλακτοκομικά; Πως είδες την αλλεργία; (έχασα επεισόδια)

Έχει στο γάλα και γενικά στα γαλακτοκομικά και κατ' επέκταση στο μοσχάρι κλπ. Το είχαμε καταλάβει τότε με την έναρξη του ρυζάλευρου. Γεμίσαμε κοκκινίλες καντήλες κλπ και γενικά και μόνο να της ακούμπαγα την κρέμα στο πρόσωπο κοκκίνιζε σαν τρελή. και διάφορα άλλα χειρότερα. Το καλό ήταν που το καταλάβαμε εγκαίρως. Τώρα μετά τον χρόνο θα ξαναδοκιμάσουμε γαλακτοκομικά μήπως και είμαστε τυχερές και έχει φύγει.

GaiGp3.png

Έχει στο γάλα και γενικά στα γαλακτοκομικά και κατ' επέκταση στο μοσχάρι κλπ. Το είχαμε καταλάβει τότε με την έναρξη του ρυζάλευρου. Γεμίσαμε κοκκινίλες καντήλες κλπ και γενικά και μόνο να της ακούμπαγα την κρέμα στο πρόσωπο κοκκίνιζε σαν τρελή. και διάφορα άλλα χειρότερα. Το καλό ήταν που το καταλάβαμε εγκαίρως. Τώρα μετά τον χρόνο θα ξαναδοκιμάσουμε γαλακτοκομικά μήπως και είμαστε τυχερές και έχει φύγει.

Σόρρυ ρε συ Βικάκυ γιατί δεν θυμόμουν να το έχω διαβάσει κάπου παλιότερα. Φυσικά πολλά μου ξεφεύγουν αφού διαβάζω πολύ γρήγορα και με διαλείμματα. Επίσης κάποια κοπέλα κάτι είπε για εξετάσεις του μπαμπά της και δεν μπορώ να βρω το ποστ. Να ευχηθώ καλή τύχη! Και για το Λουσάκι, εύχομαι να περάσει. Το μητρικό από τον 6ο και μετά καλύπτει τις απαιτούμενες ποσότητες ασβεστίου; Φαντάζομαι πως ναι. Οπότε βάλτην να θηλάζει φιλενάδα!!!!!!!!!!!! Ξέρει τι κάνει αυτό το παιδί!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...