Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τανια χρυσο μου τι το ηθελες το καθαρισμα του μπαλκονιου???Εγω τοσες μερες θελω να το καθαρισω αλλα μολις βγαινω εξω το μετανιωνω!

Εμένα το έκανε η πεθερά γιατί παθαίνει υστερία με το χιόνι. Έτσι σήμερα το πρωί λαμπίκος!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

200μλ

Όλα αυτά τα έφαγε το μπισκότο; Ένα ολόκληρο αβοκάντο; Φτου σκόρδα!!!

καλά μην τη φτύνεις Μαράκι,θα τυχε!!χαχα!τις προηγούμενες μέρες δεν έχει φάει ουτε μια μπουκιά απο ΤΙΠΟΤΑ!!:roll::confused:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Λοιπόν,έφαγα ρεβύθια για μεσημεριανό...φυσικά τι να μου κάνουνε?! έφαγα μετά γάλα με τσουρέκι και τώρα σαλάμι αέρος με τυρί και ψωμί και μια σοκοφρέτα.και πάλι πεινάω!

Κλειουλίνι μου παιδάκι μου έχεις καταρρίψει κάθε μύθο σε σχέση με το θηλασμό αγάπη μου!!εσυ εχεις γινει ολόκληρο θηρίο λέμε!χαχαχαχα!! :-) :-)

για το θεμα ύπνου κορίτσια μηδέν άγχος πια..κοιμάται στην κουνια της ωραία και καλά και αν αποφασίσει να ξυπνήσει 2,3 τη νύχτα την παίρνω και κοιμόμαστε μαζί(καλά και 5 και 6 που ξυπνάει ,πάλι σα ζόμπι είμαι και την παίρνω μαζί!) και περνάμε μια χαρά κι οι 2!μέχρι να μεγαλωσει και να αποφασισει να βρει κανα γκομενάκο που θα θελει να κοιμάται μαζί του κι έτσι θα μ'αφήσει και μενα να γυρίσω πλευρό ....ως τότε,απλά το απολαμβάνω γιατι βαρέθηκα να σκάω!χαχα!

σήμερα της έκανα φακές με πατάτα και καρότο ,το άλεσα ,γυρισε απο την άλλη τη μούρη της και αμεσως της βαζω το ίδιο σε ένα πιάτο και το πατάω με το πηρούνι και το φαγε..!δεν τα θελει αλεσμένα? τι να πω..τι άλλα ήθελα να πω? παλι δε θυμάμαι...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γειά σας κι από μένα. Τώρα έφυγαν ο κουμπάρος κι η αδερφή μου, σας διάβασα κ την πέφτω για ύπνο.

Χρόνια πολλά στο κουκλάκι που έγινε 8 μηνών.

Μπράβο στα μωράκια που μεγάλωσαν.

Περαστικά στα κρυωμένα μωράκια κ μανούλες.

Η Αθηνούλα έβγαλε από χθες κ τα δυό πάνω δοντάκια κ βρε κορίτσια, τα τρίζει με τα κάτω! Είναι ανατριχιαστικό κ απαίσιο κ ελπίζω να μην το κληρονόμησε κι αυτό απ´τον πατέρα της που το κάνει ακόμα κ τώρα στον ύπνο του ασυναίσθητα. Αν τα γονίδια επηρεάζουν ακόμα κ αυτό, ε τί να πώ!

Δεσποινα, δεν ξέρω τι γιατρός θα μπορούσε να συμβουλέψει να αφήνεις το μωρό να κλαίει επί τρεις ώρες! Κ μόνο που το διάβασα μ´έπιασε η ψυχή μου. Δεν ξέρω αν εσένα σου ταιριάζει η φιλοσοφία αυτού του γιατρού κι αν αντέχεις να το κάνεις, εγώ πάντως δεν αντέχω δευτερόλεπτο να την αφήνω να κλαίει. Άλλωστε δεν έχουν άλλο τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας. Για να κλαίνε σημαίνει ότι κάτι έχουν ή κάτι χρειάζονται. Κι αν αυτό που χρειάζονται είναι η αγκαλιά για να νιώσουν ασφάλεια, ή γιατί είδαν κάποιο όνειρο ή γιατί πόνεσε η κοιλίτσα ή οτιδήποτε άλλο, θεωρώ ότι πρέπει να ανταποκριθούμε. Έτσι μεγαλώνουν νιώθωντας ασφάλεια. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ, από αυτά που έχω διαβάσει κ ταιριάζει περισσότερο στην «φιλοσοφία» μου. Ο καθένας κάνει ότι του ταιριάζει. Εσύ αποφασίζεις.

Νύσταξα τόσο πολυ... Καληνύχτα κ σόρρυ αν δεν τα σχολίασα όλα. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Η Αθηνούλα έβγαλε από χθες κ τα δυό πάνω δοντάκια κ βρε κορίτσια, τα τρίζει με τα κάτω! Είναι ανατριχιαστικό κ απαίσιο κ ελπίζω να μην το κληρονόμησε κι αυτό απ΄τον πατέρα της που το κάνει ακόμα κ τώρα στον ύπνο του ασυναίσθητα. Αν τα γονίδια επηρεάζουν ακόμα κ αυτό, ε τί να πώ!

Μαράκι αυτή την απαίσια συνήθεια την έχω κι εγώ και αν τρίβω τα δόντια μου δεν μπορεί να κοιμηθεί ο διπλανός μου!!!! χαχαχαχα πρέπει να είναι πολύ εκνευριστικό. Ελπίζω και ο Λ να μην το κληρονόμησε από μένα. Εδώ και ένα μήνα βλέπουμε την μυτίτσα από το πάνω δόντι αλλά δεν λέει να κατέβει. Πιστεύω αυτές τις μέρες και ελπίζω να μην του μπει η φαεινή ιδέα να τα τρίβει μεταξύ τους. χαχαχα

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω εξετάσεις σήμερα έτσι σηκώθηκα από νωρίς να τακτοποιήσω την κουζίνα και να μαγειρέψω για τον μικρό γιατί χθες δεν πρόλαβα. Μαγείρεψα για μας χταποδάκι με μακαρόνια και ένα πρασόρυζο για την πεθερά και έβρασα και το κοτόπουλο του Λ αλλά δεν είχα το κουράγιο να περιμένω να βράσουν τα λαχανικά οπότε είπα να την ετοιμάσω σήμερα το πρωί.

Οι άντρες φυσικά κοιμούνται. Χθες είχαμε μια τέλεια νύχτα με μόνο 2 φορές πιπίλα. Ο μικρός ούτε κουνήθηκε. Όπως τον έβαλα το βράδυ είναι ακόμα και σε κάποια φάση γύρισε πλευρό και μετά πάλι ανάσκελα. Τι πλάκα έχει. Ο Γ θεωρεί (και φυσικά έχει δίκιο) ότι έχει μεγάλη αντίληψη για μωρό. Του λες μπαμπάς κοιτάει τον μπαμπά (μπαμπά λέει κιόλας), μαμά κοιτάει την μαμά, φεγγαράκι μου λαμπρό κοιτάει πάνω, παλαμάκια κάνει, κόλλα το, ω έλατο ώ έλατο και κοιτάει το δέντρο, φωνάζει την Άντζυ ΑΑΑΑαααα (γάτα), κουπεπέ και κουκουτζα και ένα σωρό ακόμα. Τώρα του παίζουμε με τα δάχτυλα και ξεφυλλίζει παιδικά βιβλία χοντρόφυλλα χαρτονένια και δείχνει πραματάκια στα βιβλία (τεράστιες εικόνες). And the list is endless!!!! Και κινητικά το θηρίο πλέον αφήνει και τα χέρια του στο πάρκο για μερικά δευτερόλεπτα και πέφτει με τον κώλο!!! Επίσης τον πωπουδάκο του τον χρησιμοποιεί για να ενεργοποιήσει το gummy bear Που του πήρε η γιαγιά. Πέφτει πάνω με φόρα από όρθιος! χαχαχα όλα τα λεφτά αυτό άμα το καταφέρω και το πιάσω σε κάμερα θα πέσει γέλιο.

funny-pictures-this-owl-laughs-out-loud.jpg

Αρκετά κουκουβάγιασα πρωί πρωί! Σόρρυ παρασύρθηκα!!!

mU4Ep3.png

Καλημέρα. Χθες κοιμήθηκα κατά τις δύο, με ξύπνησε στις 3:00 όπου ήπιε κι απ΄τα δύο κ πάλι δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί, ξανά στις 6:45 που την πήρα στο κρεβάτι μας κ παρ΄όλα αυτά πάλι δεν κοιμόταν. Ήθελε το ζιζί συνέχεια στο στόμα αλλιώς έκλαιγε. Όταν φεύγω για δουλειά κ δεν με βλέπει, είναι οκ. Όταν με βλέπει όμως θέλει συνέχεια ζιζί. Τι να την κάνω. Με πεθάναν στο τσούξιμο. Τελικά την έβαλα καθιστή στην κούνια της κ έπαιζε με το μόμπιλε κ ήταν στην τρελή χαρά κ πριν λίγο την ξαναπήρα στο κρεβάτι κ με το ζιζί στο στόμα ξανακοιμήθηκε επιτέλους. Εγώ βέβαια ξύπνησα πιά...

Σήμερα θα πάμε βιολογική λαική κ σ/μ, κ μάλλον τζάμπο να πάρουμε δωράκια στην Αθηνά, το βαφτιστήρι μας κ τον μικρό που γεννήθηκε δίπλα μου στο μαιευτήριο γιατί μας κάλεσαν για Χ/ννα.

Μαρία, μπράβο στον Λευτεράκη. Το κάθε μωράκι έχει τους δικούς του ρυθμούς, κ άλλα είναι πιο προχωρημένα σε κάποια πράγματα κ άλλα σε άλλα. Η Αθηνά για παράδειγμα, είναι πιο πίσω στο περπάτημα από τα άλλα μωράκια, όμως κάνει «γειά σου» εδώ κ πολύ καιρό, κόλλα πέντε εδώ κ πάρα πολύ καιρό, λέει μαμά, μπαμπά, ναι, έλα, τσά κλπ (βέβαια δεν νομίζω ότι τα λέει συνειδητά, απλώς τυχαίνει κ ταιριάζουν στην περίπτωση, αλλά πολλές φορές τα λέει κ άσχετα). Νομίζω ότι τα σημερινά παιδιά είναι γενικώς πολυ πιο έξυπνα από παλιότερα, αλλά κ πάλι άλλα είναι πιο μπροστά σε άλλους τομείς κ άλλα σε άλλους, πχ η Αθηνά τώρα αρχίζει να μπουσουλάει με την όπισθεν (για μπροστά δεν το συζητάμε) κ όταν την κρατάμε όρθια στέκεται στις μύτες μόνο, ενώ τα υπόλοιπα μωράκια αλωνίζουν το σπίτι μπουσουλώντας κ τα κρατάνε κ περπατάνε. Εμείς έχουμε μέλλον για αυτά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αρκετά κουκουβάγιασα κι εγώ, με παρέσυρες Μαράκι. Τα πιό φοβερά βέβαια είναι οι λεξούλες που πετάνε κ ταιριάζουν στην περίσταση κ τους τρελαίνουν όλους. Την περασμένη Τετάρτη που είχα πάρει ρεπό κ πήγαμε Αθήνα, μια γιαγιά τρελάθηκε με αυτά που έλεγε. Φυσικά ήταν ασυνείδητα αλλά ταιριάζαν γάντι. Η γιαγιά δεν το πίστευε, έλεγε συνεχώς «θα τρελαθώ»! Κάνουν τόσα πολλά κάθε μέρα! Μακάρι νά χαμε μια κάμερα να τραβάει συνεχώς! Αν κ η Αθηνά μόλις δει κάμερα σταματάει ότι έκανε. Αυτό μάλλον το πήρε από μένα που ντρέπομαι τις κάμερες.

Καλέ Μαράκι, τι μου ´κανες! Λογοδιάρροια μ´έπιασε!

Καλό ΣΚ σε όλες! Θα σας ξαναδώ το βραδάκι λογικά γιατί θα πάμε στους δικούς μου σήμερα.

Φιλάκια μωράκια κ μανούλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα κ απο εμας τις πρωινες.φαγαμε ηδη το φρουτο μας,κ αφου ξυπνησαμε νωρις θα παμε μια βολτα στο κοσμος για κατι ψωνια...

θα συμφωνησω με την Αντζυ στο θεμα υπνου.σταματησα να σκαω κ δεν μπορω αλλο την αυπνια,οποτε προς το παρον θα παω εγω με τους δικους της ρυθμους,μεχρι να βρει κ αυτη γκομενο κ με αφησει.χαχαχαχα.

Μπραβο Μαρια για τον Λευτερακη.κ μενα Μαρακι κανει γεια σου κ παλαμακια κ περπαταει αν την κραταω αλλα μπουσουλημα ουτε για πλακα.δεν θελει καθολου μπρουμυτα.οποτε εχεις μεγαλο δικαιο σ αυτο που λες...

καφε δεν κερασατε οι πρωινες ε?αντε να κερασω εγω..

106475-coffee_cup.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Αννυ ξεχασα να σχολιασω την σούπερ αναπτυξη της Κλειώς!!! Την βλέπω για Next Top Model!!! Τι υψος είναι αυτο???? Παναγία μου! Να την χαίρεσαι!

Στα δικά μας τώρα. Ξυπνήσαμε όλοι εκτός από τον μπαμπά μας οπου τον αφηνουμε να ξεκουραστει! Θα πάμε βόλτα κι εμεις στα μαγαζιά (πάλι) να παρουμε δώρο για ένα κοριτσακι που θα πάμε στο παρτυ το βράδυ! Λέω να πάω να του βγάλω και φωτό για το βιβλιάριο υγείας...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημεραααααα!!!!

Ευχαριστουμε για το καφε Αννυ!!!

Κοριτσια οντως τα μικρα μας εχουν αρχισει κ εξελισσονται σε συννενοησιμα ανθρωπάκια .Κανουν παλαμακια κανουν γεια και η δικια μ συνεχεια αγωνιζεται να στεκεται ορθια στο παρκο. Καλε θα περπατησουν γρηγορα τα πουλακια μου.:P:p:p:pΥγεια να εχουν πάνω απο όλα...

Θελω να της αγορασω ενα αγιοβασιαλιατικο σκουφακι!!!χιχιχιχ:tongue::tongue:

Σημερα θα φτιαξει η μαμα μου να φαμε όλοι νηστισημη πιτσα!!!!!!!!:lol:

Ακομα φακες δεν της εχω δωσει!! Μηπως θα επρεπε????

Αλλαξαμε γατρο κ μεταξυ τους εχουν διαφορετικες αποψεις σε σχεση με τη σειρα που δινουμε φαγητα---θα ρωτησω ε???

Η δικια μου ακομα κοιμαται τελευται ριχνει κατι ξεγυρισμενουνς υπνους 12ωρα αλλα δεν κοιμαται καθολου μεσημερι!!!! Θα την ξυπνησω μ φαινεται σιγασιγα!!!!!

Καλο σαββατιατικο πρωινο:wink::wink::wink::wink::wink:

Δινετε στα παιδια φαγητα εκτος εποχης???? πχ ντοματα ή φασολακι πρασινο

Καλημέρα, πήγα στο χοτέλ που είναι οι εξετάσεις και όταν μπήκαν στην αίθουσα έφυγα. Είμαι φροντιστήριο τώρα, πίνω καφέ και σε καμιά ώρα πάλι θα πάω.

πΩΠΩ τι μου θυμιζεις εξετασεις αγγλικών !!!!!!!!

καλη επιτυχια στα παιδια σου:!::!:

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Αννυ ξεχασα να σχολιασω την σούπερ αναπτυξη της Κλειώς!!! Την βλέπω για Next Top Model!!! Τι υψος είναι αυτο???? Παναγία μου! Να την χαίρεσαι!

Στα δικά μας τώρα. Ξυπνήσαμε όλοι εκτός από τον μπαμπά μας οπου τον αφηνουμε να ξεκουραστει! Θα πάμε βόλτα κι εμεις στα μαγαζιά (πάλι) να παρουμε δώρο για ένα κοριτσακι που θα πάμε στο παρτυ το βράδυ! Λέω να πάω να του βγάλω και φωτό για το βιβλιάριο υγείας...

και εμεις δεν της εχουμε βγαλει φωτο !!πρεπει σιγα σιγα ε?????

και εμεις δεν της εχουμε βγαλει φωτο !!πρεπει σιγα σιγα ε?????

Καλημέρα Βασιλική με το ωραίο όνομα :D

Εγώ τους πηγα την ληξιαρχική πράξη βάφτισης και μου ζητησαν και φωτό! Φυσικά δεν είχα αν και το είχα φανταστει οπότε τις χρωστάω ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...