Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

BRAVO Βάλια μου στον Κωνσταντίνο!!και ψήλωσε,και πάχυνε και θα βγάλει και δοντάκια!! ευτυχως δεν έιναι κατι κι αυτες οι κοκκινίλες,μια χαρά!

τα ΟΛΥΜΠΟΣ που λέτε τα γιαουρτάκια είναι στα σ/μ? μεγάλο κυπελάκι είναι ή 100 ml?

εμένα καλέ έφαγε τωρα ολη τη φρουτόκρεμα μετα απο τόσες μέρες που την τρώω εγω με μια μπανάνα,1 πορτοκάλι κι ένα αβοκάντο!αυτο το αβοκάντο πολύ της άρεσε μου φαίνεται!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα φιλες μου!!!

Και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας!Να ειστε καλα και εσεις και τα ζουζουνια σας!!

Φιλη Αλεξανδρα δεν θα σχολιασω το πρωινο σου γιατι σε αγαπαω!!Απλα σε προειδοποιω οτι οταν παμε ξανα για καφε θα τ ακουσεις!!!Δεν ξεχναω!!

Δεσποινα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι!!

Αντζυ μου αντε καλο ξοδεμα!!!!!

Βαλια ολοκληρος αντρας ο Κωνσταντινος!Μπραβο!

Τανια χρυσο μου τι το ηθελες το καθαρισμα του μπαλκονιου???Εγω τοσες μερες θελω να το καθαρισω αλλα μολις βγαινω εξω το μετανιωνω!

Εμεις εχθες περασαμε πολυ ωραια, ηρθανε μερικοι φιλοι σβησαμε την τουρτα με τα πιτσιρικια και μετα ειχα ενα σπτι χαος και 3 ΤΟΥΡΤΕΣ οι 2 στο μπαλκονι και μια στο ψυγειο με ενα κουτι γλυκα!Σας καλω λοιπον ολες να τα τσακισουμε γιατι οσο λυσσαρα και να ειμαι τοσα πραγματα δεν μπορω να τα φαω μονη μου!:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο ρε φιλενάδα!!!

Ααααντζυ!!! Εγώ έχω τον Δημητράκη χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Η Βάλια τον Κωνσταντίνο!!!! χαχαχαχαχαχα!

Συνέχεια τον γιο μου έχεις στο μυαλό σου!!!!! χαχαχαχαχαχα!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!14to9ax.jpg!:D:D:D:D

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου sorry ,αλλά πρέπει σύντομα να γνωρίσω και τον Κωνσταντίνο και τον Δημητράκη για να μην τους μπερδεύω!!

ρε κορίτσια ,η μπίσκιτ σηκώνεται στην κούνια και τρώει συνέχεια το κάγκελο,την τραβάω,της λέω "μη" κι αυτή εκεί! θα φάει και χρώμα και δε θα τη δω καμια ώρα και τι θα κάνω?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βάλια μου sorry ,αλλά πρέπει σύντομα να γνωρίσω και τον Κωνσταντίνο και τον Δημητράκη για να μην τους μπερδεύω!!

ρε κορίτσια ,η μπίσκιτ σηκώνεται στην κούνια και τρώει συνέχεια το κάγκελο,την τραβάω,της λέω "μη" κι αυτή εκεί! θα φάει και χρώμα και δε θα τη δω καμια ώρα και τι θα κάνω?

Καλέ Αντζυ;;;;;;;;;;;; Τον έχεις γνωρίσει τον γιοκα μου :tongue::tongue::tongue: στον Φλοίσβο το καλοκαίρι...

Πήγαινε και πάρε προστατειτικά για τοπάνω μερος της κούνιας για να μην σου τρώει το χρώμα ;)

Εμένα πάντως στο "μη" και στο "όχι" με γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αντζυ δεν εχει προστατευτικο απο πανω?

Ρωταω γιατι εγω ετοιμο το πηρα......

Φιλεναδα θες να γνωρισεις τον Δημητρακι φανταζομαι θα εννοεις.......κανονισε γιατι εχουμε και ενα προξενιο στη μεση ετσι....:P:p:p:p

Καλέ Αντζυ;;;;;;;;;;;; Τον έχεις γνωρίσει τον γιοκα μου :tongue::tongue::tongue: στον Φλοίσβο το καλοκαίρι...

ναι καλέ το θυμάμαι !χαχα! οση απώλεια μνήμης και να χω! :D:Dνα τους δω μαζί εννοούσα αλλά το γραψα σε μια πρόταση μπουρδούκλωμα!:roll::D

Πήγαινε και πάρε προστατειτικά για τοπάνω μερος της κούνιας για να μην σου τρώει το χρώμα ;)

Εμένα πάντως στο "μη" και στο "όχι" με γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

απο που να τα πάρω? ειναι συγκεκριμένα για κούνια?

Αντζυ δεν εχει προστατευτικο απο πανω?

Ρωταω γιατι εγω ετοιμο το πηρα......

Φιλεναδα θες να γνωρισεις τον Δημητρακι φανταζομαι θα εννοεις.......κανονισε γιατι εχουμε και ενα προξενιο στη μεση ετσι....:P:p:p:p

αχ δεν είμαι καλά σήμερα!με μπερδέψατε!χαχα!σας έχω πει,ένα ένα θέμα να τα απαντάμε γιατι μπλέκομαι!!!:-D:grin:οχι δεν εχει προστατευτικό γμτ..και ήδη πριν λίγο ροκάνισε και άσπρο απο το χρώμα...:?:roll:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες!!!!! απο το πρωι ειχαμε διακοπη ρευματος και ετσι πηρα την αλεξ και πηγαμε σκλαβε στη χαλκηδονα. εδωσα 80ευρωπουλακια και ησυχασα. αγορασα και ετοιμες κρεμες, φρουτα και με κοτοπουλο για να δω αν τα τρωει στο ταξιδακι που θα παμε....... εκλεισα!!!! ενα διημερακι μονο αλλα ελπιζω να το ευχαριστηθουμε. μεσα απο το groupon στο λιτοχωρο σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο και θα κανω και σπα και μασαζ και τετοια!!!!!! να ναι καλα ο μπαμπας που θα κραταει την αλεξανδρουλα! οποτε δε θα κουβαλησω κατσαρολικα και μιξερ. ε για 2 μερες δε θα παθει και τιποτα αν φαει βαζακι ε;

βαλια μου μεγαλωσε ο κωνσταντινουλης σου! και μεγεια τα δοντακια!!!! ολα μαζι ε;;; μπραβο! και αφου σας ειπε και εσας για κανονικο γιαουρτι δε θα βασανιστω αλλο.

αλεξανδρα τι γλυκο ηταν αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

δεσποινα να σου ζησει το μωρουλι σου!!!!!

αντζυ μπραβο στο μπισκοτακι που ειναι καλυτερα και τρωει κιολας! ρε σεις το αβοκαντο εγω το εβαζα στη σουπα το μεσημερι; βλακεια;

αχ τι αλλο;

θα φτιαξω κουραμπιεδες σημερα. αν τους πετυχω, ελατε να φατε!!!!!

KOWTp3.png

γεια σας μανούλες!!!!! απο το πρωι ειχαμε διακοπη ρευματος και ετσι πηρα την αλεξ και πηγαμε σκλαβε στη χαλκηδονα. εδωσα 80ευρωπουλακια και ησυχασα. αγορασα και ετοιμες κρεμες, φρουτα και με κοτοπουλο για να δω αν τα τρωει στο ταξιδακι που θα παμε....... εκλεισα!!!! ενα διημερακι μονο αλλα ελπιζω να το ευχαριστηθουμε. μεσα απο το groupon στο λιτοχωρο σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο και θα κανω και σπα και μασαζ και τετοια!!!!!! να ναι καλα ο μπαμπας που θα κραταει την αλεξανδρουλα! οποτε δε θα κουβαλησω κατσαρολικα και μιξερ. ε για 2 μερες δε θα παθει και τιποτα αν φαει βαζακι ε;

βαλια μου μεγαλωσε ο κωνσταντινουλης σου! και μεγεια τα δοντακια!!!! ολα μαζι ε;;; μπραβο! και αφου σας ειπε και εσας για κανονικο γιαουρτι δε θα βασανιστω αλλο.

αλεξανδρα τι γλυκο ηταν αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

δεσποινα να σου ζησει το μωρουλι σου!!!!!

αντζυ μπραβο στο μπισκοτακι που ειναι καλυτερα και τρωει κιολας! ρε σεις το αβοκαντο εγω το εβαζα στη σουπα το μεσημερι; βλακεια;

αχ τι αλλο;

θα φτιαξω κουραμπιεδες σημερα. αν τους πετυχω, ελατε να φατε!!!!!

Αννούλα μου δεν θα πάθει αν φάει ετοιμα φαγητακια... Την είχα ρωτήσει κι εγώ την παιδίατρο και μου είπε αν και όποτε χρειαστεί να του δώσω! ;)

Καλά να περάσετε!!! Σπα & μασαζ;;; Αχ σε ζηλεύω! Εχω να κάνω από το ταξίδι του μέλιτος :tongue::tongue:

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια αλλά ακομα δεν εχουν εμφανιστεί τα δόντια. :(

Αχχχχχχ στειλε και σε εμενα κουραμπιέδες! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αχ Αννα ποσο σας ζηλευω!!!Να περαστετε υπεροχα!!!!Αυτο το μασαζ ομως μαχαιρι στην καρδια μου!!Θα ηθελα πολυ να φυγουμε και εμεις ενα διημερακι αλλα δεν μας το επιτρεπουν τα οικονομικα.........

Οσο για τον Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα ειναι ο καλυτερος για βολτα και ψωνια με αυτον τον καιρο!Θελω να παω σημερα αλλα θα γινετε χαμος οποτε θα το σκεφτω πολυ.

Αχ Αννα ποσο σας ζηλευω!!!Να περαστετε υπεροχα!!!!Αυτο το μασαζ ομως μαχαιρι στην καρδια μου!!Θα ηθελα πολυ να φυγουμε και εμεις ενα διημερακι αλλα δεν μας το επιτρεπουν τα οικονομικα.........

Οσο για τον Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα ειναι ο καλυτερος για βολτα και ψωνια με αυτον τον καιρο!Θελω να παω σημερα αλλα θα γινετε χαμος οποτε θα το σκεφτω πολυ.

βασω και βαλια θα τα κανω ολα! θα ξεσαλωσω!:mrgreen:

θα κανω για ολες σας μπωτε. παντως η τιμη γενικα δεν ηταν απογοητευτικη δεδομενου οτι θα μεινουμε σε σουπεριορ δικλινο και θα εχω ολες αυτες τις παροχες. βεβαια θα μας τα πληρωσει ο αδερφος μου μεσω της εταιρειας του οποτε πραγματικα ειναι τελεια.:P

οσο για τη χαλκηδονα, ειναι πολυ ωραια! ομως και το πρωι ειχε πολυ κοσμο, με το ζορι παρκαρα! εκει στα τυρια δε ειναι δραμα η κατασταση... αυτα δεν τα ψωνιζω απο εκει αλλα απο την γειτονια μου.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...