Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάλια μου sorry ,αλλά πρέπει σύντομα να γνωρίσω και τον Κωνσταντίνο και τον Δημητράκη για να μην τους μπερδεύω!!

ρε κορίτσια ,η μπίσκιτ σηκώνεται στην κούνια και τρώει συνέχεια το κάγκελο,την τραβάω,της λέω "μη" κι αυτή εκεί! θα φάει και χρώμα και δε θα τη δω καμια ώρα και τι θα κάνω?

και εμενα σηκωνεται κ τρωει το πλαστικο του παρκου ειναι επικυνδινο μη φανε κανενα κομματακι!!!!!θελουν παρακολουθηση!!!:!::!::!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Βασιλική με το ωραίο όνομα :D

Εγώ τους πηγα την ληξιαρχική πράξη βάφτισης και μου ζητησαν και φωτό! Φυσικά δεν είχα αν και το είχα φανταστει οπότε τις χρωστάω ;)

Πάντα με ενα κοπλιμεντο εισαι πολυ καλη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στο δημαρχειο εννοεις για να δηλώσεις το παιδι??????

Τωρα που το λες εμεις το εχουμε αμελήσει αυτο πωπω!!τι γονεις !!!νομιζω πρεπει να ανοιξουμε κ οικογενειακη μεριδα??κατι τετοιο!!!

Αυτό με τα εκτός εποχής το σκεφτόμουνα κι εγώ. Δεν του έχω δώσει ακόμα ντομάτα γιατί αρχίσαμε στερεές όταν ήταν ήδη Σεπτέμβριος και τότε δεν έπρεπε να τρώει ντομάτα από τόσο νωρίς οπότε και δεν έδωσα. Όταν πήραμε το ΟΚ για ντομάτα ήταν Οκτώβριος και δεν βρήκα περιβολίσιες οπότε και δεν έδωσα. Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ ότι πότε θα φάει ντομάτα; Λέτε να δώσω καμιά από το μανάβικο και ας είναι και με φάρμακα;

mU4Ep3.png

Πάντα με ενα κοπλιμεντο εισαι πολυ καλη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στο δημαρχειο εννοεις για να δηλώσεις το παιδι??????

Τωρα που το λες εμεις το εχουμε αμελήσει αυτο πωπω!!τι γονεις !!!νομιζω πρεπει να ανοιξουμε κ οικογενειακη μεριδα??κατι τετοιο!!!

Οχι στο ταμείο ασφάλισης του παιδιού. Πρεπει να δηλώσεις την βαφτιση και να πας και φωτογραφία!!!

Αυτό με τα εκτός εποχής το σκεφτόμουνα κι εγώ. Δεν του έχω δώσει ακόμα ντομάτα γιατί αρχίσαμε στερεές όταν ήταν ήδη Σεπτέμβριος και τότε δεν έπρεπε να τρώει ντομάτα από τόσο νωρίς οπότε και δεν έδωσα. Όταν πήραμε το ΟΚ για ντομάτα ήταν Οκτώβριος και δεν βρήκα περιβολίσιες οπότε και δεν έδωσα. Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ ότι πότε θα φάει ντομάτα; Λέτε να δώσω καμιά από το μανάβικο και ας είναι και με φάρμακα;

Εγώ δίνω ντομάτα απο οταν αρχισαμε το μεσημεριανο καθώς οι οδηγίες της παιδιάτρου είναι τη μια μερα "κοκκινιστό" την αλλη "λεμονάτο" το φαι. Για να μαθει λεει να τρωει και τις δύο γεύσεις.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εγώ έχω βρεί τομάτες στην βιολογική λαική. Είναι θερμοκηπείου αλλά χωρίς φάρμακα. Βεβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν της έχω δώσει τομάτα ακόμα, ούτε και άλλο εκτός εποχής λαχανικό, όμως πιστεύω πως θερμοκηπίου βιολογικό είναι οκ.

Καλή επιτυχία στους μαθητές σου.

Ακόμα κοιμούνται τα μωρά μου. Έβαλα μια μπουγάδα της μικρής και ξανάρθα...

Φακές δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Αλήθεια, εσείς βάζετε ρύζι ή αστράκι στις κρεατό/λαχανοσουπες το μεσημέρι? Εμάς δεν μας ανέφερε κάτι.

Και όσες δεν θέλετε να δώσετε ρυζάλευρα και φαρίνες, τι δίνετε το βράδυ και από ποιά ηλικία σας το επέτρεψαν? Θέλω να της κόψω τα τυποποιημένα και δεν ξέρω τι κάνει να φάει. Ξανά φρούτο ή λαχανικό, η μπορώ να δώσω και κουάκερ (η Αθηνά είναι σχεδόν ένα μήνα μικρότερη από τα δικά σας). Και όσες δίνετε κουάκερ, πώς το φτιάχνετε? Το αλέθετε?

Καταιγισμός ερωτήσεων, σόρρυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Οχι στο ταμείο ασφάλισης του παιδιού. Πρεπει να δηλώσεις την βαφτιση και να πας και φωτογραφία!!!

Εγώ δίνω ντομάτα απο οταν αρχισαμε το μεσημεριανο καθώς οι οδηγίες της παιδιάτρου είναι τη μια μερα "κοκκινιστό" την αλλη "λεμονάτο" το φαι. Για να μαθει λεει να τρωει και τις δύο γεύσεις.

Εμάς μας είπε μόνο λάδι και λεμόνι γιατί η τομάτα είναι αλλεργιογόνα. Ως συνήθως, άβυσσος η ψυχή των παιδιάτρων...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αβυσσος δεν θα πει τίποτα Μαράκι! Εγώ ρυζι βάζω τύπου γλασσέ, αλλα προσπαθω να βάζω 2-3 φορες το πολύ την εβδομάδα γιατι είναι στουμποτικό. Πάντα όμως το βάζω με τις φακές που φτιάχνω φακορυζο και του αρεσει πολύ. Κουάκερ εγώ δεν έχω δώσει...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα, διαβασα και τα χθεσινα οποτε και ενα εχω να σχολιασω:Καλε τι κοριτσαρος ειναι η Κλειω μας;Κοντα 10 ποντους μας ριχνει!!Και ο Αναστασης Δεσποινακι καλα παει..μάρεσει που οταν βλεπουν τον δικο μου τον λενε ψηλο, μαλλον επειδη ειναι αδυνατουλης φαινεται ετσι.

Λοιπον οσο για το γιατρο μας (η Δεσποινα82 και εγω εχουμε τον ιδιο) θεωρω οτι ειναι πολυ σωστος σε πολλα πραγματα που λεει και ισως απο θεωρητικης αποψεως να ειναι σωστος και στην αποψη του για το νυχτερινο ξυπνημα.Υπαρχουν μανουλες που γνωριζω και το εχουν κανει με μεγαλη επιτυχια και απο πολυ μικροτερα μωρακια εμεις (και μιλαω εκ μερους και της Δεσποινας γιατι εχω καταλαβει την ψυχολογια της)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να αφησουμε τα μωρακια μας να κλαινε.Τι να κανουμε αλλωστε τα περισσοτερα ετσι κανουν οποτε δεν ειναι πια οτι μονο τα δικα μας ξυπνουν συνεχει αμεσα στην νυχτα.Αλλωστε μεταξυ μας ο γιατρος μας δεν εχει ακομα παιδια, κατσε να κανει να μας πει αν μπορει αυτος να αφησει το παιδι του να κλαιει και αυτος να κοιμαται.

Ρε σεις και εγω του δινω ψωμι και τρωει και μαλιστα του αρεσει πολυ, λετε να πειραζει;

Καλημέρα κι απο μένα και τη μπίσκοτ φίλες!!είχαμε ένα καλύτερο βράδυ,αν και κοιμήθηκε παλι μετά απο ανεξάντλητο παιχνίδι στις 12:roll::roll:,ξύπνησε στις 6:30 και την πήρα στο κρεβάτι ως τις 9:30:rolleyes:η μύτη της τρέχει και δεν ξέρω που θέλει να πάει ακόμα:lol:,αλλά ο βήχας έχει ελαττωθεί κατά πολύ.φαί δεν έχω κάνει σήμερα,βαριέμαι πολύ..δε μπορώ κι άλλο την κλεισούρα,τοσες μέρες μέσα ,με πιτζάμες και μαλλί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης:confused:...έφαγε και σήμερα τη φρουτόκρεμά της,άρα ελπίζω να νιώθει καλύτερα και να της ήρθε η όρεξη!τις βράζω τώρα το κρέας.τι άλλα? που γυρνάτε σήμερα όλες?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας!! Εγώ το επεισόδιο με την Κλειώ κάπου το έχασα και δεν είδα τι πόσταρε η Άννυ αλλά διαβάζω όλες σας με τα συγχαρητήρια οπότε υποθέτω ψήλωσε πάλι η κορτσάρα μας! Να την χαίρεσαι Άννυ μου. Αντλώ και περιμένω να γίνει 3 να κατέβω στα προφορικά των εξετάσεων. Είπαν έγραψαν καλά. Ελπίζω να πέρασαν όλα!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα!

Ο Γιαννάκης επιτέλους καθάρισε από τις μυξούλες κι έτσι ο μπαμπάς του τον πήγε το πρωί βόλτα με το καρότσι κι εγώ βρήκα ευκαιρία να κάνω τις δουλειές μου!

Εύχομαι και τα υπόλοιπα μωράκια που είναι συναχωμένα να γίνουν γρήγορα καλά!!

Αργυρώ, πολύ με συγκίνησε η ιστορία σου... Γίνονται και στις μέρες μας θαύματα... Εύχομαι ο Θεός να σας δώσει κι ένα δεύτερο παιδάκι όταν το θελήσετε!

Άννα, ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!! Με την καλή έννοια! Το τελευταίο ταξίδι που κάναμε εμείς ήταν στο μήνα του μέλιτος... (Οι διακοπές μαζί με τα πεθερικά δεν πιάνονται!... :lol::lol:)

Να περάσετε τέλεια!!

Angicat, καλή επιτυχία στους μαθητές σου! Εγώ προσπαθώ να του δίνω λαχανικά εποχής. Όσο για τη ντομάτα, έχω έτοιμα βαζάκια με ντοματοχυμό που έφτιαξε η πεθερά μου το καλοκαίρι από τον κήπο της και του βάζω από εκεί.

Μαράκι, στην κρεατόσουπα του βάζω κάποιες φορές αστράκι, αλλά παραλείπω την πατάτα.

Μπράβο σε όλα τα μωράκια που μεγαλώνουν και ψηλώνουν!!

Όσο για το μπουσούλημα, ο Γιάννης δεν κάνει καμία προσπάθεια, αφού του τη σπάει να είναι μπρούμυτα! Προτιμά να τον κρατάς και να στηρίζει τα ποδαρίνια στο πάτωμα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας μανούλες!

Τι μου κάνετε; Εμείς καλά, με μαύρους και άραχνους ύπνους βέβαια και ξυπνήματα ανά μισάωρο. Παρόλα αυτά με κάποιο μαγικό τρόπο αντεχω ακόμα.

Σήμερα έχει έναν υπέροχο ήλιο με δόντια βέβαια, κι έτσι πήγαμε και κουνήσαμε τα κορμιά μας στις κούνιες.

Μαράκι εγώ βάζω ή μια χουφτίτσα ρύζι ή μια χουφτίτσα μικρή κριθαράκι. Οσο για τα τυποποιημένα προχθές μίλησα με τη Μαρία Δάγλα (από την οποία έχεις και χαιρετίσματα) και μου είπε ή κουάκερ με γάλα ζεστό ή τραχανά γλυκό με γάλα. Ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα.

Αρχισα να μπαίνω και σε διαδικασία αποθηλασμού σιγά σιγά. Προσπαθώ να μειώσω αρχικά λίγο τους θηλασμούς και από βδομάδα θα αρχίσω το συμπλήρωμα με ξένο ώστε να μειωθεί το γάλα μου. Ελπίζω να βοηθήσει λίγο στον ύπνο του Νικόλα.

X4pTp3.png

Κοριτσια χθες με ρωτησε η Αννα γιατι λεω οτι δεν ξερω αν θα ξαναμεινω εγκυος. Σας παραθετω λοιπον πιο κατω την ιστορια μου, που ειχα δημοσιευσει στο παρεντς.

Κι ομως γινονται θαυματα!

ετυχε λοιπον να διαβασω τι γραφετε και ειπα να σας γραψω και τη δικη μου ιστορια, μηπως σας βοηθησει, να σκεφτειτε λιγο πιο θετικα.

Παντρευτηκαμε στα 24 μας, πριν τεσσερα χρονια. Απο τα 20 μας ομως λεγαμε οτι ενα παιδι δεν θα μας πειραζε αν ερχοταν. Ελα ομως που δεν ηρθε ποτε. Δεν σκεφτηκα βεβαια στιγμη οτι ειχαμε καποιο προβλημα. Παντρευτηκαμε και παλι τιποτα.

Πριν 2 χρονια, ειπα στον αντρα μου να παμε να δουμε τι γινεται τελος παντων. Δεν εκανα πολλες εξετασεις για αρχη. Μονο εναν υπερηχο κοιλιας και ο γιατρος ειδε οτι εχω κανονικα ωορηξια και μας ειπε να φυγουμε και να συνεχισουμε την προσπαθεια. Περασε λιγος καιρος, αλλα εγω δεν μπορουσα να ησυχασω. Ειπαμε να κανει εκεινος ενα σπερμοδιαγραμμα. Τα νεα ηταν φρικτα. Ακομα θυμαμαι εκεινο το βραδυ. Πολυ μικρος αριθμος. Κατω απο 6.000.000. Πηγαμε στο γυναικολογο και μας πεταξε το χαρτι της εξετασης στα μουτρα, λεγοντας μας οτι εμεις οι δυο δεν θα καναμε δυστυχως ποτε παιδια (γιατρος σου λεει μετα...). Μονο με εξωσωματικη κι αυτο αν...

Πηγαμε σε εναν ουρολογο και μας συστησε λογο προχωρημενου βαθμου κυρσοκηλης και στους δυο ορχεις, να κανουμε επεμβαση, αλλιως αν δεν θελουμε, να προχωρησουμε κατευθειαν σε εξωσωματικη. Εγω ειπα ναι, εξωσωματικη. Δεν ηθελα να βαλω τον ανθρωπο μου σε τετοιες δοκιμασιες. Ο αντρας μου ηταν ανενδοτος. Ηθελε να κανει την επεμβαση. Ο γιατρος ηταν πολυ θετικος. Ειπε εχει ποσοστο επιτυχιας 85%. Το επομενο κιολας σαβ/κο την καναμε. Σε 5 μηνες ειπε ο γιατρος θα εισαι εγκυος. Περασαν και οι 5 μηνες, και ο ενας χρονος...

Κανοντας τα σπερμοδιαγραμματα να δουμε πως παει, δεν υπηρχε ΚΑΜΜΙΑ βελτιωση. Αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον να ειμαστε στο 15% αποτυχιας και γιατι σε εμας; Ο γιατρος απελπισμενος. Ειπε οτι εφοσον περασε ενας χρονος δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ πιθανοτητα βελτιωσης.

Τα παρατησα. Δεν ηθελα να ξερω τιποτα. Δεν ηθελα ουτε ερωτα να κανουμε πια. Οχι οτι μου εφταιγε εκεινος. Μου εφταιγαν οοολα τα αλλα.

Περυσι το καλοκαιρι λοιπον, διοριστηκα σε ενα νησι μακρια απο το σπιτι μου, τα ξανασκεφτηκα ολα πιο καθαρα και μετα απο συνεχεις πιεσεις ειδικα της μανας μου αποφασισα να ξεκινησω τη διαδιακασια για εξωσωματικη.

Ο αντρας μου δεν επεμενε για τιποτα, γιατι καταλαβαινε οτι δεν ημουν ετοιμη. Βεβαια ημασταν ηδη 10 χρονια μαζι. Απο τη γ' λυκειου και κοντευαμε κι οι δυο τα 30...

Ελα ομως που εγω τα τελευταια 2 χρονια με ολα αυτα που ειχαν συμβει εγω ειχα βαλει 30 κιλα και κανεις δεν αναλαμβανε εξωσωματικη αν δεν εχανα βαρος. Που ομως ψυχολογια για διαιτα??!. Το καλοκαιρι κλεισαν τα σχολεια και επεστρεψα σπιτι τελη Ιουνιου. Τον Ιουλιο ηταν και η τελευταια μου περιοδος. Δεν ξερω πως εγινε. Τον Αυγουστο πια και μετα απο συνεχεις πιεσεις της κολλητης μου εκανα το τεστ και βγηκε θετικο! Ειμαι ηδη 7μισι μηνων εγκυος κι ακομα με τον αντρα μου τα βραδια, καθομαστε στο κρεβατι κι αναρωτιομαστε πως εγινε. Δεν ξερω τι βοηθησε. Οι προσευχες μου ή το γεγονος οτι παρατησα καθε προσπαθεια... Ο ουρολογος που τον ειδαμε στο δρομο, μας ειπε οτι γινονται και... θαυματα! Ειμαι πεπεισμενη οτι περι αυτου προκειται.

Να ειστε καλα και να μην απογοητευεστε, οτι κι αν σας λενε οι γιατροι! :-D

Παραμενω παντως αισιοδοξη κι εχω να σας γραψω και μια ιστορια (για οσες πιστευουν), που εξηγει και το δευτερο ονομα του γιοκα μου (Τσαμπικος).

Καληνυχτα!

Fairy%20on%20Flower.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σας μανουλες!

Αννυ η Κλειω εγινε ολοκληρη κοπελα! 77 εκ!!!!! μπραβο σας,φτου φτου!

Τανια χρυσοχερα ποτε θα μας καλεσεις να δοκιμασουμε τα γλυκα σου?:P

Δεσποινακι κ εγω αυτο ελεγα στο Γιωργο για το γιατρο. ας κανει κ ο ιδιος μωρακι με το καλο κ μετα να δουμε αν μπορει να το αφηνει 3 ωρες να κλαιει! ψωμακι δινω κ εγω αλλα λιγακι,μεσα στον τραχανα. γαλακτοκομικα σου ειπε οτι δεν κανει πριν το χρονο? εγω δεν του ειπα οτι εδωσα γιαουρτακι:rolleyes: αφου δεν επαθε τιποτα,τι πειραζει?

εμεις ειχαμε ενα βραδυ χαλια! μαλλον λογω εμβολιου ηταν πολυ ανησυχος κ ξυπνουσε συνεχεια! πυρετο δεν εκανε αυτη τη φορα αλλα πολλη γκρινια. σημερα ειναι λιγο καλυτερα. φιλακια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας φιλεναδουλες!

Ελπιζω να ειστε ολες και ολοι καλα!

Καλα η Κλειω μας εχει φορεσει τα γυαλια! Τι αναπτυξη!!! Φτου σκορδα!

Τανια αμα κανεις κουραμπιεδες σε παρακαλω σε μερικους μη βαλεις αμυγδαλο να ερθω να φαω!

Αντζυ μια χαρα τα παει η μπισκ με το φαγητο τωρα τελευταια!!!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο...

Εμεις το πρωι ντυθηκαμε και πηγαμε βολτουλα στα μαγαζια, φαγαμε το δωρο και ησυχασαμε. Τωρα ετοιμαζομαι για σ/μ, οποτε θα τα πουμε το βραδακι!

Αυριο ειναι και ανοιχτη η αγορα οποτε και παλι ειναι καλη ευκαιρια βολτουλα!!! Τανια αμα ειναι να κανονισουμε.

Φιλια!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...