Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω Αννα θα περάσετε τέλεια!!!! Δεν θα πάθει τίποτα απολύτως η μικρή σου με τα βαζάκια. Κι εγώ που την είχα ρωτήσει για ταξίδι μου είχε πει κανενα πρόβλημα! Αυτο το groupon και τα υπόλοιπα site εχουν καταπληκτικές ευκαιρίες! Εγώ έχω πάρει σπα, μανικιούρ κλπ Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα μου συμπάσχω και σε ζηλεύω κι εγώ!χαχα! τέλεια θα τα περάσετε!!να βγαλεις φώτο πολλές ε! και οσο για τα βαζάκια κι εγω της έχω δώσει φρούτο και το φαγε όλο !τα ετοιματζίδικα θέλει ,εμοιασε και σε μένα σε κάτι!χιχι! :-)

να σε ρωτησω,το αλογάκι το ροζ της Αλεξάνδρας έιναι καλό? ασχολείται?έλεγα να της το παίρναμε δώρο της δικιάς μου,αλλά δεν ξέρω αν θα στηρίζεται!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βρε κορίτσια η Ειρήνη όντως χάθηκε.... Ελπίζω να μην έχει να κάνει με τα παιδάκια της και απλά να μην προλάβαίνει...

Εμας έρχεται να μας πάρει ο μπαμπάς μας να πάμε βόλτα στο Χαλάνδρι στα μαγαζιά και να πιούμε και καμια ζεστή σοκολάτα :D:D:D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

χάζεψα ,διάβαζα αυτο στο parents και γέλαγα μόνη μου!! αν κάτσω να σκεφτώ τα κουλά του δικού μου δε μου φτανουν 10 σελίδες!χαχα!http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49065

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!

Δεσποινακι χαρουμενα μηνογενεθλια! να χαιρεσαι τον ομορφο Λαζαρακο σου!

εμεις σημερα ειχαμε εμβολιο οπου κλασικα κλαψαμε αρκετα αλλα ειναι πια συνηθισμενο! ο Αναστασης μου εφτασε το 9 κιλα(8960 για την ακριβεια) κ 71,5 εκατοστα.:P πηρε 2 εκ. σε εναμιση μηνα.

αρχιζουμε κ ψαροσουπα κ ζυμαρικα κ τον κροκο απο το αυγο. γαλακτοκομικα μου ειπε μετα το χρονο αλλα εγω σεν του ειπα οτι εχω δωσει προβειο γιαουρτακι:rolleyes: με ειχε αφησει να δινω τα advance αλλα μολις ειδα τη λιστα με τα μεταλλαγμενα τα σταματησα. αφου δεν εμφανισε τιποτα με το γιαουρτακι τι πειραζει?

οσο για τον υπνο μου ειπε οτι αν δεν μαθει τωρα να κοιμαται μονος του δεν θα μαθει μεχρι να γινει 5 χρονων. μου ειπε να τον αφηνω να κλαιει κ 3 ωρες ακομα κ οτι σε μια βδομαδα θα στρωσει.λεει οτι αυτο δεν θα δημιουργησει κανενα ψυχολογικο τραυμα στο μωρο κ οτι αν δεν το κανω τωρα θα το κανω οταν θα εχω κ αλλο μωρο να κοιμιζω κ δεν θα αντεχω να κοιμιζω κ τον Α που θα ειναι πια μεγαλος. δεν ξερω ισως να εχει κ δικιο:confused:

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανουλες!

Δεσποινα να χαιρεσαι το Λαζαρακο σου!

Μπράβο Ανασταση και Κωνσταντινε μεγαλώσατε πολύ!!!! όσο για τον υπνο Δεσποινα ακολουθησε οτι εσενα σου ταιριάζει μιας και οπως βλεεπεις ακοη και σε αυτον τον τομεα οι απόψεις των γιατρων διαφέρουν;)

Άννα μου καλα να περάσετε στις διακοπούλες σας!!!!

Σημερα απο το πρωι εκανα γλυκα, κουραμπιεδες , τρουφακια ( τελεια να τα κανετε οπωσδήποτε) και τσουρεκια (που για αλλη μια φορα απέτυχαν), αυριο μελομακαρονα και τελος!!!

Το απογευμα ξαναβγηκα μια βολτα στα τοπικα μαγαζια και πηρα επιτελους δωρακια για την πεταλουδίτσα, της πήρα την στρατα - καροτσακι της fiser price και την κουκλα που εχει για να τη βαζει μεσα, και για τον βαπτιστικο μια αντιστοιχη στρατα και εναν ιπποκαμπο που ειναι για τον υπνο!

Το κουλο ειναι οτι συγκινηθηκα τοσο πολυ που με το ζορι κρατησα τα δακρυα μου στο ταμειο! Τα πρωτα Χριστουγεννα με το μωρακι μου!!! ( Αυτες οι ορμονες πότε ηρεμούν, οεο????)

Να χει ο Θεος καλα όλα τα μωρακια μας!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

σας διαβαζω ολη μερα με διαλληματα,ειχα την πεθερα εδω..καταλαβαινετε...ετσι δεν θυμαμαι πολλα...

Δεσποινα να χαιρεσαι τον γιοκα σου:Pνα ειστε παντα μια αγαπημενη οικογενεια

Αννα να περασετε τελειαααααα.ζηλευω λιγοοοοο το μασαζζζζζζζζζζ:mrgreen:

Δεσποινα θα διαφωνισω καθετως κ οριζοντιος κ διαγωνιος με τον γιατρο σου.:cool:

εγω ρωτησα αημερα κ τον δικο μας γιατρο,το ειπε κ ο Παπαβεντσης στην Θαλεια ,μου το ειπε κ κοινωνικη λειτουργος.

στην βρεφικη ηλικια, δεν εφαρμοζεται η τακτικη του κλαμματος.το μωρο εχει αναγκη την μαμα του,εγω νομιζω οτι αν το αφησεις να κλαιει τοσες ωρες θαα νοιωσει απογνωση και οτι ειναι μονο του.αυτες τι;ς τακτικες τις κανουμε στον χρονο...βεβαια εσυ εισαι η μαμα του κ εσυ ξερεις καλυτερα κ τι αντεχεις πανω απο ολα...

κ τα δικα μας.καναμε κ εμεις το εμβολιο μας σημερα,το επομενο στους 15 μηνες.

η κλειω ειναι 77εκ κ 10.400κλ.:cool:τα δοντια κ εμας ειναι ετοιμα,κ το κατω ουλο εχει σκιστει.εκει αποδιδει ο γιατρος τα νυχτερινα κλαμματα.

απο φαι συνεχιζουμε τα ιδια.οσπρια,ψαρι,αυγο στον χρονο.επισης μου ειπε κ ψωμι στον χρονο:confused:(μεταξυ μας δεν του ειπα οτι της δινω):tongue:

αυτα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μπράβο σε όλα τα παιδάκια που μεγαλώσανε!!! Γράψτε λάθος... ο Κωνσταντίνος είναι 73 εκατοστά και οχι 75...

Τα νεύρα μου......... Αυριο θα πάει στη δουλειά ο καλός μου στις 3.00 και άντε να δω πότε θα τελειώσει. Και να θέλαμε να κανονισουμε κατι για Σάββατο πάει. Δεν αντέχεται... και τουλάχιστον εύχομαι να πληρωθεί για όλα τα έξτρα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μπράβο σε όλα τα παιδάκια που μεγαλώσανε!!! Γράψτε λάθος... ο Κωνσταντίνος είναι 73 εκατοστά και οχι 75...

Τα νεύρα μου......... Αυριο θα πάει στη δουλειά ο καλός μου στις 3.00 και άντε να δω πότε θα τελειώσει. Και να θέλαμε να κανονισουμε κατι για Σάββατο πάει. Δεν αντέχεται... και τουλάχιστον εύχομαι να πληρωθεί για όλα τα έξτρα.

Βαλια μου μην στεναχωριεσαι,παρε τον μικρο κ πηγαινετε καμια βολτα.κ εγω ετσι ειμαι ΠΑΝΤΑ.οχι μονο γιορτες,δεν ξερουμε ποτε τι ωρα δουλευει κ ποσο θα δουλεψει.εχει τυχει να ρθει να ρθει μετα απο 3 μερες.

οποτε be cool.....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια σας διαβαζω ,αλλα δε γραφω. Ειμαι στα προθυρα του νευρικου κλονισμου... για το ιδιο θεμα που μιλατε. Της δουλειας!!!

Δεν αντεχω. Αληθεια...

εγω να σας πω την αληθεια το συνηθισα το θεμα με την δουλεια του.εγω ειμαι στα προθυρα νευρικου κλωνισμου με την δικη μου δουλεια!:?

για αυτο μην γκρινιαζετε!παλι καλα που εχουν δουλεια κ φερνουν λεφτα για να επιβιωνουμε!

pSC1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Γυρίσαμε από την βόλτα μας κατα τις 9! Πήρα μία μπλούζα, ενα μπολερό γούνινο (βασικά είναι σε στυλ καπας), και το αρωμα μου (chanel allure)! Και μόλις προ λίγου αγόρασα μια προσφορα απο το ιντερνετ για 5 βαφες, 5 χτενισματα και 2 θεραπείες μονο 69 ευρώ στην Αγ. Παρασκευή!!! Τα αγόρια μου πήραν μια μπλούζα (ο μεγάλος) και ενα μπουφανάκι ζεστό (ο μικρός) για τις εξορμήσεις στην Καβάλα!!!

Δεσποινα δεν θυμαμαι αν σου ευχήθηκα για τον παιδαρο! Να τους εκατομμυριάσετε τους μηνες σας!!!

Για το θέμα της δουλειάς θα συμφωνήσω με την Αννυ. Ο αντρας μου είναι τέτοια η δουλειά του που εχει πολλά ταξιδια. Οταν είχαμε σχέση δεν μπορούσα να το δεχτώ. Αργότερα καταλαβα ότι αυτή είναι η δουλειά του κι έτσι πρέπει να γινει.. Βέβαια από τοτε που παντρευτήκαμε φευγει πολύ σπάνια και στελνει αλλους στη θέση του! Πάω να του δώσω ένα φιλί τωρα που το συνειδητοποίησα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοριτσια χθες με ρωτησε η Αννα γιατι λεω οτι δεν ξερω αν θα ξαναμεινω εγκυος. Σας παραθετω λοιπον πιο κατω την ιστορια μου, που ειχα δημοσιευσει στο παρεντς.

Κι ομως γινονται θαυματα!

ετυχε λοιπον να διαβασω τι γραφετε και ειπα να σας γραψω και τη δικη μου ιστορια, μηπως σας βοηθησει, να σκεφτειτε λιγο πιο θετικα.

Παντρευτηκαμε στα 24 μας, πριν τεσσερα χρονια. Απο τα 20 μας ομως λεγαμε οτι ενα παιδι δεν θα μας πειραζε αν ερχοταν. Ελα ομως που δεν ηρθε ποτε. Δεν σκεφτηκα βεβαια στιγμη οτι ειχαμε καποιο προβλημα. Παντρευτηκαμε και παλι τιποτα.

Πριν 2 χρονια, ειπα στον αντρα μου να παμε να δουμε τι γινεται τελος παντων. Δεν εκανα πολλες εξετασεις για αρχη. Μονο εναν υπερηχο κοιλιας και ο γιατρος ειδε οτι εχω κανονικα ωορηξια και μας ειπε να φυγουμε και να συνεχισουμε την προσπαθεια. Περασε λιγος καιρος, αλλα εγω δεν μπορουσα να ησυχασω. Ειπαμε να κανει εκεινος ενα σπερμοδιαγραμμα. Τα νεα ηταν φρικτα. Ακομα θυμαμαι εκεινο το βραδυ. Πολυ μικρος αριθμος. Κατω απο 6.000.000. Πηγαμε στο γυναικολογο και μας πεταξε το χαρτι της εξετασης στα μουτρα, λεγοντας μας οτι εμεις οι δυο δεν θα καναμε δυστυχως ποτε παιδια (γιατρος σου λεει μετα...). Μονο με εξωσωματικη κι αυτο αν...

Πηγαμε σε εναν ουρολογο και μας συστησε λογο προχωρημενου βαθμου κυρσοκηλης και στους δυο ορχεις, να κανουμε επεμβαση, αλλιως αν δεν θελουμε, να προχωρησουμε κατευθειαν σε εξωσωματικη. Εγω ειπα ναι, εξωσωματικη. Δεν ηθελα να βαλω τον ανθρωπο μου σε τετοιες δοκιμασιες. Ο αντρας μου ηταν ανενδοτος. Ηθελε να κανει την επεμβαση. Ο γιατρος ηταν πολυ θετικος. Ειπε εχει ποσοστο επιτυχιας 85%. Το επομενο κιολας σαβ/κο την καναμε. Σε 5 μηνες ειπε ο γιατρος θα εισαι εγκυος. Περασαν και οι 5 μηνες, και ο ενας χρονος...

Κανοντας τα σπερμοδιαγραμματα να δουμε πως παει, δεν υπηρχε ΚΑΜΜΙΑ βελτιωση. Αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον να ειμαστε στο 15% αποτυχιας και γιατι σε εμας; Ο γιατρος απελπισμενος. Ειπε οτι εφοσον περασε ενας χρονος δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ πιθανοτητα βελτιωσης.

Τα παρατησα. Δεν ηθελα να ξερω τιποτα. Δεν ηθελα ουτε ερωτα να κανουμε πια. Οχι οτι μου εφταιγε εκεινος. Μου εφταιγαν οοολα τα αλλα.

Περυσι το καλοκαιρι λοιπον, διοριστηκα σε ενα νησι μακρια απο το σπιτι μου, τα ξανασκεφτηκα ολα πιο καθαρα και μετα απο συνεχεις πιεσεις ειδικα της μανας μου αποφασισα να ξεκινησω τη διαδιακασια για εξωσωματικη.

Ο αντρας μου δεν επεμενε για τιποτα, γιατι καταλαβαινε οτι δεν ημουν ετοιμη. Βεβαια ημασταν ηδη 10 χρονια μαζι. Απο τη γ' λυκειου και κοντευαμε κι οι δυο τα 30...

Ελα ομως που εγω τα τελευταια 2 χρονια με ολα αυτα που ειχαν συμβει εγω ειχα βαλει 30 κιλα και κανεις δεν αναλαμβανε εξωσωματικη αν δεν εχανα βαρος. Που ομως ψυχολογια για διαιτα??!. Το καλοκαιρι κλεισαν τα σχολεια και επεστρεψα σπιτι τελη Ιουνιου. Τον Ιουλιο ηταν και η τελευταια μου περιοδος. Δεν ξερω πως εγινε. Τον Αυγουστο πια και μετα απο συνεχεις πιεσεις της κολλητης μου εκανα το τεστ και βγηκε θετικο! Ειμαι ηδη 7μισι μηνων εγκυος κι ακομα με τον αντρα μου τα βραδια, καθομαστε στο κρεβατι κι αναρωτιομαστε πως εγινε. Δεν ξερω τι βοηθησε. Οι προσευχες μου ή το γεγονος οτι παρατησα καθε προσπαθεια... Ο ουρολογος που τον ειδαμε στο δρομο, μας ειπε οτι γινονται και... θαυματα! Ειμαι πεπεισμενη οτι περι αυτου προκειται.

Να ειστε καλα και να μην απογοητευεστε, οτι κι αν σας λενε οι γιατροι! :-D

Παραμενω παντως αισιοδοξη κι εχω να σας γραψω και μια ιστορια (για οσες πιστευουν), που εξηγει και το δευτερο ονομα του γιοκα μου (Τσαμπικος).

Καληνυχτα!

ticker.png

CEPYp3.png

οσο για τον υπνο μου ειπε οτι αν δεν μαθει τωρα να κοιμαται μονος του δεν θα μαθει μεχρι να γινει 5 χρονων. μου ειπε να τον αφηνω να κλαιει κ 3 ωρες ακομα κ οτι σε μια βδομαδα θα στρωσει.λεει οτι αυτο δεν θα δημιουργησει κανενα ψυχολογικο τραυμα στο μωρο κ οτι αν δεν το κανω τωρα θα το κανω οταν θα εχω κ αλλο μωρο να κοιμιζω κ δεν θα αντεχω να κοιμιζω κ τον Α που θα ειναι πια μεγαλος. δεν ξερω ισως να εχει κ δικιο:confused:

Εγώ να σχολιάσω ότι όντως είναι απολύτως απαραίτητο το παιδί να κοιμάται μόνο του αλλά προς Θεού, όχι αν κλαίει. Δεν θα το άντεχα. Εγώ έχω ξεκινήσει μια τακτική και εδώ και 5-6 μέρες ο Λ κοιμάται μόνος του. Χθες τον πήρα στο κρεββάτι όμως γιατί από το χιόνι έσταζε η σκεπή στο δωμάτιό του και δεν ήθελα να τον αφήσω εκεί μέσα (!). Τον είχα κοιμήσει και πριν πέσω κι εγώ τον πήρα μαζί. Και όταν λέω μόνος του δεν εννοώ νωρίς και δεν εννοώ αμέσως. Όποια θέλει μπορώ να της γράψω τι κάνω. Ελπίζω να μας δημιουργήσει ευχάριστο ύπνο. Αλλά ο Λ μου είναι πάρα πολύ συνεργάσιμος και δεν κλαίει. Μέχρι και την ημέρα της γιορτής του (που ήταν φανερά κουρασμένος από τον κόσμο) κοιμήθηκε μόνος του. Εγώ φυσικά δεν μπορώ να κουνηθώ από το δωμάτιο ωσπου να κοιμηθεί αλλά ελπίζω να μάθει να κοιμάται εντελώς μόνος και πιο γρήγορα στο μέλλον ώστε να βοηθήσει στην μεγάλη οικογένεια που ονειρεύομαι! (4 παιδάκια)

mU4Ep3.png

τα ΟΛΥΜΠΟΣ που λέτε τα γιαουρτάκια είναι στα σ/μ? μεγάλο κυπελάκι είναι ή 100 ml?

εμένα καλέ έφαγε τωρα ολη τη φρουτόκρεμα μετα απο τόσες μέρες που την τρώω εγω με μια μπανάνα,1 πορτοκάλι κι ένα αβοκάντο!αυτο το αβοκάντο πολύ της άρεσε μου φαίνεται!!

200μλ

Όλα αυτά τα έφαγε το μπισκότο; Ένα ολόκληρο αβοκάντο; Φτου σκόρδα!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...